שאלון הזיכרון!

Galadriel 3000

New member
קיי... (רק איפה התוצאות?)

1. האם אתם נוטים לשכוח תאריכים חשובים? לא 2. האם אתם זוכרים את הנשיקה הראשונה? לא הייתה 3. תנסו להזכר בפאדיחה הכי הכי גדולה שאי פעם הייתה לכם... נזכרתי (אני לא מספרת...) 4. זוכרים את תאריך הנישואים של הוריכם? פאק, לא. 5. האם אתם שוכחים להחזיר לאנשים דברים שהשאלתם מהם? כן. 6. את/ה עם החבר/ה שלך כבר שנה, האם תזכרו את התאריך ?! לא נוסה. רוב הסיכויים שכן. 7. תארו פעם אחת ששכחתם משהו וזה גרם למשהו נורא. אמ... שכחתי תשובה בשאלון ואז אנשים לא ידעו אותה
8. פעם ראשונה שניצחתם במשהו...זוכרים אותה? בטטחח... זה בטח היה כשהייתי בת שנתיים 9. האם אתם זוכרים מתי קיבלתם את חיית המחמד שלכם במידה ויש? כן! אחת אמצע חופשגדול שאחרי כתה ז', ואחת ביום של הבחירות הקודמות, בערך חצי שנה אחרי הראשונה. 10. האם אתם זוכרים את תאריך הלידה של החיה שלכם?.. אחת אני יודעת וזה 21 למאי 2001, אבל השניה אני לא יודעת כי לא אמרו לי :p 11. מהו השיר הראשון ששמעתם והתלהבתם ממנו? the sound of silence בגרסא הגרגוריאנית :p 12. המקום הראשון שראיתם מאז שאתם זוכרים את עצמכם חח? אה... חדר האמבטיה? 13. בנים: האם אתם זוכרים להוריד את מושב האסלה אחרי הפשתונה שלכם?! 14.זוכרים לנקות מאחורי האוזניים?... אנ'לא יודעת אם אני מקפידה לנקות שם בכלל. 15. זוכרים מילים לשירים אהובים? אבל את כללל המילים ? כמעט נו. 16. זוכרים שמות של אנשים שפגשתם רק פעם אחת?.. לא. 17. זוכרים חוויות נשכחות מלפני שנים? חח כן. 18. זוכרים אהבות נשכחות ונכזבות?.. זה לא קשה לזכור את כולן. 19. זוכרים מספרי טלפון חשובים? כן. 20. כמה זמן לקח לכם לקלוט ולזכור ש-100 זה משטרה, 101 זה מד"א ו-102 זה מכבי אש? לא הרבה. 21. אחרי מבחן, אתם זוכרים על מה למדתם בכלל?... תלוי במה המבחן. אם בהסטוריה אז לא. אני גם לא מנסה. 22. כששמים הודעות על לוח מודעות, אתם זוכרים להסתכל על התזכורות? איזה תזכורות? 23. קבעתם פגישה, מה הסיכויים שתשכחו שקבעתם בכלל? לא גדול. 24. הדלקתם ת'דוד של המים...ההורים מזכירים לכם לכבות או שאתם מכבים לבד? אני לא מדליקה אותו. 25. נגיד ואין לכם יומן...אתם תזכרו במה צריך לעשות שיעורים? אממ לרוב כן. 26. תזכרו בכלל שצריך לעשות? כן אבל אני לא אטרח... ושאלה אחרונה: 27. אתם זוכרים אם אהבתם ת'שאלונים הקודמים שלי? לא יודעת אם עשיתי אותם בכלל

