שאלון הופעה

ShikS

New member
and me

כמה זמן לקח לכם להגיע?נראה לי שכ-45 דקות.
כמה זמן לקח לכם לחזור?לקח קצת זמן להגיע לאוטו, אבל כשהגענו לאוטו זה לקח כחצי שעה אני מניח
מה דעתכם על הופעות החימום?בהתחלה זה היה ממש זוועה, מילא היו משמיעים לנו רוק ערבי...(בעצם עדיף שלא
), אח''כ עלתה משינה, שמישהו כבר דיווח על זה פה שהם יגיעו, אבל חבל שהם עשו רק 2 שירים, ורק 1 שלהם, ואז דיוויד פרוזאק עלה, דווקא אותו אהבתי, הוא היה טוב מאוד.
איך הגבתם כשהודיעו אחרי ההופעה של דיוויד ברוזה שהמופע יתעכב עוד קצת?עשיתי כזה נו... אבל לא נורא, היה בסדר.
איך הגבתם כשרוג'ר ווטרס עלה? האמת שביקשתי מאבא כסף לבירה, הוא נתן לי, התחלתי ללכת ופתאום שמעתי את כולם צועקים, עשיתי אחורה פנה, חזרתי למקום וצעקתי עם כולם
וכשהוא התחיל לנגן את אין דה פלש?הצמרמורת של אתמול עוברת בי עכשיו
וכשהתחיל שיין און יו קרייזי דאימונד? זה היה פשוט אחד מרגעי השיא של ההופעה, כולם שרים ביחד, אי אפשר לתאר את זה!
איך היו "רגעי הפציפיזם" בשבילכם?הרגיז קצת.
איך היה השואו באופן כללי (כל הפריוטכניקה)היה מדהים, פשוט..מדהים
איך היה הביצוע לדארק סייד ביחס למה שציפיתם?פשוטאין מילים, הגיטרות, הכל..פשוט מושלם.
איך היה קומפטרבלי נאמב?הקטע אולי הכי טוב במופע.
מה הרגשתם עם סיום ההופעה? שאנחנו חלק מהיסטוריה^^
איך היה הארגון הכללי של ההופעה לדעתכם?well, היה בסדר, חוץ מזה שהם יכלו להרים קצת את המסכים, ואז לא הייתי צריך לעמות כל הזמן על האצבעות(היה מולי איזה אחד 1.90!
).
איך המשטרה והסדרנים התמודדו עם הכמות? שוטרים אתם יודעים..הכי זוועתי היה בסוף, כשאנישם עמדו ולא ידעו לאן ללכת, ושוטר אחד צעק במגפון: ''נא לעבור לצד השני'', עכשיו, איפה זה בכלל הצד השני?!!? אז צעקתי לו בחזרה: ''אבל איפה זה הצד השני?!!?'', ומאז אני חש את עצמי
מה הביצוע שהכי אהבתם?האמ..זה יכול להיות החומה, לשמוע את כולם צועקים ''We don't need no education'' , פשוט אי אפשר לתאר את זה, in the flesh גם כן..
מה הביצוע שהכי לא?לא שמתי לב
איזה שיר הייתם מוסיפים לפלייליסט אם הייתם יכולים (רק אחד!!) Hey You
איזה שיר הייתם מורידים?אף אחד!
תנו מילות סיכום להופעה. amazing

BogN

New member
תשובות

כמה זמן לקח לכם להגיע? לא זוכר, כי נסענו עד אבו גוש לאכול ואז חזרנו... אבל הגעתי למתחם ב-14:00 כמה זמן לקח לכם לחזור? הגעתי הביתה ב-04:00 אבל זה כי עצרנו לאכול (אני לא שמן
) מה דעתכם על הופעות החימום? ללא תגובה איך הגבתם כשהודיעו אחרי ההופעה של דיוויד ברוזה שהמופע יתעכב עוד קצת? דיי מבאס, כי הלכו לי הרגליים... הייתי בשורה 8
איך הגבתם כשרוג'ר ווטרס עלה? אי אפשר לתאר במילים וכשהוא התחיל לנגן את אין דה פלש? אושר מטורף!!!!!!!! וכשהתחיל שיין און יו קרייזי דאימונד? כנ"ל איך היו "רגעי הפציפיזם" בשבילכם? אני בעצמי פציפיסט, אבל ההופעה היא לא מקום להביע דעות כאלו או אחרות איך היה השואו באופן כללי (כל הפריוטכניקה) חזק ביותר!!!! איך היה הביצוע לדארק סייד ביחס למה שציפיתם? ווואו!!!!!!!!!!!!!!!!!! לראות את זה בהופעה חייה!!!!!! זה חלום !!! במיוחד אהבתי את Any Colour You Like איך היה קומפטרבלי נאמב? כמו כל הקטעים - היה אדיר! מה הרגשתם עם סיום ההופעה? שברגע זה אני יכול למות
איך היה הארגון הכללי של ההופעה לדעתכם? לא משהו איך המשטרה והסדרנים התמודדו עם הכמות? זה נקרא להתמודד ? מה הביצוע שהכי אהבתם? זה כמו לבחור בין אמא לאבא... מה הביצוע שהכי לא? אין איזה שיר הייתם מוסיפים לפלייליסט אם הייתם יכולים (רק אחד!!) The Thin Ice איזה שיר הייתם מורידים? הייתי מוסיף, לא מוריד תנו מילות סיכום להופעה. במילה אחת: וואו!

