שאלון היכרות וזה :p

ואת ממש מוכרת לי!

אבל לא נראה לי שיש מצב שאנחנו מכירות אלא אם עברת דירה בזמן האחרון
ומזל טוב למחר!!!!

עונה.. השיעמום בעע

שם: דנית גיל: 16 עיר: פ"ת דמות אהובה מהאלופה: לא יודעת סוג מוזיקה אהוב(ואל תגידו הכל כי בטוח יש סוג שהוא יותר מכולם): רוק תמונה שלכם: אין לי כח לשים קובץ בעע משפט חכם מאוד: "מי שלא מבין את שתיקותייך לא יבין גם את דברייך" שומעים עכשיו [שיר]: לא שומעת אוכלים עכשיו [אוכל] XD: כריות

Red Daniel

New member
שלי

שם: דניאל גיל: 15 עיר: רמת גן דמות אהובה מהאלופה: ליאן סוג מוזיקה אהוב(ואל תגידו הכל כי בטוח יש סוג שהוא יותר מכולם): פופ תמונה שלכם:
משפט חכם מאוד: "אין שכל, אין דאגות" שומעים עכשיו [שיר]: כלום אוכלים עכשיו [אוכל] XD: כלום

shanzi11

New member
" אני מוכן, אני מוכן" לענות! אני בת בכלל :)

שם: שני גיל: 16 ושמונה חודשים עיר: נהריה דמות אהובה מהאלופה: סער פדידה דעעע ;) סוג מוזיקה אהוב(ואל תגידו הכל כי בטוח יש סוג שהוא יותר מכולם): רוק כבד תמונה שלכם: |שמאלה| משפט חכם מאוד: כשאין לך מה להיגד, תגיד משפט סיני עתיק שאומר שאין לך מה... שומעים עכשיו [שיר]: incubus- i miss you אוכלים עכשיו [אוכל] XD: קודם לכן אכלתי שניצל תירס עם רוטב צ'ילי מתוק, אחחח...

הוו איזה מתוקה!!!../images/Emo13.gif

וואי עשית לי חשק לשניצל תירס
אבל למה צ'ילי למההההההההההההההההההההההה? יותר טעים כמויות קטשופ

משעמםםםםםם

שם: רותם גיל: 15.5 עיר: צפון
ואני לא גרה בעיר
דמות אהובה מהאלופה: אף אחד
אבל אני אוהבת את עפר
סוג מוזיקה אהוב(ואל תגידו הכל כי בטוח יש סוג שהוא יותר מכולם): מוזיקה שקוראים לה קרן פלס
סתם אמממממ כל דבר שהוא לא יהודה סעדו יתקבל בברכה
תמונה שלכם: טוב נשים תמונה ישנה לנוסטלגיה
מה אני אגיד? טוב שכולן מסתכלות למצלמה
משפט חכם מאוד: הבת זונה עזבה אותו ביומולדת!!!!!! שומעים עכשיו [שיר]: כן, שיר של עברי
אוכלים עכשיו [אוכל] XD: לא

../images/Emo99.gifאיי איזה תמונה

בא לי שרשור נוסטלגיה של תמונות פורום
אבל דיי אנחנו יוצאות סנוביות עם כל החדשים אז לא נעים
או שכן נעים? שיראו איזה מלכות יש כאן! (סליחה, מלכים, מוטי
, אבל יש רוב בנות, אז מלכות
) טוב טוב אז אני שמה תמונה אחת בלבד
יסלחו לי נכון?

נמש164

New member
אני מכירה מישהי שם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

איזה אושר
היא איתי בחוג
נגה (השמאלית ביותר
)

יאללה

שם:נגה גיל:14 עיר:כפר סבא דמות אהובה מהאלופה: קארין המאממת סוג מוזיקה אהוב(ואל תגידו הכל כי בטוח יש סוג שהוא יותר מכולם): כל דבר חוץ ממזרחית ומוזיקה כזאת של ערסים תמונה שלכם: אם כבר נוסטלגיה... קבלו
משפט חכם מאוד: הוא לא סיני! שומעים עכשיו [שיר]: waiting- the devlins אוכלים עכשיו [אוכל] XD: כלום

ייאיי איזה נוסלגיה../images/Emo23.gif,יצאתי זוועה../images/Emo12.gif../images/Emo6.gif

נווגצ' יא כוסית אחת

למעלה