שאלון הזיכרון!

pacific ocean

New member
ד"א...חבר שלי שגם מתנדב איתי

בתחנת כיבוי הציל היום תינוק מדירה חנוקה עם גז.... ו-א-חר כ-ך מד"א הגיעו!!! אחר כך!!!

../images/Emo210.gif אני.. מבינה..

אני מודעת לכך שלרוב לוקח למדא יותר זמן להגיע, ולא אמרתי שמכבי אש לא חשוב אמרתי שככה חשבתי כשהייתי קטנה "לימדתי את עצמי שהייתי קטנה שזה לפי חשיבות.. " - אולי זה קצת לא ברור בהתחלה ואפשר לחשוב שאני עדיין חושבת ככה אבל כבר הבהרתי את עצמי אחרי זה
תודה.

pacific ocean

New member
חחח מאמי אני לא תוקפת אני צוחקת!

סתם אני משוויצה עם המכבי אש זה לא ביג דיל....חחחח סליחה אם זה היה נשמע כמו תקיפה או משהו....... יום מתוק שיהיה לך (ושוב סליחה) אשלי

NiKi†a

New member
משעמם.

1. האם אתם נוטים לשכוח תאריכים חשובים? כן 2. האם אתם זוכרים את הנשיקה הראשונה? כן 3. תנסו להזכר בפאדיחה הכי הכי גדולה שאי פעם הייתה לכם...-נו..ו? 4. זוכרים את תאריך הנישואים של הוריכם? כן 5. האם אתם שוכחים להחזיר לאנשים דברים שהשאלתם מהם? קצת ;] 6. את/ה עם החבר/ה שלך כבר שנה, האם תזכרו את התאריך ? ברור 7. תארו פעם אחת ששכחתם משהו וזה גרם למשהו נורא- לא זוכרת. 8. פעם ראשונה שניצחתם במשהו...זוכרים אותה? לא 9. האם אתם זוכרים מתי קיבלתם את חיית המחמד שלכם במידה ויש? בפסח מתישהו P: 10. האם אתם זוכרים את תאריך הלידה של החיה שלכם? לא 11. מהו השיר הראשון ששמעתם והתלהבתם ממנו? לא זוכרת 12. המקום הראשון שראיתם מאז שאתם זוכרים את עצמכם חח? לא זוכרת 13. בנים: האם אתם זוכרים להוריד את מושב האסלה אחרי הפשתונה שלכם?! 14.זוכרים לנקות מאחורי האוזניים? לפעמים Oo 15. זוכרים מילים לשירים אהובים? אבל את כללל המילים? לשירים אהובים? כן 16. זוכרים שמות של אנשים שפגשתם רק פעם אחת? כן 17. זוכרים חוויות נשכחות מלפני שנים? קצת 18. זוכרים אהבות נשכחות ונכזבות? כן 19. זוכרים מספרי טלפון חשובים? חח בערך ;] 20. כמה זמן לקח לכם לקלוט ולזכור ש-100 זה משטרה, 101 זה מד"א ו-102 זה מכבי אש? לא הרבה זמן. 21. אחרי מבחן, אתם זוכרים על מה למדתם בכלל? חח לא! =] 22. כששמים הודעות על לוח מודעות, אתם זוכרים להסתכל על התזכורות? לא
23. קבעתם פגישה, מה הסיכויים שתשכחו שקבעתם בכלל? אין סיכוי. 24. הדלקתם ת'דוד של המים...ההורים מזכירים לכם לכבות או שאתם מכבים לבד? ההורים 25. נגיד ואין לכם יומן...אתם תזכרו במה צריך לעשות שיעורים? כן 26. תזכרו בכלל שצריך לעשות? לא =] ושאלה אחרונה: 27. אתם זוכרים אם אהבתם ת'שאלונים הקודמים שלי? לא זוכרת שעניתי על כאלה..

qtgirl

New member
עונה על הסקר וחדשה פה גם=]

