../images/Emo71.gif../images/Emo194.gif עונה../images/Emo9.gif
1. האם אתם נוטים לשכוח תאריכים חשובים? סומטיימס
2. האם אתם זוכרים את הנשיקה הראשונה? עוד לא היתה... 3. תנסו להזכר בפאדיחה הכי הכי גדולה שאי פעם הייתה לכם: לא זוכרת אותה עכשיוXP 4. זוכרים את תאריך הנישואים של הוריכם? הם גרושים
5. האם אתם שוכחים להחזיר לאנשים דברים שהשאלתם מהם? לפעמים
6. את/ה עם החבר/ה שלך כבר שנה, האם תזכרו את התאריך ?! לא נראה ליXP 7. תארו פעם אחת ששכחתם משהו וזה גרם למשהו נורא. שחכתי שיש מבחן ובלילה לפני בשעה מאוחרת התחלתי להתכונן. ויצא רע מאוד
8. פעם ראשונה שניצחתם במשהו...זוכרים אותה? אני חושבת
9. האם אתם זוכרים מתי קיבלתם את חיית המחמד שלכם במידה ויש? היה לי חתול, קיבלתי אותו בערך לפני שנתיים וחצי אבל מסרתי אותו לא מזמן
10. האם אתם זוכרים את תאריך הלידה של החיה שלכם?.. לא 11. מהו השיר הראשון ששמעתם והתלהבתם ממנו? היו כמה, לא זוכרת
היה מזמן 12. המקום הראשון שראיתם מאז שאתם זוכרים את עצמכם חח? הבית שלי 13. בנים: האם אתם זוכרים להוריד את מושב האסלה אחרי הפשתונה שלכם?! 14.זוכרים לנקות מאחורי האוזניים?... ? 15. זוכרים מילים לשירים אהובים? אבל את כללל המילים ? כןכןכן
16. זוכרים שמות של אנשים שפגשתם רק פעם אחת?.. אההא 17. זוכרים חוויות נשכחות מלפני שנים? כןXP 18. זוכרים אהבות נשכחות ונכזבות?.. לא היו 19. זוכרים מספרי טלפון חשובים? בטח
20. כמה זמן לקח לכם לקלוט ולזכור ש-100 זה משטרה, 101 זה מד"א ו-102 זה מכבי אש? 5 שניות בערך 21. אחרי מבחן, אתם זוכרים על מה למדתם בכלל?... לאXD 22. כששמים הודעות על לוח מודעות, אתם זוכרים להסתכל על התזכורות? חח לפעמים, ברוב הפעמים לא 23. קבעתם פגישה, מה הסיכויים שתשכחו שקבעתם בכלל? קטן 24. הדלקתם ת'דוד של המים...ההורים מזכירים לכם לכבות או שאתם מכבים לבד? מזכירים לכבות 25. נגיד ואין לכם יומן...אתם תזכרו במה צריך לעשות שיעורים? לאXP 26. תזכרו בכלל שצריך לעשות? לא חושבת ושאלה אחרונה: 27. אתם זוכרים אם אהבתם ת'שאלונים הקודמים שלי? לא, אני מניחה שהם היו טובים