שאלון הזיכרון!

pacific ocean

New member
שאלון הזיכרון!../images/Emo205.gif

טוב חבר'ה......listen! זהו שאלון הזיכרון...בו תבחנו כמה אתם סנילים, או אולי תגלו שאתם ספר זכרונות מהלך?... השאלות הן שאלות של כן/לא אך יש לפרט את הזיכרון במידה וניתן או ברצונכם לעשות זאת.... תהנו! 1. האם אתם נוטים לשכוח תאריכים חשובים? 2. האם אתם זוכרים את הנשיקה הראשונה? 3. תנסו להזכר בפאדיחה הכי הכי גדולה שאי פעם הייתה לכם... 4. זוכרים את תאריך הנישואים של הוריכם? 5. האם אתם שוכחים להחזיר לאנשים דברים שהשאלתם מהם? 6. את/ה עם החבר/ה שלך כבר שנה, האם תזכרו את התאריך ?! 7. תארו פעם אחת ששכחתם משהו וזה גרם למשהו נורא. 8. פעם ראשונה שניצחתם במשהו...זוכרים אותה? 9. האם אתם זוכרים מתי קיבלתם את חיית המחמד שלכם במידה ויש? 10. האם אתם זוכרים את תאריך הלידה של החיה שלכם?.. 11. מהו השיר הראשון ששמעתם והתלהבתם ממנו? 12. המקום הראשון שראיתם מאז שאתם זוכרים את עצמכם חח? 13. בנים: האם אתם זוכרים להוריד את מושב האסלה אחרי הפשתונה שלכם?! 14.זוכרים לנקות מאחורי האוזניים?... 15. זוכרים מילים לשירים אהובים? אבל את כללל המילים ? 16. זוכרים שמות של אנשים שפגשתם רק פעם אחת?.. 17. זוכרים חוויות נשכחות מלפני שנים? 18. זוכרים אהבות נשכחות ונכזבות?.. 19. זוכרים מספרי טלפון חשובים? 20. כמה זמן לקח לכם לקלוט ולזכור ש-100 זה משטרה, 101 זה מד"א ו-102 זה מכבי אש? 21. אחרי מבחן, אתם זוכרים על מה למדתם בכלל?... 22. כששמים הודעות על לוח מודעות, אתם זוכרים להסתכל על התזכורות? 23. קבעתם פגישה, מה הסיכויים שתשכחו שקבעתם בכלל? 24. הדלקתם ת'דוד של המים...ההורים מזכירים לכם לכבות או שאתם מכבים לבד? 25. נגיד ואין לכם יומן...אתם תזכרו במה צריך לעשות שיעורים? 26. תזכרו בכלל שצריך לעשות? ושאלה אחרונה: 27. אתם זוכרים אם אהבתם ת'שאלונים הקודמים שלי?

My self and i

New member
ראשונה../images/Emo110.gif

1. האם אתם נוטים לשכוח תאריכים חשובים? לא..לפעמים. 2. האם אתם זוכרים את הנשיקה הראשונה? כן. 3. תנסו להזכר בפאדיחה הכי הכי גדולה שאי פעם הייתה לכם...הכי הכי גדולה?לא זוכרת. 4. זוכרים את תאריך הנישואים של הוריכם? כרגע לא
5. האם אתם שוכחים להחזיר לאנשים דברים שהשאלתם מהם? לא. 6. את/ה עם החבר/ה שלך כבר שנה, האם תזכרו את התאריך ?! כן. 7. תארו פעם אחת ששכחתם משהו וזה גרם למשהו נורא. לא נראלי שזה קרה. 8. פעם ראשונה שניצחתם במשהו...זוכרים אותה? לא. 9. האם אתם זוכרים מתי קיבלתם את חיית המחמד שלכם במידה ויש? אין לי. 10. האם אתם זוכרים את תאריך הלידה של החיה שלכם?..- 11. מהו השיר הראשון ששמעתם והתלהבתם ממנו? יש מלא.אחד מהם זה השיר בערבית..בבה פה..עמו עמו עמו. 12. המקום הראשון שראיתם מאז שאתם זוכרים את עצמכם חח? חחחחח את הדירה השעברה. 13. בנים: האם אתם זוכרים להוריד את מושב האסלה אחרי הפשתונה שלכם?! 14.זוכרים לנקות מאחורי האוזניים?...כן. 15. זוכרים מילים לשירים אהובים? אבל את כללל המילים ? כן..אני זוכרת מהר כשאני חורשת על שיר. 16. זוכרים שמות של אנשים שפגשתם רק פעם אחת?..כן. 17. זוכרים חוויות נשכחות מלפני שנים? כן. 18. זוכרים אהבות נשכחות ונכזבות?..כן
19. זוכרים מספרי טלפון חשובים? כן של חברים וזה.. 20. כמה זמן לקח לכם לקלוט ולזכור ש-100 זה משטרה, 101 זה מד"א ו-102 זה מכבי אש? לא.קלטתי מהר מאוד. 21. אחרי מבחן, אתם זוכרים על מה למדתם בכלל?... כן. 22. כששמים הודעות על לוח מודעות, אתם זוכרים להסתכל על התזכורות?לא. 23. קבעתם פגישה, מה הסיכויים שתשכחו שקבעתם בכלל? אין סיכוי. 24. הדלקתם ת'דוד של המים...ההורים מזכירים לכם לכבות או שאתם מכבים לבד? מזכירים לי לכבות. 25. נגיד ואין לכם יומן...אתם תזכרו במה צריך לעשות שיעורים? אני אזכור במה יש שיעורים,אבל לא אזכור איזה עמודים וכל זה. 26. תזכרו בכלל שצריך לעשות? כן. ושאלה אחרונה: 27. אתם זוכרים אם אהבתם ת'שאלונים הקודמים שלי? לא

sweet shir

New member
עוננה..../images/Emo192.gif

1. האם אתם נוטים לשכוח תאריכים חשובים? לא..
2. האם אתם זוכרים את הנשיקה הראשונה? לא.. היא עדיין לא התרחשה..
3. תנסו להזכר בפאדיחה הכי הכי גדולה שאי פעם הייתה לכם...אממ.. היו לי המון פאדיחות..
4. זוכרים את תאריך הנישואים של הוריכם? לא.. אבל מתישהו באפריל. 5. האם אתם שוכחים להחזיר לאנשים דברים שהשאלתם מהם? סיי..
6. את/ה עם החבר/ה שלך כבר שנה, האם תזכרו את התאריך ?! כן! 7. תארו פעם אחת ששכחתם משהו וזה גרם למשהו נורא. לא קרה..
8. פעם ראשונה שניצחתם במשהו...זוכרים אותה? אממ.. לא 9. האם אתם זוכרים מתי קיבלתם את חיית המחמד שלכם במידה ויש? לא.. כי הן היו עוד לפני שנולדתי.. 10. האם אתם זוכרים את תאריך הלידה של החיה שלכם? לא.. 11. מהו השיר הראשון ששמעתם והתלהבתם ממנו? לא זוכרת את הראשון..
12. המקום הראשון שראיתם מאז שאתם זוכרים את עצמכם חח? הבית שלי? 14.זוכרים לנקות מאחורי האוזניים? נראה לי.. 15. זוכרים מילים לשירים אהובים? אבל את כללל המילים ? יאפ!
16. זוכרים שמות של אנשים שפגשתם רק פעם אחת? אמ.. לפעמים.. 17. זוכרים חוויות נשכחות מלפני שנים? אממ.. לפעמים 18. זוכרים אהבות נשכחות ונכזבות?.. לא היו ממש.. 19. זוכרים מספרי טלפון חשובים? כן 20. כמה זמן לקח לכם לקלוט ולזכור ש-100 זה משטרה, 101 זה מד"א ו-102 זה מכבי אש? בשניה 21. אחרי מבחן, אתם זוכרים על מה למדתם בכלל? נופ..
22. כששמים הודעות על לוח מודעות, אתם זוכרים להסתכל על התזכורות? כן 23. קבעתם פגישה, מה הסיכויים שתשכחו שקבעתם בכלל? קטנים 24. הדלקתם ת'דוד של המים...ההורים מזכירים לכם לכבות או שאתם מכבים לבד? מזכירים לכבות.. 25. נגיד ואין לכם יומן...אתם תזכרו במה צריך לעשות שיעורים? לא 26. תזכרו בכלל שצריך לעשות? לא ושאלה אחרונה: 27. אתם זוכרים אם אהבתם ת'שאלונים הקודמים שלי? לא..