eliavtu

New member
ממממ...

כמה זמן לקח לכם להגיע? 4 שעות <מקריית שמונה> כמה זמן לקח לכם לחזור? 6 וחצי שעות <איףףףףףףףףףףףףףףףף> מה דעתכם על הופעות החימום? משעממות ומעצבנות איך הגבתם כשהודיעו אחרי ההופעה של דיוויד ברוזה שהמופע יתעכב עוד קצת? ריחמתי על האנשים בפקקים איך הגבתם כשרוג'ר ווטרס עלה? צמרמורות וכשהוא התחיל לנגן את אין דה פלש? אנרדנלין זרם מאוד מהר <וציפיתי בכלל שיהיה another brick > וכשהתחיל שיין און יו קרייזי דאימונד? ואווו !!! צמרמורות והתרגשות אדירה, ממש רעדתי איך היו "רגעי הפציפיזם" בשבילכם? איף איך היה השואו באופן כללי (כל הפריוטכניקה) מדהים, שווה כל רגע, ואת כל מה שעשיתי בשביל להגיע לשם איך היה הביצוע לדארק סייד ביחס למה שציפיתם? מצויןן !! <המיוחד Time ו- Us & Them > איך היה קומפטרבלי נאמב? קצת מבאס <הוא היה מדהים, אבל ידעתי שהוא אחרון> מה הרגשתם עם סיום ההופעה? אופוריה אדירה, וקצת אכזבה <שנגמר> איך היה הארגון הכללי של ההופעה לדעתכם? חרא איך המשטרה והסדרנים התמודדו עם הכמות? חרא מה הביצוע שהכי אהבתם? Set The Controls For The Heart For The Sun ו- Shine on מה הביצוע שהכי לא? Perfect Sence איזה שיר הייתם מוסיפים לפלייליסט אם הייתם יכולים (רק אחד!!) Atom Hear Mother <למרות שהוא מאוד ארוך> איזה שיר הייתם מורידים? Perfect Sence או בית ההנצחה של פלצ'ר תנו מילות סיכום להופעה. נסיתי, עדיין לא מצאתי מילים, עדיין לא הצלחתי לכתוב חוויות, זה מהדברים שמילים לא יכולות לתאר.

../images/Emo220.gif רשמים שלי....

כמה זמן לקח לכם להגיע? שעה וחצי(ככה זה כשאתה גר באיזור ומכיר את כל קיצורי הדרך
)
כמה זמן לקח לכם לחזור? חצי שעה
מה דעתכם על הופעות החימום?בעכס.....
איך הגבתם כשהודיעו אחרי ההופעה של דיוויד ברוזה שהמופע יתעכב עוד קצת? רציתי שיתחיל כמה שיותר מהר, הייתי דחוס יחד עם כולם מקדימה.....
איך הגבתם כשרוג'ר ווטרס עלה? הרעתי
וכשהוא התחיל לנגן את אין דה פלש? התרגשתי
וכשהתחיל שיין און יו קרייזי דאימונד? זה היה חלום...
איך היו "רגעי הפציפיזם" בשבילכם? התבכיינות של רוג'ר, שיבוא ויגור פה 5 שנים, שהתובנות שלו לא יהיו בדיליי ענק מאחורינו, ואז שידבר.
איך היה השואו באופן כללי (כל הפריוטכניקה) יפה
קצת חסר גילמור
איך היה הביצוע לדארק סייד ביחס למה שציפיתם? היה טוב, שוב חסר גלמור....אבל היה טוב
איך היה קומפטרבלי נאמב? חבל על הזמן
אבל בהופעת הדופק יש את הגירסא הכי טובה לשיר הזה.
מה הרגשתם עם סיום ההופעה? מהר מידיי
חבל שהוא לא עלה להדרן אחרון לבד עם הגיטרה....
איך היה הארגון הכללי של ההופעה לדעתכם? תת רמה, התשטיות של ת"א הרבה יותר נוחות לאכלס מופע שכזה, אני הייתי מקדימה ואבל שמעתי שמהגבהה כבר שמעו פחות טוב....זה פגם של המקום, לא מחליפים מקומות הופעהב לאחר שהחלה מכירת הכרטיסים.
איך המשטרה והסדרנים התמודדו עם הכמות? ניראהה לי שכן
מה הביצוע שהכי אהבתם? לא יודע....ניראה לי מאני...
מה הביצוע שהכי לא?וויש יו וואר היר עם חבורת הבנות של רוג'ר, ממש צביקי פיקי...
איזה שיר הייתם מוסיפים לפלייליסט אם הייתם יכולים (רק אחד!!) הייתי מוסיף את אטום הארט מאדר....!
איזה שיר הייתם מורידים? הבלדה הערבית המעפנה של רוג'ר....הוא חושב שהוא מחדש לנו דברים, אבל כמו שאמרתי כבר... זה רק היה דיליי אצלו של כמה שנים....
תנו מילות סיכום להופעה. הופעה מעולה, למרות שהרבה יותר התרגשתי בלייו 8 גם פה היה מדהים. תודה לך רוג'ר על החוויה....

