שאלון הופעה

שאלון הופעה ../images/Emo13.gif

כמה זמן לקח לכם להגיע?
כמה זמן לקח לכם לחזור?
מה דעתכם על הופעות החימום?
איך הגבתם כשהודיעו אחרי ההופעה של דיוויד ברוזה שהמופע יתעכב עוד קצת?
איך הגבתם כשרוג'ר ווטרס עלה?
וכשהוא התחיל לנגן את אין דה פלש?
וכשהתחיל שיין און יו קרייזי דאימונד?
איך היו "רגעי הפציפיזם" בשבילכם?
איך היה השואו באופן כללי (כל הפריוטכניקה)
איך היה הביצוע לדארק סייד ביחס למה שציפיתם?
איך היה קומפטרבלי נאמב?
מה הרגשתם עם סיום ההופעה?
איך היה הארגון הכללי של ההופעה לדעתכם?
איך המשטרה והסדרנים התמודדו עם הכמות?
מה הביצוע שהכי אהבתם?
מה הביצוע שהכי לא?
איזה שיר הייתם מוסיפים לפלייליסט אם הייתם יכולים (רק אחד!!)
איזה שיר הייתם מורידים?
תנו מילות סיכום להופעה.

ZiViBlues

New member
שאלון ההופעה

כמה זמן לקח לכם להגיע? - כלום זמן, יצאתי מצפון ב15:25 ובשעה 17:30 הייתי בפנים כמה זמן לקח לכם לחזור? - כנ"ל, אפילו יותר מהר מה דעתכם על הופעות החימום? הופעות חימום ח ר א - נראה כאילו משינה חיפשו דרך להגיע להופעה בלי כרטיסים איך היו "רגעי הפציפיזם" בשבילכם? - מיותרים, גרמו לי להבין שאני אוהב את המוזיקה שלו ולא אותו כבן אדם איך היה השואו באופן כללי (כל הפריוטכניקה) ? - היה מרהיב וראוי איך היה הביצוע לדארק סייד ביחס למה שציפיתם? - גילמור הוא גילמור הוא גילמור מה הביצוע שהכי לא? - השיר על הלבנונים איזה שיר הייתם מוסיפים לפלייליסט אם הייתם יכולים (רק אחד!!) ? - comfortably numb היה לי מאוד חסר איזה שיר הייתם מורידים? - השיר על הלבנונים סיכום : הופעות חימום - זבל ההופעה עצמה - חוויה אדירה, היה פשוט גדול סאונד - יופי של עבודה !!!!! קהל - כרגיל.. "הישראלי המכוער"... חבל, כי ציפיתי להתנהגות אחרת

RoieL

New member
XD ואגב

אהבתי שהוא ביצע ב- BTBBH את גרסת הסרט זה היה פלייבק כל הקולות? ובטח גם קולות הילדים ב- ABITW PT2 וב- STM וב- OTR

The Walrus

New member
מה אתה רוצה?

הוא שר את Comfortably Numb! אם רק היה לך מספיק סבלנות בשביל לחכות להדרן...

Crazy Diamond85

New member
לא נראה לי הגיוני ..