. האם אתם נוטים לשכוח תאריכים חשובים? כן 2. האם אתם זוכרים את הנשיקה הראשונה? כן 3. תנסו להזכר בפאדיחה הכי הכי גדולה שאי פעם הייתה לכם... זכרתי=] 4. זוכרים את תאריך הנישואים של הוריכם? לא 5. האם אתם שוכחים להחזיר לאנשים דברים שהשאלתם מהם? כן 6. את/ה עם החבר/ה שלך כבר שנה, האם תזכרו את התאריך ?! כן 7. תארו פעם אחת ששכחתם משהו וזה גרם למשהו נורא. ממ לא זוכרת 8. פעם ראשונה שניצחתם במשהו...זוכרים אותה? לא 9. האם אתם זוכרים מתי קיבלתם את חיית המחמד שלכם במידה ויש? אין לי אבל אני זוכרת מתי היו לי... 10. האם אתם זוכרים את תאריך הלידה של החיה שלכם?.. לא 11. מהו השיר הראשון ששמעתם והתלהבתם ממנו? נערף 12. המקום הראשון שראיתם מאז שאתם זוכרים את עצמכם חח? החדר שלי? 13. בנים: האם אתם זוכרים להוריד את מושב האסלה אחרי הפשתונה שלכם?! 14.זוכרים לנקות מאחורי האוזניים?... כה 15. זוכרים מילים לשירים אהובים? אבל את כללל המילים ? כן 16. זוכרים שמות של אנשים שפגשתם רק פעם אחת?.. לא 17. זוכרים חוויות נשכחות מלפני שנים? כן תלוי 18. זוכרים אהבות נשכחות ונכזבות?.. כן 19. זוכרים מספרי טלפון חשובים? לא 20. כמה זמן לקח לכם לקלוט ולזכור ש-100 זה משטרה, 101 זה מד"א ו-102 זה מכבי אש? לא הרבה 21. אחרי מבחן, אתם זוכרים על מה למדתם בכלל?... לא 22. כששמים הודעות על לוח מודעות, אתם זוכרים להסתכל על התזכורות? כל כך לא 23. קבעתם פגישה, מה הסיכויים שתשכחו שקבעתם בכלל? אין סיכוי שאשכח 24. הדלקתם ת'דוד של המים...ההורים מזכירים לכם לכבות או שאתם מכבים לבד? יש לנו שעון שמכבה ומדליק בשעות מסוימות נחשו למה=] 25. נגיד ואין לכם יומן...אתם תזכרו במה צריך לעשות שיעורים? כן 26. תזכרו בכלל שצריך לעשות? לא=] ושאלה אחרונה: 27. אתם זוכרים אם אהבתם ת'שאלונים הקודמים שלי? אני חדשה=]

גכחבעי

1. האם אתם נוטים לשכוח תאריכים חשובים? כן, חוץ מדברים שקל לזכור כמו נגיד היומולדת של אחי כי זה אותו תאריך כמו שלי רק בחודש אחר. 2. האם אתם זוכרים את הנשיקה הראשונה? לא הייתה כזאת 3. תנסו להזכר בפאדיחה הכי הכי גדולה שאי פעם הייתה לכם... אני מדחיקה כאלה דברים 4. זוכרים את תאריך הנישואים של הוריכם? לא 5. האם אתם שוכחים להחזיר לאנשים דברים שהשאלתם מהם? לפעמים, אבל זה בדרכ כי הם שוכחים 6. את/ה עם החבר/ה שלך כבר שנה, האם תזכרו את התאריך ?! לא
7. תארו פעם אחת ששכחתם משהו וזה גרם למשהו נורא. מי זוכר 8. פעם ראשונה שניצחתם במשהו...זוכרים אותה? לא 9. האם אתם זוכרים מתי קיבלתם את חיית המחמד שלכם במידה ויש? חתולים היו אלי מאז ומתמיד, אבל אני זוכרת איך קיבלנו את פיצה. 10. האם אתם זוכרים את תאריך הלידה של החיה שלכם?.. לא, אבל בסגנון, נגיד יש לי חתול שנולד בפסח.. 11. מהו השיר הראשון ששמעתם והתלהבתם ממנו? טוב, אני לא מתחשבת בעבר, כי בעבר לא הייית פריקית מוזיקה, אז השיר הראשון? WOMDERWALL - OASIS 12. המקום הראשון שראיתם מאז שאתם זוכרים את עצמכם חח? אני זוכרת את הגן מעון שלי, אבל ממש קצת. 13. בנים: האם אתם זוכרים להוריד את מושב האסלה אחרי הפשתונה שלכם?! 14.זוכרים לנקות מאחורי האוזניים?... בטח, נו 15. זוכרים מילים לשירים אהובים? אבל את כללל המילים ? כן, יש לי כמה שירים שאני זוכרת. 16. זוכרים שמות של אנשים שפגשתם רק פעם אחת?.. לא 17. זוכרים חוויות נשכחות מלפני שנים? חלק, נגיד הקטע עם הגן, אני זוכרתל יום אחד שהה 18. זוכרים אהבות נשכחות ונכזבות?.. לא.. 19. זוכרים מספרי טלפון חשובים?כן 20. כמה זמן לקח לכם לקלוט ולזכור ש-100 זה משטרה, 101 זה מד"א ו-102 זה מכבי אש? בערך בכיתה ג'. 21. אחרי מבחן, אתם זוכרים על מה למדתם בכלל?... לא 22. כששמים הודעות על לוח מודעות, אתם זוכרים להסתכל על התזכורות? בטח, לראות אם התבטל שיעור 23. קבעתם פגישה, מה הסיכויים שתשכחו שקבעתם בכלל? גדולים 24. הדלקתם ת'דוד של המים...ההורים מזכירים לכם לכבות או שאתם מכבים לבד? מזכירים, אבל יש טיימר 25. נגיד ואין לכם יומן...אתם תזכרו במה צריך לעשות שיעורים? לא 26. תזכרו בכלל שצריך לעשות? לא ושאלה אחרונה: 27. אתם זוכרים אם אהבתם ת'שאלונים הקודמים שלי? לא