pacific ocean

New member
נענה לעצמי

טוב חבר'ה......listen! זהו שאלון הזיכרון...בו תבחנו כמה אתם סנילים, או אולי תגלו שאתם ספר זכרונות מהלך?... השאלות הן שאלות של כן/לא אך יש לפרט את הזיכרון במידה וניתן או ברצונכם לעשות זאת.... תהנו! 1. האם אתם נוטים לשכוח תאריכים חשובים? לפעמים...בעע 2. האם אתם זוכרים את הנשיקה הראשונה? במעורפל...יענו לא זוכרת פרטים ספציפיםם מאוד 3. תנסו להזכר בפאדיחה הכי הכי גדולה שאי פעם הייתה לכם... יש כל כך הרבה אני לא זוכרת אפילו מי מהן הכי גדולה.... 4. זוכרים את תאריך הנישואים של הוריכם? לא ...יאללה...זה גרוע... 5. האם אתם שוכחים להחזיר לאנשים דברים שהשאלתם מהם? חחח כןן 6. את/ה עם החבר/ה שלך כבר שנה, האם תזכרו את התאריך ?! ברוררר 7. תארו פעם אחת ששכחתם משהו וזה גרם למשהו נורא. שכחתי להביא אישור שלי ושל חברה שלי לגדנ"ע והמורה איים לא להוציא אותנו...בסוף הוא הוציא את חברה שלי ואני לא יצאתי...סעמק... 8. פעם ראשונה שניצחתם במשהו...זוכרים אותה? ברור! בתחרות יזמים צעירים! 9. האם אתם זוכרים מתי קיבלתם את חיית המחמד שלכם במידה ויש? ביולי לפני 5 שנים 10. האם אתם זוכרים את תאריך הלידה של החיה שלכם?שנת 2000.. מאי...לא בטוחה ביום 11. מהו השיר הראשון ששמעתם והתלהבתם ממנו?נראה לי שיר של בקסטריט בויז או בריטני 12. המקום הראשון שראיתם מאז שאתם זוכרים את עצמכם חח? גן אברהם....גן ציבורי במקום שאני גרה בו.... 13. בנים: האם אתם זוכרים להוריד את מושב האסלה אחרי הפשתונה שלכם?! 14.זוכרים לנקות מאחורי האוזניים?... חח כן 15. זוכרים מילים לשירים אהובים? אבל את כללל המילים ? כן...לפעמים בורחות מילה או שתיים 16. זוכרים שמות של אנשים שפגשתם רק פעם אחת?.. כן 17. זוכרים חוויות נשכחות מלפני שנים? כן...הפגישה עם אבא שלי... 18. זוכרים אהבות נשכחות ונכזבות?.. כן... 19. זוכרים מספרי טלפון חשובים? כן.....של חברים וחברות...של החבר כמובן..עבודה וכאלה... 20. כמה זמן לקח לכם לקלוט ולזכור ש-100 זה משטרה, 101 זה מד"א ו-102 זה מכבי אש? חחח עד שנכנסתי למכבי אש נראה לי לא ממש שמתי לב לזה חעחע 21. אחרי מבחן, אתם זוכרים על מה למדתם בכלל?... ממש מעט 22. כששמים הודעות על לוח מודעות, אתם זוכרים להסתכל על התזכורות? לא 23. קבעתם פגישה, מה הסיכויים שתשכחו שקבעתם בכלל?סיכויים קלושים 24. הדלקתם ת'דוד של המים...ההורים מזכירים לכם לכבות או שאתם מכבים לבד? לפעמים ככה ולפעמים ככה... 25. נגיד ואין לכם יומן...אתם תזכרו במה צריך לעשות שיעורים? לא 26. תזכרו בכלל שצריך לעשות? לא ושאלה אחרונה: 27. אתם זוכרים אם אהבתם ת'שאלונים הקודמים שלי? אלא מה..?

No NiCk15

New member
../images/Emo80.gifעונה../images/Emo9.gif

1. האם אתם נוטים לשכוח תאריכים חשובים?אממ כן
2. האם אתם זוכרים את הנשיקה הראשונה?לא הייתה.. 3. תנסו להזכר בפאדיחה הכי הכי גדולה שאי פעם הייתה לכם...הוו.. מלאא.. 4. זוכרים את תאריך הנישואים של הוריכם?בחיים לא ידעתי אותוO.O 5. האם אתם שוכחים להחזיר לאנשים דברים שהשאלתם מהם?לפעמים
6. את/ה עם החבר/ה שלך כבר שנה, האם תזכרו את התאריך ?! אני מניחה שכן 7. תארו פעם אחת ששכחתם משהו וזה גרם למשהו נורא.אממ לא קרה כזה דבר אני חושבת.. 8. פעם ראשונה שניצחתם במשהו...זוכרים אותה?לא 9. האם אתם זוכרים מתי קיבלתם את חיית המחמד שלכם במידה ויש?כן. בכיתה ב' נתנו לי דגי זהב
10. האם אתם זוכרים את תאריך הלידה של החיה שלכם?..אין לי..
11. מהו השיר הראשון ששמעתם והתלהבתם ממנו?הומממ.. שחכתי איך קוראים לו נווו
12. המקום הראשון שראיתם מאז שאתם זוכרים את עצמכם חח?הבית שלי
13. בנים: האם אתם זוכרים להוריד את מושב האסלה אחרי הפשתונה שלכם?! 14.זוכרים לנקות מאחורי האוזניים?...לא תמיד 15. זוכרים מילים לשירים אהובים? אבל את כללל המילים ?אממ תלוי איזה שירים 16. זוכרים שמות של אנשים שפגשתם רק פעם אחת?..אממ רוב הפעמים כן 17. זוכרים חוויות נשכחות מלפני שנים?זה בא לי בנוסטלגיות
18. זוכרים אהבות נשכחות ונכזבות?..כן.. 19. זוכרים מספרי טלפון חשובים?לא
20. כמה זמן לקח לכם לקלוט ולזכור ש-100 זה משטרה, 101 זה מד"א ו-102 זה מכבי אש?האמצ.. תודה שהזכרת לי
21. אחרי מבחן, אתם זוכרים על מה למדתם בכלל?...כה בטח.. שלא
22. כששמים הודעות על לוח מודעות, אתם זוכרים להסתכל על התזכורות? 23. קבעתם פגישה, מה הסיכויים שתשכחו שקבעתם בכלל?ממ אפסיים בד"כ 24. הדלקתם ת'דוד של המים...ההורים מזכירים לכם לכבות או שאתם מכבים לבד?בד"כ מזכירים לי
25. נגיד ואין לכם יומן...אתם תזכרו במה צריך לעשות שיעורים?כן 26. תזכרו בכלל שצריך לעשות?כן ושאלה אחרונה: 27. אתם זוכרים אם אהבתם ת'שאלונים הקודמים שלי?עשית פה פעם שאלונים?O.O

