שאלון היכרות וזה :p

mafins

New member
שאלון היכרות וזה :p

שם: גיל: עיר: דמות אהובה מהאלופה: סוג מוזיקה אהוב(ואל תגידו הכל כי בטוח יש סוג שהוא יותר מכולם): תמונה שלכם: משפט חכם מאוד: שומעים עכשיו [שיר]: אוכלים עכשיו [אוכל] XD: זהו D:

mafins

New member
Me =]

שם: משי גיל: 14 עיר: אזור דמות אהובה מהאלופה: טובה סוג מוזיקה אהוב(ואל תגידו הכל כי בטוח יש סוג שהוא יותר מכולם): אויש אני מצטערת שכתבתי את הזה בסוגריים כי אני אוהבת האמת הכל כמעט תמונה שלכם: תמונה ישנה משפט חכם מאוד: אל תאכל שום אם אתה יוצא לקנות דגים שומעים עכשיו [שיר]: טוקיו הוטל אוכלים עכשיו [אוכל] XD: ענבים :p זהו D:

אייי סמל החיים../images/Emo47.gif

גם לי יש
מנעה (
)

../images/Emo211.gifעונה =]

שם:הדר גיל:12 עיר: פרדס חנה דמות אהובה מהאלופה:סיגי בר חיים ז"ל סוג מוזיקה אהוב:פופ תמונה שלכם:הממ זה מיותר בהחלט אבל קבלו משו' חמוד משפט חכם מאוד:"אתה כמו כל אחד אבל בשבילי יחיד ומיוחד"לא הכי חכם אבל אני אוהבתותו שומעים עכשיו [שיר]: שקט של מורן קריתי.. אוכלים עכשיו [אוכל] XD:מסטיק

עונה

שם: מור גיל: 17 עיר: דרום דמות אהובה מהאלופה: סיגי תום אוסקר סוג מוזיקה אהוב(ואל תגידו הכל כי בטוח יש סוג שהוא יותר מכולם): שירים ישנים תמונה שלכם: פעם הבאה משפט חכם מאוד: דונט וורי בי הפי שומעים עכשיו [שיר]: אני לומדת אוכלים עכשיו [אוכל] XD: במבה

נושבו

New member
עונה!

שם: נועה גיל: 16 וחצי עיר: רחובות דמות אהובה מהאלופה: ליאן סוג מוזיקה אהוב(ואל תגידו הכל כי בטוח יש סוג שהוא יותר מכולם): רוק קל תמונה שלכם: אינלי כח חח משפט חכם מאוד: מממ לא יודעת! שומעים עכשיו [שיר]: לא שומעת אוכלים עכשיו [אוכל] XD: סיימתי בדיוק עכשיו לאכול שזיף:)

לולי 180

New member
עונה P:

שם: לירוז גיל: 15 עיר: אריאל דמות אהובה מהאלופה: יעל , ריטה , סיגי סוג מוזיקה אהוב(ואל תגידו הכל כי בטוח יש סוג שהוא יותר מכולם): היפ הופ ורגאיי תמונה שלכם: עזבו
משפט חכם מאוד: "היופי פותח דלתות, האופי מכניס אותנו פנימה" שומעים עכשיו [שיר]: לא שומעת אוכלים עכשיו [אוכל] XD: לא אוכלת

עונה../images/Emo3.gif

שם: דניאל גיל: 17 (עוד שבוע
) עיר: מושב כפר טרומן
דמות אהובה מהאלופה: אני לא רואה אז מאין לי מושג.. שיהיה תום
סוג מוזיקה אהוב(ואל תגידו הכל כי בטוח יש סוג שהוא יותר מכולם): אבל
זה באמת הכל
טוב נו אז אני אגיד שאני לא אוהבת לשמוע מזרחית ודיכאון
ו.. אוהבת בעיקר רוק רך (כמו פורנו רך
) וקרן פלס שהיא הגדרה בפני עצמה
תמונה שלכם: משפט חכם מאוד: החיים הם כמו אופניים, אם קל לך מידי סימן שאתה בירידה
שומעים עכשיו [שיר]: האמת שיש פה שקט
רק הרעש של המאוורר