יצא לי 51 אגב, הייתי שמחה לדעת מי חיבר את השאלון הזה.
X x factor1 New member 12/11/11 #38 אז לבנתיים השיא שלנו עומד על 58? מישהו הולך לשבור את השיא או שיש לנו זוכה?
מ משוחרר19 New member 12/11/11 #45 אתה לא צריך להיות עצוב ביישנות זו תכונה יפה! הבעיה שלרובנו פה זה עם שילוב של חרדה חברתית, שאם לא היינו סובלים מזה הביישנות הייתה עוד תכונה יפה לאופי שלנו.
אתה לא צריך להיות עצוב ביישנות זו תכונה יפה! הבעיה שלרובנו פה זה עם שילוב של חרדה חברתית, שאם לא היינו סובלים מזה הביישנות הייתה עוד תכונה יפה לאופי שלנו.
B blackrobin New member 13/11/11 #47 הם גם לא מכוערים אני יכול לחשוב על 6000 דברים אחרים שאם היו מתקיימים בי אז באמת רחמים עליי.
B Brombit New member 13/11/11 #101 ולדעתי השאלון לא מדבר על אופי לא כתוב למשל "אני לא אוהב לשתף אנשים בענייני האישיים", מה שיותר קשור לאופי
ולדעתי השאלון לא מדבר על אופי לא כתוב למשל "אני לא אוהב לשתף אנשים בענייני האישיים", מה שיותר קשור לאופי
D darkmatter19 New member 13/11/11 #53 היי בשמחה הייתי מוותר על הדברים "החיוביים" בחרדה חברתית בשביל להיות "נורמלי", הם לא נותנים כלום.
ד דיבבלעס1 New member 13/11/11 #54 אפשר לטפל בזה זו ממש לא מחלה חשוכת מרפא(ובכלל לא נראה לי שנכון להגדיר את זה כ"מחלה" אפילו, אלא כבעיה התנהגותית/קושי התנהגותי) בכל מקרה זה ניתן לשינוי/תיקון-יש פה הרבה אנשים ואני ביניהם שעברו כברת דרך גדולה. השאלה...מה אתה עושה עם זה?אתה בטיפול?היית?
אפשר לטפל בזה זו ממש לא מחלה חשוכת מרפא(ובכלל לא נראה לי שנכון להגדיר את זה כ"מחלה" אפילו, אלא כבעיה התנהגותית/קושי התנהגותי) בכל מקרה זה ניתן לשינוי/תיקון-יש פה הרבה אנשים ואני ביניהם שעברו כברת דרך גדולה. השאלה...מה אתה עושה עם זה?אתה בטיפול?היית?
D darkmatter19 New member 13/11/11 #55 כן.. הייתי בטיפול CBT, פסיכודינמי ותרופתי שלא הועילו כל כך והתייאשתי מהם.. בינתיים אני סגור בבית כבר איזה שנה מיואש ומדוכדך והמצב שלי רק מידרדר.
כן.. הייתי בטיפול CBT, פסיכודינמי ותרופתי שלא הועילו כל כך והתייאשתי מהם.. בינתיים אני סגור בבית כבר איזה שנה מיואש ומדוכדך והמצב שלי רק מידרדר.