ffiendd

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

וחזרה לעבודה. 1. האם אתם נוטים לשכוח תאריכים חשובים? לא, לא הרבה. 2. האם אתם זוכרים את הנשיקה הראשונה? המ בערך. 3. תנסו להזכר בפאדיחה הכי הכי גדולה שאי פעם הייתה לכם... ממש אין לי מושג. 4. זוכרים את תאריך הנישואים של הוריכם? אףפעם לא ידעתי אותו. 5. האם אתם שוכחים להחזיר לאנשים דברים שהשאלתם מהם? בכוונה :) הו אני כלבה. 6. את/ה עם החבר/ה שלך כבר שנה, האם תזכרו את התאריך ?! בטח. 7. תארו פעם אחת ששכחתם משהו וזה גרם למשהו נורא. המ, אין לי מושג. 8. פעם ראשונה שניצחתם במשהו...זוכרים אותה? בטח באיזה יומולדת. 9. האם אתם זוכרים מתי קיבלתם את חיית המחמד שלכם במידה ויש? בטח. 10. האם אתם זוכרים את תאריך הלידה של החיה שלכם? הוא לא נולד אצלי. 11. מהו השיר הראשון ששמעתם והתלהבתם ממנו? פאק, זה מזמן מדי. 12. המקום הראשון שראיתם מאז שאתם זוכרים את עצמכם חח? בית, רוב הסיכויים. 13. בנים: האם אתם זוכרים להוריד את מושב האסלה אחרי הפשתונה שלכם?! אני נקבה. 14.זוכרים לנקות מאחורי האוזניים?... כל אמבטיה. 15. זוכרים מילים לשירים אהובים? אבל את כללל המילים ? כן, גם לשירים לא אהובים וגם לשירים ששמעתי פעם אחת וגם לשירים מהילדות. 16. זוכרים שמות של אנשים שפגשתם רק פעם אחת?.. בקושי. 17. זוכרים חוויות נשכחות מלפני שנים? חלק. 18. זוכרים אהבות נשכחות ונכזבות?.. כן. 19. זוכרים מספרי טלפון חשובים? כן. 20. כמה זמן לקח לכם לקלוט ולזכור ש-100 זה משטרה, 101 זה מד"א ו-102 זה מכבי אש? אני יודעת רק ש100 זה משטרה, כי הגעתי למסקנה שזה הכי שימושי :) 21. אחרי מבחן, אתם זוכרים על מה למדתם בכלל? חלק. 22. כששמים הודעות על לוח מודעות, אתם זוכרים להסתכל על התזכורות? לפעמים. 23. קבעתם פגישה, מה הסיכויים שתשכחו שקבעתם בכלל? יש סיכוי קטן. 24. הדלקתם ת'דוד של המים...ההורים מזכירים לכם לכבות או שאתם מכבים לבד? יש לנו מים חמים חופשי בלי דוד. 25. נגיד ואין לכם יומן...אתם תזכרו במה צריך לעשות שיעורים? אבל יש לי. ואם אין אני רושמת במקום אחר. וכשאני מסתכלת בדר"כ אין לי כח להכין, אז. 26. תזכרו בכלל שצריך לעשות? אחרי קצת מחשבה. ושאלה אחרונה: 27. אתם זוכרים אם אהבתם ת'שאלונים הקודמים שלי? אני לא יודעת מהם.

../images/Emo97.gif

1. האם אתם נוטים לשכוח תאריכים חשובים?לא 2. האם אתם זוכרים את הנשיקה הראשונה?לא הייתה 3. תנסו להזכר בפאדיחה הכי הכי גדולה שאי פעם הייתה לכם...אמממ יש כמה 4. זוכרים את תאריך הנישואים של הוריכם?לא גם הם לא נראלי זוכרים חח 5. האם אתם שוכחים להחזיר לאנשים דברים שהשאלתם מהם?לא 6. את/ה עם החבר/ה שלך כבר שנה, האם תזכרו את התאריך ?!כן 7. תארו פעם אחת ששכחתם משהו וזה גרם למשהו נורא. לא בדיוק משהו נורא וגם לא בדיוק שיכחה.אבל הלכתי לחברה שלי כי היה לה יומולדת והבאתי לה מתנה ואני כזה "מזל טוב!!" ובסוף מסתבר שזה רק למחרת!! 8. פעם ראשונה שניצחתם במשהו...זוכרים אותה?תלוי במה 9. האם אתם זוכרים מתי קיבלתם את חיית המחמד שלכם במידה ויש?כן..גיל 6 ככה 10. האם אתם זוכרים את תאריך הלידה של החיה שלכם?..כן 11. מהו השיר הראשון ששמעתם והתלהבתם ממנו?אין לי מושגגגגגגגגגגגגגג חחח 12. המקום הראשון שראיתם מאז שאתם זוכרים את עצמכם חח?אמממ בתוך כיור ענק אצל רופאה חח 13. בנים: האם אתם זוכרים להוריד את מושב האסלה אחרי הפשתונה שלכם?! 14.זוכרים לנקות מאחורי האוזניים?...לפעמים חח 15. זוכרים מילים לשירים אהובים? אבל את כללל המילים ?תלוי באיזה שיר 16. זוכרים שמות של אנשים שפגשתם רק פעם אחת?..כן 17. זוכרים חוויות נשכחות מלפני שנים?כן 18. זוכרים אהבות נשכחות ונכזבות?..כן 19. זוכרים מספרי טלפון חשובים?כן 20. כמה זמן לקח לכם לקלוט ולזכור ש-100 זה משטרה, 101 זה מד"א ו-102 זה מכבי אש?אני עדיין לא זוכרת חח 21. אחרי מבחן, אתם זוכרים על מה למדתם בכלל?...לא חח 22. כששמים הודעות על לוח מודעות, אתם זוכרים להסתכל על התזכורות?לא חח 23. קבעתם פגישה, מה הסיכויים שתשכחו שקבעתם בכלל?אין מצב 24. הדלקתם ת'דוד של המים...ההורים מזכירים לכם לכבות או שאתם מכבים לבד? מזכירים לי 25. נגיד ואין לכם יומן...אתם תזכרו במה צריך לעשות שיעורים?פשוט אסתכל במחברות.. 26. תזכרו בכלל שצריך לעשות?כן..כאילו תמיד יש משהו ושאלה אחרונה: 27. אתם זוכרים אם אהבתם ת'שאלונים הקודמים שלי? לא זוכרת שאלונים קודממים חח

d r o r y

New member
עונה:

טוב חבר'ה......listen! זהו שאלון הזיכרון...בו תבחנו כמה אתם סנילים, או אולי תגלו שאתם ספר זכרונות מהלך?... השאלות הן שאלות של כן/לא אך יש לפרט את הזיכרון במידה וניתן או ברצונכם לעשות זאת.... תהנו! 1. האם אתם נוטים לשכוח תאריכים חשובים?אמממ....בדר"כ לא 2. האם אתם זוכרים את הנשיקה הראשונה?לא היתה 3. תנסו להזכר בפאדיחה הכי הכי גדולה שאי פעם הייתה לכם...היו הרבה.דוגמא?אבא שלי תפס אותי מדבר לעצמי 4. זוכרים את תאריך הנישואים של הוריכם?לא יודע אפילו 5. האם אתם שוכחים להחזיר לאנשים דברים שהשאלתם מהם?לא 6. את/ה עם החבר/ה שלך כבר שנה, האם תזכרו את התאריך ?!אולי כן אולי לא 7. תארו פעם אחת ששכחתם משהו וזה גרם למשהו נורא.לא זוכר משהו כזה 8. פעם ראשונה שניצחתם במשהו...זוכרים אותה?לא 9. האם אתם זוכרים מתי קיבלתם את חיית המחמד שלכם במידה ויש?אין 10. האם אתם זוכרים את תאריך הלידה של החיה שלכם?..אין לי 11. מהו השיר הראשון ששמעתם והתלהבתם ממנו?לא זוכר רק אחד ספציפי שהוא היה הראשון,אבל אני משער שהשירים הראשונים שאהבתי(והיו משמיעים אותם כל הזמן) אלו השירים של יגאל בשן והחבר'ה שלו מ"הופה היי",שירים כגון:כמו צועני,אדוני ראש העיר,ציגלה ביגלה,וכ"ו.איזו נוסטלגיה!זו היתה התקופה של בין כיתה א' ל ג' בערך. 12. המקום הראשון שראיתם מאז שאתם זוכרים את עצמכם חח?ממה שזכור לי,או שזה הגן רשות,או שזה איזה מקום ברחוב שהייתי בו עם ההורים שלי בלילה. 13. בנים: האם אתם זוכרים להוריד את מושב האסלה אחרי הפשתונה שלכם?!המושב תמיד למעטה 14.זוכרים לנקות מאחורי האוזניים?...בתוך האוזניים אולי 15. זוכרים מילים לשירים אהובים? אבל את כללל המילים ?אפשר להגיד שלחלק גדול מהשירים האהובים-כן 16. זוכרים שמות של אנשים שפגשתם רק פעם אחת?..הוהו.כמובן!ושל לא מעט אנשים אפילו. 17. זוכרים חוויות נשכחות מלפני שנים?המוןןן! 18. זוכרים אהבות נשכחות ונכזבות?..כן.ודיי הרבה 19. זוכרים מספרי טלפון חשובים?יש כמה שכן 20. כמה זמן לקח לכם לקלוט ולזכור ש-100 זה משטרה, 101 זה מד"א ו-102 זה מכבי אש?לגביי המספר 100 כבר ידעתי את זה בסביבות הגיל 5-6.לגביי המספרים האחרים,ידעתי אותם רק בכיתות היסודי הגבוהות.משהו כמו ז'-ח'. 21. אחרי מבחן, אתם זוכרים על מה למדתם בכלל?...רוב המקרים זכרתי 22. כששמים הודעות על לוח מודעות, אתם זוכרים להסתכל על התזכורות?לא הבנתי 23. קבעתם פגישה, מה הסיכויים שתשכחו שקבעתם בכלל?אמממ...משהו כמו 1% מתוך 100. 24. הדלקתם ת'דוד של המים...ההורים מזכירים לכם לכבות או שאתם מכבים לבד?אני בדר"כ מכוון לי שעון מעורר בכדי לזכור ללכת באותו הרגע ולכבות 25. נגיד ואין לכם יומן...אתם תזכרו במה צריך לעשות שיעורים?אמממ....בדר"כ הייתי זוכר מבלי יומן 26. תזכרו בכלל שצריך לעשות?בדר"כ כן.אבל לא תמיד. ושאלה אחרונה: 27. אתם זוכרים אם אהבתם ת'שאלונים הקודמים שלי?בחצי מהפעמים שאני עונה אני לא ממש שם לב לשם של המחבר,כך שלא יודע.חוץ מזה,לא בטוח בכלל שראיתי שאלונים קודמים שלך.

dana re3

New member
עונההה

1. האם אתם נוטים לשכוח תאריכים חשובים? בדר"כ לא 2. האם אתם זוכרים את הנשיקה הראשונה? 3. תנסו להזכר בפאדיחה הכי הכי גדולה שאי פעם הייתה לכם...יש יותר מדי 4. זוכרים את תאריך הנישואים של הוריכם?כן 5. האם אתם שוכחים להחזיר לאנשים דברים שהשאלתם מהם?לפעמים 6. את/ה עם החבר/ה שלך כבר שנה, האם תזכרו את התאריך ?!כן 7. תארו פעם אחת ששכחתם משהו וזה גרם למשהו נורא. 8. פעם ראשונה שניצחתם במשהו...זוכרים אותה?לא חחח 9. האם אתם זוכרים מתי קיבלתם את חיית המחמד שלכם במידה ויש?אמממ אני זוכרת את הרגע חחח אבל לא את התאריך 10. האם אתם זוכרים את תאריך הלידה של החיה שלכם?..אני לא יודעת אותו... 11. מהו השיר הראשון ששמעתם והתלהבתם ממנו?run it 12. המקום הראשון שראיתם מאז שאתם זוכרים את עצמכם חח? 13. בנים: האם אתם זוכרים להוריד את מושב האסלה אחרי הפשתונה שלכם?! 14.זוכרים לנקות מאחורי האוזניים?...כן... 15. זוכרים מילים לשירים אהובים? אבל את כללל המילים ?כן בדר"כ 16. זוכרים שמות של אנשים שפגשתם רק פעם אחת?..לא.. 17. זוכרים חוויות נשכחות מלפני שנים?כן.. 18. זוכרים אהבות נשכחות ונכזבות?..כן.. 19. זוכרים מספרי טלפון חשובים?כן 20. כמה זמן לקח לכם לקלוט ולזכור ש-100 זה משטרה, 101 זה מד"א ו-102 זה מכבי אש?שניה חחח 21. אחרי מבחן, אתם זוכרים על מה למדתם בכלל?.. לא ממש... 22. כששמים הודעות על לוח מודעות, אתם זוכרים להסתכל על התזכורות? 23. קבעתם פגישה, מה הסיכויים שתשכחו שקבעתם בכלל?יש הרבה סיכויים חחח 24. הדלקתם ת'דוד של המים...ההורים מזכירים לכם לכבות או שאתם מכבים לבד?מזכירים חח 25. נגיד ואין לכם יומן...אתם תזכרו במה צריך לעשות שיעורים?לא 26. תזכרו בכלל שצריך לעשות?לא ושאלה אחרונה: 27. אתם זוכרים אם אהבתם ת'שאלונים הקודמים שלי?לא