m o g b a l 5

New member
../images/Emo221.gif עונהה... ../images/Emo26.gif

1. האם אתם נוטים לשכוח תאריכים חשובים? לאא 2. האם אתם זוכרים את הנשיקה הראשונה? לא הייתה לי 3. תנסו להזכר בפאדיחה הכי הכי גדולה שאי פעם הייתה לכם... מאיפה אני זוכר
4. זוכרים את תאריך הנישואים של הוריכם? כןן 5. האם אתם שוכחים להחזיר לאנשים דברים שהשאלתם מהם? כןן 6. את/ה עם החבר/ה שלך כבר שנה, האם תזכרו את התאריך ?! ברור 7. תארו פעם אחת ששכחתם משהו וזה גרם למשהו נורא. לא זוכרר 8. פעם ראשונה שניצחתם במשהו...זוכרים אותה? לאא 9. האם אתם זוכרים מתי קיבלתם את חיית המחמד שלכם במידה ויש? כןן 10. האם אתם זוכרים את תאריך הלידה של החיה שלכם?.. לא אפילו ההורים שלי לא יודעים 11. מהו השיר הראשון ששמעתם והתלהבתם ממנו? אם זה היה כשהיא בין חודש
12. המקום הראשון שראיתם מאז שאתם זוכרים את עצמכם חח? את החדר שלי 13. בנים: האם אתם זוכרים להוריד את מושב האסלה אחרי הפשתונה שלכם?! חחחח אני זוכר אבל אני לא מוריד... 14.זוכרים לנקות מאחורי האוזניים?... לאא 15. זוכרים מילים לשירים אהובים? אבל את כללל המילים ? כןן 16. זוכרים שמות של אנשים שפגשתם רק פעם אחת?.. כןן 17. זוכרים חוויות נשכחות מלפני שנים? כןן 18. זוכרים אהבות נשכחות ונכזבות?.. לא הייתה לי
19. זוכרים מספרי טלפון חשובים? כןן 20. כמה זמן לקח לכם לקלוט ולזכור ש-100 זה משטרה, 101 זה מד"א ו-102 זה מכבי אש? שנייה 21. אחרי מבחן, אתם זוכרים על מה למדתם בכלל?... כןן 22. כששמים הודעות על לוח מודעות, אתם זוכרים להסתכל על התזכורות? אני לא מסתכל על לוח מודעות 23. קבעתם פגישה, מה הסיכויים שתשכחו שקבעתם בכלל? אפס 24. הדלקתם ת'דוד של המים...ההורים מזכירים לכם לכבות או שאתם מכבים לבד? ההורים שלי מכבים הם לא אומרים לי כלום 25. נגיד ואין לכם יומן...אתם תזכרו במה צריך לעשות שיעורים? כןן 26. תזכרו בכלל שצריך לעשות? כןן ושאלה אחרונה: 27. אתם זוכרים אם אהבתם ת'שאלונים הקודמים שלי? לא עשיתי אף שאלון שלך

MikeY fReAk

New member
נמנמ..../images/Emo79.gif

1. האם אתם נוטים לשכוח תאריכים חשובים? לרוב לא 2. האם אתם זוכרים את הנשיקה הראשונה? לא היתה עדיין 3. תנסו להזכר בפאדיחה הכי הכי גדולה שאי פעם הייתה לכם... את זה אני תמיד שוכחת (הדחקה אולי?:p) 4. זוכרים את תאריך הנישואים של הוריכם? לא 5. האם אתם שוכחים להחזיר לאנשים דברים שהשאלתם מהם? לא 6. את/ה עם החבר/ה שלך כבר שנה, האם תזכרו את התאריך ?! אמממ יש מצב. 7. תארו פעם אחת ששכחתם משהו וזה גרם למשהו נורא. שכחתיD: 8. פעם ראשונה שניצחתם במשהו...זוכרים אותה? לא 9. האם אתם זוכרים מתי קיבלתם את חיית המחמד שלכם במידה ויש? לפני שנתיים אאל"ט.. 10. האם אתם זוכרים את תאריך הלידה של החיה שלכם?.. לא ידוע 11. מהו השיר הראשון ששמעתם והתלהבתם ממנו? נגעה בשמיים/משינה. וזה באמת. מגיל שנתיים
12. המקום הראשון שראיתם מאז שאתם זוכרים את עצמכם חח? נערף 13. בנים: האם אתם זוכרים להוריד את מושב האסלה אחרי הפשתונה שלכם?! 14.זוכרים לנקות מאחורי האוזניים?...לפני כמה ימים עשיתי את זה, כי נזכרתי שיש אנשים שעושים את זהXD 15. זוכרים מילים לשירים אהובים? אבל את כללל המילים? כן 16. זוכרים שמות של אנשים שפגשתם רק פעם אחת?.. תלוי עד כמה הפגישה היתה ארוכה/חשובה..נגיד..אם פגשתי אנשים בהופעה מסויימת ולאורך כל ההופעה עמדנו אחד/ת ליד השניה אז אני אזכור, אבל אם זה סתם מישהו שבמקרה היה במקום שאני הייתי ואנשים אחרים הכירו לי..אז רוב הסיכויים שאשכח. 17. זוכרים חוויות נשכחות מלפני שנים? תלוי 18. זוכרים אהבות נשכחות ונכזבות?.. חו 19. זוכרים מספרי טלפון חשובים? מעטים 20. כמה זמן לקח לכם לקלוט ולזכור ש-100 זה משטרה, 101 זה מד"א ו-102 זה מכבי אש? בדיוק היום חשבתי על זה
לא הרבה זמן. 21. אחרי מבחן, אתם זוכרים על מה למדתם בכלל?... כן, ואני מאוד מושפעת ממה שלמדנו. 22. כששמים הודעות על לוח מודעות, אתם זוכרים להסתכל על התזכורות? ? 23. קבעתם פגישה, מה הסיכויים שתשכחו שקבעתם בכלל? 35% 24. הדלקתם ת'דוד של המים...ההורים מזכירים לכם לכבות או שאתם מכבים לבד? לפני שאני נכנסת אני שואלת אם יש, אז רק אם עונים לי "יש" מהוסס אני מדליקה (וכמובן גם אם זה לא), ותמיד לפני שאני נכנסת הם מזכירים לי. ברוב הפעמים זכרתי לכבות כשיצאתי, אבל היו גם כמה מקרים שלא ממש.. 25. נגיד ואין לכם יומן...אתם תזכרו במה צריך לעשות שיעורים? כן. אני זוכרת עמודים וכאלה. מטורף. 26. תזכרו בכלל שצריך לעשות? כן, אבל אני אנסה להדחיק את זה. ושאלה אחרונה: 27. אתם זוכרים אם אהבתם ת'שאלונים הקודמים שלי? -_-