שהוא הספיק לצאת לפני שהוא חזר ועשה את comfortably numb

The Walrus

New member
תשובות

כמה זמן לקח לכם להגיע? - 3 שעות. כמה זמן לקח לכם לחזור? - 3 שעות. מה דעתכם על הופעות החימום? - חביב למדי. איך הגבתם כשהודיעו אחרי ההופעה של דיוויד ברוזה שהמופע יתעכב עוד קצת? - טוב, נו, זה היה צפוי. איך הגבתם כשרוג'ר ווטרס עלה? - טירוף!!! וכשהוא התחיל לנגן את אין דה פלש? - כנ"ל! וכשהתחיל שיין און יו קרייזי דאימונד? - אחד הקטעים הטובים ביותר בהופעה. מרגש מאוד. איך היו "רגעי הפציפיזם" בשבילכם? - משעשעים במיוחד. רק אני או שהזמרת נראתה לחוצה בפרפקט סנס בשורה עלינו? איך היה השואו באופן כללי (כל הפריוטכניקה) - מדהים. איך היה הביצוע לדארק סייד ביחס למה שציפיתם? - מעולה!! ביצוע פשוט מעולה. במיוחד נהניתי מ: Money, Time, Brain Damage, Colour, Eclipse. טוב, נו, זה כמעט כל האלבום. איך היה קומפטרבלי נאמב? - מדהים! איזה קרב גיטרות בסוף! מה הרגשתם עם סיום ההופעה? - יו איזה כיף... איך היה הארגון הכללי של ההופעה לדעתכם? - המקום עצמו - סבבה. דרכי ההגעה - ממש לא. איך המשטרה והסדרנים התמודדו עם הכמות? - סבבה. מה הביצוע שהכי אהבתם? - Eclipse. או Shine On. מה הביצוע שהכי לא? יו תקעת אותי פה. Fletcher וSheep לא היו משהו, אולי כי ווטרס התקשה להגיע לגבהים. איזה שיר הייתם מוסיפים לפלייליסט אם הייתם יכולים (רק אחד!!) - Dogs. או Pigs (Three Different Ones) איזה שיר הייתם מורידים? Leaving Beirut. תנו מילות סיכום להופעה. חלום התגשם!!

Molchansky

New member
עונה:

כמה זמן לקח לכם להגיע? בערך שעתיים כמה זמן לקח לכם לחזור? בערך 3 שעות מה דעתכם על הופעות החימום? ניסיתי לסגור את אוזניי בהופעת החימום. איך הגבתם כשהודיעו אחרי ההופעה של דיוויד ברוזה שהמופע יתעכב עוד קצת? התבאסתי קצת וקניתי בירה. איך הגבתם כשרוג'ר ווטרס עלה? הלב שלי קפץ לשמיים, זה היה קטע מרגש. וכשהוא התחיל לנגן את אין דה פלש? בכלל ההתרגשות הייתה גדולה, וכמעט נפלה לה דמעה. וכשהתחיל שיין און יו קרייזי דאימונד? כנ"ל איך היו "רגעי הפציפיזם" בשבילכם? מצויינים, במיוחד שזה מה שיש באומנות שלו תמיד, ובמיוחד שאני מסכים איתו. איך היה השואו באופן כללי (כל הפריוטכניקה) - מצויין. איך היה הביצוע לדארק סייד ביחס למה שציפיתם? לא בניתי ציפיות, זו הופעה של ווטרס לא של פינק פלויד, ולכן גם מאוד נהניתי. איך היה קומפטרבלי נאמב? כרגיל מצויין. מה הרגשתם עם סיום ההופעה? הייתי מהורהר, כאב לי הגב, כאבו לי הברכיים, אבל הייתה תחושת סיפוק
איך היה הארגון הכללי של ההופעה לדעתכם? מצויין! איך המשטרה והסדרנים התמודדו עם הכמות? גם מצויין! חוץ מבסוף כשהייתה התפזרות נוצר בלאגן בכל המסלולי נסיעה של החניון וכו'. מה הביצוע שהכי אהבתם? את כולם! מה הביצוע שהכי לא? לא היה כזה. איזה שיר הייתם מוסיפים לפלייליסט אם הייתם יכולים (רק אחד!!) Echos. איזה שיר הייתם מורידים? לא הייתי מוריד, רק מוסיף. תנו מילות סיכום להופעה. מצויין! חוויה של פעם בחיים, מקווה שהוא יחזור.

מי לא היה רוצה את Echos

אבל בביצוע של דייב וריק, אין סיכוי שרוג'ר יוכל לבצע את זה.