../images/Emo13.gif

1. האם אתם נוטים לשכוח תאריכים חשובים? כן 2. האם אתם זוכרים את הנשיקה הראשונה? ברור!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 3. תנסו להזכר בפאדיחה הכי הכי גדולה שאי פעם הייתה לכם... נזכרתי
4. זוכרים את תאריך הנישואים של הוריכם? לא חחחח.. מתישהו בסוכות 5. האם אתם שוכחים להחזיר לאנשים דברים שהשאלתם מהם? אם לא מזכירים לי אז יכול להיות שאשכח 6. את/ה עם החבר/ה שלך כבר שנה, האם תזכרו את התאריך ?! מן הסתם!!... 7. תארו פעם אחת ששכחתם משהו וזה גרם למשהו נורא. לאדעת 8. פעם ראשונה שניצחתם במשהו...זוכרים אותה? לא 9. האם אתם זוכרים מתי קיבלתם את חיית המחמד שלכם במידה ויש? אין 10. האם אתם זוכרים את תאריך הלידה של החיה שלכם?.. 11. מהו השיר הראשון ששמעתם והתלהבתם ממנו? ברבי גירל 12. המקום הראשון שראיתם מאז שאתם זוכרים את עצמכם חח? הבית של סבתא 13. בנים: האם אתם זוכרים להוריד את מושב האסלה אחרי הפשתונה שלכם?! 14.זוכרים לנקות מאחורי האוזניים?... כן 15. זוכרים מילים לשירים אהובים? אבל את כללל המילים ? כן 16. זוכרים שמות של אנשים שפגשתם רק פעם אחת?.. כן 17. זוכרים חוויות נשכחות מלפני שנים? אהא 18. זוכרים אהבות נשכחות ונכזבות?.. בטח 19. זוכרים מספרי טלפון חשובים? כן 20. כמה זמן לקח לכם לקלוט ולזכור ש-100 זה משטרה, 101 זה מד"א ו-102 זה מכבי אש? דקה?... 21. אחרי מבחן, אתם זוכרים על מה למדתם בכלל?... לפעמים 22. כששמים הודעות על לוח מודעות, אתם זוכרים להסתכל על התזכורות? חחחח.. לפעמים 23. קבעתם פגישה, מה הסיכויים שתשכחו שקבעתם בכלל? שואפים ל0 24. הדלקתם ת'דוד של המים...ההורים מזכירים לכם לכבות או שאתם מכבים לבד? בדרך כלל צריך להזכיר לי 25. נגיד ואין לכם יומן...אתם תזכרו במה צריך לעשות שיעורים? חחחח... לא ממש 26. תזכרו בכלל שצריך לעשות? זהו שלא. ושאלה אחרונה: 27. אתם זוכרים אם אהבתם ת'שאלונים הקודמים שלי? אני לא זוכרת את השאלונים

moomi123

New member
עונהנה!../images/Emo15.gif

1. האם אתם נוטים לשכוח תאריכים חשובים?תלוי של מה.. 2. האם אתם זוכרים את הנשיקה הראשונה?עוד לא הייתה..
3. תנסו להזכר בפאדיחה הכי הכי גדולה שאי פעם הייתה לכם...פיו.. המון! 4. זוכרים את תאריך הנישואים של הוריכם?אם.. לא..
5. האם אתם שוכחים להחזיר לאנשים דברים שהשאלתם מהם?לפעמים
6. את/ה עם החבר/ה שלך כבר שנה, האם תזכרו את התאריך ?!ברור!! 7. תארו פעם אחת ששכחתם משהו וזה גרם למשהו נורא.זה אף פעם לא קרה.. 8. פעם ראשונה שניצחתם במשהו...זוכרים אותה?לא.. 9. האם אתם זוכרים מתי קיבלתם את חיית המחמד שלכם במידה ויש?כן.. 2 דגי זהב בבת מצווה של ירדן 10. האם אתם זוכרים את תאריך הלידה של החיה שלכם?..אני אופילו לא יודעת מה התאריך!! 11. מהו השיר הראשון ששמעתם והתלהבתם ממנו?אםםםםםםםםםם 12. המקום הראשון שראיתם מאז שאתם זוכרים את עצמכם חח?הבית? 13. בנים: האם אתם זוכרים להוריד את מושב האסלה אחרי הפשתונה שלכם?!-- 14.זוכרים לנקות מאחורי האוזניים?...בד"כ כן 15. זוכרים מילים לשירים אהובים? אבל את כללל המילים ?כןן
16. זוכרים שמות של אנשים שפגשתם רק פעם אחת?..כן 17. זוכרים חוויות נשכחות מלפני שנים?כן 18. זוכרים אהבות נשכחות ונכזבות?..לצערי כן.. 19. זוכרים מספרי טלפון חשובים?כן 20. כמה זמן לקח לכם לקלוט ולזכור ש-100 זה משטרה, 101 זה מד"א ו-102 זה מכבי אש?המון.. 21. אחרי מבחן, אתם זוכרים על מה למדתם בכלל?...ברוב הפעמים לא..
22. כששמים הודעות על לוח מודעות, אתם זוכרים להסתכל על התזכורות?בד"כ כלל כן 23. קבעתם פגישה, מה הסיכויים שתשכחו שקבעתם בכלל?קטנים מאוד 24. הדלקתם ת'דוד של המים...ההורים מזכירים לכם לכבות או שאתם מכבים לבד? ההורים..
25. נגיד ואין לכם יומן...אתם תזכרו במה צריך לעשות שיעורים?כן 26. תזכרו בכלל שצריך לעשות?כן ושאלה אחרונה: 27. אתם זוכרים אם אהבתם ת'שאלונים הקודמים שלי?עשית פה פעם שאלונים?

Mi RoNi

New member
../images/Emo110.gif../images/Emo26.gif

1. האם אתם נוטים לשכוח תאריכים חשובים?בדרך כלל לא 2. האם אתם זוכרים את הנשיקה הראשונה?כן 3. תנסו להזכר בפאדיחה הכי הכי גדולה שאי פעם הייתה לכם...זוכרת 4. זוכרים את תאריך הנישואים של הוריכם?לא 5. האם אתם שוכחים להחזיר לאנשים דברים שהשאלתם מהם?לא 6. את/ה עם החבר/ה שלך כבר שנה, האם תזכרו את התאריך ?!כן 7. תארו פעם אחת ששכחתם משהו וזה גרם למשהו נורא.לא זוכרת 8. פעם ראשונה שניצחתם במשהו...זוכרים אותה?לא 9. האם אתם זוכרים מתי קיבלתם את חיית המחמד שלכם במידה ויש?כן 10. האם אתם זוכרים את תאריך הלידה של החיה שלכם?..לא 11. מהו השיר הראשון ששמעתם והתלהבתם ממנו?לא זוכרת 12. המקום הראשון שראיתם מאז שאתם זוכרים את עצמכם חח?לא זוכרת 13. בנים: האם אתם זוכרים להוריד את מושב האסלה אחרי הפשתונה שלכם?! 14.זוכרים לנקות מאחורי האוזניים?...כן 15. זוכרים מילים לשירים אהובים? אבל את כללל המילים ?כן 16. זוכרים שמות של אנשים שפגשתם רק פעם אחת?..בדרך כלל 17. זוכרים חוויות נשכחות מלפני שנים?כן 18. זוכרים אהבות נשכחות ונכזבות?..לא 19. זוכרים מספרי טלפון חשובים?כן 20. כמה זמן לקח לכם לקלוט ולזכור ש-100 זה משטרה, 101 זה מד"א ו-102 זה מכבי אש? 2 שניות 21. אחרי מבחן, אתם זוכרים על מה למדתם בכלל?...לא ממש 22. כששמים הודעות על לוח מודעות, אתם זוכרים להסתכל על התזכורות?לא 23. קבעתם פגישה, מה הסיכויים שתשכחו שקבעתם בכלל?10% 24. הדלקתם ת'דוד של המים...ההורים מזכירים לכם לכבות או שאתם מכבים לבד?מזכירים 25. נגיד ואין לכם יומן...אתם תזכרו במה צריך לעשות שיעורים?נראה לי 26. תזכרו בכלל שצריך לעשות?כן ושאלה אחרונה: 27. אתם זוכרים אם אהבתם ת'שאלונים הקודמים שלי?לא

sniii

New member
=]

