שאלון ארוך..

די לעשן כל שבוע ../images/Emo203.gif

izzys

New member
הכי קרוב לבד.

1.שם: מור. 2.גיל: 15 וחצי. 3.אזור: חיפה. 4.מין: נקבה. דברים אהובים: 5.מה המאכל המועדף עלייך? פיצה. 6.מה המשקה המועדף עלייך? קולה. 7.מה המשחק מחשב האהוב עלייך? שונאת משחקי מחשב. 8.מהו המשחק קופסא שאתה אוהב? מונופול
.
9.מהו הצבע המועדף עלייך? כחול/אדום. 10.מקום מועדף עלייך- סוף העולם. 11.מילה אהובה- איף. 12.קללה אהובה- תלוי ברמת העצבים. מה שיוצא. 13.אדם אהוב- יש כמה. 14.שמפו אהוב- הרבלסנס. 15.תכונה אהובה- אכפתיות. 16.חנות אהובה- ניו סאונד. 17.תוכנית ילדים אהובה- ארתור! 18.תוכנית אהובה- חברים
19.סידרה אהובה- מה ההבדל?! 20.אתר אינטרנט אהוב- סולידרוק. 21.חפץ אהוב- גיטרה. 22.להקה אהובה- יותר מדי
23.שחקן אהוב- ריצ'רד גיר. 24.שחקנית אהובה- קרן מור. 25.זמר אהוב- אקסל רוז, אדי וודר, פרדי מרקורי. 26.זמרת אהובה- אורית שחף. 27.סרט אהוב- רוקסטאר, רקוויאם לחלום. 28.ספר אהוב- גרין מייל, 4 בתים וגעגוע. 29.ממתק אהוב- שטיחים(?) 30.חטיף אהוב- במבה. דברים שנואים: 31.ממתק שנוא- ליקריץ. 32.משקה שנוא- אשכוליות. 33.מאכל שנוא- אבוקדו. 34.מקום שנוא- הבית ספר הראשון. 35.זמר שנוא- לא שונאת דברים שנוגעים למוזיקה. 36.זמרת שנואה- 37.שחקן שנוא- כל החשים שחקנים בשמיניה. 38.להקה שנואה- 39.סרט שנוא- יש כמה מאוד לא מוצלחים. 40.ספר שנוא- לא יצא לי לקרוא אחד שהיה ממש מאעפן. 41.תוכנית ילדים שנואה- לא חסרות. 42.תוכנית שנואה- זה לא אותו דבר?! 43.מילה שנואה- לנסוע. 44.תכונה שנואה- היכולת לשקר בפנים. 45.בן אדם שנוא- לא בריא. 46.בגד שנוא- בגדים לא מחמיאים. 47.חנות שנואה- נואו ניים. העדפות: 48.בין מים לבין סודה תעדיף- מים. 49.בין פיצה לבין סלט תעדיף- פיצה. 50.בין המבורגר לבין פיצה תעדיף- פיצה. 51.בין קולה לדיאט קולה תעדיף- קולה. 52.בין ממתק לחטיף תעדיף- חטיף. 53.בין בית ספר לכלא תעדיף- בית ספר. 54.בין שחור לכחול תעדיף- כחול. 55.בין טלויזיה למחשב תעדיף- מחשב. 56.בין אמא לאבא תעדיף- קשה. 57.בין אחות לכלב תעדיף- אחות
58.בין אחות לאח תעדיף- אחות כפרע עליה. 59.בין אחות קטנה לאחות גדולה תעדיף- קטנה. 60.בין רוני דואני לשירי מימון תעדיף- שירי מיימון!
61.בין סידרה לתוכנית תעדיף- די די די כבר זה אותו דבר!! 62.בין דודה לסבתא תעדיף- סבתא. 63.בין סרט בבית לבין ללכת לקולנוע תעדיף- קולנוע בדר"כ. 64.בין חולצה לגופיה תעדיף- חולצה. 65.בין חצאית למכנס תעדיף- מכנס. 66.בין שוקו לתפוזים תעדיף- שוקו. 67.בין חבר לחברה תעדיף- חברה. 68.בין כאב אוזניים לכאב שיניים תעדיף- אזניים. 69.בין כאב בטן לכאב ראש תעדיף- ראש. 70.בין בצפר לעבודה תעדיף- עבודה. רעיונות: 71.מהו הרעיון הכי מטורף שאי פעם עשית? היו כמה שטויות. 72.מהו הרעיון הכי מוזר שחשבת עליו? לאכול סנדוויץ' וחצי ארומה. 73.מהו הרעיון הכי טוב שחשבת עליו? להתחיל לנגן. 74.מהו הרעיון שלאחרונה ביצעת אותו? לספר לה. 75.מהו הרעיון הכי גרוע שאי פעם שמעת? אשקלון. האם אי פעם.. 76.האם אי פעם התאפרת?
77.האם אי פעם ניסית סמים?
78.האם אי פעם עישנת?
79.האם אי פעם חשבת להתאבד? 80.האם אי פעם אכלת כרוב ממולא?
81.האם אי פעם שברת משהו בכוונה?
82.האם אי פעם הלכת מכות?
83.האם אי פעם כתבת שאלון?
84.האם אי פעם היית בחול?
85.האם אי פעם הקאת?
86.האם אי פעם עשית משהו והתחרטת עליו?
87.האם אי פעם מצאת כסף ברחוב?
88.האם אי פעם קיללת את ההורים שלך?
89.האם אי פעם נכשלת במקצוע?
90.האם אי פעם בישלת משהו?
91.האם אי פעם שחית עם דולפינים?
92.האם אי פעם אכלת סרטן?
93.האם אי פעם התאהבת?
94.האם אי פעם שברת למישהו את הלב? לא שידוע לי. 95.האם אי פעם נפטר מישהו מהמשפחה שלך?
מה אם... 96.מה היית עושה אם היית זוכה במיליון שקל? כסף
, מה לא?
97.מה היית עושה אם היית זוכה במאה שקל? נוסעת להופעה בפורום. 98.מה היית עושה אם היו מודיעים לך שמחר את הולכת למות? הולכת לישון. 99.מה היית עושה אם היו מודיעים לך שמחר אמא שלך עומדת למות? חס וחלילה! 100.מה היית עושה אם היית אלוהים? מסדרת כמה דברים.

