שאלון ביישנות

אז צא מהמצב הזה קודם כל

אחד הדברים שלי עזרו ואני לא יודע מאיפה וממתי זה התחיל אבל כאילו מישהו אמר לי(והמישהו הזה הייתי אני)שכל יום לא חשוב מה אני חייב לצאת מהבית... עכשיו לרוב בחיי נאמר ב6 השנים האחרונות שלי אני לא מעט בחוץ, אם זה היה בצבא ולאחר מכן עבדתי ברציפות וכרגע משלב לימודים ועבודה. אבל היו לי ימים כאלה ואני אומר לך זה עוזר... גם היום שלפעמים יש את הלחץ של הלימודים והעבודה ויש לי יום שאני בבית שזה תכל'ס יום של לימודים בבית(לא רק, לא צריך להגזים יש לי גם קצת זמן לנוח אבל גם צריך ללמוד הרבה בבית)אז אני קודם כל יוצא החוצה לפני שאני מתחיל לצלול לחומר... יוצא מטייל מגיע לקניון או לאיזה שהוא מקום שאפשר לטייל קצת... תראה יש דברים שיכולים לעשות לך טוב. מחקרים גילו שספורט מגביר את מצב הרוח והתחושה הטובה, כמו כן מחקרים מראים שאור השמש טוב למצב הרוח ולבריאות-על כן רצוי שתצא החוצה. תתחיל בקטן-כל יום תצא קצת מהבית, לפעמים אנחנו מתעסקים(ואני מכיר את זה גם מעצמי)במה שנראה לנו שהחברה מונעת מאיתנו או נמנע מאיתנו כמו מה שנראה לנו מכח עליון וכו', ואנחנו שוכחים את מה שתלוי בנו- תעשה כל דבר שאתה יכול שירים לך את מצב הרוח, שירים שמחים וסרטונים מצחיקים ביוטיוב-או כל דבר אחר... אנשים יצאו ממצבים לא פחות קשים משלך ואני מאמין שגם אתה תצא, רק אל תתייאש, אף פעם לא מאוחר מדי...

darkmatter19

New member
..

תודה על כל ההצעות. אבל אני פשוט כבר אובד עצות. אני גר במקום די מבודד מה שלא עוזר לי במיוחד, לצבא לא הייתי מסוגל להתגייס, למצוא עבודה ניסיתי כמה פעמים לפני שנה בערך וזה היה סיוט וגם לא חזרו אלי, עכשיו אני פשוט לא מסוגל ללכת לחפש. אני רץ מידי פעם, בזמן האחרון פחות, אבל זה לא משפר לי את מצב הרוח.. וזהו.

darkmatter19

New member
זה לא כל כך

אני פשוט מחכה שיקרה כבר כי פשוט נמאס לי, אבל אני יודע שזה תלוי רק בי, אין ניסים.

סליחה נלחץ אנטר...

לפעמים זה כמו גלגל כזה שינוי במקום מסוים גורר שינוי במקום אחר. תראה ברור לי שעכשיו קשה לך לחפש עבודה כי אתה טרוד בכל מיני דברים, אבל הריצה הזו שעושה לך מצב רוח טוב עושה לך מצב רוח טוב באותו זמן שאתה רץ, אני ממליץ לך להוסיף לאט לאט עוד דברים זה גם יעשה לך יותר טוב וגם לטווח הארוך יקדם אותך לקראת מטרות נוספות. נסה את זה, יש לך גם את הפורום הזה תבוא תשתף, תתייעץ אבל אתה יודע אנחנו פה וגם טיפול יכולים לכוון אותך את העבודה אתה צריך לעשות. מאחל לך בהצלחה

darkmatter19

New member
תודה רבה.

עד עכשיו בכלל לא היה לי אומץ לכתוב, אולי זאת התקדמות.

blackrobin

New member
לכתוב על זה

זו אחלה התקדמות שבעולם. גם אני עושה את זה פעם ראשונה אחרי ששיקשקתי מזה כל השנים.

snoopytush

New member
בבקשה

אל תשימו לב אני קצת בהיי עכשיו
אני מאוד משועשעת מעצמי

למעלה