KiPoDoR

New member
../images/Emo71.gif../images/Emo194.gif עונה../images/Emo9.gif

1. האם אתם נוטים לשכוח תאריכים חשובים? סומטיימס
2. האם אתם זוכרים את הנשיקה הראשונה? עוד לא היתה... 3. תנסו להזכר בפאדיחה הכי הכי גדולה שאי פעם הייתה לכם: לא זוכרת אותה עכשיוXP 4. זוכרים את תאריך הנישואים של הוריכם? הם גרושים
5. האם אתם שוכחים להחזיר לאנשים דברים שהשאלתם מהם? לפעמים
6. את/ה עם החבר/ה שלך כבר שנה, האם תזכרו את התאריך ?! לא נראה ליXP 7. תארו פעם אחת ששכחתם משהו וזה גרם למשהו נורא. שחכתי שיש מבחן ובלילה לפני בשעה מאוחרת התחלתי להתכונן. ויצא רע מאוד
8. פעם ראשונה שניצחתם במשהו...זוכרים אותה? אני חושבת
9. האם אתם זוכרים מתי קיבלתם את חיית המחמד שלכם במידה ויש? היה לי חתול, קיבלתי אותו בערך לפני שנתיים וחצי אבל מסרתי אותו לא מזמן
10. האם אתם זוכרים את תאריך הלידה של החיה שלכם?.. לא 11. מהו השיר הראשון ששמעתם והתלהבתם ממנו? היו כמה, לא זוכרת
היה מזמן 12. המקום הראשון שראיתם מאז שאתם זוכרים את עצמכם חח? הבית שלי 13. בנים: האם אתם זוכרים להוריד את מושב האסלה אחרי הפשתונה שלכם?! 14.זוכרים לנקות מאחורי האוזניים?... ? 15. זוכרים מילים לשירים אהובים? אבל את כללל המילים ? כןכןכן
16. זוכרים שמות של אנשים שפגשתם רק פעם אחת?.. אההא 17. זוכרים חוויות נשכחות מלפני שנים? כןXP 18. זוכרים אהבות נשכחות ונכזבות?.. לא היו 19. זוכרים מספרי טלפון חשובים? בטח
20. כמה זמן לקח לכם לקלוט ולזכור ש-100 זה משטרה, 101 זה מד"א ו-102 זה מכבי אש? 5 שניות בערך 21. אחרי מבחן, אתם זוכרים על מה למדתם בכלל?... לאXD 22. כששמים הודעות על לוח מודעות, אתם זוכרים להסתכל על התזכורות? חח לפעמים, ברוב הפעמים לא 23. קבעתם פגישה, מה הסיכויים שתשכחו שקבעתם בכלל? קטן 24. הדלקתם ת'דוד של המים...ההורים מזכירים לכם לכבות או שאתם מכבים לבד? מזכירים לכבות 25. נגיד ואין לכם יומן...אתם תזכרו במה צריך לעשות שיעורים? לאXP 26. תזכרו בכלל שצריך לעשות? לא חושבת ושאלה אחרונה: 27. אתם זוכרים אם אהבתם ת'שאלונים הקודמים שלי? לא, אני מניחה שהם היו טובים

נחמד D:

1. האם אתם נוטים לשכוח תאריכים חשובים? כן >: 2. האם אתם זוכרים את הנשיקה הראשונה? כן ^_^ 3. תנסו להזכר בפאדיחה הכי הכי גדולה שאי פעם הייתה לכם... אני זוכרת אותה אבל זה ארוך ^^ 4. זוכרים את תאריך הנישואים של הוריכם? חחח ממש לא 5. האם אתם שוכחים להחזיר לאנשים דברים שהשאלתם מהם? תמיד-תמיד. 6. את/ה עם החבר/ה שלך כבר שנה, האם תזכרו את התאריך?! לא נראה לי }: 7. תארו פעם אחת ששכחתם משהו וזה גרם למשהו נורא. לא היה כזה דבר 8. פעם ראשונה שניצחתם במשהו...זוכרים אותה? כן 9. האם אתם זוכרים מתי קיבלתם את חיית המחמד שלכם במידה ויש? בהחלט! 10. האם אתם זוכרים את תאריך הלידה של החיה שלכם?.. לא במדויק אבל בערך 11. מהו השיר הראשון ששמעתם והתלהבתם ממנו? הטראנס של הדרדסים ^_^ 12. המקום הראשון שראיתם מאז שאתם זוכרים את עצמכם חח? חוות סוסים מסוימת 14.זוכרים לנקות מאחורי האוזניים?... תמיד ^^ 15. זוכרים מילים לשירים אהובים? אבל את כללל המילים? כן ^^ 16. זוכרים שמות של אנשים שפגשתם רק פעם אחת? רק אם הם מיוחדים ומוצאים חן בעיניי, אם לא- לא אזכור אותם גם אחריי 10 פעם >: 17. זוכרים חוויות נשכחות מלפני שנים? כן. 18. זוכרים אהבות נשכחות ונכזבות?.. כן =/ 19. זוכרים מספרי טלפון חשובים? אני אפילו לא זוכרת את מס' הטלפון של חבר שלי =/ 20. כמה זמן לקח לכם לקלוט ולזכור ש-100 זה משטרה, 101 זה מד"א ו-102 זה מכבי אש? אני צריכה לשנן את זה גם עכשיו -_- חחח 21. אחרי מבחן, אתם זוכרים על מה למדתם בכלל?... כן 22. כששמים הודעות על לוח מודעות, אתם זוכרים להסתכל על התזכורות? בערך 23. קבעתם פגישה, מה הסיכויים שתשכחו שקבעתם בכלל? קלושים ביותר 24. הדלקתם ת'דוד של המים...ההורים מזכירים לכם לכבות או שאתם מכבים לבד? אני אכבה לבד 25. נגיד ואין לכם יומן...אתם תזכרו במה צריך לעשות שיעורים? לא תמיד 26. תזכרו בכלל שצריך לעשות? כנראה ושאלה אחרונה: 27. אתם זוכרים אם אהבתם ת'שאלונים הקודמים שלי? ח לא ^^ סליחה

