שאלון בצפר...

galit2510

New member
שאלון בצפר...

שאלון בצפר… זה או זה.. מתמטיקה או ביולוגיה? אלגברה או הנדסה? ספרות או לשון? חינוך גופני או מחשבים? טכנולוגיה או כימיה? ערבית או אנגלית ? גאוגרפיה או הסטוריה? אזרחות או חינוך? מורשת או שעה עם הרכזת? שיעור חופשי בסוף היום או התחלה ב-9? קפיטריה או אוכל מהבית ? לומדים יום שישי וכל הימים עד 4 או רגיל? מחנכת או מורה לתנ"ך? יועצת או מנהלת? טיול שנתי או גיחה? טיול של"ח או יום לימודים רגיל עד 13:00? חופש פסח או חנוכה? חופש גדול … בקיץ או בחורף? בני גורן או משו אחר? שאלון כן/לא אוהבים את בני גורן? ואת המורה ללשון? ואת המורה לתנ"ך? אוהבים חנ"ג? ושל"ח? וחינוך? אוהבים ש.ב??? [רטורי אבל שיהיה] אוהבים להיות חולים בימי בצפר מבריזנים? חננות? חורשים למבחנים? יושבים בסוף הכיתה? יושבים בשורה הראשונה או האחרונה? מעתיקים במבחנים? גם משליפים? נכנסים ללחץ? אוהבים מבחנים? מצליחים במבחנים? אוהבים פיזיקה? ואת המורה לפיזיקה? כותבים בעט? אם כן אז… שחור? אדום? כחול? ירוק? סגול? אחר: מעתיקים שיעורים בהפסקות? חולמים על בצפר? חולמים על תלמידי מבצפר? חולמים על מורות? שאלות הרחבה… ליד מי אתם יושבים? איזה מורה אתם הכי אוהבים? איזה מקצוע אתם הכי אוהבים? מה אתם אוהבים בסנוויץ'? איזה שתיה אתם לוקחים לבצפר? אתם אוהבים ילד/ה מהכיתה?? אם לא דלגו ל - * חולמים עליו/ה בלילה? הוא / היא יודע/ת מזה? אם לא, אז למה את/ה חושבת ככה… ואם כן, מאיפה?? יש לכם יומן? • מה אתם כותבים בו? • האם יש לכם דברים סודיים בתיק? • ותאים סודיים • באיזה צבע התיק שלכם? • והמחברות? • האם הוא כברבימי חמישי? • מה יש לכם שעה שלישית ביום ראשון • ומה בשעה הראשונה ביום שלישי? • זייפתם פעם חתימה הורים ? אם כן אז על מה? • לא הכנתם שיעורים ותפסו אתכם? • נכשלתם במבחן? • ובתעודה? • מה אמרו עליך ביום הורים? • יש לך כתב יפה? • ומחברות מסודרות? • אם את בת ... • את באה בשיער אסוף? אם לא אז איך? • איזה מכנסיית את אוהבת לבוא ... ? גם איזה צבע.. • וחולצות?? • גרביים עד הברך או גזרה נמוכה...? • ונעליים ... מותגים או רגיל [כולה בצפר..] נא לפרט.. • בנים ... איך אתם באים ??? ג'ינס או רגיל? • מותג או לא משנה? • ולכולם... • בכללי אתם אוהבים בצפר..??????????????????????????? [גם זו שאלה רטורית!!]

galit2510

New member
עונה

שאלון בצפר… זה או זה.. מתמטיקה או ביולוגיה? ביולוגיה אלגברה או הנדסה? הנדסה ספרות או לשון?ספרות חינוך גופני או מחשבים? משבים טכנולוגיה או כימיה? טכנולוגיה ערבית או אנגלית ? ערבית גאוגרפיה או הסטוריה? גאגרפיה אזרחות או חינוך?חינוך מורשת או שעה עם הרכזת?מורשת שיעור חופשי בסוף היום או התחלה ב-9? בסוף היום קפיטריה או אוכל מהבית ? קפיטריה לומדים יום שישי וכל הימים עד 4 או רגיל? רגיל מחנכת או מורה לתנ"ך?מחנכת יועצת או מנהלת?יועצת טיול שנתי או גיחה?טיול שנתי טיול של"ח או יום לימודים רגיל עד 13:00? של"ח חופש פסח או חנוכה?פסח חופש גדול … בקיץ או בחורף? קיץ בני גורן או משו אחר?בני גורן שאלון כן/לא אוהבים את בני גורן?לא ואת המורה ללשון?לא ואת המורה לתנ"ך?לא אוהבים חנ"ג?לא ושל"ח?לא וחינוך?כה אוהבים ש.ב???לא [רטורי אבל שיהיה] אוהבים להיות חולים בימי בצפר כה מבריזנים?לא חננות?לא חורשים למבחנים? כה יושבים בסוף הכיתה?לא יושבים בשורה הראשונה או האחרונה? שורה ראשונה מעתיקים במבחנים?כה גם משליפים?לא נכנסים ללחץ?כה אוהבים מבחנים?לא מצליחים במבחנים?כה אוהבים פיזיקה?לא ואת המורה לפיזיקה?לא כותבים בעט?כה אם כן אז… שחור?כה אדום?כה כחול?כה ירוק?לא סגול?לא אחר: כתום מעתיקים שיעורים בהפסקות? כה חולמים על בצפר?כה חולמים על תלמידי מבצפר?כה חולמים על מורות?כה שאלות הרחבה… ליד מי אתם יושבים?יוליה... אני עוברת לידה ללא הסכמה אבל שיהיה איזה מורה אתם הכי אוהבים?אילנה סבן .. מתמטיקה איזה מקצוע אתם הכי אוהבים?של"ח מה אתם אוהבים בסנוויץ'?לא לוקחת סנדוויץ' איזה שתיה אתם לוקחים לבצפר?מים אתם אוהבים ילד/ה מהכיתה?? אם לא דלגו ל - * חולמים עליו/ה בלילה?כה הוא / היא יודע/ת מזה?לא אם לא, אז למה את/ה חושבת ככה… כי לא סיפרתי לאף אחד שאני אוהבת אותו.. אז אפחד לא יודעת!! ואם כן, מאיפה?? יש לכם יומן?כה • מה אתם כותבים בו? לא כותבים בו • האם יש לכם דברים סודיים בתיק?כהה • ותאים סודייםכהה • באיזה צבע התיק שלכם? סגול וצהוב • והמחברות?כל מיני • האם הוא כבר בימי חמישי? אני לא מבינה מה כתבתי • מה יש לכם שעה שלישית ביום ראשון מתמטיקה • ומה בשעה הראשונה ביום שלישי?הסטוריה • זייפתם פעם חתימה הורים ? לא ..אם כן אז על מה? • לא הכנתם שיעורים ותפסו אתכם?כה • נכשלתם במבחן?כה • ובתעודה?לא • מה אמרו עליך ביום הורים?שאני ילדה חמודה ומתוקה לא עושה הרבה רעש ויכולה להשקיע יותר... חח אבל זה נכון • יש לך כתב יפה?מהמם • ומחברות מסודרות?לא ממש • אם את בת ... • את באה בשיער אסוף? כהה אם לא אז איך? לפכמים פזור או קליפס • איזה מכנסיית את אוהבת לבוא ... ? ג'ינס או כחול או שחור • וחולצות??כל הצבעים שיש לי ובסעיקר תהוב ובורדו • גרביים עד הברך או גזרה נמוכה...? עד הברך • ונעליים ... מותגים או רגיל [כולה בצפר..] נא לפרט.. רגיל ... אבל יש לי גם מותגים... שאני לפעמים לוקחת לבצפר • בנים ... איך אתם באים ??? ג'ינס או רגיל? [אני לא בן] • מותג או לא משנה? • ולכולם... • בכללי אתם אוהבים בצפר..??????????????????????????? [גם זו שאלה רטורית!!] לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

s h a r o n 7

New member
עונה ../images/Emo152.gif../images/Emo126.gif

שאלון בצפר… זה או זה.. מתמטיקה או ביולוגיה? ביולוגיה
אלגברה או הנדסה? לא זה ולא זה בעע ספרות או לשון? כנ"ל חינוך גופני או מחשבים? מחשבים טכנולוגיה או כימיה? לא לומדת ערבית או אנגלית ? אנגלית גאוגרפיה או הסטוריה? הסטוירה אזרחות או חינוך? חינוך מורשת או שעה עם הרכזת? שעה עם הרכזת חחחח שיעור חופשי בסוף היום או התחלה ב-9? התחלה ב9 קפיטריה או אוכל מהבית ? קפיטריה לומדים יום שישי וכל הימים עד 4 או רגיל? רגיל מחנכת או מורה לתנ"ך? מחכנת יועצת או מנהלת? יועצת ברור חחח טיול שנתי או גיחה? שטו גיחה?? טיול של"ח או יום לימודים רגיל עד 13:00? לא יודעת מה זה של"ח חח חופש פסח או חנוכה? פסחחחחחחחחחח!! חופש גדול … בקיץ או בחורף? קיץ
בני גורן או משו אחר? אפחד כושילאמא של בני גורן שאלון כן/לא אוהבים את בני גורן? לא בעע ואת המורה ללשון? לא ואת המורה לתנ"ך? לא אוהבים חנ"ג? ככה ככה ושל"ח? - וחינוך? כה חח אוהבים ש.ב??? [רטורי אבל שיהיה] לאא חחחחחחח אוהבים להיות חולים בימי בצפר ברוררררר מבריזנים? לא חננות? לא חורשים למבחנים? לא יושבים בסוף הכיתה? לא יושבים בשורה הראשונה או האחרונה? ראשונה
מעתיקים במבחנים? כע גם משליפים? כן חחחחח נכנסים ללחץ? לפעמים אוהבים מבחנים? לא מצליחים במבחנים? לפעמים אוהבים פיזיקה? - ואת המורה לפיזיקה? - כותבים בעט? כן אם כן אז… שחור? כן אדום? לא כחול? כן ירוק? לא סגול? לא אחר: מעתיקים שיעורים בהפסקות? כן חעחעח חולמים על בצפר? חס וגראס!! חולמים על תלמידי מבצפר? לפעמים חח חולמים על מורות? לא בעעעעעעע שאלות הרחבה… ליד מי אתם יושבים? מור איזה מורה אתם הכי אוהבים? גילייי כפרעליווו איזה מקצוע אתם הכי אוהבים? הסטוריה וחינוך חחח מה אתם אוהבים בסנוויץ'? חביתהההה איזה שתיה אתם לוקחים לבצפר? מים אתם אוהבים ילד/ה מהכיתה?? אם לא דלגו ל - * לא חולמים עליו/ה בלילה? - הוא / היא יודע/ת מזה? - אם לא, אז למה את/ה חושבת ככה… ואם כן, מאיפה?? - יש לכם יומן? כן • מה אתם כותבים בו? שיעורים ושטויות חח • האם יש לכם דברים סודיים בתיק? לא • ותאים סודייםלא • באיזה צבע התיק שלכם? אפור שחור • והמחברות? צבועניות עחעחע • האם הוא כברבימי חמישי? אה?? • מה יש לכם שעה שלישית ביום ראשון? תנ"ך • ומה בשעה הראשונה ביום שלישי? הסטוירה • זייפתם פעם חתימה הורים ? אם כן אז על מה? כה על מבחנים • לא הכנתם שיעורים ותפסו אתכם? כן בעע • נכשלתם במבחן? לא • ובתעודה? לא • מה אמרו עליך ביום הורים? תלמידה טובה חעחע רק מוםרעת • יש לך כתב יפה? כן • ומחברות מסודרות? כן • אם את בת ... • את באה בשיער אסוף? אם לא אז איך? פזוררר • איזה מכנסיית את אוהבת לבוא ... ? גם איזה צבע.. ג'ינס • וחולצות?? צבעוניות חח • גרביים עד הברך או גזרה נמוכה...? נמוך • ונעליים ... מותגים או רגיל [כולה בצפר..] נא לפרט.. רגילללל • בנים ... איך אתם באים ??? ג'ינס או רגיל? • מותג או לא משנה? • ולכולם... • בכללי אתם אוהבים בצפר..??????????????????????????? [גם זו שאלה רטורית!!] לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

Jade E

New member
אה

שאלון בצפר… זה או זה.. מתמטיקה או ביולוגיה? מתמטיקה אלגברה או הנדסה? הנדסה ספרות או לשון? לשון חינוך גופני או מחשבים? חינוך גופני טכנולוגיה או כימיה? כימיה ערבית או אנגלית ? אנגלית גאוגרפיה או הסטוריה? גאוגרפיה אזרחות או חינוך? חינוך מורשת או שעה עם הרכזת? שעה עם הרכזת שיעור חופשי בסוף היום או התחלה ב-9? שיעור חופשי בסוף היום קפיטריה או אוכל מהבית ? תלוי לומדים יום שישי וכל הימים עד 4 או רגיל? לומדים יום שישי וכל הימים עד 4 מחנכת או מורה לתנ"ך? היא אותה אחת. יועצת או מנהלת? לא זה ולא זה טיול שנתי או גיחה? טיול שנתי טיול של"ח או יום לימודים רגיל עד 13:00? תלוי חופש פסח או חנוכה? פסח חופש גדול … בקיץ או בחורף? בקיץ בני גורן או משו אחר? לאכפתלי. שאלון כן/לא אוהבים את בני גורן? לא ואת המורה ללשון? אין כזאת ואת המורה לתנ"ך? כן אוהבים חנ"ג? לא ושל"ח? לא לומדת וחינוך? כן אוהבים ש.ב??? [רטורי אבל שיהיה] אוהבים להיות חולים בימי בצפר כן מבריזנים? לפעמים חננות? לפעמים חורשים למבחנים? כן יושבים בסוף הכיתה? לא יושבים בשורה הראשונה או האחרונה? ראשונה מעתיקים במבחנים? כשצריך גם משליפים? כשצריך נכנסים ללחץ? כן אוהבים מבחנים? לא מצליחים במבחנים? לפעמים אוהבים פיזיקה? כן ואת המורה לפיזיקה? קצת כותבים בעט? כן אם כן אז… שחור?כן אדום?לא כחול?כן ירוק?לא סגול?לא אחר: מעתיקים שיעורים בהפסקות? כשצריך חולמים על בצפר? לפעמים. חולמים על תלמידי מבצפר? לפעמים חולמים על מורות? לפעמים שאלות הרחבה… ליד מי אתם יושבים? אלינה איזה מורה אתם הכי אוהבים? אף אחת. איזה מקצוע אתם הכי אוהבים? איכס מה אתם אוהבים בסנוויץ'?פסטרמה איזה שתיה אתם לוקחים לבצפר? לא לוקחת אתם אוהבים ילד/ה מהכיתה?? אם לא דלגו ל - * חולמים עליו/ה בלילה? הוא / היא יודע/ת מזה? אם לא, אז למה את/ה חושבת ככה… ואם כן, מאיפה?? יש לכם יומן? כן • מה אתם כותבים בו? מתי יש מבחנים • האם יש לכם דברים סודיים בתיק? לא • ותאים סודיים לא • באיזה צבע התיק שלכם? תכלת שחור • והמחברות? ירוק וכתום • האם הוא כברבימי חמישי? כן! הכי. • מה יש לכם שעה שלישית ביום ראשון מתמטיקה • ומה בשעה הראשונה ביום שלישי? ספורט • זייפתם פעם חתימה הורים ? אם כן אז על מה? אולי בכיתה ד' • לא הכנתם שיעורים ותפסו אתכם? כן • נכשלתם במבחן? כן • ובתעודה? לא • מה אמרו עליך ביום הורים? שהשתפרתי השנה. • יש לך כתב יפה? לא • ומחברות מסודרות? אולי • אם את בת ... • את באה בשיער אסוף? אם לא אז איך? תלוי • איזה מכנסיית את אוהבת לבוא ... ? גם איזה צבע.. ג'ינס בעיקר. • וחולצות?? בצפר, יש ברירה? • גרביים עד הברך או גזרה נמוכה...? נמוכה • ונעליים ... מותגים או רגיל [כולה בצפר..] נא לפרט.. מותגים. וואנס. • בנים ... איך אתם באים ??? ג'ינס או רגיל? • מותג או לא משנה? מותג. • ולכולם... • בכללי אתם אוהבים בצפר..??????????????????????????? [גם זו שאלה רטורית!!]

dirty fairy

New member
ת ש ו ב ו ת

שאלון בצפר… זה או זה.. מתמטיקה או ביולוגיה? ביולוגיה אלגברה או הנדסה? אלגברה ספרות או לשון? לשון חינוך גופני או מחשבים? חינוך גופני טכנולוגיה או כימיה? טכנולוגיה ערבית או אנגלית ? אנגלית גאוגרפיה או הסטוריה? גאוגרפיה אזרחות או חינוך? חינוך! מורשת או שעה עם הרכזת? שעה עם הרכזת שיעור חופשי בסוף היום או התחלה ב-9? סוף היום קפיטריה או אוכל מהבית ? קפיטריה לומדים יום שישי וכל הימים עד 4 או רגיל? רגיל מחנכת או מורה לתנ"ך? מחנכת! יועצת או מנהלת? יועצת טיול שנתי או גיחה? טיול שנתי טיול של"ח או יום לימודים רגיל עד 13:00? מה זה של"ח? חופש פסח או חנוכה? חנוכה חופש גדול … בקיץ או בחורף? קיץ בני גורן או משו אחר? משו אחרררר שאלון כן/לא אוהבים את בני גורן? לא ואת המורה ללשון? מחבבת ואת המורה לתנ"ך? כן אוהבים חנ"ג? כן ושל"ח? מה זה?! וחינוך? כן אוהבים ש.ב??? [רטורי אבל שיהיה] לפעמים אוהבים להיות חולים בימי בצפר? כן מבריזנים? לפעמים חננות? מה איתם? חורשים למבחנים? תלוי איזה מקצוע יושבים בסוף הכיתה? באמצע יושבים בשורה הראשונה או האחרונה? באמצע מעתיקים במבחנים? כן גם משליפים? כן נכנסים ללחץ? כא אוהבים מבחנים? לא מצליחים במבחנים? יש ויש אוהבים פיזיקה? לא ואת המורה לפיזיקה? כן כותבים בעט? כן אם כן אז… שחור? כן אדום? כן כחול? כן ירוק? כן סגול? כן אחר: כל הצבעיםםםםםםםםם מעתיקים שיעורים בהפסקות? כןן תמיד חולמים על בצפר? לא חולמים על תלמידי מבצפר? כן חולמים על מורות? לא שאלות הרחבה… ליד מי אתם יושבים? אירה איזה מורה אתם הכי אוהבים? מרגרת איזה מקצוע אתם הכי אוהבים? אנגלית/חינוך/ ספורט מה אתם אוהבים בסנוויץ'? חביתה איזה שתיה אתם לוקחים לבצפר? אני לא לוקחת אני תמיד שוכחת אתם אוהבים ילד/ה מהכיתה?? אם לא דלגו ל - * חולמים עליו/ה בלילה? הוא / היא יודע/ת מזה? אם לא, אז למה את/ה חושבת ככה… ואם כן, מאיפה?? יש לכם יומן? כן • מה אתם כותבים בו? ציורים ושטויות • האם יש לכם דברים סודיים בתיק? כן • ותאים סודיים אפשר להגיד • באיזה צבע התיק שלכם? שחור • והמחברות? כל מיני • האם הוא כברבימי חמישי? כן בטח • מה יש לכם שעה שלישית ביום ראשון מגמות • ומה בשעה הראשונה ביום שלישי? מדעים • זייפתם פעם חתימה הורים ? אם כן אז על מה? כן על איזה אישור • לא הכנתם שיעורים ותפסו אתכם? כן :( • נכשלתם במבחן? כן • ובתעודה? חס ושלום • מה אמרו עליך ביום הורים? ציונים ממוצעים התנהגות לא טובה • יש לך כתב יפה? כן • ומחברות מסודרות? כן • אם את בת ... • את באה בשיער אסוף? אם לא אז איך? כל הזמן משנה • איזה מכנסיית את אוהבת לבוא ... ? גם איזה צבע.. ג'ינס • וחולצות?? יש לנו תלבושת אבל אני אוהבת את החולצות שלי • גרביים עד הברך או גזרה נמוכה...? גם וגם • ונעליים ... מותגים או רגיל [כולה בצפר..] נא לפרט..כל עוד הם יפות ונוחות לי- אז לא משנה לי • בנים ... איך אתם באים ??? ג'ינס או רגיל? • מותג או לא משנה? • ולכולם... • בכללי אתם אוהבים בצפר..??????????????????????????? [גם זו שאלה רטורית!!] לפעמים זה יכול להיות נחמד

סתם בא לי לענות.. ../images/Emo3.gif

זה או זה.. מתמטיקה או ביולוגיה? לא לומדת ביולוגיה.. אלגברה או הנדסה? אממ.. לא זה ולא זה..
ספרות או לשון? לא דעתת חינוך גופני או מחשבים? מחשביייםםם
טכנולוגיה או כימיה? לא לומדת.. ערבית או אנגלית ? אנגליתתת
גאוגרפיה או הסטוריה? היסטוריה אזרחות או חינוך? לא לומדת.. :p מורשת או שעה עם הרכזת? מורשת שיעור חופשי בסוף היום או התחלה ב-9? להתחיל ב-9 קפיטריה או אוכל מהבית ? מהבית לומדים יום שישי וכל הימים עד 4 או רגיל? רגיל.. אבל אני לומדת בסדר.. ובלי יומשישי.. מחנכת או מורה לתנ"ך? לא משנה.. יועצת או מנהלת? לא דעת.. o_O טיול שנתי או גיחה? לא הייתה לי גיחה..
אבל טיול שנתי זה סבבהההה טיול של"ח או יום לימודים רגיל עד 13:00? יום רגילל.. חופש פסח או חנוכה? פסח.. חופש גדול … בקיץ או בחורף? בקיץץץ.. מה אני יעשה בחורף בחופש?? בני גורן או משו אחר? משו אחררררר שאלון כן/לא אוהבים את בני גורן?לאאאא ואת המורה ללשון? לא לומדת לשון.. נראלי.. אני עכשיו בביצפר חדש.. ואת המורה לתנ"ך? בסדר.. אוהבים חנ"ג? ככה-ככה ושל"ח? אין לי.. וחינוך? בסדר.. אוהבים ש.ב??? [רטורי אבל שיהיה]
אוהבים להיות חולים בימי בצפר כההההה
מבריזנים? לא ממש.. כיאלו פעם.. עכשיו אני בביצפר חדש.. אז כבר לא.. חננות? לאאאא חורשים למבחנים? לאא.. =\ יושבים בסוף הכיתה?
יושבים בשורה הראשונה או האחרונה? שניה מעתיקים במבחנים? תלוי.. אם אני לא יודעת אז כע..חחח.. גם משליפים? לא ממש.. נכנסים ללחץ?
אוהבים מבחנים?
מצליחים במבחנים?
אוהבים פיזיקה? לא לומדת.. ואת המורה לפיזיקה? ---- כותבים בעט? לפעמים אם כן אז… שחור? לפעמים אדום?
כחול? לפעמים ירוק?
סגול?
אחר: --- מעתיקים שיעורים בהפסקות? לפעמים.. חולמים על בצפר? רק סיוטים.. חוץ מכמה.. חולמים על תלמידי מבצפר? חחח לפעמים.. חולמים על מורות? :| שאלות הרחבה… ליד מי אתם יושבים? ילדה חמודה..חחח.. איזה מורה אתם הכי אוהבים? אני חדשה בביצפר... לא מכירה כל כך...
איזה מקצוע אתם הכי אוהבים? לא אוהבת.. מה אתם אוהבים בסנוויץ'? אמממ.. לא דעת.. איזה שתיה אתם לוקחים לבצפר? מים.. אתם אוהבים ילד/ה מהכיתה?? אם לא דלגו ל - * חולמים עליו/ה בלילה? הוא / היא יודע/ת מזה? אם לא, אז למה את/ה חושבת ככה… ואם כן, מאיפה?? יש לכם יומן? כע.. של פוהדוב • מה אתם כותבים בו? ימי הולדת.. וכל מיני.. • האם יש לכם דברים סודיים בתיק? לא שידוע לי.. • ותאים סודיים כע חחח • באיזה צבע התיק שלכם? שחור.. • והמחברות? צבעוני.. • האם הוא כברבימי חמישי? מההה?? • מה יש לכם שעה שלישית ביום ראשון לא דעתת • ומה בשעה הראשונה ביום שלישי? כנ"ל • זייפתם פעם חתימה הורים ? אם כן אז על מה? לא שזכור לי.. • לא הכנתם שיעורים ותפסו אתכם? הרבההההה • נכשלתם במבחן? כנ"ל • ובתעודה? לא.. • מה אמרו עליך ביום הורים? לא דעת.. עזבתי ת'ביצפר הקודם כמה ימים לפני היום הורים.. • יש לך כתב יפה? לא ממש.. • ומחברות מסודרות? בערך.. • אם את בת ... • את באה בשיער אסוף? אם לא אז איך? פזור • איזה מכנסיית את אוהבת לבוא ... ? גם איזה צבע.. ג'ינסס • וחולצות?? תלבושת אחידה..
• גרביים עד הברך או גזרה נמוכה...? רגילות.. דהבסט • ונעליים ... מותגים או רגיל [כולה בצפר..] נא לפרט.. היה לי של סקטור.. וקניתי אתמול של אדידס ועוד איזה חברה לא ממש מוכרת.. • בנים ... איך אתם באים ??? ג'ינס או רגיל? • מותג או לא משנה? • ולכולם... • בכללי אתם אוהבים בצפר..??????????????????????????? [גם זו שאלה רטורית!!] לאאאאאאאאאאאאאא!!!

TauberiT

New member
../images/Emo13.gif

זה או זה.. מתמטיקה או ביולוגיה? ביולוגיה אלגברה או הנדסה? הנדסה ספרות או לשון? ספרות חינוך גופני או מחשבים? מחשבים טכנולוגיה או כימיה? טכנולוגיה ערבית או אנגלית ? ערבית גאוגרפיה או הסטוריה? היסטטריה אזרחות או חינוך? חינוך מורשת או שעה עם הרכזת? רכזת שיעור חופשי בסוף היום או התחלה ב-9? התחלה ב9 קפיטריה או אוכל מהבית ? שילוב מטורף בין השניים לומדים יום שישי וכל הימים עד 4 או רגיל? רגיל מחנכת או מורה לתנ"ך? שתיהן זה אותה אחת
יועצת או מנהלת? יועצת טיול שנתי או גיחה? שנתי טיול של"ח או יום לימודים רגיל עד 13:00? של"ח
חופש פסח או חנוכה? פסח חופש גדול … בקיץ או בחורף? קיץ בני גורן או משו אחר? גורן. שימות. שאלון כן/לא אוהבים את בני גורן? איכ ואת המורה ללשון? כן ואת המורה לתנ"ך? כן אוהבים חנ"ג? לא ושל"ח? כן וחינוך? כן אוהבים ש.ב??? [רטורי אבל שיהיה] לע אוהבים להיות חולים בימי בצפר כן מבריזנים? ככה חננות? לא חורשים למבחנים? לא ממש יושבים בסוף הכיתה? כן יושבים בשורה הראשונה או האחרונה? אחרונה מעתיקים במבחנים? קצת גם משליפים? קצת נכנסים ללחץ? לפעמים אוהבים מבחנים? למה? מצליחים במבחנים? בדרך כלל אוהבים פיזיקה? בסדר ואת המורה לפיזיקה? מאוד
כותבים בעט? כן אם כן אז… שחור? גם אדום? כחול? גם ירוק? סגול? אחר: מעתיקים שיעורים בהפסקות? בדרך כלל חולמים על בצפר? לפעמים חולמים על תלמידי מבצפר? לפעמים חולמים על מורות? לפעמים שאלות הרחבה… ליד מי אתם יושבים? שירקי איזה מורה אתם הכי אוהבים? ברכה איזה מקצוע אתם הכי אוהבים? ספרות והיסטוריה מה אתם אוהבים בסנוויץ'? שוקולד איזה שתיה אתם לוקחים לבצפר? מים אתם אוהבים ילד/ה מהכיתה?? אם לא דלגו ל - * מכיתה לא חולמים עליו/ה בלילה? כן הוא / היא יודע/ת מזה? לא אם לא, אז למה את/ה חושבת ככה… ואם כן, מאיפה?? די נו יש לכם יומן? כן • מה אתם כותבים בו? הרבה • האם יש לכם דברים סודיים בתיק? לא • ותאים סודיים לא • באיזה צבע התיק שלכם? שחור • והמחברות? צבעוניות • האם הוא כברבימי חמישי? לא ממש • מה יש לכם שעה שלישית ביום ראשון כן • ומה בשעה הראשונה ביום שלישי? לא זוכרת. סביר להניח שערבית או ספרות או תנ"ך • זייפתם פעם חתימה הורים ? אם כן אז על מה? כן. על שטויות...ששכחתי להחתים • לא הכנתם שיעורים ותפסו אתכם? כן • נכשלתם במבחן? 55. • ובתעודה? לא • מה אמרו עליך ביום הורים? הכל טוב • יש לך כתב יפה? כן לרוב • ומחברות מסודרות? לרוב • אם את בת ... • את באה בשיער אסוף? אם לא אז איך? איך שבאלי בבוקר • איזה מכנסיית את אוהבת לבוא ... ? גם איזה צבע.. בעיקר ג'ינס. • וחולצות?? בעיקר טי-שירט • גרביים עד הברך או גזרה נמוכה...? בחורף עד הברך • ונעליים ... מותגים או רגיל [כולה בצפר..] נא לפרט.. אולסטאר • בנים ... איך אתם באים ??? ג'ינס או רגיל? • מותג או לא משנה? • ולכולם... • בכללי אתם אוהבים בצפר..??????????????????????????? [גם זו שאלה רטורית!!] פי. לפעמים.

ע-ו-נ-ה../images/Emo152.gif

שאלון בצפר… זה או זה.. מתמטיקה או ביולוגיה?אפחד מהם אלגברה או הנדסה?מניחה שאלגברה ספרות או לשון?לשון חינוך גופני או מחשבים?מחשבים טכנולוגיה או כימיה?כימיה ערבית או אנגלית ? אנגלית גאוגרפיה או הסטוריה?גאוגרפיה אזרחות או חינוך?אזרחות מורשת או שעה עם הרכזת?אין לנו את שניהם שיעור חופשי בסוף היום או התחלה ב-9?שיעור חופשי בסוף היום קפיטריה או אוכל מהבית ? קפיטריה לומדים יום שישי וכל הימים עד 4 או רגיל?רגיל מחנכת או מורה לתנ"ך?זה אותה מחנכת ת'אמת יועצת או מנהלת?יועצת טיול שנתי או גיחה?טיול שנתי..מזה גיחה?
טיול של"ח או יום לימודים רגיל עד 13:00?מזה טיול של"ח תזכירו לי? חופש פסח או חנוכה?חופשת פסח חופש גדול … בקיץ או בחורף?בקיץ בני גורן או משו אחר?משו אחר שאלון כן/לא אוהבים את בני גורן?
ואת המורה ללשון?
ואת המורה לתנ"ך?
אוהבים חנ"ג?
ושל"ח?מזה? וחינוך?
אוהבים ש.ב??? [רטורי אבל שיהיה]ממש לא
אוהבים להיות חולים בימי בצפר
מבריזנים?
חננות?
חורשים למבחנים?
יושבים בסוף הכיתה?
יושבים בשורה הראשונה או האחרונה?בשורה השנייה מעתיקים במבחנים?
גם משליפים?
נכנסים ללחץ?
אוהבים מבחנים?
מצליחים במבחנים?
אוהבים פיזיקה?
ואת המורה לפיזיקה?אנחנו לא לומדים כותבים בעט?
אם כן אז… שחור?
אדום?
כחול?
ירוק?
סגול?
אחר:
מעתיקים שיעורים בהפסקות?
חולמים על בצפר?
חולמים על תלמידי מבצפר?
חולמים על מורות?
שאלות הרחבה… ליד מי אתם יושבים?ידיד שלי איזה מורה אתם הכי אוהבים?לאנגלית איזה מקצוע אתם הכי אוהבים?אנגלית מה אתם אוהבים בסנוויץ'?גבינה או שוקולד
איזה שתיה אתם לוקחים לבצפר?מים אתם אוהבים ילד/ה מהכיתה?? אם לא דלגו ל - *לא חולמים עליו/ה בלילה?-- הוא / היא יודע/ת מזה?-- אם לא, אז למה את/ה חושבת ככה… ואם כן, מאיפה??-- יש לכם יומן?לא • מה אתם כותבים בו? -- • האם יש לכם דברים סודיים בתיק?לא • ותאים סודייםלא
• באיזה צבע התיק שלכם?כחול/אדום/לבן • והמחברות?צבעוניות • האם הוא כברבימי חמישי?הא? • מה יש לכם שעה שלישית ביום ראשון?מתמטיקה • ומה בשעה הראשונה ביום שלישי?חינוך גופני • זייפתם פעם חתימה הורים ? אם כן אז על מה?לא • לא הכנתם שיעורים ותפסו אתכם?כן • נכשלתם במבחן?לא..*טפוטפו* • ובתעודה?לא..*טפוטפושוב* • מה אמרו עליך ביום הורים?דברים טובים
• יש לך כתב יפה?כן..
• ומחברות מסודרות?לא ממש
• אם את בת ... • את באה בשיער אסוף? אם לא אז איך?באה עם קוקו • איזה מכנסיית את אוהבת לבוא ... ? גם איזה צבע..ג'ינסים • וחולצות??כל יום צבע שונה.. • גרביים עד הברך או גזרה נמוכה...?גזרה נמוכה
• ונעליים ... מותגים או רגיל [כולה בצפר..] נא לפרט..בד"כ יש לי מותגים ת'אמת..נייק אולסטאר..
• בנים ... איך אתם באים ??? ג'ינס או רגיל?-- • מותג או לא משנה?^^ • ולכולם... • בכללי אתם אוהבים בצפר..??????????????????????????? [גם זו שאלה רטורית!!]ממש לא:S הודגש באמצעות מדגישומטיק

אני ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

שאלון בצפר… זה או זה.. מתמטיקה או ביולוגיה?
ביולוגיה אלגברה או הנדסה?
אלגברה.. הנדסה?
עברנו את היסודי, גאומטריה. אבל עדיין אלגברה. ספרות או לשון?
ספרות. חינוך גופני או מחשבים?
מחשבים!!!
טכנולוגיה או כימיה?
טכנולוגיה. ערבית או אנגלית ?
ערבית. גאוגרפיה או הסטוריה?
היסטוריה. אזרחות או חינוך?
חינוך. מורשת או שעה עם הרכזת?
הרכזת היא המחנכת שלי
שיעור חופשי בסוף היום או התחלה ב-9?
בסוף היום. קפיטריה או אוכל מהבית ?
אוכל מהבית. לומדים יום שישי וכל הימים עד 4 או רגיל?
רגיל -_- מחנכת או מורה לתנ"ך?
ואם היא אותה אחת?
יועצת או מנהלת?
יועצת. טיול שנתי או גיחה?
גיחה. טיול של"ח או יום לימודים רגיל עד 13:00?
טיול של"ח
חופש פסח או חנוכה?
פסח חופש גדול … בקיץ או בחורף?
קיץ. בני גורן או משו אחר?
משו אחר!! שאלון כן/לא אוהבים את בני גורן?
לא!!! ואת המורה ללשון?
כנ"ל ואת המורה לתנ"ך?
כן! אוהבים חנ"ג?
לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא!!! ושל"ח?
לא
וחינוך?
די... אוהבים ש.ב??? [רטורי אבל שיהיה]
לא אוהבים להיות חולים בימי בצפר
כן
מבריזנים?
לא חננות?
כן!
חורשים למבחנים?
כן! יושבים בסוף הכיתה?
לא. יושבים בשורה הראשונה או האחרונה?
אמצע. מעתיקים במבחנים?
לפעמים. גם משליפים?
לעיתים נדירות. נכנסים ללחץ?
די. אוהבים מבחנים?
ברור שלא. מצליחים במבחנים?
די. אוהבים פיזיקה?
לאאאאאאא ואת המורה לפיזיקה?
לא לא לא לא לא כותבים בעט?
לפעמים. עט-עיפרון יותר טוב. אם כן אז… שחור? אדום? כחול? ירוק? סגול? אחר: מעתיקים שיעורים בהפסקות?
לפעמים. חולמים על בצפר?
לאאא חולמים על תלמידי מבצפר?
לפעמים חולמים על מורות?
לא שאלות הרחבה… ליד מי אתם יושבים?
טרה איזה מורה אתם הכי אוהבים?
מחנכת
איזה מקצוע אתם הכי אוהבים?
הומ. מתלבטת בין ערבית וספרות. מה אתם אוהבים בסנוויץ'?
לא יודעת איזה שתיה אתם לוקחים לבצפר?
מים אתם אוהבים ילד/ה מהכיתה?? אם לא דלגו ל - * חולמים עליו/ה בלילה? הוא / היא יודע/ת מזה? אם לא, אז למה את/ה חושבת ככה… ואם כן, מאיפה?? יש לכם יומן? • מה אתם כותבים בו?
ש.ב • האם יש לכם דברים סודיים בתיק?
לא • ותאים סודיים
לא
• באיזה צבע התיק שלכם?
כחול. • והמחברות?
רגיל, חום. • האם הוא כברבימי חמישי?
חמישי... לא. • מה יש לכם שעה שלישית ביום ראשון
שעת-מחנך. • ומה בשעה הראשונה ביום שלישי?
חנ"ג
. • זייפתם פעם חתימה הורים ? אם כן אז על מה?
לא. • לא הכנתם שיעורים ותפסו אתכם?
ותפסו? לא. • נכשלתם במבחן?
ברור
• ובתעודה?
לא! • מה אמרו עליך ביום הורים?
את משתדלת, משקיעה. • יש לך כתב יפה?
כן. • ומחברות מסודרות?
מאוד. • אם את בת ... • את באה בשיער אסוף? אם לא אז איך?
כן
• איזה מכנסיית את אוהבת לבוא ... ? גם איזה צבע..
ג'ינס כחולים. • וחולצות??
תלבושת אחידה
• גרביים עד הברך או גזרה נמוכה...?
מה השאלות הפקאציות האלה? • ונעליים ... מותגים או רגיל [כולה בצפר..] נא לפרט.. • בנים ... איך אתם באים ??? ג'ינס או רגיל? • מותג או לא משנה? • ולכולם... • בכללי אתם אוהבים בצפר..??????????????????????????? [גם זו שאלה רטורית!!]
ברור שלא.

galit2510

New member
אנחנו לומדים ספר הנדסה בני גורן

אני לא רוצה לחפור על זה אבל אמרתי הנדסה רק כי זה שם הספר... חוצמזה יש שם תרגילים קלים... [הנדסה ב'].. לא שווה..

ybenor

New member
שלי..

שאלון בצפר… זה או זה.. מתמטיקה או ביולוגיה? בילוגיה אלגברה או הנדסה? אלגברה ספרות או לשון? ספרות חינוך גופני או מחשבים? חנ"ג ברוווור טכנולוגיה או כימיה? ממממ כימיה ערבית או אנגלית ? אנגלית גאוגרפיה או הסטוריה? אף אחד .. :p אזרחות או חינוך? חינוך מורשת או שעה עם הרכזת? מורשת שיעור חופשי בסוף היום או התחלה ב-9? התחלה ב-9!!!!!! קפיטריה או אוכל מהבית ? קפיטריה לומדים יום שישי וכל הימים עד 4 או רגיל? לא לומדת יום שישי..יום אחד בשבוע עד 3 חחח מחנכת או מורה לתנ"ך? מורה לתנ"ך יועצת או מנהלת? יועצת טיול שנתי או גיחה? גיחה טיול של"ח או יום לימודים רגיל עד 13:00? ש"לח חופש פסח או חנוכה? פסח חופש גדול … בקיץ או בחורף? קיץ בני גורן או משו אחר? מיזה בני גורן?? שאלון כן/לא אוהבים את בני גורן? מיזה? ואת המורה ללשון? לא!!! ואת המורה לתנ"ך? בערך אוהבים חנ"ג? כן ושל"ח? לאאאאאאאא וחינוך? לאא אוהבים ש.ב??? [רטורי אבל שיהיה] ברור שלא אוהבים להיות חולים בימי בצפר כן מבריזנים? לא ממש חננות? קצת חורשים למבחנים? כן יושבים בסוף הכיתה? לפעמים יושבים בשורה הראשונה או האחרונה? אף פעם לא בראשונה מעתיקים במבחנים? כן גם משליפים? לא נכנסים ללחץ? קצת אוהבים מבחנים? לאאאא מצליחים במבחנים? מאוד 85 ומעלה... אוהבים פיזיקה? לא ואת המורה לפיזיקה? לא לומדת כותבים בעט? לפעמים אם כן אז… שחור? כן אדום? כחול? גם ירוק? סגול? אחר: מעתיקים שיעורים בהפסקות? לאאא חולמים על בצפר? לאאאאאאאאאאאאאאאאא חולמים על תלמידי מבצפר? לפעמים חולמים על מורות? ללללללללללללללללללללללללללללללאאאאאאאאאאאאאאא שאלות הרחבה… ליד מי אתם יושבים? מממ סיוון איזה מורה אתם הכי אוהבים? לתנ"ך איזה מקצוע אתם הכי אוהבים? ספרות וספורט מה אתם אוהבים בסנוויץ'? טוסט איזה שתיה אתם לוקחים לבצפר? מים אתם אוהבים ילד/ה מהכיתה?? אם לא דלגו ל - * כן חולמים עליו/ה בלילה?כן הוא / היא יודע/ת מזה? עדיין לא אם לא, אז למה את/ה חושבת ככה… ואם כן, מאיפה?? יש לכם יומן? כן • מה אתם כותבים בו? יומולדת של אנשים • האם יש לכם דברים סודיים בתיק? מממ כן • ותאים סודיים לא • באיזה צבע התיק שלכם? ורוד! • והמחברות? ממ כל אחת אחרת • האם הוא כברבימי חמישי? אמממ כן • מה יש לכם שעה שלישית ביום ראשון מדע וטכנולוגיה • ומה בשעה הראשונה ביום שלישי? של"ח בעעעעעעע :p • זייפתם פעם חתימה הורים ? אם כן אז על מה? לאא • לא הכנתם שיעורים ותפסו אתכם? ברור • נכשלתם במבחן? לא • ובתעודה? לא • מה אמרו עליך ביום הורים? שאני צריכה להפסיק לדבר • יש לך כתב יפה? כן • ומחברות מסודרות? כן • אם את בת ... • את באה בשיער אסוף? אם לא אז איך? פזור • איזה מכנסיית את אוהבת לבוא ... ? גם איזה צבע.. צבאיים מפוקס • וחולצות?? חולצות בצפר בעעעעעעעע • גרביים עד הברך או גזרה נמוכה...? גם וגם • ונעליים ... מותגים או רגיל [כולה בצפר..] נא לפרט.. נעלי ספורט או כאלה גדולות • בנים ... איך אתם באים ??? ג'ינס או רגיל? • מותג או לא משנה? • ולכולם... • בכללי אתם אוהבים בצפר..??????????????????????????? [גם זו שאלה רטורית!!] לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!

Fairy Of Music

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo80.gif../images/Emo15.gifמימימימי.../images/Emo152.gif ../images/Emo136.gif

שאלון בצפר… זה או זה.. מתמטיקה או ביולוגיה? ביולוגיה, שיהיה.. אלגברה או הנדסה? כלום. ספרות או לשון? ספרות. חינוך גופני או מחשבים? כלוםםם S: טכנולוגיה או כימיה? - ערבית או אנגלית ? אנגלית! גאוגרפיה או הסטוריה? הסטוריה! אזרחות או חינוך? חינוך. מורשת או שעה עם הרכזת? שעה עם הרכזת.
שיעור חופשי בסוף היום או התחלה ב-9? שיעור חופשי בסוף היום זה ללכת הביתה
קפיטריה או אוכל מהבית ? מהבית. לומדים יום שישי וכל הימים עד 4 או רגיל? לומדים בשישי. מחנכת או מורה לתנ"ך? חחחח!!!11 מחנכת.
יועצת או מנהלת? יועצת. טיול שנתי או גיחה? טיול שנתי
מתי?
טיול של"ח או יום לימודים רגיל עד 13:00? של"ח. חופש פסח או חנוכה? פסחחח! חופש גדול … בקיץ או בחורף? בקיצ. בני גורן או משו אחר? משו אחר
שאלון כן/לא אוהבים את בני גורן?
ואת המורה ללשון?
ואת המורה לתנ"ך? חחחחחחחחח!
. נמ. אוהבים חנ"ג?
ושל"ח?
וחינוך?
אוהבים ש.ב??? [רטורי אבל שיהיה] נמ.לע.[ישלי טונה ואין לי כוח להכין
] אוהבים להיות חולים בימי בצפר? לא. אח"כ זה סיוט להשלים. מבריזנים?
חננות?
חורשים למבחנים? תלוי. P: יושבים בסוף הכיתה?
יושבים בשורה הראשונה או האחרונה? לפני האחרונה. מעתיקים במבחנים?
גם משליפים?
נכנסים ללחץ?
אוהבים מבחנים? אוהבת שמחזירים.
מצליחים במבחנים? תלוי. :X אוהבים פיזיקה? לא לומדת. ואת המורה לפיזיקה?- כותבים בעט? לפעמים. אם כן אז… שחור?
אדום?
כחול?
ירוק?
סגול?
אחר: מעתיקים שיעורים בהפסקות? לא דמט!!!!!1 חולמים על בצפר?
חולמים על תלמידי מבצפר?
חולמים על מורות? משתדלת שלא X: שאלות הרחבה… ליד מי אתם יושבים? אחת. נו. איזה מורה אתם הכי אוהבים? המחנכת
איזה מקצוע אתם הכי אוהבים? אומנות, הסטוריה, אנגלית
מה אתם אוהבים בסנוויץ'? אוכל
איזה שתיה אתם לוקחים לבצפר? מים
אתם אוהבים ילד/ה מהכיתה?? אם לא דלגו ל - * מדלגת ל-*
חולמים עליו/ה בלילה? הוא / היא יודע/ת מזה? אם לא, אז למה את/ה חושבת ככה… ואם כן, מאיפה?? יש לכם יומן? כן
• מה אתם כותבים בו? סתם שטויות. • האם יש לכם דברים סודיים בתיק? לא • ותאים סודיים? כן • באיזה צבע התיק שלכם? תכלת • והמחברות? כלמיני צבעים. • האם הוא כברבימי חמישי? • מה יש לכם שעה שלישית ביום ראשון? מתמטיקה
• ומה בשעה הראשונה ביום שלישי? אנגלית • זייפתם פעם חתימה הורים ? אם כן אז על מה? לא • לא הכנתם שיעורים ותפסו אתכם? כן • נכשלתם במבחן? כן • ובתעודה? כן, אבל לא השנה. • מה אמרו עליך ביום הורים? שיש לי השגים יפים
• יש לך כתב יפה? כע, אני מאוהבת בו.
• ומחברות מסודרות? לא ממש :X • אם את בת ... • את באה בשיער אסוף? אם לא אז איך? בד"כ כן. • איזה מכנסיית את אוהבת לבוא ... ? גם איזה צבע.. -מה שיש. • וחולצות?? תלבושת :X • גרביים עד הברך או גזרה נמוכה...? מה זה משנה • ונעליים ... מותגים או רגיל [כולה בצפר..] נא לפרט.. נו רגיל. איכס מותגים • בנים ... איך אתם באים ??? ג'ינס או רגיל? • מותג או לא משנה? • ולכולם... • בכללי אתם אוהבים בצפר..??????????????????????????? [גם זו שאלה רטורית!!] רטורי? אה ברור, כן, אני אוהבת בית ספר

../images/Emo187.gif

שאלון בצפר… זה או זה.. מתמטיקה או ביולוגיה?מתמטיקה אלגברה או הנדסה?אלגברה ספרות או לשון?לשון חינוך גופני או מחשבים?מחשבים טכנולוגיה או כימיה?טכנולוגיה ערבית או אנגלית ?שאלה קשה.. גאוגרפיה או הסטוריה?גיאוגרפיה אזרחות או חינוך?חינוך..לא עושים כלום...
מורשת או שעה עם הרכזת?שעה עם הרכזת...טחחח שיעור חופשי בסוף היום או התחלה ב-9?התחלה ב-9.. קפיטריה או אוכל מהבית?לפעמים..ופלעמים..
לומדים יום שישי וכל הימים עד 4 או רגיל?רגיל מחנכת או מורה לתנ"ך?במקרה שילי מורה לתנ"ך...חחח יועצת או מנהלת?כלום... טיול שנתי או גיחה?אממ...ל'דעת טיול של"ח או יום לימודים רגיל עד 13:00?מעניין מאוד...נו ברור שטיול חופש פסח או חנוכה?גם וגם חופש גדול … בקיץ או בחורף?אממ..בקיץ נראה לי
בני גורן או משו אחר?משו אחר שאלון כן/לא אוהבים את בני גורן?לא ואת המורה ללשון?לא ואת המורה לתנ"ך?לא אוהבים חנ"ג?לא ושל"ח?לא וחינוך?כן אוהבים ש.ב??? [רטורי אבל שיהיה]לא אוהבים להיות חולים בימי בצפר:לא מבריזנים?לא חננות?לא חורשים למבחנים?כן יושבים בסוף הכיתה?כרגע לא יושבים בשורה הראשונה או האחרונה?לא ולא מעתיקים במבחנים?לפעמים..
גם משליפים?לפמעים...
נכנסים ללחץ?כן אוהבים מבחנים?לא מצליחים במבחנים?אממ...יש ויש אוהבים פיזיקה?לאאאאאאאאאאאאא ואת המורה לפיזיקה?לא כותבים בעט?כן אם כן אז… שחור?כן אדום?לא כחול?כן ירוק?לא סגול?לא אחר:--- מעתיקים שיעורים בהפסקות?כשלא עשיתי או לא הבנתי אז כן... חולמים על בצפר?אם אני חולמת אז זה ראק סיוטים...טחחח חולמים על תלמידי מבצפר?כן חולמים על מורות?טפו טפו טפו שאלות הרחבה… ליד מי אתם יושבים?בכיתה שילי-דלית איזה מורה אתם הכי אוהבים?אין כזה..כולם חארותת איזה מקצוע אתם הכי אוהבים?ערבית מה אתם אוהבים בסנוויץ'?גבינה איזה שתיה אתם לוקחים לבצפר?מים אתם אוהבים ילד/ה מהכיתה?? אם לא דלגו ל - * חולמים עליו/ה בלילה? הוא / היא יודע/ת מזה? אם לא, אז למה את/ה חושבת ככה… ואם כן, מאיפה?? יש לכם יומן?כן • מה אתם כותבים בו?שיעורים וגם ככה סתם
• האם יש לכם דברים סודיים בתיק?סוד
• ותאים סודיים
• באיזה צבע התיק שלכם?סגול • והמחברות?כל אחד בצבע שונה • האם הוא כברבימי חמישי?בימי חמישי דווקא לא
• מה יש לכם שעה שלישית ביום ראשון:אנגלית • ומה בשעה הראשונה ביום שלישי?פיסיקה • זייפתם פעם חתימה הורים ? אם כן אז על מה?כן...בכיתה ג'..חחחח • לא הכנתם שיעורים ותפסו אתכם?לא • נכשלתם במבחן?כן=/ • ובתעודה?לא • מה אמרו עליך ביום הורים?שאני פסדר • יש לך כתב יפה?אתם צריכים להגיד לי • ומחברות מסודרות?יחסית • אם את בת ... • את באה בשיער אסוף? אם לא אז איך?לפעמים באסוף ולפעמים פזור • איזה מכנסיית את אוהבת לבוא ... ? גם איזה צבע..ג'ינס.. • וחולצות??ביצפר..לצערי • גרביים עד הברך או גזרה נמוכה...?בחורף עד הברך ובקיץ-רק נמוך • ונעליים ... מותגים או רגיל [כולה בצפר..] נא לפרט..אממ..תלוי למה אתם קוראים מותג • בנים ... איך אתם באים ??? ג'ינס או רגיל? • מותג או לא משנה? • ולכולם... • בכללי אתם אוהבים בצפר..??????????????????????????? [גם זו שאלה רטורית!!]לא אבל נראה לי שבלעדיו היו לנו חיים משעממים..לא?

Thade

New member
עונה

זה או זה.. מתמטיקה או ביולוגיה? ביולוגיה. אלגברה או הנדסה? הנדסה. ספרות או לשון? לשון. חינוך גופני או מחשבים? מחשבים. טכנולוגיה או כימיה? טכנולוגיה. ערבית או אנגלית ? אנגלית. גאוגרפיה או הסטוריה? היסטוריה. אזרחות או חינוך? חינוך. מורשת או שעה עם הרכזת? שעה עם הרכזת. שיעור חופשי בסוף היום או התחלה ב-9? שיעור חופשי בסוף היום. קפיטריה או אוכל מהבית ? אוכל מהבית. לומדים יום שישי וכל הימים עד 4 או רגיל? רגיל. מחנכת או מורה לתנ"ך? מחנכת. יועצת או מנהלת? מנהלת. טיול שנתי או גיחה? גיחה. טיול של"ח או יום לימודים רגיל עד 13:00? רגיל. חופש פסח או חנוכה? פסח. חופש גדול … בקיץ או בחורף? קיץ. בני גורן או משו אחר? משו אחר. שאלון כן/לא אוהבים את בני גורן? לא,אבל אני גם לא מבינה מה כל הקטע עם השנאה כלפיו... ואת המורה ללשון? לא. ואת המורה לתנ"ך? ממש לא. אוהבים חנ"ג? לא. ושל"ח? לא. וחינוך? כן. אוהבים ש.ב??? [רטורי אבל שיהיה]: לא. אוהבים להיות חולים בימי בצפר: כן. מבריזנים? בערך. חננות? לא. חורשים למבחנים? לא. יושבים בסוף הכיתה? כן. יושבים בשורה הראשונה או האחרונה? אחרונה. מעתיקים במבחנים? לא. גם משליפים? לא. נכנסים ללחץ? כן. אוהבים מבחנים? לא. מצליחים במבחנים? בחלק. אוהבים פיזיקה? לא. ואת המורה לפיזיקה? לא. כותבים בעט? כן. אם כן אז… שחור?
אדום? כחול?
ירוק? סגול? אחר: מעתיקים שיעורים בהפסקות? כן. חולמים על בצפר? לא. חולמים על תלמידי מבצפר? לא. חולמים על מורות? לא. שאלות הרחבה… ליד מי אתם יושבים? י' איזה מורה אתם הכי אוהבים? אף אחת. איזה מקצוע אתם הכי אוהבים? אנגלית. מה אתם אוהבים בסנוויץ'? כלום. איזה שתיה אתם לוקחים לבצפר? מים. אתם אוהבים ילד/ה מהכיתה?? אם לא דלגו ל - *: לא. חולמים עליו/ה בלילה? הוא / היא יודע/ת מזה? אם לא, אז למה את/ה חושבת ככה… ואם כן, מאיפה?? יש לכם יומן? • מה אתם כותבים בו? כל מיני. • האם יש לכם דברים סודיים בתיק? כן. • ותאים סודיים: יאפ. • באיזה צבע התיק שלכם? כחול. • והמחברות? כתום. • האם הוא כברבימי חמישי?
• מה יש לכם שעה שלישית ביום ראשון: פיזיקה
• ומה בשעה הראשונה ביום שלישי? תנ''ך. • זייפתם פעם חתימה הורים ? אם כן אז על מה? כן,אישור יציאה. • לא הכנתם שיעורים ותפסו אתכם? כן. • נכשלתם במבחן? כן. • ובתעודה? כן,בחנ''ג. • מה אמרו עליך ביום הורים?
• יש לך כתב יפה? לא. • ומחברות מסודרות? בערך. • אם את בת ... • את באה בשיער אסוף? אם לא אז איך? לא,פזור. • איזה מכנסיית את אוהבת לבוא ... ? גם איזה צבע..: שחור. • וחולצות?? שחור. • גרביים עד הברך או גזרה נמוכה...? עד הברך. • ונעליים ... מותגים או רגיל [כולה בצפר..] נא לפרט..: אולסטאר. • בנים ... איך אתם באים ??? ג'ינס או רגיל? • מותג או לא משנה? • ולכולם... • בכללי אתם אוהבים בצפר..??????????????????????????? [גם זו שאלה רטורית!!]: לא.

עונההה

שאלון בצפר… זה או זה.. מתמטיקה או ביולוגיה? ביו אלגברה או הנדסה? תלוי איזה אלגרבה... בדרך כלל גאומטריה [הנסדה] ספרות או לשון? ספרות חינוך גופני או מחשבים? בעע שיהיה מחשבים טכנולוגיה או כימיה? לא למדתי כמיה אז שיהיה כימיה ערבית או אנגלית ? אנגלית גאוגרפיה או הסטוריה? איכס גאוגרפיה זה טראומות היסטוריה אזרחות או חינוך? בטח שחינוך מורשת או שעה עם הרכזת? אעממ.. שאלה קשה.. נראה לי שרכזת שיעור חופשי בסוף היום או התחלה ב-9? 9.. קפיטריה או אוכל מהבית ? גיוון לומדים יום שישי וכל הימים עד 4 או רגיל? רגיל מחנכת או מורה לתנ"ך? מחנכת יועצת או מנהלת? מנהלת טיול שנתי או גיחה? אממ... גיחה טיול של"ח או יום לימודים רגיל עד 13:00? יום לימודים חופש פסח או חנוכה? חנוכה... פסח זה לא חופש חופש גדול … בקיץ או בחורף? בטח שבקיץ בני גורן או משו אחר? יימח שימו שאלון כן/לא אוהבים את בני גורן? משוגעת עליו ואת המורה ללשון? היא הכי נחמדה שיש לי כרגע במערכת
ואת המורה לתנ"ך? לא אוהבים חנ"ג? לא ושל"ח? לא לומדת וחינוך? מה יש לאהוב פה אוהבים ש.ב??? [רטורי אבל שיהיה] מאוד אוהבים להיות חולים בימי בצפר ? לא מבריזנים? לא חננות? קצת חורשים למבחנים? תלוי איזה ואם יש לי כוח יושבים בסוף הכיתה? מעדיפה כמה שיותר קדימה יושבים בשורה הראשונה או האחרונה? באמצע מעתיקים במבחנים? אם צריך גם משליפים? כבר לא נכנסים ללחץ? לפעמים אוהבים מבחנים? מאוד מצליחים במבחנים? תלוי אוהבים פיזיקה? לא לומדת ולא סובלת ואת המורה לפיזיקה? לא סבלתי אותה כותבים בעט? כן אם כן אז… שחור? לא אדום? לא כחול? כן ירוק? כן סגול?לא אחר: מה מעתיקים שיעורים בהפסקות? במקרא תמיד
חולמים על בצפר? לא... חולמים על תלמידי מבצפר? לא חולמים על מורות? לא שאלות הרחבה… ליד מי אתם יושבים? מאיה איזה מורה אתם הכי אוהבים? לשון וסוציולוגיה איזה מקצוע אתם הכי אוהבים? סוציולוגיה לפעמים וספרות הכי פחות מעצבן מה אתם אוהבים בסנוויץ'? אמממ איזה שתיה אתם לוקחים לבצפר? לא לוקחת אתם אוהבים ילד/ה מהכיתה?? אם לא דלגו ל - * לא חולמים עליו/ה בלילה? הוא / היא יודע/ת מזה? אם לא, אז למה את/ה חושבת ככה… ואם כן, מאיפה?? יש לכם יומן? כן • מה אתם כותבים בו? מה לא • האם יש לכם דברים סודיים בתיק? לא • ותאים סודייםל א • באיזה צבע התיק שלכם? תכלת • והמחברות? כל מיני • האם הוא כבר בימי חמישי? לא הבנתי... • מה יש לכם שעה שלישית ביום ראשון? אוריינות מתמטית איזה משו מפגר ומיותר • ומה בשעה הראשונה ביום שלישי? שעה שניה - מדעי הטכנולוגיה • זייפתם פעם חתימה הורים ? אם כן אז על מה? לא • לא הכנתם שיעורים ותפסו אתכם? ברור • נכשלתם במבחן? ברור • ובתעודה? בכיתה ח' במקרא • מה אמרו עליך ביום הורים? לא הרבה • יש לך כתב יפה? לא ממש • ומחברות מסודרות? כן • אם את בת ... • את באה בשיער אסוף? אם לא אז איך? לפעמים... בדרך כלל קליפס • איזה מכנסיית את אוהבת לבוא ... ? גם איזה צבע.. ג'ינס • וחולצות?? בצפר.. • גרביים עד הברך או גזרה נמוכה...? גיוון
• ונעליים ... מותגים או רגיל [כולה בצפר..] נא לפרט.. ספורט בדרך כלל.. • בנים ... איך אתם באים ??? ג'ינס או רגיל? • מותג או לא משנה? • ולכולם... • בכללי אתם אוהבים בצפר..??????????????????????????? [גם זו שאלה רטורית!!] זאת לא כזאת שאלה רטורית כי צחוקים בדרך כלל וכולם ביחד והשיעורים מועברים גם בכיף בגלל הכיתה הפסיכית שלנו...

ChOcOlAtE gIrL2

New member
אני../images/Emo3.gif

שאלון בצפר… זה או זה.. מתמטיקה או ביולוגיה? אפחד מהם אלגברה או הנדסה? אני חושבת שהנדסה.. ספרות או לשון? ספרות חינוך גופני או מחשבים? חינוך גופני טכנולוגיה או כימיה? כימיה ערבית או אנגלית ? אנגלית גאוגרפיה או הסטוריה? הסטורייה אזרחות או חינוך? אזרחות מורשת או שעה עם הרכזת?הוממ>< מורשת.. שיעור חופשי בסוף היום או התחלה ב-9? שיעור חופשי בסוף היום^^ קפיטריה או אוכל מהבית ? קפיטריה לומדים יום שישי וכל הימים עד 4 או רגיל? רגיל.. מחנכת או מורה לתנ"ך? המחנכת היא גם המורה שלנו לתנ"ך
יועצת או מנהלת? אפחת מהן
טיול שנתי או גיחה? מה זה גיחה?>< טיול של"ח או יום לימודים רגיל עד 13:00? טיול של"ח חופש פסח או חנוכה? פסח חופש גדול … בקיץ או בחורף? קיץ בני גורן או משו אחר? משו אחר שאלון כן/לא אוהבים את בני גורן? לא ואת המורה ללשון? כן ואת המורה לתנ"ך? כן אוהבים חנ"ג? מה זה תנ"ג? ושל"ח? כנ"ל וחינוך? חינוך?? ארר אם הייתי יודעת שהשאלון הזה לא ליסודי..>< אוהבים ש.ב??? [רטורי אבל שיהיה] לאאא>< אוהבים להיות חולים בימי בצפר? לא ממש מבריזנים? לא חננות? לא חורשים למבחנים? תלוי איזה ואם יש לי כוח
יושבים בסוף הכיתה? כן יושבים בשורה הראשונה או האחרונה? אחת לפני האחרונה><" מעתיקים במבחנים? לא גם משליפים? לא נכנסים ללחץ? במה? במבחנים..? אפשר להגיד..
אוהבים מבחנים? ברור... שלא>< מצליחים במבחנים? לא ממש אוהבים פיזיקה? לא לומדת פיזיקה עדיין ואת המורה לפיזיקה? ^^ כותבים בעט? רק כותרות.. אם כן אז… שחור? אדום? כחול? ירוק? סגול? אחר: מעתיקים שיעורים בהפסקות? לפעמים
חולמים על בצפר? לא חולמים על תלמידי מבצפר? אממ תלוי איזה..
חולמים על מורות? לא
שאלות הרחבה… ליד מי אתם יושבים? נווה>< איזה מורה אתם הכי אוהבים? אממ.. צינה... איזה מקצוע אתם הכי אוהבים? תנ"ך, היסטורייה, ג"ג וספרות.. מה אתם אוהבים בסנוויץ'? שוקולד או גבינה איזה שתיה אתם לוקחים לבצפר? לא לוקחת שתייה>< אתם אוהבים ילד/ה מהכיתה?? אם לא דלגו ל - * חולמים עליו/ה בלילה? הוא / היא יודע/ת מזה? אם לא, אז למה את/ה חושבת ככה… ואם כן, מאיפה?? יש לכם יומן? כן • מה אתם כותבים בו? ש"ב, ימי הולדת של ילדים ושטויות.. • האם יש לכם דברים סודיים בתיק? אממ כן • ותאים סודיים? לא • באיזה צבע התיק שלכם? כחול כהה • והמחברות? צבעוניות • האם הוא כברבימי חמישי? כבר?? מה זה כבר?>< • מה יש לכם שעה שלישית ביום ראשון? חשבון • ומה בשעה הראשונה ביום שלישי? ספרות • זייפתם פעם חתימה הורים ? אם כן אז על מה? לא • לא הכנתם שיעורים ותפסו אתכם? כן>< • נכשלתם במבחן? כן • ובתעודה? לא • מה אמרו עליך ביום הורים? עדיין לא היה לנו יום הורים.. כאילו היה אבל כשרק ההורים באו והכירו ת'מורה ונתנו להם כל מיני דפים ודברים כאלה>< • יש לך כתב יפה? לא ממש • ומחברות מסודרות? כן • אם את בת ... • את באה בשיער אסוף? אם לא אז איך? אסוף • איזה מכנסיית את אוהבת לבוא ... ? גם איזה צבע.. אממ כל מיני..>< • וחולצות?? כנ"ל • גרביים עד הברך או גזרה נמוכה...? גם וגם • ונעליים ... מותגים או רגיל [כולה בצפר..] נא לפרט.. אממ. לא איכפת לי האמת.. • בנים ... איך אתם באים ??? ג'ינס או רגיל? • מותג או לא משנה? • ולכולם... • בכללי אתם אוהבים בצפר..??????????????????????????? [גם זו שאלה רטורית!!] הומממ... קצת..><

ChOcOlAtE gIrL2

New member
אופס>< תיקונים..

*ביום שלישי שעה ראשונה יש לנו חינוך גופני>< *המורות האהובות עלי הן צינה וטלי^^

איכככככס../images/Emo5.gif

זה או זה.. מתמטיקה או ביולוגיה? מתמטיקה!!! אלגברה או הנדסה? אלגברה ספרות או לשון? לשון חינוך גופני או מחשבים? אממ אצלנו אפחד מהם לא לומדים נורמלי חח טכנולוגיה או כימיה? לא לומדת טכנולוגיה אין לי מושג ערבית או אנגלית ? אממ שאלה קשה חח גאוגרפיה או הסטוריה? גאוגרפיה!!!!!!!!!!!!!!! אזרחות או חינוך? אה?.. מורשת או שעה עם הרכזת? אין לי אפחד מהם... שיעור חופשי בסוף היום או התחלה ב-9? התחלה ב9... קפיטריה או אוכל מהבית ? אוכל מהבית!! לכו תדעו ממתי האוכל הזה לומדים יום שישי וכל הימים עד 4 או רגיל? רגיל מזה עד 4 מחנכת או מורה לתנ"ך? מחנכת!! יועצת או מנהלת? אממ מנהלת טיול שנתי או גיחה? איןןן על טיול שנתיי!!! טיול של"ח או יום לימודים רגיל עד 13:00? אין לנו של"ח חופש פסח או חנוכה? פסחח!!! יותר ארוך!! חופש גדול … בקיץ או בחורף? ברור שבקיץ!!!!!!!!! בני גורן או משו אחר? אני מסכימה עם זה שני גורן הוא משו ולא מישו.... שאלון כן/לא אוהבים את בני גורן? לא!! ואת המורה ללשון? אממ היא בסדר ואת המורה לתנ"ך? יש 2... אחת מהם כן אוהבים חנ"ג? חחחחחחח לא ושל"ח? אין לי וחינוך? מזה השיעור הזה?.. אוהבים ש.ב??? [רטורי אבל שיהיה] כל כךך לאא אוהבים להיות חולים בימי בצפר? ברור!! כיף להיות בבית כיודעים שכולם בבצפר... מבריזנים? בזמן האחרון פחות חננות? ממשששש לא חורשים למבחנים? כן התחלתי עם זה חח יושבים בסוף הכיתה? לאאא תקעו אותי בהתחלההההההההההההההההה
יושבים בשורה הראשונה או האחרונה? ראשונהה
מעתיקים במבחנים? לא גם משליפים? לא נכנסים ללחץ? אממ כה קצת לפני מבחנים גדולים אוהבים מבחנים? שכחתם לציין שגם זה רטורי.. מצליחים במבחנים? בחלקם..... אוהבים פיזיקה? לא לומדת.. ואת המורה לפיזיקה? כותבים בעט? כה כותרות אם כן אז… שחור? גם אדום? גם כחול? גם ירוק? לא סגול? בעיקר חח אחר: תכלת, ורוד.. כל מיני מעתיקים שיעורים בהפסקות? חחח אף פעם לא הכנתי שיעורים באנגלית.. אני תמיד מעתיקה אותם חולמים על בצפר? כןןן סיוטיםם.. טוב לא תמיד.. *אהמ אהמ* חולמים על תלמידי מבצפר? כה חולמים על מורות? לא... שאלות הרחבה… ליד מי אתם יושבים? לימור איזה מורה אתם הכי אוהבים? שמרית איזה מקצוע אתם הכי אוהבים? לשון ואלגברה מה אתם אוהבים בסנוויץ'? חומוס איזה שתיה אתם לוקחים לבצפר? לא לוקחים אתם אוהבים ילד/ה מהכיתה?? אם לא דלגו ל - * יש לי רק בנות בכיתה!! חחחחחחחח חולמים עליו/ה בלילה? הוא / היא יודע/ת מזה? אם לא, אז למה את/ה חושבת ככה… ואם כן, מאיפה?? יש לכם יומן? כן • מה אתם כותבים בו? כלום הוא קבור בתיק • האם יש לכם דברים סודיים בתיק? אממ.... סודי
• ותאים סודיים? לא • באיזה צבע התיק שלכם? שחור אפור • והמחברות? כל צבעי הקשת • האם הוא כברבימי חמישי? מה? • מה יש לכם שעה שלישית ביום ראשון? תורה • ומה בשעה הראשונה ביום שלישי? מתמטיקה • זייפתם פעם חתימה הורים ? אם כן אז על מה? בכיתה ב' על איחור חח • לא הכנתם שיעורים ותפסו אתכם? ברור חח • נכשלתם במבחן? בטח.. • ובתעודה? כה.. • מה אמרו עליך ביום הורים? השנה? רק דברים טובים.. שנה שעברה? כל דבר חוץ מדברים טובים..חח • יש לך כתב יפה? לא!!!!!!! • ומחברות מסודרות? יחסית אליי כן • אם את בת ... • את באה בשיער אסוף? אם לא אז איך? פזור • איזה מכנסיית את אוהבת לבוא ... ? גם איזה צבע.. צריך לבוא אצלנו עם חצאית.. מזה משנה איזה צבע העיקר שתהיה יפה • וחולצות?? יש תלבושת אחידה אני אוהבת תשחור הכחול והאדום • גרביים עד הברך או גזרה נמוכה...? נמוכה • ונעליים ... מותגים או רגיל [כולה בצפר..] נא לפרט.. רגיל • בנים ... איך אתם באים ??? ג'ינס או רגיל? • מותג או לא משנה? • ולכולם... • בכללי אתם אוהבים בצפר..??????????????????????????? [גם זו שאלה רטורית!!] אכן רטורית.

עונה

שאלון בצפר… זה או זה.. מתמטיקה או ביולוגיה? מתמטיקה...בעע ביולגיה אלגברה או הנדסה? אלגברה ספרות או לשון? ספרות =) חינוך גופני או מחשבים? חנ"ג טכנולוגיה או כימיה? כימיה ערבית או אנגלית ? אנגלית ברור גאוגרפיה או הסטוריה? היסטוריה אזרחות או חינוך? חינוך מורשת או שעה עם הרכזת? לא יודעת מזה מורשת אבל כנראה מורשת שיעור חופשי בסוף היום או התחלה ב-9? ההתחלה ב9 קפיטריה או אוכל מהבית ? אוכל מהבית לומדים יום שישי וכל הימים עד 4 או רגיל? כולל שישי תלוי לרוב עד 3 מחנכת או מורה לתנ"ך? מחנכת יועצת או מנהלת? מנהלת טיול שנתי או גיחה? מזה גיחה?? טיול שנתי טיול של"ח או יום לימודים רגיל עד 13:00? טיול של"ח..(לא שאני מתעוררת אלהם בזמן) חופש פסח או חנוכה? חנוכההההההההה חופש גדול … בקיץ או בחורף? חצי חצי בני גורן או משו אחר? לא הוא ולא אפאחד אחר שאלון כן/לא אוהבים את בני גורן? לא....(רטורי) ואת המורה ללשון? לא ואת המורה לתנ"ך?---אין לי שנה אוהבים חנ"ג? כן ושל"ח? לאאאאאאאא וחינוך? היא בסדר אוהבים ש.ב??? ממממש לא אוהבים להיות חולים בימי בצפר? חחח כן...אבל מפסדים פול חומר אז לא ממש מבריזנים? לא.... חננות? לא חורשים למבחנים? לא יושבים בסוף הכיתה? לא יושבים בשורה הראשונה או האחרונה? באמצע... מעתיקים במבחנים? לא גם משליפים? לא נכנסים ללחץ? לא אוהבים מבחנים? כן....השיעור עובר מהר יותר מצליחים במבחנים? כן אוהבים פיזיקה? לא ואת המורה לפיזיקה? אין לי אבל כשהייתה אז כן כותבים בעט? כן אם כן אז כותים בעט שחור? לא אדום?לא כחול? כןן (פילוט דק בלבד) ירוק? לא סגול? לא מעתיקים שיעורים בהפסקות? לא בהפסקות בשיעורים! חולמים על בצפר? לאא (טפו...טפו...טפו.) חולמים על תלמידי מבצפר? לפעמיים חולמים על מורות? לאאאאאאא שאלות הרחבה… ליד מי אתם יושבים? בת ....חברה טובה איזה מורה אתם הכי אוהבים? לספרות איזה מקצוע אתם הכי אוהבים? ספרות מה אתם אוהבים בסנוויץ'? טונה וביצה... איזה שתיה אתם לוקחים לבצפר? שוקו אתם אוהבים ילד/ה מהכיתה?? לא חולמים עליו/ה בלילה? הוא / היא יודע/ת מזה? אם לא, אז למה את/ה חושבת ככה… ואם כן, מאיפה?? יש לכם יומן? כן • מה אתם כותבים בו? שירים וימי הולדת • האם יש לכם דברים סודיים בתיק? לא • ותאים סודיים לא • באיזה צבע התיק שלכם? תכלת • והמחברות? כל מיני • האם הוא כברבימי חמישי????? מה??????? • מה יש לכם שעה שלישית ביום ראשון היסטוריה • ומה בשעה הראשונה ביום שלישי? ספרות 5יח"ל • זייפתם פעם חתימה הורים ? אם כן אז על מה? כן, על מכתב ב"ס • לא הכנתם שיעורים ותפסו אתכם? לאא • נכשלתם במבחן? כן • ובתעודה? כן • מה אמרו עליך ביום הורים? שיש לי המון פוטנציאל ויכולת • יש לך כתב יפה? הוא יפה רק קשה לקריאה • ומחברות מסודרות? כן...עד שאני לא מאבדת אותם • אם את בת ...מן הסתם • את באה בשיער אסוף? קוקו גבוה • וחולצות?? ב"ס. וג'ינס • גרביים עד הברך או גזרה נמוכה...? נמוכה • ונעליים ... מותגים או רגיל : רגיל • ולכולם... • בכללי אתם אוהבים בצפר..??????מקום נחמד

למעלה