RoieL

New member
אני

כמה זמן לקח לכם להגיע? לא הייתי לצערי כמה זמן לקח לכם לחזור? """ מה דעתכם על הופעות החימום? לא שמעתי אותה איך הגבתם כשהודיעו אחרי ההופעה של דיוויד ברוזה שהמופע יתעכב עוד קצת? התעצבנתי [שמעו את שוקי ברדיו] איך הגבתם כשרוג'ר ווטרס עלה? יוו הוא עולה אמא הוא עולה!!1 וכשהוא התחיל לנגן את אין דה פלש? הייתי בהלם, קיוויתי שזו הגרסא הראשונה למרות שהיה ברור לי שצריכה להופיע המילה יהודי. וכשהתחיל שיין און יו קרייזי דאימונד? אקסטזה איך היו "רגעי הפציפיזם" בשבילכם? נחמדים, לא יותר. בהופעה של BEP היה יותר מצחיק
ואני לא מתחבר לדעות הפוליטיות שלו ממילא. איך היה השואו באופן כללי (כל הפריוטכניקה): לא ראיתי איך היה הביצוע לדארק סייד ביחס למה שציפיתם? מדהים, מדוייק [חוץ מ- ACYL הצולע לצערי [הקטע האהוב עליי ביותר של הפלוייד יחד עם שני הטראקים שאחריו] ובאקלייפס ההמונד בפתיחה היה מעצבן במיוחד.] איך היה קומפטרבלי נאמב? ענק, סנויי הוסיף סולו מעניין מה הרגשתם עם סיום ההופעה? זה נגמר
איך היה הארגון הכללי של ההופעה לדעתכם? לא הייתי איך המשטרה והסדרנים התמודדו עם הכמות? אהמ מה הביצוע שהכי אהבתם? WYWH [אפילו תקטע הקצרצר הזה בהתחלה שאף פעם לא הבנתי מהו הם עשו!!1] גם Mother היה מרשים. שמתי לב שהקהל צרח את השורה עם הביצים
מה הביצוע שהכי לא? ליווינג ביירות וגם סט דה קונטרול קצת עצבן אותי איזה שיר הייתם מוסיפים לפלייליסט אם הייתם יכולים (רק אחד!!) וולקאם טו דה משין, או ABITW שלושת החלקים. בעיקר הראשון. טוב שהיה גם HDOOL עם ABITW איזה שיר הייתם מורידים? ליווינג ביירות תנו מילות סיכום להופעה. מ-דהים.

Runner30

New member
תשובות

*כמה זמן לקח לכם להגיע?4 שעות מחיפה, שעה וחצי בפקק בכניסה *כמה זמן לקח לכם לחזור? שעתיים וחצי לקריות. *מה דעתכם על הופעות החימום?למזלי לא שמעתי. *איך הגבתם כשהודיעו אחרי ההופעה של דיוויד ברוזה שהמופע יתעכב עוד קצת? בשמחה - כי הייתי עוד תקוע בפקק. *איך הגבתם כשרוג'ר ווטרס עלה?בצער כי עדיין היתי בפקק. *וכשהוא התחיל לנגן את אין דה פלש? פתחתי את 88 ו הופתעתי שנשמע חלש. *וכשהתחיל שיין און יו קרייזי דאימונד? פתחתי את החלון וניסיתי לתפוס כמה צלילים. *איך היו "רגעי הפציפיזם" בשבילכם? לא נורא בכלל הוא לא עבר את הגבול. *איך היה השואו באופן כללי (כל הפריוטכניקה) קצת רחוק וקצת חלש. אנשים מסביבי עשו קולות של אפקטים - היה נחמד. *איך היה הביצוע לדארק סייד ביחס למה שציפיתם? טוב מאוד.הביצוע היה כמעט מושלם- הסאונד והתאורה קצת איכזבו. *איך היה קומפטרבלי נאמב? מעולה - עמודי האש הזכירו לי את בתי זיקוק. *מה הרגשתם עם סיום ההופעה? הרגשה מצויינת. המחשבה הראשונה היתה אמנם "איפה לעזאזל שמתי את האוטו?" *איך היה הארגון הכללי של ההופעה לדעתכם?התנועה - שערוריה, הסאונד - לא מספיק מושקע. השאר היה בסדר גמור. הכרטיסנית בכניסה אפילו חייכה אליי. *איך המשטרה והסדרנים התמודדו עם הכמות? בסדר. *מה הביצוע שהכי אהבתם? הכל *מה הביצוע שהכי לא? אהבתי הכל. *איזה שיר הייתם מוסיפים לפלייליסט אם הייתם יכולים (רק אחד!!) ECHOES *איזה שיר הייתם מורידים? לא היתי מוריד. *תנו מילות סיכום להופעה. היה מדהים! אבל לא חשבתי שיש כל כך הרבה אנשים שגבוהים ממני.