. האם אתם נוטים לשכוח תאריכים חשובים?אממ תלוי עד כמה חשובים 2. האם אתם זוכרים את הנשיקה הראשונה?כן... 3. תנסו להזכר בפאדיחה הכי הכי גדולה שאי פעם הייתה לכם...חח זהו שאני לא רוצה להיזכר=\ 4. זוכרים את תאריך הנישואים של הוריכם?אממ כן בערך 5. האם אתם שוכחים להחזיר לאנשים דברים שהשאלתם מהם?לא שוכחת.. פשוט לא מחזירה=] 6. את/ה עם החבר/ה שלך כבר שנה, האם תזכרו את התאריך ?!אממ כן.. אם תמיד זכרתי.. 7. תארו פעם אחת ששכחתם משהו וזה גרם למשהו נורא.אין לי כוח לחשוב עכשיו.. 8. פעם ראשונה שניצחתם במשהו...זוכרים אותה?אממ לא.. 9. האם אתם זוכרים מתי קיבלתם את חיית המחמד שלכם במידה ויש?בערך.... 10. האם אתם זוכרים את תאריך הלידה של החיה שלכם?..חחח לא!! 11. מהו השיר הראשון ששמעתם והתלהבתם ממנו?הראשון?? מאיפה אנ י זוכרת 12. המקום הראשון שראיתם מאז שאתם זוכרים את עצמכם חח?חחחח בטח זוכרת... 13. בנים: האם אתם זוכרים להוריד את מושב האסלה אחרי הפשתונה שלכם?! 14.זוכרים לנקות מאחורי האוזניים?...חח מי מנקה 15. זוכרים מילים לשירים אהובים? אבל את כללל המילים ?ברורר.. טוב בערך 16. זוכרים שמות של אנשים שפגשתם רק פעם אחת?..אמממ תלוי 17. זוכרים חוויות נשכחות מלפני שנים?כן חלק... 18. זוכרים אהבות נשכחות ונכזבות?..בערך.... 19. זוכרים מספרי טלפון חשובים?חח כן... 20. כמה זמן לקח לכם לקלוט ולזכור ש-100 זה משטרה, 101 זה מד"א ו-102 זה מכבי אש?חח לקח.. יותר מידי 21. אחרי מבחן, אתם זוכרים על מה למדתם בכלל?...חח לא! העיקר סיימתי אותו.. מי צריך לזכור את זה 22. כששמים הודעות על לוח מודעות, אתם זוכרים להסתכל על התזכורות?אממ כן 23. קבעתם פגישה, מה הסיכויים שתשכחו שקבעתם בכלל?חח אפסיים כמעט.. לא שוכחת דברים כאלה.. 24. הדלקתם ת'דוד של המים...ההורים מזכירים לכם לכבות או שאתם מכבים לבד?מזכירים.... 25. נגיד ואין לכם יומן...אתם תזכרו במה צריך לעשות שיעורים?אם אני רוצה כן.. הבעיה היא שאני לא 26. תזכרו בכלל שצריך לעשות?לא מעניין אותי ושאלה אחרונה: 27. אתם זוכרים אם אהבתם ת'שאלונים הקודמים שלי? חח לא קוראת של מי השאלונים- פשוט עונה.

h e n y

New member
ווואו הזיכרון שלי גרועע

האם אתם נוטים לשכוח תאריכים חשובים?: לפעמים..אם הם באמת חשובים אז לא 2. האם אתם זוכרים את הנשיקה הראשונה?: ברור...לצערי גם זוכרת עם מי 3. תנסו להזכר בפאדיחה הכי הכי גדולה שאי פעם הייתה לכם...: לא זוכרת, באמת!! 4. זוכרים את תאריך הנישואים של הוריכם?: לא....:/ 5. האם אתם שוכחים להחזיר לאנשים דברים שהשאלתם מהם?: אני לא כל כך שואלת דברים לאנשים אבל נגיד מחברות אז כן.. 6. את/ה עם החבר/ה שלך כבר שנה, האם תזכרו את התאריך ?!: לא היה לי מצב כזה..אבל ברור שכן.. 7. תארו פעם אחת ששכחתם משהו וזה גרם למשהו נורא.: כרגע אני לא כל כך זוכרת 8. פעם ראשונה שניצחתם במשהו...זוכרים אותה?: כן, היו כמה פעמים 9. האם אתם זוכרים מתי קיבלתם את חיית המחמד שלכם במידה ויש?: כן זה היה לפני 6 שנים הביאו לי אותה בת"א לפני החתונה של אחי 10. האם אתם זוכרים את תאריך הלידה של החיה שלכם?: לא..לא להגזים.. 11. מהו השיר הראשון ששמעתם והתלהבתם ממנו?: שיר ראשון? וואו.. לא יודעת 12. המקום הראשון שראיתם מאז שאתם זוכרים את עצמכם חח?: המעון 13. בנים: האם אתם זוכרים להוריד את מושב האסלה אחרי הפשתונה שלכם?! 14.זוכרים לנקות מאחורי האוזניים?...: כן 15. זוכרים מילים לשירים אהובים? אבל את כללל המילים ?: כןןן 16. זוכרים שמות של אנשים שפגשתם רק פעם אחת?: תלוי עד כמה הם השפיעו עליי 17. זוכרים חוויות נשכחות מלפני שנים?: ברור 18. זוכרים אהבות נשכחות ונכזבות?..: ברור 19. זוכרים מספרי טלפון חשובים?: לא..יש לי בעיה של זיכרון של מספרים 20. כמה זמן לקח לכם לקלוט ולזכור ש-100 זה משטרה, 101 זה מד"א ו-102 זה מכבי אש?: עד עכשיו אני לא ממש זוכרת חוץ מהמשטרה 21. אחרי מבחן, אתם זוכרים על מה למדתם בכלל?: עד למבחן הבא? לא.. 22. כששמים הודעות על לוח מודעות, אתם זוכרים להסתכל על התזכורות?: כן 23. קבעתם פגישה, מה הסיכויים שתשכחו שקבעתם בכלל?: לא לא שוכחת 24. הדלקתם ת'דוד של המים...ההורים מזכירים לכם לכבות או שאתם מכבים לבד?: מזכירים לכבות 25. נגיד ואין לכם יומן...אתם תזכרו במה צריך לעשות שיעורים?: לא...:/ 26. תזכרו בכלל שצריך לעשות?: לא ושאלה אחרונה: 27. אתם זוכרים אם אהבתם ת'שאלונים הקודמים שלי?: לא זוכרת