כמה זמן לא הייתי... עונה!!

1. האם אתם נוטים לשכוח תאריכים חשובים? לא 2. האם אתם זוכרים את הנשיקה הראשונה? אף פעם לא התנשקתי.. 3. תנסו להזכר בפאדיחה הכי הכי גדולה שאי פעם הייתה לכם... 4. זוכרים את תאריך הנישואים של הוריכם? לא 5. האם אתם שוכחים להחזיר לאנשים דברים שהשאלתם מהם? לא 6. את/ה עם החבר/ה שלך כבר שנה, האם תזכרו את התאריך ?! כן 7. תארו פעם אחת ששכחתם משהו וזה גרם למשהו נורא. 8. פעם ראשונה שניצחתם במשהו...זוכרים אותה? לא.. 9. האם אתם זוכרים מתי קיבלתם את חיית המחמד שלכם במידה ויש? אין 10. האם אתם זוכרים את תאריך הלידה של החיה שלכם?.. אין לי חיה 11. מהו השיר הראשון ששמעתם והתלהבתם ממנו? 12. המקום הראשון שראיתם מאז שאתם זוכרים את עצמכם חח? 13. בנים: האם אתם זוכרים להוריד את מושב האסלה אחרי הפשתונה שלכם?! 14.זוכרים לנקות מאחורי האוזניים?... כן 15. זוכרים מילים לשירים אהובים? אבל את כללל המילים ? כן 16. זוכרים שמות של אנשים שפגשתם רק פעם אחת?.. כן.. בדרך כלל 17. זוכרים חוויות נשכחות מלפני שנים? כן 18. זוכרים אהבות נשכחות ונכזבות?.. כן... 19. זוכרים מספרי טלפון חשובים? כן 20. כמה זמן לקח לכם לקלוט ולזכור ש-100 זה משטרה, 101 זה מד"א ו-102 זה מכבי אש? ישר שאמרו לי 21. אחרי מבחן, אתם זוכרים על מה למדתם בכלל?... לפעמים.. 22. כששמים הודעות על לוח מודעות, אתם זוכרים להסתכל על התזכורות? על מה?? 23. קבעתם פגישה, מה הסיכויים שתשכחו שקבעתם בכלל? שואפים ל-0 24. הדלקתם ת'דוד של המים...ההורים מזכירים לכם לכבות או שאתם מכבים לבד? מכבה לבד 25. נגיד ואין לכם יומן...אתם תזכרו במה צריך לעשות שיעורים? לפעמים 26. תזכרו בכלל שצריך לעשות? ושאלה אחרונה: 27. אתם זוכרים אם אהבתם ת'שאלונים הקודמים שלי?

עונה

1. האם אתם נוטים לשכוח תאריכים חשובים?:לא 2. האם אתם זוכרים את הנשיקה הראשונה?:לא היתה לי... 3. תנסו להזכר בפאדיחה הכי הכי גדולה שאי פעם הייתה לכם...:כשהייתי בת שנתיים הייתי ישנה ערומה בטיבה של הגורים של הכלבה שלי אז אמא שלי צילמה אותי ועשו לנו הפתעה שכל הורה עושה לילד שלו אלבום שהוא היה קטן אז היו ילדים בכיתה שלי שראו את זה והם צחקו עלי... חחח 4. זוכרים את תאריך הנישואים של הוריכם?:כן...:1.1 לא זוכרת את השנה 5. האם אתם שוכחים להחזיר לאנשים דברים שהשאלתם מהם?:לא... 6. את/ה עם החבר/ה שלך כבר שנה, האם תזכרו את התאריך ?!:ברור!!! 7. תארו פעם אחת ששכחתם משהו וזה גרם למשהו נורא.:שחכתי להכין שיעורי בית והמורה כתבה לי הערה!!... 8. פעם ראשונה שניצחתם במשהו...זוכרים אותה?:כן! (אני לא יפרט -_-) 9. האם אתם זוכרים מתי קיבלתם את חיית המחמד שלכם במידה ויש?:כן! יש לי כלבים וקיבלתי את הראשונה כשרק נולדתי ואנחנו באותו הגיל בידיוק!,ואת השני קיבלתי בגיל 4 והוא רק בן 10! 10. האם אתם זוכרים את תאריך הלידה של החיה שלכם?..:לא... אני בכלל לא לא יודעת אותו! 11. מהו השיר הראשון ששמעתם והתלהבתם ממנו?: האור בחיי! 12. המקום הראשון שראיתם מאז שאתם זוכרים את עצמכם חח?: בבית! 13. בנים: האם אתם זוכרים להוריד את מושב האסלה אחרי הפשתונה שלכם?!:אני בת! 14.זוכרים לנקות מאחורי האוזניים?...:איכססס כן! 15. זוכרים מילים לשירים אהובים? אבל את כללל המילים ?:כן,ואז תבואי 16. זוכרים שמות של אנשים שפגשתם רק פעם אחת?..:לא!חחח 17. זוכרים חוויות נשכחות מלפני שנים?:כן!! 18. זוכרים אהבות נשכחות ונכזבות?..:כן... 19. זוכרים מספרי טלפון חשובים?:כן.. 20. כמה זמן לקח לכם לקלוט ולזכור ש-100 זה משטרה, 101 זה מד"א ו-102 זה מכבי אש?: לא הרבה זמן... 21. אחרי מבחן, אתם זוכרים על מה למדתם בכלל?...לא... חחח 22. כששמים הודעות על לוח מודעות, אתם זוכרים להסתכל על התזכורות?לא ידעתי שיש תיזכורת!!! 23. קבעתם פגישה, מה הסיכויים שתשכחו שקבעתם בכלל?אני אף פעם לא שוחכת! 24. הדלקתם ת'דוד של המים...ההורים מזכירים לכם לכבות או שאתם מכבים לבד?ההורים מזכירים! 25. נגיד ואין לכם יומן...אתם תזכרו במה צריך לעשות שיעורים?כן... 26. תזכרו בכלל שצריך לעשות?ליפעמים כן ליפעמים לא... ושאלה אחרונה: 27. אתם זוכרים אם אהבתם ת'שאלונים הקודמים שלי?כן...

../images/Emo80.gif

1. האם אתם נוטים לשכוח תאריכים חשובים? כן :X 2. האם אתם זוכרים את הנשיקה הראשונה? לא הייתה >>" 3. תנסו להזכר בפאדיחה הכי הכי גדולה שאי פעם הייתה לכם... נזכרתי ;;. 4. זוכרים את תאריך הנישואים של הוריכם? לא, וזה גם לא משנה כי הם נפרדו. 5. האם אתם שוכחים להחזיר לאנשים דברים שהשאלתם מהם? לא 6. את/ה עם החבר/ה שלך כבר שנה, האם תזכרו את התאריך?! לא יודעת. 7. תארו פעם אחת ששכחתם משהו וזה גרם למשהו נורא. לא רוצה לתאר. 8. פעם ראשונה שניצחתם במשהו...זוכרים אותה? לא. 9. האם אתם זוכרים מתי קיבלתם את חיית המחמד שלכם במידה ויש? אין 10. האם אתם זוכרים את תאריך הלידה של החיה שלכם?.. - 11. מהו השיר הראשון ששמעתם והתלהבתם ממנו? משהו של רד הוט צ'ילי פפרס, נראה לי שotheside.. נורא אהבתי את הקליפ
.. 12. המקום הראשון שראיתם מאז שאתם זוכרים את עצמכם חח? לא יודעת. 13. בנים: האם אתם זוכרים להוריד את מושב האסלה אחרי הפשתונה שלכם?! >>" 14.זוכרים לנקות מאחורי האוזניים?... מה?OO 15. זוכרים מילים לשירים אהובים? אבל את כללל המילים? כן 16. זוכרים שמות של אנשים שפגשתם רק פעם אחת?.. בדרך כלל 17. זוכרים חוויות נשכחות מלפני שנים? אחת או שתיים 18. זוכרים אהבות נשכחות ונכזבות?.. אר. 19. זוכרים מספרי טלפון חשובים? של הבית, של אבא ושל חברה שלי, אמ. 20. כמה זמן לקח לכם לקלוט ולזכור ש-100 זה משטרה, 101 זה מד"א ו-102 זה מכבי אש? 102 זה מכבי אש? טוב לדעת D: את השניים הראשונים תמיד ידעתי :X 21. אחרי מבחן, אתם זוכרים על מה למדתם בכלל?... לא ממש 22. כששמים הודעות על לוח מודעות, אתם זוכרים להסתכל על התזכורות? איזה לוח? 23. קבעתם פגישה, מה הסיכויים שתשכחו שקבעתם בכלל? המ, לא גדולים במיוחד. 24. הדלקתם ת'דוד של המים...ההורים מזכירים לכם לכבות או שאתם מכבים לבד? לא מזכירה ולפעמים אני לא זוכרת וכמעט הורסת את הדוד ><" 25. נגיד ואין לכם יומן...אתם תזכרו במה צריך לעשות שיעורים? לא 26. תזכרו בכלל שצריך לעשות? לא ושאלה אחרונה: 27. אתם זוכרים אם אהבתם ת'שאלונים הקודמים שלי? לא נראה לי שראיתי אותם בכלל

pompii

New member
טה דם טה דם

1. האם אתם נוטים לשכוח תאריכים חשובים? מה פתאום! 2. האם אתם זוכרים את הנשיקה הראשונה?בטח 3. תנסו להזכר בפאדיחה הכי הכי גדולה שאי פעם הייתה לכם...היו הרבה, האמת לא זוכרת ממש כרגע.. 4. זוכרים את תאריך הנישואים של הוריכם?יאפ 5. האם אתם שוכחים להחזיר לאנשים דברים שהשאלתם מהם?לעיתים רחוקות 6. את/ה עם החבר/ה שלך כבר שנה, האם תזכרו את התאריך ?! בא-רור 7. תארו פעם אחת ששכחתם משהו וזה גרם למשהו נורא.לא משהו נורא...אבל סתם לא נעים...תיק ביצפר, פלאפון, כסף... 8. פעם ראשונה שניצחתם במשהו...זוכרים אותה?לא 9. האם אתם זוכרים מתי קיבלתם את חיית המחמד שלכם במידה ויש?היתה, לא זוכרת תאריך ממש 10. האם אתם זוכרים את תאריך הלידה של החיה שלכם?..כן 11. מהו השיר הראשון ששמעתם והתלהבתם ממנו?הגזמת... 12. המקום הראשון שראיתם מאז שאתם זוכרים את עצמכם חח?אממ שניה... 13. בנים: האם אתם זוכרים להוריד את מושב האסלה אחרי הפשתונה שלכם?! 14.זוכרים לנקות מאחורי האוזניים?...לפעמים 15. זוכרים מילים לשירים אהובים? אבל את כללל המילים ? כן הרוב כן 16. זוכרים שמות של אנשים שפגשתם רק פעם אחת?..רובם כן 17. זוכרים חוויות נשכחות מלפני שנים?הרוב כן 18. זוכרים אהבות נשכחות ונכזבות?..בטח 19. זוכרים מספרי טלפון חשובים?יאפ 20. כמה זמן לקח לכם לקלוט ולזכור ש-100 זה משטרה, 101 זה מד"א ו-102 זה מכבי אש? אממ לא זוכרת 21. אחרי מבחן, אתם זוכרים על מה למדתם בכלל?...כן... 22. כששמים הודעות על לוח מודעות, אתם זוכרים להסתכל על התזכורות?כן... 23. קבעתם פגישה, מה הסיכויים שתשכחו שקבעתם בכלל?קטן 24. הדלקתם ת'דוד של המים...ההורים מזכירים לכם לכבות או שאתם מכבים לבד?לבד 25. נגיד ואין לכם יומן...אתם תזכרו במה צריך לעשות שיעורים?כן 26. תזכרו בכלל שצריך לעשות?לא ושאלה אחרונה: 27. אתם זוכרים אם אהבתם ת'שאלונים הקודמים שלי?לא

../images/Emo187.gif

1. האם אתם נוטים לשכוח תאריכים חשובים?תאריכים חשובים לא
2. האם אתם זוכרים את הנשיקה הראשונה?
3. תנסו להזכר בפאדיחה הכי הכי גדולה שאי פעם הייתה לכם...
4. זוכרים את תאריך הנישואים של הוריכם?כן
5. האם אתם שוכחים להחזיר לאנשים דברים שהשאלתם מהם?רוב הפעמים לא
6. את/ה עם החבר/ה שלך כבר שנה, האם תזכרו את התאריך ?!ברור
7. תארו פעם אחת ששכחתם משהו וזה גרם למשהו נורא.לא נראה לי שזה קרה
8. פעם ראשונה שניצחתם במשהו...זוכרים אותה?את הפעם הראשונה ראשונה לא
9. האם אתם זוכרים מתי קיבלתם את חיית המחמד שלכם במידה ויש?אין לי
10. האם אתם זוכרים את תאריך הלידה של החיה שלכם?..--- 11. מהו השיר הראשון ששמעתם והתלהבתם ממנו?פיי..זה לא ייגמר
12. המקום הראשון שראיתם מאז שאתם זוכרים את עצמכם חח?
13. בנים: האם אתם זוכרים להוריד את מושב האסלה אחרי הפשתונה שלכם?! 14.זוכרים לנקות מאחורי האוזניים?כן
15. זוכרים מילים לשירים אהובים? אבל את כללל המילים ?כל מילה וכל רגע בעל פה
16. זוכרים שמות של אנשים שפגשתם רק פעם אחת?..בזה אני טובה
17. זוכרים חוויות נשכחות מלפני שנים?אה-הא
18. זוכרים אהבות נשכחות ונכזבות?..כן
19. זוכרים מספרי טלפון חשובים?חשבום-כן
20. כמה זמן לקח לכם לקלוט ולזכור ש-100 זה משטרה, 101 זה מד"א ו-102 זה מכבי אש?לא'דעת
21. אחרי מבחן, אתם זוכרים על מה למדתם בכלל?...כן..אבל מנסה לשכוח כדי לפנות מקום במוח למבחן הבא
22. כששמים הודעות על לוח מודעות, אתם זוכרים להסתכל על התזכורות?כן..זה עוזר מאוד לפעמים
23. קבעתם פגישה, מה הסיכויים שתשכחו שקבעתם בכלל?כמעט אפסיים
24. הדלקתם ת'דוד של המים...ההורים מזכירים לכם לכבות או שאתם מכבים לבד?מכבים לבד רוב הפעמים.. 25. נגיד ואין לכם יומן...אתם תזכרו במה צריך לעשות שיעורים?כן..אבל עדיף שיהיה ליתר ביטחון
26. תזכרו בכלל שצריך לעשות?
ושאלה אחרונה: 27. אתם זוכרים אם אהבתם ת'שאלונים הקודמים שלי?אני לא הייתי בפורום הזה כבר מלא מלא מלא זמן

yoelel

New member
עונה.

1. האם אתם נוטים לשכוח תאריכים חשובים? כן. 2. האם אתם זוכרים את הנשיקה הראשונה? לא.. 3. תנסו להזכר בפאדיחה הכי הכי גדולה שאי פעם הייתה לכם... וואו! 4. זוכרים את תאריך הנישואים של הוריכם? כן. 5. האם אתם שוכחים להחזיר לאנשים דברים שהשאלתם מהם? לא. 6. את/ה עם החבר/ה שלך כבר שנה, האם תזכרו את התאריך ?! כן. 7. תארו פעם אחת ששכחתם משהו וזה גרם למשהו נורא. גם וואו. 8. פעם ראשונה שניצחתם במשהו...זוכרים אותה? כן... 9. האם אתם זוכרים מתי קיבלתם את חיית המחמד שלכם במידה ויש? לא קיבלתי,היא באה ואימצנו אותה.. 10. האם אתם זוכרים את תאריך הלידה של החיה שלכם?.. לא. 11. מהו השיר הראשון ששמעתם והתלהבתם ממנו? כל מיני... 12. המקום הראשון שראיתם מאז שאתם זוכרים את עצמכם חח? מפעל הפיס. 13. בנים: האם אתם זוכרים להוריד את מושב האסלה אחרי הפשתונה שלכם?! לא... מודה! 14.זוכרים לנקות מאחורי האוזניים?... לפעמים... 15. זוכרים מילים לשירים אהובים? אבל את כללל המילים ? כן! 16. זוכרים שמות של אנשים שפגשתם רק פעם אחת?.. לפעמים.. 17. זוכרים חוויות נשכחות מלפני שנים?כן. 18. זוכרים אהבות נשכחות ונכזבות?..אהבות נכזבות כן... 19. זוכרים מספרי טלפון חשובים?בטח. 20. כמה זמן לקח לכם לקלוט ולזכור ש-100 זה משטרה, 101 זה מד"א ו-102 זה מכבי אש? לא הרבה... 21. אחרי מבחן, אתם זוכרים על מה למדתם בכלל?... האמת שאני לא לומד למבחנים. 22. כששמים הודעות על לוח מודעות, אתם זוכרים להסתכל על התזכורות? כן. 23. קבעתם פגישה, מה הסיכויים שתשכחו שקבעתם בכלל? קלושים מאוד. 24. הדלקתם ת'דוד של המים...ההורים מזכירים לכם לכבות או שאתם מכבים לבד? ההורים... 25. נגיד ואין לכם יומן...אתם תזכרו במה צריך לעשות שיעורים? נראה לכם?! 26. תזכרו בכלל שצריך לעשות? לא.. ושאלה אחרונה: 27. אתם זוכרים אם אהבתם ת'שאלונים הקודמים שלי? לא ממש.. =//