גם אני יענה

כמה זמן לקח לכם להגיע? יצאתי מהבית ב4, התחלתי ליסוע ב5... 3 שעות כמה זמן לקח לכם לחזור? זה כולל את הזמן שחיכיתי להסעה? 3 שעות חכיתי, שעה אחת נסעתי מה דעתכם על הופעות החימום? היה סבבה, ברוזה הזה היפר רציני איך הגבתם כשהודיעו אחרי ההופעה של דיוויד ברוזה שהמופע יתעכב עוד קצת? נחכה עוד קצת, כמה דקו לא יהרגו אותי איך הגבתם כשרוג'ר ווטרס עלה? בטירוף, חבל שהיה לי ממש קשה לראות אותו בשלב הזה וכשהוא התחיל לנגן את אין דה פלש? הרגע של ההופעה, השיא של השיאים... פשוט מושלם. רגעים שאימ אפשר לשכוח וכשהתחיל שיין און יו קרייזי דאימונד? זה היה השיר שסיד הופיע נכון? לא אהבתי את השימוש בתמונות של סיד. אבל היה גדול... הביצוע קצת פחות טוב איך היו "רגעי הפציפיזם" בשבילכם? לא הבנתי איך היה השואו באופן כללי (כל הפריוטכניקה) ראיתי דברים יפים יותר, אבל היה נחמד ביותר. אגב מי אמר פה שתהייה במה באורך קילומטר? איך היה הביצוע לדארק סייד ביחס למה שציפיתם? גדול מהחיים. איך היה קומפטרבלי נאמב? פחות מרגש בשבילי... קטעי השירה היו טובים יותר ואני באופן אישי יותר נהנתי בהם. מה הרגשתם עם סיום ההופעה? למה נגמר למה? שיגיד שלום! איך היה הארגון הכללי של ההופעה לדעתכם? היה יכול להיות יותר טוב אבל את התלונות נשמור לדברים חשובים יותר. אגב הVIP נדפקו בצורה רצינית. איך המשטרה והסדרנים התמודדו עם הכמות? לא הרגשתי נוכחות של משטרה, אז יופי מה הביצוע שהכי אהבתם? ITF!!! אני לא זוכר כרגע, אני זוכר שאהבתי את ACYL מה הביצוע שהכי לא? שירי הסולו. את השיר אם ביירות הרגשתי כאילו הוא ממש מטיף לנו בכוח אבל ניחא. איזה שיר הייתם מוסיפים לפלייליסט אם הייתם יכולים (רק אחד!!) דוגס. איזה שיר הייתם מורידים? אחד מהסולו, אולי א השיר שהראו את בן לאדן וסאדם... לא במקום. תנו מילות סיכום להופעה. מדהים. יהיו הופעות יותר טובות ויותר מרגשות, בשבילי אולי, אבל הצד האפל של הירח עם עוד 50 אלף ישראלים שצורחים את המילים... מדהים.

