שאלון הופעה

CrazySheep1

New member
תשובות :D

1. כולל רכבת, נסיעות, הליכות- שעתיים. כמעט ללא עיכובים משמעותיים. 2. שעה וחצי. גם ללא עיכובים משמעותיים. ואני גר בחדרה, שזאת חתיכת נסיעה (אבל שיש לחבר שלך אבא משוגע שנוסע 130-140 זה הולך מהר חח) 3. הופעת החימום היית זוועתית. 4. את האמת שלא ממש היתרגזתי, לקחתי בקלות. 5. כשווטרס עלה לבמה...אני חושב שהייתי על סף היתעלפות, שאני נוגע בתהילה צרחתי כמו מטורף ופשוט לא האמנתי שזה אמיתי. 6. כשהוא התחיל לנגן א ת in the flesh המשכתי לצרוח, המשכתי להיות בהלם והייתי כ"כ מרוצה מהאפקטים- הייתי מאושר! 7. כשהוא התחיל לנגן את soycd פשוט נסיתי כמה שיותר להיתמקד בשיר ולחשוב. 8. מזה פציפיזם? (אני טיפש! אוח) 9. השואו היה מדהייייים!!! מעולה!! בעצם כל אחד שהיה בהופעה יודע את זה, המיוחד הקרובים לבמה שבניהם (כמוני, שורה שלישית:D) 10. הביצוע של דארק סיד היה מושלם ביחס לציפיות שלי! חוץ מ the great gigs in the sky שהיה יכול להיות טוב יותר, לטעמי. 11. comfortably numb היה פשוט עוצר נשימה!! אבל הסולו איפשהו נעלם לי שם אני חושב שהם היו צריכים לשים יותר דגש עליו. על הסולו הטוב ביותר ששמעתי מאז ומתמיד. 12. עם סיום ההופעה הרגשתי סיפוק, הרגשתי שהגשמתי חלום על הצד הטוב ביותר (בליל היתחשב במה שעברתי לפני שהחלה ההופעה) 13. האירגון של ההופעה לטעמי היה סביר.. 14. המשטרה והסדרנים היתמודדו עם הכמות בסדר כמות, אני מניח.. 15. וואו שאלה קשה..איזה ביצוע הכי אהבתי..אמ..טוב באמת שניסיתי לחשוב כמה שניות ובאמת שאין לי מושג. 16. הביצוע שהכי לא אהבתי זה השיר עם הקומיקס שאין לי מושג מה שמו, שלהגיד את האמת לא ריגש אותי במיוחד והיה ארוך מאוד, והייתי הרבה יותר שמח אם להיטים של פינק פלויד היו באים על חשבונו. 17. dogs 18. עניתי על זה כבר 19. מושלמת!

שאלות יפות כתבת

כמה זמן לקח לכם להגיע? מהר מאד, עזבתי את ירושלים ב-2 כמה זמן לקח לכם לחזור? גם מהר, כי נשארנו לשתות בירה, עד שהשתחררו העומסים. מה דעתכם על הופעות החימום? מי הסתכל בכלל, שכבנו על על התיקים ושיחקנו קלפים. איך הגבתם כשהודיעו אחרי ההופעה של דיוויד ברוזה שהמופע יתעכב עוד קצת? הבנתי שזה לא קשור לפקקים, אלא לבעיה שהייתה עם המקרנים הענקיים. איך הגבתם כשרוג'ר ווטרס עלה? זה הוא? זה הוא!!! וכשהוא התחיל לנגן את אין דה פלש? אנדרנלין לא נורמאלי וכשהתחיל שיין און יו קרייזי דאימונד? עצבים שהוא קיצר את השיר איך היו "רגעי הפציפיזם" בשבילכם? צפויים ולא מזיקים, איך היה השואו באופן כללי (כל הפריוטכניקה) פחות מהציפיות שלי, אבל לא בשביל זה באתי. איך היה הביצוע לדארק סייד ביחס למה שציפיתם? ענננננק, פחדתי מ'הגירסה החדשה' שאמרו שהוא הכין. שמחתי לראות שהוא די נצמד למקור. איך היה קומפטרבלי נאמב? השיר היחיד שלא שרתי יחד איתו, רציתי למצות את הרגעים האחרונים לגמרי. מה הרגשתם עם סיום ההופעה? כמה בקבוקים על הרצפה? אינעל שורלק? איך היה הארגון הכללי של ההופעה לדעתכם? מתוקתק, חוץ מהעיכוב כמובן. איך המשטרה והסדרנים התמודדו עם הכמות? לא יודע, הייתי מקדימה. מה הביצוע שהכי אהבתם? בפעם הראשונה בחיי נהנתי מ - On the run מה הביצוע שהכי לא? לא יכול לענות על השאלה הזאת איזה שיר הייתם מוסיפים לפלייליסט אם הייתם יכולים (רק אחד!!) Dogs איזה שיר הייתם מורידים? Sheep תנו מילות סיכום להופעה. אם היה אפשר לסכם את המופע במילים, לא הייתי מגיע.

Another Girl

New member
טוף

כמה זמן לקח לכם להגיע? שעה וחצי מהמרכז. לא נורא. כמה זמן לקח לכם לחזור? שלוש שעות בערך. מה דעתכם על הופעות החימום? מיותרות אחת אחת. (התנצלות מראש בפני ברוזה,שטרית,משינה ובני דודנו) איך הגבתם כשהודיעו אחרי ההופעה של דיוויד ברוזה שהמופע יתעכב עוד קצת? התבאסנו. אבל לא נורא.אחרי ההמתנה של כל היום,זה כבר היה באמת בקטנה. איך הגבתם כשרוג'ר ווטרס עלה? ויברציות אדירות... וכשהוא התחיל לנגן את אין דה פלש? ע"ע הסעיף הקודםX2 וכשהתחיל שיין און יו קרייזי דאימונד? נראה לי שבשלב זה כבר לא ידעתי מה נעשה סביבי. איך היו "רגעי הפציפיזם" בשבילכם? מיותרים. לטעמי החלק החלש במופע. איך היה השואו באופן כללי (כל הפריוטכניקה) מצוין. אחלה סאונד,אחלה זיקוקים (
) ואחלה אפקטים. איך היה הביצוע לדארק סייד ביחס למה שציפיתם? מעולה.פשוט מעולה. איך היה קומפטרבלי נאמב? מרגש... מה הרגשתם עם סיום ההופעה? שאפשר כבר למות. איך היה הארגון הכללי של ההופעה לדעתכם? יחסית למיקום הבעייתי- היה סביר. היה אפשר לארגן עוד דרכי גישה כדי למנוע את הפקקים,וגם לכך שהראות תהיה יותר טובה-כי השיפוע היה מתון יחסית ורובנו נאלצנו לעמוד על קצות האצבעות. היה אפשר גם לדאוג לסככות לממתינים מחוץ לשערים-אחרי הכל,אנחנו בחודש יוני בישראל,לא בשוויץ. איך המשטרה והסדרנים התמודדו עם הכמות? בקושי הבחנתי בנוכחותם בפועל. סה"כ נראה שהקהל היה די רגוע ולא עורר יותר מדי מהומה. מה הביצוע שהכי אהבתם? Time,Shine On,Money...אללי,קשה לבחור...הכל היה יוצא מהכלל. מה הביצוע שהכי לא? כל השירים הפוליטיים. איזה שיר הייתם מוסיפים לפלייליסט אם הייתם יכולים (רק אחד!!) Hey You. איזה שיר הייתם מורידים? כל השירים הפוליטיים
תנו מילות סיכום להופעה. מדהים. פשוט מדהים. חוויה מיוחדת במינה של פעם בחיים. לספר לנכדים.

השאלון שלי....

כמה זמן לקח לכם להגיע?יצאתי ב3 הגעתי ב5,וזה הרבה לדרך שאמורה להיות חצי שעה. כמה זמן לקח לכם לחזור?שעה וחצי. מה דעתכם על הופעות החימום?מיכה שטרית חביב,דיויד ברוזה לקח LSD לדעתי,ומשינה הפציצו. איך הגבתם כשהודיעו אחרי ההופעה של דיוויד ברוזה שהמופע יתעכב עוד קצת?בבאסה... ספרתי דקות מאז שדיויד ברוזה סיים. איך הגבתם כשרוג'ר ווטרס עלה?טירוףף... צרחתי כמו מטורפת מהשיגעון,לא האמתי שזה באמת קורה! וכשהוא התחיל לנגן את אין דה פלש?ראה למעלה וכשהתחיל שיין און יו קרייזי דאימונד?ראה למעלה איך היו "רגעי הפציפיזם" בשבילכם?דיי מיותרים. איך היה השואו באופן כללי (כל הפריוטכניקה)מדהים! הדבר הכי גדול שהרימו אי פעם בארץ הזאת,לא נראה לי שאפשר להתעלות על זה איך היה הביצוע לדארק סייד ביחס למה שציפיתם? הביצוע היה מרהיב ביותר,כמובן שגילמור היה חסר מאוד,הביצוע לTHE GREAT DID IN THE SKY היה טוב מאוד ביחס למה שציפיתי,אהבתי בעיקר את מה שהוקרן על המסך בשירים. איך היה קומפטרבלי נאמב?מדהים! חיכיתי לזה כל ההופעה והתבאסתי שהוא לא עשה את זה בחלק הראשון... אז כשהיה ההדרן באמת נהנתי! מה הרגשתם עם סיום ההופעה?אחח הכיף.... אפשר למות בשקט היינו כאן. איך היה הארגון הכללי של ההופעה לדעתכם?בסדר גמור. איך המשטרה והסדרנים התמודדו עם הכמות?המשטרה יצרו פקקים מיותרים לדעתי,והסדרנים היו בסדר. מה הביצוע שהכי אהבתם?ההדרך היה מפציץ... אבל אהבתי את כל ההופעה,בעיקר את SET THE CONTROL מה הביצוע שהכי לא?השירים של רוג'ר לבד,בעיקר כי לא הכרתי את השירים,אז לא היה לי למה להשוות (בתור עצמם הם שירים טובים לדעתי) איזה שיר הייתם מוסיפים לפלייליסט אם הייתם יכולים (רק אחד!!)Goodbye Blue Sky,יש לי דכרונות טובים ממנו. איזה שיר הייתם מורידים?השיר על ביירות,למרות שהקומיקס היה יפה השיר היה מיותר. תנו מילות סיכום להופעה. הופעות חימום - חבל חבל חבל... פספוס אדיר... היו יכולים להביא את אביב גפן או מישו שבאמת קשור לרוג'ר. ההופעה עצמה - מטריף,אין מילים לתאר. סאונד - מ=ד=ה=י=ם! קהל - נהנו,שרו את כל השירים (וידעו את המילים!) כמובן שהיו גם כמה דברים מכוערים מאוד (ישראלים...) וחבל.

אני יודעת שהוא היה שם (היה כתוב

בעיתון) התכוונתי שהוא היה עולה להופעת חימום... זה היה באמת מחמם את הקהל ולא מעייף אותו.

ShuMacH

New member
אני

כמה זמן לקח לכם להגיע?שעתיים וחצי כמה זמן לקח לכם לחזור?שעתיים וחצי רק לצאת מהחניה ועוד שעה על הכביש מה דעתכם על הופעות החימום? עדיף בלי חימום איך הגבתם כשהודיעו אחרי ההופעה של דיוויד ברוזה שהמופע יתעכב עוד קצת? שזה תמיד קורה כאילו... איך הגבתם כשרוג'ר ווטרס עלה? אקסטזה וכשהוא התחיל לנגן את אין דה פלש?דאבל אקסטזה וכשהתחיל שיין און יו קרייזי דאימונד? גמרתי... איך היו "רגעי הפציפיזם" בשבילכם? כמו הרצאה אבל זה רוג'ר מותר לו הכל איך היה השואו באופן כללי (כל הפריוטכניקה)? די מאכזב, ציפיתי ליותר... איך היה הביצוע לדארק סייד ביחס למה שציפיתם? עמד בציפיות ואף יותר איך היה קומפטרבלי נאמב? גדוולל מה הרגשתם עם סיום ההופעה? הייתי בהופעה של כמעט פינק פלויד! איך היה הארגון הכללי של ההופעה לדעתכם? על הפנים, אבל אפשר להבין אותם... המיקום היה החלטה של רוג'ר... איך המשטרה והסדרנים התמודדו עם הכמות? אם זה היה ערסאוותים או הופעה של משינה בערד כבר היו מדברים פה על גופות מה הביצוע שהכי אהבתם? IN THE FLESH מה הביצוע שהכי לא? SHEEP חוץ מה"מהה" שהוא עשה בהתחלה.. איזה שיר הייתם מוסיפים לפלייליסט אם הייתם יכולים (רק אחד!!)? ONE OF MY TURNS איזה שיר הייתם מורידים? אין להוריד, רק להוסיף תנו מילות סיכום להופעה. - הרגע של החיים שלי, בלי להגזים, בלתי נישכח!

foofam

New member
תשובות רבותי תשובות

יציאה מחיפה: 15:20. הגעה לנווה חומוס: 19:30 רוג'ר סתם ת'פה ב00:15 בערך, עד שהגענו לחניון היה כמעט 1. הגעתי הביתה ב4 וקצת. אני נמנע מלהגיב. חבל, זה לא יהיה נעים "טוב, גם הם מצפים להופעה בדיוק כמוני. חיכיתי כמה חודשים, אחכה גם רבע שעה" וואווווווווווווווו בשניות הראשונות רק ניסיתי לזהות אם זה חלק 1 או 2, ואחר כך - אקטזה לא נורמלית SOYCD, בדיוק כנ"ל. כמעט בכיתי. ציפיתי לתגובה של הקהל ושל רוג'ר נחמד
היה חם אש
חבל שהם פחות נתנו אינטרפרטציה משל עצמם... נקודה רגישה, נגמרו הסוללות
The happiest day of my life בהגעה היה מעולה, הכל דפק. החזרה (מופע=>חניה) פשוט קטסטרופה. ארגון הבמה והאוכל היה טוב. נראה לי שלא רע. לא חיכיתי שנייה בשערים... VERA היה נחמד
הביצוע של שוקי וייס ל"תודה שהייתם איתנו כאן"
HEY YOU/ABITW3/DOGS/PIGS/IF/SOYCD2/HIGH HOPES/ECHOES. שיט, אני לא יודע לספור עד 1. אולי THE GUNNERS DREAM בדיעבד - מה זה משנה אם זה פארק הירקון או שדה חומוס? רוג'רס (כמו שאח שלי מכנה אותו) זה רוג'רס

אומי5

New member
שלי

כמה זמן לקח לכם להגיע? חצי שעה קצת יותר (בדיוק כמו בכל יום רגיל לאזור )הגעתי האחת בצהריים) כמה זמן לקח לכם לחזור? לצאת מהחניה כשעה ,כל השאר עוד שעתיים ... מה דעתכם על הופעות החימום? משינה הייתה הפתע הנחמדה וקצרה מידי השאר לא משהו בכלל ,ומברוכ לאדם שעלה עם ברוזה שבהופעה הראשונה שלו בחיים ,הופיע מול 50 אלף איש. איך הגבתם כשהודיעו אחרי ההופעה של דיוויד ברוזה שהמופע יתעכב עוד קצת? קצת מרגיז אבל באמת יפה מצדם לחכות קצת (אם זה לא היה תרוץ לתקלות אחרונות) איך הגבתם כשרוג'ר ווטרס עלה? סוף סוף.. וכשהוא התחיל לנגן את אין דה פלש? בדיוק כמו שצריך להרגיש... וכשהתחיל שיין און יו קרייזי דאימונד? יאאאאאאאאא איך היו "רגעי הפציפיזם" בשבילכם? בווווווווז איך היה השואו באופן כללי (כל הפריוטכניקה) סוף הדרך ,מדהים. איך היה הביצוע לדארק סייד ביחס למה שציפיתם? חשבתי שיהיה פחות טוב,בסך הכל לדעתי הקטעים החזקים בדיסק שייכים לאפקטים לראות כהות עור שלשימחתי קיבלו ת'פידבק המתאים. איך היה קומפטרבלי נאמב? לפני המופע ראיתי מבחוץ שמנסים ת'מבערים האלה ,ולא הבנתי איך לא הפעילו אותם עד הירידה מהבמה ,ואיך לא ניגנו את קומפטרבלי נאמב (ולא קישרתי בינהם ),ביצוע מעולה. מה הרגשתם עם סיום ההופעה? שאני מת להשתין (טוב נו הרגשתי כל המופע אבל היתאפקתי ) איך היה הארגון הכללי של ההופעה לדעתכם? מעולה ,חבל שלא היו ברזיות (או שלא מצאתי אותם ),ומחירים קצת פחות קורעים למזון . איך המשטרה והסדרנים התמודדו עם הכמות? טוב באופן מפתיע מה הביצוע שהכי אהבתם? השיר על המשפחה בבירות (נראה לכם?) קשה מאוד להחליט ... מה הביצוע שהכי לא? איזה שיר הייתם מוסיפים לפלייליסט אם הייתם יכולים (רק אחד!!) דוגס איזה שיר הייתם מורידים? ההוא על ביירות תנו מילות סיכום להופעה. כמאמר האחיות פיק... וואוו שגעון

אני אענה רק על השאלות המעניינות

הביצוע של דארק סייד לא היה יכול להיות יותר מושלם מזה. הביצוע שהכי אהבתי היה perfect sense אני חושב. שיר שהייתי מוסיף לפלייליסט הוא every stranger eyes מהדיסק pros and cons .. שיר מדהים, והביצוע שלו בIN THE FLESH ממש יפה. גם זה שהוא החליט להוריד את THE GUNNERS DREAM די איכזב אותי (הדבר היחיד שאיכזב בעצם)

se7en7

New member
תשובות:

להגיע : שעתיים ורבע לחזור ... בוא נראה : שעה באוטובוס , 15 דקות הליכה לחניה ,שעה של חיפוש האוטו בחניה , 2 שעות ביציאה לכביש ( שעה מתוכם של שינה עמוקה ) ונסיעה של 45 דקות הביתה. הופעות חימום : לא היה ממש אכפת אבל זה נתן זמן לשתות ולשתות ולשתות עוד קצת. איך הגבתי שהודיעו : להסתכל בתגובה של ההופעות חימום. כשהוא עלה - WOW אין דה פלאש - WOW שין און - WOW פציפיזם : שיגיד מה שבא לו , לא באתי לשמוע דיבורים באתי לשמוע מוזיקה. השואו - WOW דארק סיד - לא היה טוב כמו שציפיתי. COMF NUMB - איבדתי את התחושות מרוב אושר אחרי ANOTHER BRICK. סיום ההופעה - כנ"ל. ארגון - הבירה נגמרה שהתחיל המופע !!!!! היציאה מהמופע היתה קטסטרופה ( תודה למשטרה). המשטרה לא הסתדרה עם הכמות ( היה יותר גרוע ממופע הזיקוקים) . הביצוע הכי טוב היה החלק של ההדרן. לא אהבתי : לעזוב את ביירות ( שיר נחמד פשוט לא הכירו אותו ) חסר : Dogs מבחינתי גם היה אפשר להוריד את לעזוב את ביירות. מילות סיכום : היה מצויין ושווה כל דקה של עמידה בפקק , ההופעה הכי טובה שהיתה בארץ מבחינת האנרגיה שהייתה שם ( כולם פשוט שרו את השירים וזה היה מדהים) והסאונד שהיה במופע.

תשובות הליפה

כמה זמן לקח לכם להגיע? שעה פלוס מינוס כמה זמן לקח לכם לחזור? 4 וחצי שעות, כולל הזמן שלקח לצאת מהאזור. מה דעתכם על הופעות החימום? לא משהו. איך הגבתם כשהודיעו אחרי ההופעה של דיוויד ברוזה שהמופע יתעכב עוד קצת? לא היתה לי בעיה, היו פקקים בדרך ולכולם הגיע לשמוע את כל ההופעה. איך הגבתם כשרוג'ר ווטרס עלה? דיי התרגשתי וכשהוא התחיל לנגן את אין דה פלש? גם התרגשתי וכשהתחיל שיין און יו קרייזי דאימונד? הייתי בין הבודדים בVIP שהרגישו צורך לקום. איך היו "רגעי הפציפיזם" בשבילכם? הממם? איך היה השואו באופן כללי (כל הפריוטכניקה)? השואו היה, בלי שאלה בכלל, השואו הכי טוב שהייתי בו בימי. כל רגע אני אזכור כל שאר החיים. הפירוטכניקה חיממה גם את הרחוקים :) איך היה הביצוע לדארק סייד ביחס למה שציפיתם? הביצוע של הזמרת בGreat Gig היה ענקי וממש מדויק. עשה לי טוב. איך היה קומפטרבלי נאמב? גם אחלה מה הרגשתם עם סיום ההופעה? לא היו לי מילים. איך היה הארגון הכללי של ההופעה לדעתכם? היה מקום לשיפור איך המשטרה והסדרנים התמודדו עם הכמות? החניה הייתה מטומטמת, הדוכנים היו דפוקים לגמרי. מה הביצוע שהכי אהבתם? גרייט גיג, תמיד הייתי טיפוס של דארק סייד מעל החומה. מה הביצוע שהכי לא? לא ממש סבלתי את השיר החדש יותר שלו. איזה שיר הייתם מוסיפים לפלייליסט אם הייתם יכולים (רק אחד!!) חח לא נראה לי הוא היה מבצע שיר מהDivision Bell
איזה שיר הייתם מורידים? לא הייתי. תנו מילות סיכום להופעה. וואו.

rizalt

New member
ת שובות

כמה זמן לקח לכם להגיע? שעה וקצת כמה זמן לקח לכם לחזור? שלוש שעות מה דעתכם על הופעות החימום? אהמ... חרא? איך הגבתם כשהודיעו אחרי ההופעה של דיוויד ברוזה שהמופע יתעכב עוד קצת?זה היה די צפוי, לא? איך הגבתם כשרוג'ר ווטרס עלה? fuck me! הייתי בטירוף! וכשהוא התחיל לנגן את אין דה פלש? אקסטזה:) וכשהתחיל שיין און יו קרייזי דאימונד? טוב, פה כבר חשבתי שאני מת מרוב אושר. איך היו "רגעי הפציפיזם" בשבילכם? הוא בריטי... מה כבר אפשר לצפות ממנו? איך היה השואו באופן כללי (כל הפריוטכניקה) מעולה. ענק. קצת יותר ווליום וזה היה בכלל.... איך היה הביצוע לדארק סייד ביחס למה שציפיתם? מצויין ומעבר לכך... אבל אולי זה רק הריגוש ששיחק שם תפקיד. :) איך היה קומפטרבלי נאמב? טוב, פה כבר ידעתי שההופעה מסתיימת והייתי בנפילת "היי" מטורפת. מה הרגשתם עם סיום ההופעה? ראה תשובה קודמת. איך היה הארגון הכללי של ההופעה לדעתכם? קצת יותר סדר בכניסה היה יכול להיות יותר טוב, אבל אני לא באמת מתלונן. איך המשטרה והסדרנים התמודדו עם הכמות? די טוב, לא? רק 8 עצורים. מה הביצוע שהכי אהבתם? WYWH מה הביצוע שהכי לא? אני אחשוב על זה. איזה שיר הייתם מוסיפים לפלייליסט אם הייתם יכולים (רק אחד!!) HEY YOU! איזה שיר הייתם מורידים? אפילו לא אחד. תנו מילות סיכום להופעה: יאללה יאללה... איפה גילמור?

yojoe

New member
תשובות

כמה זמן לקח לכם להגיע? - כלום חצי שעה מהמרכז כמה זמן לקח לכם לחזור? - הרבה שעתיים וחתי - למרכז :) מה דעתכם על הופעות החימום? אפשר היה לוותר... העביר את הזמן לא יותר... איך הגבתם כשהודיעו אחרי ההופעה של דיוויד ברוזה שהמופע יתעכב עוד קצת? צפוי.. למה אנשים לא יכולים להקדים כמו שביקשו? מצד שני - משטרת ישראל במלוא תפארתה, אז אפשר להבין אותם איך הגבתם כשרוג'ר ווטרס עלה? כמעט ופספסתי את זה כי דיברתי עם מישהו... וכשהוא התחיל לנגן את אין דה פלש? החסרת פעימה.. וכשהתחיל שיין און יו קרייזי דאימונד? איך שהקצב הפך סדיר, הוא התבלגן שוב... איך היו "רגעי הפציפיזם" בשבילכם? מיותר. היה אפשר בלי זה. זכותו אמנם כי אמנות זו אמנות...אבל עדיף ללמוד עובדות לפני שמתערבים בדברים. איך היה השואו באופן כללי (כל הפריוטכניקה) - נהדרת. למרות שמכל הDVD של פינק רואים ש "פעם היה יותר טוב..." לא שאני מתלונן איך היה הביצוע לדארק סייד ביחס למה שציפיתם? בדיוק מה שציפיתי. זה לא עם דילמור אבל הכי קרוב שיכול להיות. ביצוע מושלם, מוקפד ומרגש. איך היה קומפטרבלי נאמב? שיא השיאים. הייתי מאריך את הסולואים בסוף מעט (כבר שמעתי ביצועיםשל 20 דקות של השיר..) אבל נראה שגם פה נצמדים לביצוע המקורי כמה שיותר... אז רק "מעולה" ולא "מעולה מאוד מאוד" מה הרגשתם עם סיום ההופעה? אם הייתי מעשן הייתי מצית לי אחת. איך היה הארגון הכללי של ההופעה לדעתכם? בעעעע כל מה שקשור למתחם - נהדר. כל מה שמחוצה לו - זוועה. איך המשטרה והסדרנים התמודדו עם הכמות? כרגיל - ללא הצלחה מיוחדת. בואו בהמוניכם ליד אליהו ביום חמידי ותראו איך בקושי מתמודדים עם 10K אז מה הפלא? מה הביצוע שהכי אהבתם? אני משוחד - קומפורטבלי. מה הביצוע שהכי לא? ביירות. שיר מיותר. איזה שיר הייתם מוסיפים לפלייליסט אם הייתם יכולים (רק אחד!!).. רק אחד? לא לא לא.. שניים - THE GUNNERS DREAM מ THE FINALK CUT (חביב עלי משום מה...) ..ו DOGS.. איזה שיר הייתם מורידים? ביירות. רחוקה יקרה, לא מסבירה פנים לתייר הישראלי. תנו מילות סיכום להופעה. ONCE IN A LIFETIME

lee 28

New member
תשובות... :)

כמה זמן לקח לכם להגיע? 4 שעות, משהו כזה. כמה זמן לקח לכם לחזור? בגלל ההסעות האלה רק יצאנו לדרך ב-2 וחצי והגענו לחיפה ב-4 וחצי מה דעתכם על הופעות החימום? לא ראיתי אותם איך הגבתם כשהודיעו אחרי ההופעה של דיוויד ברוזה שהמופע יתעכב עוד קצת? הייתי כולי אושר כי עוד הייתי תקועה בפקק איך הגבתם כשרוג'ר ווטרס עלה? "נו אמא יאללה רוצי יותר מהר" וכשהוא התחיל לנגן את אין דה פלש? "נווו אמא!!!" וכשהתחיל שיין און יו קרייזי דאימונד? וואו! אושר שלא יתואר איך היו "רגעי הפציפיזם" בשבילכם? לא כ"כ התייחסתי איך היה השואו באופן כללי (כל הפריוטכניקה)? מה נראה לכם? מדהים!! איך היה הביצוע לדארק סייד ביחס למה שציפיתם? מצויין, ממש לא תיארתי לעצמי שזה יהיה ככה. איך היה קומפטרבלי נאמב? ביצוע ענק לשיר ענק מה הרגשתם עם סיום ההופעה? הייתי בהיי מטורף, לא האמנתי בכלל שזה קורה לי איך היה הארגון הכללי של ההופעה לדעתכם? קצת התבאסתי, כי מי שהיה רחוק אפילו מהמסכים לא יכל לראות איך המשטרה והסדרנים התמודדו עם הכמות? נראה לי שבסדר מה הביצוע שהכי אהבתם? רק אחד?! shine on היה מצויין, וכמובן כל הדארק סייד מה הביצוע שהכי לא? אממ לא יודעת לא עולה לי איזה שיר הייתם מוסיפים לפלייליסט אם הייתם יכולים (רק אחד!!) hey you אני ממש אוהבת את השיר הזה איזה שיר הייתם מורידים? לא הייתי רוצה להוריד כלום תנו מילות סיכום להופעה: הופעה של פעם בחיים, זה היה אירוע היסטוריה בישראל ואני הייתי עדה לו, יהיה מה לספר לנכדים בע"ה :)

שלום חן

New member
התשובות שלי

1- יצאתי מוקדם 14:00 מאשקלון כך שקרוב לחצי שעה הגעתי כבר לכניסה לנווה שלום 10 דקות פקק קטן ונכנסתי לחניה. 2- שעה וחצי. 3- מתסכלת אם רק משינה היו נותנים את כל שעות החימום, מיכה שיטרית גם היה בסדר לא זיהיתי אותו הוא שמן מאד. 4- קיללתי את שוקי וויס ואת כל המאחרים שבגללם ההופעה התעקבה אני בטוח שגם הם יכלו לצאת מוקדם כמוני. 5- במחיאות כפיים סוערות והרבה התרגשות. 6- רעד בגוף ןהמון אקסטזה, תחושה של אני לא מאמין שאני רואה אותו. 7- אותו דבר רק כבר הפנמתי שזה לא חלום. 8- מיותר לחלוטין אמרתי לא שווה את העצבים באתי לראות אותו ולא להתחבר לשטויות שהוא אומר. 9- לא ליפול מהרגליים הם כ- פ"פ עשו דברים יותר חזקים ראו פולס לדוגמא. 10- מצויין אין תלונות, מלבד, שחצי מהשירים המלווים שרו ולא ווטרס בעצמו. 11- ענק אחד השיאים של ההופעה. 12- תיסכול הלוואי והייתי יכול להחזיר את השעון ל- 21:20 לדקה שהוא עלה להופיע. 13- לא יחסתי חשיבות, עצם זה שהיה הכוונה לחניה, הגעתי בריכבי הפרטי, הבנתי שהיה סדר ומחשבה, ביציאה היו חסימות של כבישים ע"י המשטרה אז בעצם הכל היה מסודר ויחסית שהגעתי אחרי שעה וחצי לביתי זה לא היה כ"כ נורא ציפיתי ליותר גרוע למען האמת, הבנתי שהיה בלאגן עם ההסעות. 14- המשטרה והסדרנים התמודדו לדעתי די טוב, לא? 15- HAVE A CIGAR ו- SET THE CON...היה מיוחד. 16- על הלבנונים היה מאד מיותר ולא במקום. 17- PIGS THREE 18- על הלבנונים היה מאד לא במקום. 19- חלום שלא רוצה להתעורר מימנו.

<-- עונה

כמה זמן לקח לכם להגיע? 4.5 שעות מרמת גן כמה זמן לקח לכם לחזור?שעתיים וחצי להרצליה, כולל עצירה בחולון מה דעתכם על הופעות החימום? לא הייתי, נכנסנו לאתר משהו כמו 4 דקות לפני שרוג'ר עלה לבמה איך הגבתם כשהודיעו אחרי ההופעה של דיוויד ברוזה שהמופע יתעכב עוד קצת? וואוו, היינו באוטו, כבר ממש קרובים בנתיב האחד שהוביל לחניונים והדינו לה' יתברך כששמענו את זה. בו במקום החנינו את האוטו והתחלנו ריצה מטורפת שלא הייתה מביישת טירונים בגולני. איך הגבתם כשרוג'ר ווטרס עלה? אקסטזה מטורפת. הרגשה לא ברורה של שכרון חושים ואופוריה. אבל אולי זה סתם היה השלושה ג'וינטים שהספקנו להוריד באוטו... וכשהוא התחיל לנגן את אין דה פלש? היינו עדיין בתהליך התקדמות לעבר הבמה כשמידי פעם נעצרתי לצלם. בערך כשהשיר הסתיים התמקמנו במקום טוב, משהו כמו 10, 15 מטר משורה ראשונה. וכשהתחיל שיין און יו קרייזי דאימונד? התחלתי לבכות... ממש לבכות. איך היו "רגעי הפציפיזם" בשבילכם? זמן מצויין להתיישב ולנוח... איך היה השואו באופן כללי (כל הפריוטכניקה) מיותר לחלוטין אבל נחמד לעין. איך היה הביצוע לדארק סייד ביחס למה שציפיתם? ציפיתי ל"עיבוד מחודש" או לפחות קצת ייחוד שילהיב את הקהל. זה היה נחמד אבל כמו לשמוע את התקליט עם עוד 53,999 איש. איך היה קומפטרבלי נאמב? מעולה! אחלה סולואים נתן הבחור עם הגיטרה הירוקה, ולא רק בשיר הזה. מה הרגשתם עם סיום ההופעה? אכזבה שנגמר. היה נדמה שזה היה ממש מהיר, טעם של עוד... איך היה הארגון הכללי של ההופעה לדעתכם? יחסית לעובדה שהוד מעלתו החליט להעביר את ההופעה לחור אז בכלל לא רע. הבעיה העיקרית הייתה הפקקים אבל מה יכלו לעשות נגד זה, לבנות גשרים? יפה שחיכו עוד חצי שעה למאחרים, אני מקווה שכולם הספיקו להגיע. איך המשטרה והסדרנים התמודדו עם הכמות? לא נתקלתי בהם, וטוב שכך. ביציאה הם היו מעצבנים וצעקנים כרגיל. שונא. מה הביצוע שהכי אהבתם? - fletcher memoryal. שנים לא שמעתי את Final cut והשיר עשה לי ממש טוב. מה הביצוע שהכי לא? - השיר על הלבנונים. מצד שני זו הייתה אחלה הזדמנות לשבת ולנוח קצת כמו שאמרתי. DOGS - אין ספק בכלל. שיר המקלחת שלי. איזה שיר הייתם מוסיפים לפלייליסט אם הייתם יכולים (רק אחד!!) - DOGS - אין ספק בכלל. שיר המקלחת שלי! איזה שיר הייתם מורידים? את השיר על הלבנונים. תנו מילות סיכום להופעה. וואוו וואוו וואוו. כן ירבו. קטונתי מלסכם. חוויה אדירה, מרגשת, מיוחדת למרות שכל המסחור והפוליטיקה בגרוש מסביב שקצת ביאסה אבל חפיף

למעלה