sof72

New member
../images/Emo182.gif

תהנו! 1. האם אתם נוטים לשכוח תאריכים חשובים? לא 2. האם אתם זוכרים את הנשיקה הראשונה? כן 3. תנסו להזכר בפאדיחה הכי הכי גדולה שאי פעם הייתה לכם... לא נעים 4. זוכרים את תאריך הנישואים של הוריכם? כן 5. האם אתם שוכחים להחזיר לאנשים דברים שהשאלתם מהם? לא 6. את/ה עם החבר/ה שלך כבר שנה, האם תזכרו את התאריך ?! הוא יזכור כי אני לא ישים לב לתאריך ההתחלה 7. תארו פעם אחת ששכחתם משהו וזה גרם למשהו נורא. וואי שפעם שכחתי את היומולדת של חברה זה היה ממש אבל ממש לא נעים אבל זה לא גרם למשהו כל כך נורא.. 8. פעם ראשונה שניצחתם במשהו...זוכרים אותה? לא זוכרת בטח מתישהוא בשנות הילדות 9. האם אתם זוכרים מתי קיבלתם את חיית המחמד שלכם במידה ויש? 10. האם אתם זוכרים את תאריך הלידה של החיה שלכם?.. 11. מהו השיר הראשון ששמעתם והתלהבתם ממנו? וואלה מה שיר ראשון שומעים שירים מגיל 0 חחח בטח איזה שיר ששרו בגן 12. המקום הראשון שראיתם מאז שאתם זוכרים את עצמכם חח? 13. בנים: האם אתם זוכרים להוריד את מושב האסלה אחרי הפשתונה שלכם?! 14.זוכרים לנקות מאחורי האוזניים?... החבר מזכיר אז זוכרים 15. זוכרים מילים לשירים אהובים? אבל את כללל המילים ? כןןןן 16. זוכרים שמות של אנשים שפגשתם רק פעם אחת?.. לפעמים 17. זוכרים חוויות נשכחות מלפני שנים? כן נזכרים ככה 18. זוכרים אהבות נשכחות ונכזבות?.. בטח 19. זוכרים מספרי טלפון חשובים? כן 20. כמה זמן לקח לכם לקלוט ולזכור ש-100 זה משטרה, 101 זה מד"א ו-102 זה מכבי אש? ברגע שזה נהיה חשוב 21. אחרי מבחן, אתם זוכרים על מה למדתם בכלל?... כן 22. כששמים הודעות על לוח מודעות, אתם זוכרים להסתכל על התזכורות? לא כל כך רק כשמשעמם מסתכלים 23. קבעתם פגישה, מה הסיכויים שתשכחו שקבעתם בכלל? קרובים מאוד מאוד לאפס 24. הדלקתם ת'דוד של המים...ההורים מזכירים לכם לכבות או שאתם מכבים לבד? מכבים לבד כשיוצאים מהמקלחת 25. נגיד ואין לכם יומן...אתם תזכרו במה צריך לעשות שיעורים? בהחלט 26. תזכרו בכלל שצריך לעשות? כן נראה לי ושאלה אחרונה: 27. אתם זוכרים אם אהבתם ת'שאלונים הקודמים שלי? סורי לא עקבתי

סקססית

New member
../images/Emo204.gifאני סנילית, בואו נראה עד כמה.

1. האם אתם נוטים לשכוח תאריכים חשובים? ממ, תאריכים כמו ימי הולדת של אנשים שחשובים לי מאוד אני לא שוכחת. אבל כל תאריך אחר, כן. 2. האם אתם זוכרים את הנשיקה הראשונה? וואו, כן
אי אפשר לשכוח את זה. 3. תנסו להזכר בפאדיחה הכי הכי גדולה שאי פעם הייתה לכם... לא זוכרת. 4. זוכרים את תאריך הנישואים של הוריכם? היומהולדת של אמא ב15.1 והיום נישואים שלהם ב15.2, אני תמיד מתבלבלת. [גם עכשיו אני לא בטוחה שאני צודקת
]. 5. האם אתם שוכחים להחזיר לאנשים דברים שהשאלתם מהם? ממש ממש לא. נגיד לקחתי לחברה חולצה, היא תתקשר בערב תגיד לי שימי אותה בתיק כדי שלא תשכחי! אני אגיד טוב, אנתק את הטלפון ואשכח. 6. את/ה עם החבר/ה שלך כבר שנה, האם תזכרו את התאריך ?! יש מצב. יש 2 חברות שאני איתן פחות משנה. אחת אני זוכרת נראה לי ואחת ממש לא. 7. תארו פעם אחת ששכחתם משהו וזה גרם למשהו נורא. לא זוכרת, אבל שטוח קרה משהו כזה
אני תמיד שוכחת את הדברים הכי חשובים. 8. פעם ראשונה שניצחתם במשהו...זוכרים אותה? חחחחח, לא
. יאו אני גרועה. 9. האם אתם זוכרים מתי קיבלתם את חיית המחמד שלכם במידה ויש? 10. האם אתם זוכרים את תאריך הלידה של החיה שלכם?.. 11. מהו השיר הראשון ששמעתם והתלהבתם ממנו? 12. המקום הראשון שראיתם מאז שאתם זוכרים את עצמכם חח? 13. בנים: האם אתם זוכרים להוריד את מושב האסלה אחרי הפשתונה שלכם?! אני זוכרת את הרגע. לפני כמה זמן זה היה, ממש לא. 14.זוכרים לנקות מאחורי האוזניים?... לפעמיים
. 15. זוכרים מילים לשירים אהובים? אבל את כללל המילים ? כן. 16. זוכרים שמות של אנשים שפגשתם רק פעם אחת?.. יכול לקרות מקרה חד פעמי שאני אזוכר, לרוב לא. חחח. 17. זוכרים חוויות נשכחות מלפני שנים? יש ויש. 18. זוכרים אהבות נשכחות ונכזבות?.. איכ. דווקא את זה אני זוכרת. 19. זוכרים מספרי טלפון חשובים? חלק. 20. כמה זמן לקח לכם לקלוט ולזכור ש-100 זה משטרה, 101 זה מד"א ו-102 זה מכבי אש? אני עדיין לא יודעת את זה
. 21. אחרי מבחן, אתם זוכרים על מה למדתם בכלל?... במבחן אני כבר שוכחת הכול. 22. כששמים הודעות על לוח מודעות, אתם זוכרים להסתכל על התזכורות? לא. 23. קבעתם פגישה, מה הסיכויים שתשכחו שקבעתם בכלל? 99.9% [?]. 24. הדלקתם ת'דוד של המים...ההורים מזכירים לכם לכבות או שאתם מכבים לבד? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח, כמה אני רב על זה עם אבא! אני אפעם לא סוגרת. מה גם שאני מדליקה ככה רבע שעה לפני שאני נכנסת להתקלח, ובדר"כ הוא דלוק איזה שעה ואז רק אני זוכרת שהדלקתי ואני צריכה להכנס להתקלח. 25. נגיד ואין לכם יומן...אתם תזכרו במה צריך לעשות שיעורים? אין סיכוי. 26. תזכרו בכלל שצריך לעשות? ממש ממש לא. ושאלה אחרונה: 27. אתם זוכרים אם אהבתם ת'שאלונים הקודמים שלי? לא
. אני חדשה, יכול להיות עוד לא עשיתי שאלון שלך. הודגש באמצעות מדגישומטיק

סקססית

New member
אופס, שכחתי כמה שאלות.

עניתי בשאלה 13 את התשובה של שאלה 9.
. 9. האם אתם זוכרים מתי קיבלתם את חיית המחמד שלכם במידה ויש? אני זוכרת את הרגע. לפני כמה זמן זה היה, ממש לא. 10. האם אתם זוכרים את תאריך הלידה של החיה שלכם?.. חחחחחח, בטח. [נראה לכם?!] 11. מהו השיר הראשון ששמעתם והתלהבתם ממנו? אין לי מושג. 12. המקום הראשון שראיתם מאז שאתם זוכרים את עצמכם חח? לא זוכרת את עצמי בתור ילדה קטנה בכלל
.

iheartchad

New member
עונה, למרות שאני יודעת תתשובהמראש.