bazmaster

New member
עונה

כמה זמן לקח לכם להגיע?יצאנו ב3 וחצי בערך, הגענו ב9 ורבע בערך, בסוף של מאדר כמה זמן לקח לכם לחזור?כולל השינה שדפקנו לפני שיצאנו לדרך? 6 וחצי שעות מה דעתכם על הופעות החימום?לא הספקתי ...
למרות שאני אוהב את משינה וברוזה איך הגבתם כשהודיעו אחרי ההופעה של דיוויד ברוזה שהמופע יתעכב עוד קצת?שמחתי, כי עוד לא הגעתי, כשהודיעו את זה היינו עוד בפקק בשביל הדפוק ההוא... איך הגבתם כשרוג'ר ווטרס עלה?אוטו... וכשהוא התחיל לנגן את אין דה פלש?הייתי באוטו... וכשהתחיל שיין און יו קרייזי דאימונד?דאם... איך היו "רגעי הפציפיזם" בשבילכם?לא היו, כל כך התרכזתי במוסיקה הנפלאה שלא היה לי זמן לחשוב על שום דבר אחר איך היה השואו באופן כללי (כל הפריוטכניקה):משהו מעולה איך היה הביצוע לדארק סייד ביחס למה שציפיתם?סיפיתי ליותר שינויים, אבל כמו שאומרים, אם זה עובד, למה לגעת. איך היה קומפטרבלי נאמב?אחד הביצועים הכי טובים ששמעתי מה הרגשתם עם סיום ההופעה?זה היה קצר איך היה הארגון הכללי של ההופעה לדעתכם?מבחינת הגעה ודרכי גישה היה על הפנים, אבל המתחם עצמו היה מעולה איך המשטרה והסדרנים התמודדו עם הכמות?על הפנים מה הביצוע שהכי אהבתם?קומפטרמבלי נאמב מה הביצוע שהכי לא?לא היה איזה שיר הייתם מוסיפים לפלייליסט אם הייתם יכולים (רק אחד!!)וולקום טו דה משין\גודביי בלו סקיי איזה שיר הייתם מורידים?לא הייתי מוריד כלום תנו מילות סיכום להופעה.i have seen the light

new revolution1

New member
נמנמנמממ..

כמה זמן לקח לכם להגיע? בוא נראה, ירדנו מנווה שלום למופע בערך בשמונה אז בסביבות שמונה הגענו. כמה זמן לקח לכם לחזור? ארררר.. ההופעה הסתיימה בחצות ועשרים והצלחנו לצאת מהמיתחם רק בסביבות ארבע וחזרנו להוד השרון בחמש בערך. מה דעתכם על הופעות החימום? משעמם, מעייף, מעצבן, מרדים חוץ ממשינה שחבל שלא נינגה יותר שירים. איך הגבתם כשהודיעו אחרי ההופעה של דיוויד ברוזה שהמופע יתעכב עוד קצת? התעצבנתי כל כך! איך הגבתם כשרוג'ר ווטרס עלה? "אומגאד! אומגאד! הזקן הקשוח פה!! ואני בשורה הראשונה!! וכשהוא התחיל לנגן את אין דה פלש? אוחחח, הרגשתי בעננים! וכשהתחיל שיין און יו קרייזי דאימונד? בהתחלה לא ממש התרגשתי אבל בהמשך ממש נכנסתי לזה.. איך היו "רגעי הפציפיזם" בשבילכם? מה?!?! איך היה השואו באופן כללי (כל הפריוטכניקה) איך היה הביצוע לדארק סייד ביחס למה שציפיתם? היה מעולה, והדארק סייד היה ממש משובח, לא ציפיתי לכזה ביצוע טוב. איך היה קומפטרבלי נאמב? אחלה של דבר, ממש ריגש אותי. מה הרגשתם עם סיום ההופעה? וואו... אני יכולה לנשוםםםםם!! איך היה הארגון הכללי של ההופעה לדעתכם? חרא. איך המשטרה והסדרנים התמודדו עם הכמות? לא טוב בכלל.. מדי פעם הביאו כוסות מים, רוב הפעמים היינו צריכים לזעוק למים, לא הסכימו להוציא את התיקים כך שנוכל קצת לזוז והחלק הכי גרוע- לא ידעו איפה ההסעות!! פאק דמאט! מה הביצוע שהכי אהבתם? the great gig in the sky לבחורה יש חתיכת ריאות.. מה הביצוע שהכי לא? הממ.. לא זוכרת. איזה שיר הייתם מוסיפים לפלייליסט אם הייתם יכולים (רק אחד!!) הממ.. astronamy domaine איזה שיר הייתם מורידים? הממ.. השירים היחידים שהפריעו לי קצת היו אלה שלא ממש הכרתי.. אבל היו נחמדים. תנו מילות סיכום להופעה. הופעה מעולה וחבל שזה הסתיים בצורה כל כך מגעילה, האירגון היה מעפן!!

למעלה