נימרודל

New member
רעיון חכם :)

כמה זמן לקח לכם להגיע? 3 שעות וקצת.
כמה זמן לקח לכם לחזור? שעה או פחות
מה דעתכם על הופעות החימום? לא טרחתי להקשיב. אבל ממה ששמעתי, זה היה מתוק ודביק.
איך הגבתם כשהודיעו אחרי ההופעה של דיוויד ברוזה שהמופע יתעכב עוד קצת? לא הופתעתי... האמת היא שלא היה לי ממש איכפת.
איך הגבתם כשרוג'ר ווטרס עלה? בצרחות
וכשהוא התחיל לנגן את אין דה פלש? במחיאות כפיים סוערות.
וכשהתחיל שיין און יו קרייזי דאימונד? בצרחות וקוצר נשימה (די נו... אני באמת אסטמתית!
)
איך היו "רגעי הפציפיזם" בשבילכם? דביקים... :|
איך היה השואו באופן כללי (כל הפריוטכניקה) מדהים
איך היה הביצוע לדארק סייד ביחס למה שציפיתם? מעולה, כמו שציפיתי. הסולנית שעשתה את דה גרייט גיג עשתה את זה בדיוק מופלא.
איך היה קומפטרבלי נאמב? מרגש.
מה הרגשתם עם סיום ההופעה? שמחה (לא שההופעה נגמרה, אלא שזכיתי לראות אותה
)
איך היה הארגון הכללי של ההופעה לדעתכם? סביר. הוא לא היה בת"א
איך המשטרה והסדרנים התמודדו עם הכמות? יחסית בסדר. עם המכות הם הסתדרו לא משהו.
מה הביצוע שהכי אהבתם? שאלה קשה... באמת שאני לא יודעת.
מה הביצוע שהכי לא? :|
איזה שיר הייתם מוסיפים לפלייליסט אם הייתם יכולים (רק אחד!!) פאט אולד סאן.
איזה שיר הייתם מורידים? את השיר על ביירות. הוא היה קצת משעמם.
תנו מילות סיכום להופעה. אדירה!

אני לא אענה על השאלון שהמצאתי?

כמה זמן לקח לכם להגיע? שעתיים וחצי מהשפלה! אל תנסו להתחכם אף פעם ולנסוע בדרכים חלופיות כמה זמן לקח לכם לחזור? עשרים דקות לירושלים! הכביש היה רייייייק! מה דעתכם על הופעות החימום? שמעתי רק את הסוף של דיוויד ברוזה, לא היה משהו, חבל שהפסדתי את מיכה שטרית איך הגבתם כשהודיעו אחרי ההופעה של דיוויד ברוזה שהמופע יתעכב עוד קצת? קצת בבאסה, לא נורא... איך הגבתם כשרוג'ר ווטרס עלה? ווואאאווו הנה זה בא! וכשהוא התחיל לנגן את אין דה פלש? איזה פתיחה איכותית! וכשהתחיל שיין און יו קרייזי דאימונד? מצמרררררררררר איך היו "רגעי הפציפיזם" בשבילכם? דאון רציני בהופעה, כל כך מיותר. איך היה השואו באופן כללי (כל הפריוטכניקה)? תמיד ידעתי שרוג'ר ווטרס אוהב את הדברים האלה זה יצא יפה, אבל אם כבר אז למה לא זיקוקים? איך היה הביצוע לדארק סייד ביחס למה שציפיתם? מעולה! אולי לא חדשני אבל מצמרר ומדהים איך היה קומפטרבלי נאמב? גדול מהחיים! פשוט גדול מהחיים. מה הרגשתם עם סיום ההופעה? וואוו, אבל למה זה נגמר? איך היה הארגון הכללי של ההופעה לדעתכם? סחתיין, משימה לא פשוטה אבל עמדו בה בברכה, הסאונד היה מעולה. איך המשטרה והסדרנים התמודדו עם הכמות? עוד יותר טוב מה הביצוע שהכי אהבתם? יו מלא! crazy daimond, time, eclipse, sheep וחמשת השירים בהדרן, רצף מעולה! מה הביצוע שהכי לא? שירי הסולו שלו, בייחוד leaving bairut שפשוט היה מיותר ומעצבן איזה שיר הייתם מוסיפים לפלייליסט אם הייתם יכולים (רק אחד!!) וואי, אולי את אסטרונומי דומיין, זה היה משעשע. אם לא אז את וולקאם טו דה משין או חלק אחר של another break איזה שיר הייתם מורידים? את leaving bairut כמובן תנו מילות סיכום להופעה. מדהים, כל מילה מיותרת. רק שוב, כיפאק היי על הסאונד, זאת הייתה חוויה שונה לשמוע את הצלצולים של השעונים או את הכבשים הפועות בסראונד כזה איכותי.

Silvernaor

New member
אל תדאג

ממש לא חבל שהפסדת את מיכה שטרית במקום הופעה של מיכה שטרית עם 2 זמרים ערביים זה היה הופעה של 2 זמרים ערביים עם מיכה שטרית...

איזו התרגשות!!!

כמה זמן לקח לכם להגיע? הגעתי מהר כי יצאתי מרעננה ב2 כמה זמן לקח לכם לחזור? לא ממש יודע אבל בגלל שלא היה לי מי שיסיע אותי הייתי צריך לסדר אנשים שיקפיצו אותי לצומת קסם ומשם לצומת רעננה ומשם ל.. מה דעתכם על הופעות החימום? היה צפוי שאנשים לא יתלהבו מהם אבל דיויד ברוזה היה דווקא נחמד (חבל שלא שיתפו איתו פעולה) איך הגבתם כשהודיעו אחרי ההופעה של דיוויד ברוזה שהמופע יתעכב עוד קצת? אכזבה אבל שמחתי שלווטרס אכפת איך הגבתם כשרוג'ר ווטרס עלה? בצרחות וכשהוא התחיל לנגן את אין דה פלש? בצרחות יותר גדולות וכשהתחיל שיין און יו קרייזי דאימונד? הבטתי בהתרגשות שקטה ביותר איך היו "רגעי הפציפיזם" בשבילכם? מיותרים איך היה השואו באופן כללי (כל הפריוטכניקה) היה אחלה אבל ציפיתי ליותר איך היה הביצוע לדארק סייד ביחס למה שציפיתם? הרבה יותר טוב. אני מרוצה מהזמרות ליווי איך היה קומפטרבלי נאמב? ענק!!! היה אפשר לאלתר קצת ולעשות משהו מעניין מה הרגשתם עם סיום ההופעה? לא קלטתי ממש את מה שקרה איך היה הארגון הכללי של ההופעה לדעתכם? היה טוב למרות הסידור הישראלי, לא היו מזיקים כמה שוטרים נוספים איך המשטרה והסדרנים התמודדו עם הכמות? אני לא ממש יודע אבל הטורים בהתחלה לא היו מאורגנים מה הביצוע שהכי אהבתם? אין לי מושג עכשיו מה הביצוע שהכי לא? די לעשות באסה איזה שיר הייתם מוסיפים לפלייליסט אם הייתם יכולים (רק אחד!!) the gunners dream איזה שיר הייתם מורידים? למה להוריד????????? אני אסכם כשיקלט לי בראש מה עברתי

bentzi55

New member
תשובות

כמה זמן לקח לכם להגיע?שעתיים וחצי או 3 מצומת נהלל עד לשם כמה זמן לקח לכם לחזור? שעתיים, סיימנו תפקק תוך חצי שעה ולא היה כלב בכביש 6 מה דעתכם על הופעות החימום? חרא, חח היה חלק שדיויז ברוזה עשה שירו איתי ואף אחד לא שר איך הגבתם כשהודיעו אחרי ההופעה של דיוויד ברוזה שהמופע יתעכב עוד קצת? לא הפריע איך הגבתם כשרוג'ר ווטרס עלה? חיוך גדול על הפנים :p וכשהוא התחיל לנגן את אין דה פלש? שריקות וקפיצות וכשהתחיל שיין און יו קרייזי דאימונד? עצימת עיניים איך היו "רגעי הפציפיזם" בשבילכם? לא עניין אותי במיוחד, לא ממש הקשבתי לו איך היה השואו באופן כללי (כל הפריוטכניקה)? מצוין איך היה הביצוע לדארק סייד ביחס למה שציפיתם? מצוין איך היה קומפטרבלי נאמב? מרגש מה הרגשתם עם סיום ההופעה? רעידות בכל הגוף והיפר אקטיבי איך היה הארגון הכללי של ההופעה לדעתכם? לא משהו איך המשטרה והסדרנים התמודדו עם הכמות? חרא מה הביצוע שהכי אהבתם? TIME מה הביצוע שהכי לא? the flecther memorial איזה שיר הייתם מוסיפים לפלייליסט אם הייתם יכולים (רק אחד!!)? DOGS איזה שיר הייתם מורידים? את כל פיינל קאט והשירים של רוג'ר, חוץ מפרפקט סנס תנו מילות סיכום להופעה. היה אדיר!!!!!!!!!11

../images/Emo27.gif

כמה זמן לקח לכם להגיע? שעה וחצי בערך כמה זמן לקח לכם לחזור? שלוש-ארבע שעות מה דעתכם על הופעות החימום? לא התייחסתי ממש איך הגבתם כשהודיעו אחרי ההופעה של דיוויד ברוזה שהמופע יתעכב עוד קצת? "שטויות, יש תקלה במסכים" איך הגבתם כשרוג'ר ווטרס עלה? חיוך מאוזן לאוזן וכשהוא התחיל לנגן את אין דה פלש? מה שעניתי בשאלה הקודמת אבל הפעם עם יותר פעילות גופנית
וכשהתחיל שיין און יו קרייזי דאימונד? איך היו "רגעי הפציפיזם" בשבילכם? מלהיבים במיוחד איך היה השואו באופן כללי (כל הפריוטכניקה)? נחמדה, אבל זה לא מה שאני מחפד איך היה הביצוע לדארק סייד ביחס למה שציפיתם? לא היו לי ציפיות, נהנתי מאוד באופן כללי איך היה קומפטרבלי נאמב? הוא בסדר. לא מבין את כל ההתלהבות סביבו. מה הרגשתם עם סיום ההופעה? שמחתי שזה קרה איך היה הארגון הכללי של ההופעה לדעתכם? אני מניח שנעשה כל מה שהתאפשר איך המשטרה והסדרנים התמודדו עם הכמות? לא היו לי טענות מה הביצוע שהכי אהבתם? Time ו-Any Colour You Like מה הביצוע שהכי לא? חבל שדילגו על הסולו גיטרה הראשון בשיין און איזה שיר הייתם מוסיפים לפלייליסט אם הייתם יכולים (רק אחד!!) Atom Heart Mother איזה שיר הייתם מורידים? אין כזה תנו מילות סיכום להופעה: אמרתי את כל מה שיכולתי בשרשור המיועד

Crazy Diamond85

New member
הייתי בהופעה! (כן אני מתלהב)

כמה זמן לקח לכם להגיע? שעתיים וקצת כמה זמן לקח לכם לחזור? שעה מה דעתכם על הופעות החימום? לא מתואמות בעליל, מבחינת תוכן מוזיקלי והתאמה לקהל, ממש לא איך הגבתם כשהודיעו אחרי ההופעה של דיוויד ברוזה שהמופע יתעכב עוד קצת? לא יודע לא הייתי בשלב זה איך הגבתם כשרוג'ר ווטרס עלה? התעצבנתי שאני עדין באוטו! וכשהוא התחיל לנגן את אין דה פלש? ראה שאלה קודמת וכשהתחיל שיין און יו קרייזי דאימונד? התרגשות מוזרה שכזו... איך היו "רגעי הפציפיזם" בשבילכם? די מעצבן... איך היה השואו באופן כללי (כל הפריוטכניקה) נהדר!!!!! פשוט מעולה!!! איך היה הביצוע לדארק סייד ביחס למה שציפיתם? ממש טוב לדעתי!! ביצוע יפה ומושקע מבחינת דקויות... איך היה קומפטרבלי נאמב? אההההההה!!!! גדול... רק חבל שלא עשו אותו ארוך יותר מבחינת הסולואים בסוף מה הרגשתם עם סיום ההופעה? ואוו איך היה הארגון הכללי של ההופעה לדעתכם? הרוב היה בסדר... חוץ מעניין ההסעות... איך המשטרה והסדרנים התמודדו עם הכמות? לדעתי הם לא היו ערוכים מספיק לכמות האנשים מה הביצוע שהכי אהבתם? וואי ... הממ.. שאלה קשה... Time, כניסת הרטטם הייתה נהדרת! מה הביצוע שהכי לא? לא מצליח לחשוב על אחד כזה... איזה שיר הייתם מוסיפים לפלייליסט אם הייתם יכולים (רק אחד!!) Dogs, כל כך! איזה שיר הייתם מורידים? משירי הסולו מן הסתם... תנו מילות סיכום להופעה. היה נהדר!!!! באמת רגע הסטורי... שאני שמח נורא שיצא לי להיות נוכח בו

wommer

New member
המממ

כמה זמן לקח לכם להגיע? אממ חצי שעה שעה ככה... כמה זמן לקח לכם לחזור? שלוש שעות מה דעתכם על הופעות החימום? שיעמום טואלי איך הגבתם כשהודיעו אחרי ההופעה של דיוויד ברוזה שהמופע יתעכב עוד קצת? יופי אחים שלי יספיקו להגיע... איך הגבתם כשרוג'ר ווטרס עלה? התרגשות... וכשהוא התחיל לנגן את אין דה פלש? צפוי איזה כיף וכשהתחיל שיין און יו קרייזי דאימונד? צמרמורות ועור ברווז איך היו "רגעי הפציפיזם" בשבילכם? לא היו איך היה השואו באופן כללי (כל הפריוטכניקה) לא מספיק, ציפיתי ליותר האמת איך היה הביצוע לדארק סייד ביחס למה שציפיתם? לא מעבר לציפיות, התאכזבי כי לא הייתי במרכז הסראונד של הרמקולים אז טיפה הרס איך היה קומפטרבלי נאמב? מעולה מה הרגשתם עם סיום ההופעה? מה? כבר נגמר? איך היה הארגון הכללי של ההופעה לדעתכם? סביר מינוס איך המשטרה והסדרנים התמודדו עם הכמות? בקושי מה הביצוע שהכי אהבתם? וואו קשה להחליט, רוב השירים היו מאוד צמודים למקור בצורה מפתיעה מה הביצוע שהכי לא? ורה ו"החזירו את הבחורים הביתה" רק בגלל שלא קשורים בשיט איזה שיר הייתם מוסיפים לפלייליסט אם הייתם יכולים (רק אחד!!) if איזה שיר הייתם מורידים? על ביירות תנו מילות סיכום להופעה. היה פיגוז!

למעלה