1. האם אתם נוטים לשכוח תאריכים חשובים? כה. מזל שיש תפלאפון שמזכיר! 2. האם אתם זוכרים את הנשיקה הראשונה? כה בגן 3. תנסו להזכר בפאדיחה הכי הכי גדולה שאי פעם הייתה לכם... חח לא זוכרת.. אה בעצם כן.. זה לא לפה 4. זוכרים את תאריך הנישואים של הוריכם? לא :| 5. האם אתם שוכחים להחזיר לאנשים דברים שהשאלתם מהם? כן חחח 6. את/ה עם החבר/ה שלך כבר שנה, האם תזכרו את התאריך ?! ב=ר=ו=ר! אני אספור את השעות , הדקות והשניות שלנו ביחד. 7. תארו פעם אחת ששכחתם משהו וזה גרם למשהו נורא. לא זוכרת.. חח 8. פעם ראשונה שניצחתם במשהו...זוכרים אותה? אני תמיד מנצחת.. חח סתם 9. האם אתם זוכרים מתי קיבלתם את חיית המחמד שלכם במידה ויש? כה 10. האם אתם זוכרים את תאריך הלידה של החיה שלכם?.. כה 11. מהו השיר הראשון ששמעתם והתלהבתם ממנו? מאיפה לי? בטח ברבי גירל. אה לא בטח איזה שיר דפוק לילדים
תמיד היינו שומעים באוטו חח.. 12. המקום הראשון שראיתם מאז שאתם זוכרים את עצמכם חח? ... 13. בנים: האם אתם זוכרים להוריד את מושב האסלה אחרי הפשתונה שלכם?! אני בת 14.זוכרים לנקות מאחורי האוזניים?... כה 15. זוכרים מילים לשירים אהובים? אבל את כללל המילים ? ב=ר=ו=ר 16. זוכרים שמות של אנשים שפגשתם רק פעם אחת?.. לא... חח 17. זוכרים חוויות נשכחות מלפני שנים? תלוי איזה... אם זה חוויות משמעותיות אז כן 18. זוכרים אהבות נשכחות ונכזבות?.. לצערי כן חחחחחחחח 19. זוכרים מספרי טלפון חשובים? כן אני מעולה במספרי טלפונים, פלאפונים מה שלא יהיה 20. כמה זמן לקח לכם לקלוט ולזכור ש-100 זה משטרה, 101 זה מד"א ו-102 זה מכבי אש? אמא שלי למדה אותי מאז שנולדתי. סתם אבל אני זוכרת
21. אחרי מבחן, אתם זוכרים על מה למדתם בכלל?... תאמת.. לא ממש חח 22. כששמים הודעות על לוח מודעות, אתם זוכרים להסתכל על התזכורות? אה?! 23. קבעתם פגישה, מה הסיכויים שתשכחו שקבעתם בכלל? סיכוי גדול.. חח 24. הדלקתם ת'דוד של המים...ההורים מזכירים לכם לכבות או שאתם מכבים לבד? ההורים מזכירים לכבות.. וזה לא תמיד קורה גם אחרי שמזכירים לי.. 25. נגיד ואין לכם יומן...אתם תזכרו במה צריך לעשות שיעורים? מי כותב ביומן? 26. תזכרו בכלל שצריך לעשות? חחחחחח כ-12 בלילה כשאני אכין תתיק כן ושאלה אחרונה: 27. אתם זוכרים אם אהבתם ת'שאלונים הקודמים שלי? אין לי מושג מי את חחחח ובלי קשר סתם כדי לומר - אני זוכרת שאמרתי לחברה שלי "אני לא סולחת ולא שוכחת" ויום אחרי כבר שכחתי על מה אמרתי את זה והיא הזכירה לי........ אבל יש לי זיכרון צילומי מעולה אני מסוגלת לזכור ספר היסטוריה שלם

../images/Emo210.gifשכחתי מה התכוונתי לכתוב בכותרת

....... 1. האם אתם נוטים לשכוח תאריכים חשובים? לא 2. האם אתם זוכרים את הנשיקה הראשונה? בעיה 3. תנסו להזכר בפאדיחה הכי הכי גדולה שאי פעם הייתה לכם... נזכרתי 4. זוכרים את תאריך הנישואים של הוריכם? אממ נדמה לי חח 5. האם אתם שוכחים להחזיר לאנשים דברים שהשאלתם מהם? לא 6. את/ה עם החבר/ה שלך כבר שנה, האם תזכרו את התאריך ?! כן 7. תארו פעם אחת ששכחתם משהו וזה גרם למשהו נורא. לא זוכר לי... 8. פעם ראשונה שניצחתם במשהו...זוכרים אותה? לא 9. האם אתם זוכרים מתי קיבלתם את חיית המחמד שלכם במידה ויש? ברור ! אוגוסט 99 10. האם אתם זוכרים את תאריך הלידה של החיה שלכם?.. הם לא ידועים במדיוק, אבל מה שכן אז כן. 11. מהו השיר הראשון ששמעתם והתלהבתם ממנו? אהבה כנה או כבר עכשיו, משו מהתקופה... הייתי בת 3 או 4 בערך. 12. המקום הראשון שראיתם מאז שאתם זוכרים את עצמכם חח? הבית שלי...? 13. בנים: האם אתם זוכרים להוריד את מושב האסלה אחרי הפשתונה שלכם?! 14.זוכרים לנקות מאחורי האוזניים?... חחחח כן 15. זוכרים מילים לשירים אהובים? אבל את כללל המילים ? בבבבבבבבבבבבבברור 16. זוכרים שמות של אנשים שפגשתם רק פעם אחת?.. כן, אבל לפעמים יש לי איזה אנטי לזכור שם של מישהו ואז זה כבר לא יעזור כמה פעמים אני אפגוש אותו - זה פשוט לא ייקלט. 17. זוכרים חוויות נשכחות מלפני שנים? כן הכל 18. זוכרים אהבות נשכחות ונכזבות?.. כן 19. זוכרים מספרי טלפון חשובים? דווקא לא...
20. כמה זמן לקח לכם לקלוט ולזכור ש-100 זה משטרה, 101 זה מד"א ו-102 זה מכבי אש? לימדתי את עצמי שהייתי קטנה שזה לפי חשיבות.. 100 זה הכי חשוב, 101 זה להציל חיים של מישו, ולא חשבתי על העובדה שגם אש יכולה להרוג - אז אש הכי פחות חשוב 102 21. אחרי מבחן, אתם זוכרים על מה למדתם בכלל?... לא
22. כששמים הודעות על לוח מודעות, אתם זוכרים להסתכל על התזכורות? מה 23. קבעתם פגישה, מה הסיכויים שתשכחו שקבעתם בכלל? 0 24. הדלקתם ת'דוד של המים...ההורים מזכירים לכם לכבות או שאתם מכבים לבד? לפעמים ככה ולפעמים ככה 25. נגיד ואין לכם יומן...אתם תזכרו במה צריך לעשות שיעורים? אני אבדוק במחברות או לפי המערכת ואזכר במה היה ובמה לא... 26. תזכרו בכלל שצריך לעשות? לא
ושאלה אחרונה: 27. אתם זוכרים אם אהבתם ת'שאלונים הקודמים שלי? לא חח שאלון נחמד

pacific ocean

New member
היי!! את מזלזלתתת במכבי אש!

אני אישיתתתת נפגעתי! בתור מתנדבת.....אני יכולה להעיד לך.....שמכבי אש מגיעים למקום יותר מהר ממד"א והמשטרה...........והם מצילים חיייייים בזמן סכנת שריפה...התאבדות....הקלעות למצב מסוכןן וכו'... חחח ואני לא תוקפת חס וחלילה.....אבל אני פשוט אוהבת להתגאותתתת בתחנה המושלמת שלי! תחנתתת רמת גןןןןן בדם!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה