and me
כמה זמן לקח לכם להגיע?נראה לי שכ-45 דקות.
כמה זמן לקח לכם לחזור?לקח קצת זמן להגיע לאוטו, אבל כשהגענו לאוטו זה לקח כחצי שעה אני מניח
מה דעתכם על הופעות החימום?בהתחלה זה היה ממש זוועה, מילא היו משמיעים לנו רוק ערבי...(בעצם עדיף שלא
), אח''כ עלתה משינה, שמישהו כבר דיווח על זה פה שהם יגיעו, אבל חבל שהם עשו רק 2 שירים, ורק 1 שלהם, ואז דיוויד פרוזאק עלה, דווקא אותו אהבתי, הוא היה טוב מאוד.
איך הגבתם כשהודיעו אחרי ההופעה של דיוויד ברוזה שהמופע יתעכב עוד קצת?עשיתי כזה נו... אבל לא נורא, היה בסדר.
איך הגבתם כשרוג'ר ווטרס עלה? האמת שביקשתי מאבא כסף לבירה, הוא נתן לי, התחלתי ללכת ופתאום שמעתי את כולם צועקים, עשיתי אחורה פנה, חזרתי למקום וצעקתי עם כולם
וכשהוא התחיל לנגן את אין דה פלש?הצמרמורת של אתמול עוברת בי עכשיו
וכשהתחיל שיין און יו קרייזי דאימונד? זה היה פשוט אחד מרגעי השיא של ההופעה, כולם שרים ביחד, אי אפשר לתאר את זה!
איך היו "רגעי הפציפיזם" בשבילכם?הרגיז קצת.
איך היה השואו באופן כללי (כל הפריוטכניקה)היה מדהים, פשוט..מדהים
איך היה הביצוע לדארק סייד ביחס למה שציפיתם?פשוטאין מילים, הגיטרות, הכל..פשוט מושלם.
איך היה קומפטרבלי נאמב?הקטע אולי הכי טוב במופע.
מה הרגשתם עם סיום ההופעה? שאנחנו חלק מהיסטוריה^^
איך היה הארגון הכללי של ההופעה לדעתכם?well, היה בסדר, חוץ מזה שהם יכלו להרים קצת את המסכים, ואז לא הייתי צריך לעמות כל הזמן על האצבעות(היה מולי איזה אחד 1.90!
).
איך המשטרה והסדרנים התמודדו עם הכמות? שוטרים אתם יודעים..הכי זוועתי היה בסוף, כשאנישם עמדו ולא ידעו לאן ללכת, ושוטר אחד צעק במגפון: ''נא לעבור לצד השני'', עכשיו, איפה זה בכלל הצד השני?!!? אז צעקתי לו בחזרה: ''אבל איפה זה הצד השני?!!?'', ומאז אני חש את עצמי
מה הביצוע שהכי אהבתם?האמ..זה יכול להיות החומה, לשמוע את כולם צועקים ''We don't need no education'' , פשוט אי אפשר לתאר את זה, in the flesh גם כן..
מה הביצוע שהכי לא?לא שמתי לב
איזה שיר הייתם מוסיפים לפלייליסט אם הייתם יכולים (רק אחד!!) Hey You
איזה שיר הייתם מורידים?אף אחד!
תנו מילות סיכום להופעה. amazing