Galadriel 3000
New member
קיי... (רק איפה התוצאות?)
1. האם אתם נוטים לשכוח תאריכים חשובים? לא 2. האם אתם זוכרים את הנשיקה הראשונה? לא הייתה 3. תנסו להזכר בפאדיחה הכי הכי גדולה שאי פעם הייתה לכם... נזכרתי (אני לא מספרת...) 4. זוכרים את תאריך הנישואים של הוריכם? פאק, לא. 5. האם אתם שוכחים להחזיר לאנשים דברים שהשאלתם מהם? כן. 6. את/ה עם החבר/ה שלך כבר שנה, האם תזכרו את התאריך ?! לא נוסה. רוב הסיכויים שכן. 7. תארו פעם אחת ששכחתם משהו וזה גרם למשהו נורא. אמ... שכחתי תשובה בשאלון ואז אנשים לא ידעו אותה
8. פעם ראשונה שניצחתם במשהו...זוכרים אותה? בטטחח... זה בטח היה כשהייתי בת שנתיים 9. האם אתם זוכרים מתי קיבלתם את חיית המחמד שלכם במידה ויש? כן! אחת אמצע חופשגדול שאחרי כתה ז', ואחת ביום של הבחירות הקודמות, בערך חצי שנה אחרי הראשונה. 10. האם אתם זוכרים את תאריך הלידה של החיה שלכם?.. אחת אני יודעת וזה 21 למאי 2001, אבל השניה אני לא יודעת כי לא אמרו לי
11. מהו השיר הראשון ששמעתם והתלהבתם ממנו? the sound of silence בגרסא הגרגוריאנית
12. המקום הראשון שראיתם מאז שאתם זוכרים את עצמכם חח? אה... חדר האמבטיה? 13. בנים: האם אתם זוכרים להוריד את מושב האסלה אחרי הפשתונה שלכם?! 14.זוכרים לנקות מאחורי האוזניים?... אנ'לא יודעת אם אני מקפידה לנקות שם בכלל. 15. זוכרים מילים לשירים אהובים? אבל את כללל המילים ? כמעט נו. 16. זוכרים שמות של אנשים שפגשתם רק פעם אחת?.. לא. 17. זוכרים חוויות נשכחות מלפני שנים? חח כן. 18. זוכרים אהבות נשכחות ונכזבות?.. זה לא קשה לזכור את כולן. 19. זוכרים מספרי טלפון חשובים? כן. 20. כמה זמן לקח לכם לקלוט ולזכור ש-100 זה משטרה, 101 זה מד"א ו-102 זה מכבי אש? לא הרבה. 21. אחרי מבחן, אתם זוכרים על מה למדתם בכלל?... תלוי במה המבחן. אם בהסטוריה אז לא. אני גם לא מנסה. 22. כששמים הודעות על לוח מודעות, אתם זוכרים להסתכל על התזכורות? איזה תזכורות? 23. קבעתם פגישה, מה הסיכויים שתשכחו שקבעתם בכלל? לא גדול. 24. הדלקתם ת'דוד של המים...ההורים מזכירים לכם לכבות או שאתם מכבים לבד? אני לא מדליקה אותו. 25. נגיד ואין לכם יומן...אתם תזכרו במה צריך לעשות שיעורים? אממ לרוב כן. 26. תזכרו בכלל שצריך לעשות? כן אבל אני לא אטרח... ושאלה אחרונה: 27. אתם זוכרים אם אהבתם ת'שאלונים הקודמים שלי? לא יודעת אם עשיתי אותם בכלל
1. האם אתם נוטים לשכוח תאריכים חשובים? לא 2. האם אתם זוכרים את הנשיקה הראשונה? לא הייתה 3. תנסו להזכר בפאדיחה הכי הכי גדולה שאי פעם הייתה לכם... נזכרתי (אני לא מספרת...) 4. זוכרים את תאריך הנישואים של הוריכם? פאק, לא. 5. האם אתם שוכחים להחזיר לאנשים דברים שהשאלתם מהם? כן. 6. את/ה עם החבר/ה שלך כבר שנה, האם תזכרו את התאריך ?! לא נוסה. רוב הסיכויים שכן. 7. תארו פעם אחת ששכחתם משהו וזה גרם למשהו נורא. אמ... שכחתי תשובה בשאלון ואז אנשים לא ידעו אותה