אני עונה ../images/Emo140.gif

1. האם אתם נוטים לשכוח תאריכים חשובים?לא! 2. האם אתם זוכרים את הנשיקה הראשונה?לא ממש..הממ..בערך.. 3. תנסו להזכר בפאדיחה הכי הכי גדולה שאי פעם הייתה לכם...או או היו הרבה..לא זוכרת משהו של ממש 4. זוכרים את תאריך הנישואים של הוריכם?כן 24/6 5. האם אתם שוכחים להחזיר לאנשים דברים שהשאלתם מהם?לרוב כן! 6. את/ה עם החבר/ה שלך כבר שנה, האם תזכרו את התאריך ?!בוודאי..אנחנו סופרים כל חודש עד שנגיע לשנה:) 7. תארו פעם אחת ששכחתם משהו וזה גרם למשהו נורא...לא היה דבר כזה עדיין 8. פעם ראשונה שניצחתם במשהו...זוכרים אותה?חח..כל הזמן?! כנראה זה היה בגיל שנה אז אין לי שמץ! 9. האם אתם זוכרים מתי קיבלתם את חיית המחמד שלכם במידה ויש?אין לי חיות מחמד 10. האם אתם זוכרים את תאריך הלידה של החיה שלכם?..אין 11. מהו השיר הראשון ששמעתם והתלהבתם ממנו?אני מניחה שהשיר הראשון אני לא ממש זוכרת אבל, השיר הראשון שהתלהבתי ממנו היה OTHERSIDE- RED HOT CHILI PEPPERS 12. המקום הראשון שראיתם מאז שאתם זוכרים את עצמכם חח?אני מניחה שחדר הלידה?!לא?! 13. בנים: האם אתם זוכרים להוריד את מושב האסלה אחרי הפשתונה שלכם?!חח..אהבתי 14.זוכרים לנקות מאחורי האוזניים?...חח..זה רק לבנים, נכון!? 15. זוכרים מילים לשירים אהובים? אבל את כללל המילים ?כן..אני זוכרת את כל השירים גם ת'גרועים ואת כל המילים 16. זוכרים שמות של אנשים שפגשתם רק פעם אחת?..כן..בעיקר פרצופים 17. זוכרים חוויות נשכחות מלפני שנים?ברור..איך אפשר לשכוח בכלל?! 18. זוכרים אהבות נשכחות ונכזבות?..כן..למה להזכיר לי ,למה?! 19. זוכרים מספרי טלפון חשובים?ברור 20. כמה זמן לקח לכם לקלוט ולזכור ש-100 זה משטרה, 101 זה מד"א ו-102 זה מכבי אש?חח..לא הרבה זמן 21. אחרי מבחן, אתם זוכרים על מה למדתם בכלל?.. כן..לרוב..בעיקר כשזה מעניין אותי. 22. כששמים הודעות על לוח מודעות, אתם זוכרים להסתכל על התזכורות?ממש לא 23. קבעתם פגישה, מה הסיכויים שתשכחו שקבעתם בכלל?חח..קרה לא פעם ולא פעמיים כבר ששכחתי 24. הדלקתם ת'דוד של המים...ההורים מזכירים לכם לכבות או שאתם מכבים לבד?לפעמים כן לפעמים לא 25. נגיד ואין לכם יומן...אתם תזכרו במה צריך לעשות שיעורים?כן 26. תזכרו בכלל שצריך לעשות?אכן כן! ושאלה אחרונה: 27. אתם זוכרים אם אהבתם ת'שאלונים הקודמים שלי?מי זוכר אותך בכלל?! :)

עונה =)

1. האם אתם נוטים לשכוח תאריכים חשובים? תלוי 2. האם אתם זוכרים את הנשיקה הראשונה? כן 3. תנסו להזכר בפאדיחה הכי הכי גדולה שאי פעם הייתה לכם... : חחח כן זוכרת 4. זוכרים את תאריך הנישואים של הוריכם? לאא 5. האם אתם שוכחים להחזיר לאנשים דברים שהשאלתם מהם? כן 6. את/ה עם החבר/ה שלך כבר שנה, האם תזכרו את התאריך ?! תלויי 7. תארו פעם אחת ששכחתם משהו וזה גרם למשהו נורא. כןן 8. פעם ראשונה שניצחתם במשהו...זוכרים אותה? כןן 9. האם אתם זוכרים מתי קיבלתם את חיית המחמד שלכם במידה ויש? כן בגיל 3 וחצי 10. האם אתם זוכרים את תאריך הלידה של החיה שלכם?.. לאא 11. מהו השיר הראשון ששמעתם והתלהבתם ממנו? אממ לא זוכרת 12. המקום הראשון שראיתם מאז שאתם זוכרים את עצמכם חח? הוילה בעתלית 13. בנים: האם אתם זוכרים להוריד את מושב האסלה אחרי הפשתונה שלכם?! 14.זוכרים לנקות מאחורי האוזניים?... כן 15. זוכרים מילים לשירים אהובים? אבל את כללל המילים ? כןן 16. זוכרים שמות של אנשים שפגשתם רק פעם אחת?.. כן 17. זוכרים חוויות נשכחות מלפני שנים? כן 18. זוכרים אהבות נשכחות ונכזבות?..כן 19. זוכרים מספרי טלפון חשובים? כן 20. כמה זמן לקח לכם לקלוט ולזכור ש-100 זה משטרה, 101 זה מד"א ו-102 זה מכבי אש? אממ שנים 21. אחרי מבחן, אתם זוכרים על מה למדתם בכלל?... לאא 22. כששמים הודעות על לוח מודעות, אתם זוכרים להסתכל על התזכורות? אממ יש לי חיים לאא 23. קבעתם פגישה, מה הסיכויים שתשכחו שקבעתם בכלל? אין מצבב אני בטוחח ישכח 24. הדלקתם ת'דוד של המים...ההורים מזכירים לכם לכבות או שאתם מכבים לבד? מזכירים וגם זה לא עוזר =) 25. נגיד ואין לכם יומן...אתם תזכרו במה צריך לעשות שיעורים? לאא בשביל זה המציארו טלפון 26. תזכרו בכלל שצריך לעשות? לאא ושאלה אחרונה: 27. אתם זוכרים אם אהבתם ת'שאלונים הקודמים שלי? לאא

למעלה