עונה../images/Emo26.gif

1. האם אתם נוטים לשכוח תאריכים חשובים? לא 2. האם אתם זוכרים את הנשיקה הראשונה? לא קרה לי מעולם 3. תנסו להזכר בפאדיחה הכי הכי גדולה שאי פעם הייתה לכם... בד"כ שקוראים לי פאדיחות, אני לא מתבייש, כי תמיד לימדו אותי שמי שמסתכל עלייך בזלזול אחרי פדיחה - הוא נואובאדי שלא יודע לזרום. אבל כן - אני זוכר. 4. זוכרים את תאריך הנישואים של הוריכם? יאפ:) איך אפשר לשכוח דבר כזה בכלל? 5. האם אתם שוכחים להחזיר לאנשים דברים שהשאלתם מהם? דווקא זה הדבר האחרון שאני שוכח 6. את/ה עם החבר/ה שלך כבר שנה, האם תזכרו את התאריך ?! כשתהיה לי חברה אני מניח שכן 7. תארו פעם אחת ששכחתם משהו וזה גרם למשהו נורא. לא זכור לי ששכחתי משהו פעם
אה, אולי מסיבה של ילדה מהכיתה המקבילה - אבל זה לא ממש גרם לי למשהו נורא...:) 8. פעם ראשונה שניצחתם במשהו...זוכרים אותה? כן, בגיל 3.5 כשיחקתי דמקה עם בן דוד שלי (טוב, זה לא חוכמה- הוא נתן לי לנצח בכוונה) 9. האם אתם זוכרים מתי קיבלתם את חיית המחמד שלכם במידה ויש? היה לי חתול (שמת) וקיבלתי אותו נראה לי בשנת 99' באפריל, ב-17 או ב-12.. 10. האם אתם זוכרים את תאריך הלידה של החיה שלכם?.. אין לי מושג מה הוא 11. מהו השיר הראשון ששמעתם והתלהבתם ממנו? את זה לא נראה לי שמישהו באמת זוכר 12. המקום הראשון שראיתם מאז שאתם זוכרים את עצמכם חח? האמבטיה
13. בנים: האם אתם זוכרים להוריד את מושב האסלה אחרי הפשתונה שלכם?! זוכרים - כן, מורידים - לא. 14.זוכרים לנקות מאחורי האוזניים?... כן, אבל לא עושה את זה 15. זוכרים מילים לשירים אהובים? אבל את כללל המילים ? כן, כמעט כל שיר שאני אוהב אני זוכר את כל המילים שלו 16. זוכרים שמות של אנשים שפגשתם רק פעם אחת?.. יותר מדי 17. זוכרים חוויות נשכחות מלפני שנים? אם הם נשכחות, איך זוכרים אותן?
18. זוכרים אהבות נשכחות ונכזבות?.. לא הייתה לי אף פעם 19. זוכרים מספרי טלפון חשובים? ברור 20. כמה זמן לקח לכם לקלוט ולזכור ש-100 זה משטרה, 101 זה מד"א ו-102 זה מכבי אש? אני לא קולט, זה חרוט אצלי במוח 21. אחרי מבחן, אתם זוכרים על מה למדתם בכלל?... אני ממהר לשכוח..
, אבל זה לא הולך בד"כ. 22. כששמים הודעות על לוח מודעות, אתם זוכרים להסתכל על התזכורות? אני לא משתמש בלוח מודעות בכלל 23. קבעתם פגישה, מה הסיכויים שתשכחו שקבעתם בכלל? 0.5 וגם זה בספק 24. הדלקתם ת'דוד של המים...ההורים מזכירים לכם לכבות או שאתם מכבים לבד? זה לא מעניין אותי, בד"כ הם שאומרים לי לכבות או להדליק.. 25. נגיד ואין לכם יומן...אתם תזכרו במה צריך לעשות שיעורים? אם אני אחרוש על זה כמה פעמים, אני מניח שכן 26. תזכרו בכלל שצריך לעשות? זה משהו שלא נראה לי שאני אשכח... ושאלה אחרונה: 27. אתם זוכרים אם אהבתם ת'שאלונים הקודמים שלי? לא קראתי את השאלונים הקודמים שלך.. אה, ושאלה ממש חשובה: אם יש משהו שחרשתי עליו יום שלם, ושממש חשוב לי וממש הרס לי משהו (אבל לכל הדעות זה משהו לא רציני), אני אצליח לשכוח אותו תוך 4 חודשים, נגיד? יש לכם איזו דרך שיכולה לעזור לי?

למעלה