CrazySheep1
New member
תשובות 
1. כולל רכבת, נסיעות, הליכות- שעתיים. כמעט ללא עיכובים משמעותיים. 2. שעה וחצי. גם ללא עיכובים משמעותיים. ואני גר בחדרה, שזאת חתיכת נסיעה (אבל שיש לחבר שלך אבא משוגע שנוסע 130-140 זה הולך מהר חח) 3. הופעת החימום היית זוועתית. 4. את האמת שלא ממש היתרגזתי, לקחתי בקלות. 5. כשווטרס עלה לבמה...אני חושב שהייתי על סף היתעלפות, שאני נוגע בתהילה צרחתי כמו מטורף ופשוט לא האמנתי שזה אמיתי. 6. כשהוא התחיל לנגן א ת in the flesh המשכתי לצרוח, המשכתי להיות בהלם והייתי כ"כ מרוצה מהאפקטים- הייתי מאושר! 7. כשהוא התחיל לנגן את soycd פשוט נסיתי כמה שיותר להיתמקד בשיר ולחשוב. 8. מזה פציפיזם? (אני טיפש! אוח) 9. השואו היה מדהייייים!!! מעולה!! בעצם כל אחד שהיה בהופעה יודע את זה, המיוחד הקרובים לבמה שבניהם (כמוני, שורה שלישית
) 10. הביצוע של דארק סיד היה מושלם ביחס לציפיות שלי! חוץ מ the great gigs in the sky שהיה יכול להיות טוב יותר, לטעמי. 11. comfortably numb היה פשוט עוצר נשימה!! אבל הסולו איפשהו נעלם לי שם אני חושב שהם היו צריכים לשים יותר דגש עליו. על הסולו הטוב ביותר ששמעתי מאז ומתמיד. 12. עם סיום ההופעה הרגשתי סיפוק, הרגשתי שהגשמתי חלום על הצד הטוב ביותר (בליל היתחשב במה שעברתי לפני שהחלה ההופעה) 13. האירגון של ההופעה לטעמי היה סביר.. 14. המשטרה והסדרנים היתמודדו עם הכמות בסדר כמות, אני מניח.. 15. וואו שאלה קשה..איזה ביצוע הכי אהבתי..אמ..טוב באמת שניסיתי לחשוב כמה שניות ובאמת שאין לי מושג. 16. הביצוע שהכי לא אהבתי זה השיר עם הקומיקס שאין לי מושג מה שמו, שלהגיד את האמת לא ריגש אותי במיוחד והיה ארוך מאוד, והייתי הרבה יותר שמח אם להיטים של פינק פלויד היו באים על חשבונו. 17. dogs 18. עניתי על זה כבר 19. מושלמת!
1. כולל רכבת, נסיעות, הליכות- שעתיים. כמעט ללא עיכובים משמעותיים. 2. שעה וחצי. גם ללא עיכובים משמעותיים. ואני גר בחדרה, שזאת חתיכת נסיעה (אבל שיש לחבר שלך אבא משוגע שנוסע 130-140 זה הולך מהר חח) 3. הופעת החימום היית זוועתית. 4. את האמת שלא ממש היתרגזתי, לקחתי בקלות. 5. כשווטרס עלה לבמה...אני חושב שהייתי על סף היתעלפות, שאני נוגע בתהילה צרחתי כמו מטורף ופשוט לא האמנתי שזה אמיתי. 6. כשהוא התחיל לנגן א ת in the flesh המשכתי לצרוח, המשכתי להיות בהלם והייתי כ"כ מרוצה מהאפקטים- הייתי מאושר! 7. כשהוא התחיל לנגן את soycd פשוט נסיתי כמה שיותר להיתמקד בשיר ולחשוב. 8. מזה פציפיזם? (אני טיפש! אוח) 9. השואו היה מדהייייים!!! מעולה!! בעצם כל אחד שהיה בהופעה יודע את זה, המיוחד הקרובים לבמה שבניהם (כמוני, שורה שלישית