izzys

New member
עוד.

זה או זה: 101.תפוח או מלון- תפוח. 102.חברות או חברים- חברות. 103.קולה או פפסי- קולה. 104.דיאט קולה או קולה- קולה. 105.טלפון או פלאפון- פלאפון. 106.אמפי4 או אייפוד- אייפוד. 107.ריבוע או משולש- ריבוע. 108.פיזיקה או ביולוגיה- פיזיקה. 109.סנופי או ארתור- ארתור. 110.קניון או סרט- סרט. 111.לק אדום או לק חום- אדום. 112.פאקצות או פריקים- איף. 113.ערסים או חנונים- 114.מתנה אחת גדולה או כמה קטנות- מלאן קטנות. 115.לי קופר או קרוקר- קרוקר. 116.מנגו או קסטרו- קסטרו. 117.מקדונלדס או סבארו- סבארו. 118.מצלמה דיגיטלית או מצלמה רגילה- דיגיטלית. 119.להפתיע או להיות המופתע- להפתיע. כןאו לא: 120.מסיבות הפתעה-
121.הומואים-
122.ההתנתקות-
123.סרטי אימה-
124.אלכוהול-
125.כפכפים-
126.סנדלים-
127.אולסטאר-
128.וואנס-
129.אדידאס-
130.נייק-
131.מותגים-
132.רוק-
133.פופ-
134.היפ הופ-
זכרונות: 135.מהו הזיכרון הראשון שלך? הקאתי מגמדים. 136.מהו הזיכרון הכי חזק שיש לך מפעם? היא. 137.מה אתה זוכר מכיתה ב'? מורה כונפה. 138.מאיזה גיל אתה כבר זוכר דברים? אין לי מושג. 139.מה אתה זוכר ממסיבת יום ההולדת האחרונה שהייתה לך? הפתעה. 140.איך היה השאלון? ארוך. 141.התחיל להימאס? טיפה. 142.היית רוצה שימשך? מספיק ודי.

an li shem

New member
למעוניינים:

1.שם: עינת 2.גיל: 16 3.אזור: חיפה והצפון 4.מין: נקבה דברים אהובים: 5.מה המאכל המועדף עלייך? לא מועדף אבל בין אהובי- שניצל תירס 6.מה המשקה המועדף עלייך? וווודדקה, חח סתם מיץ תפוזים סחוט טיבעי 7.מה המשחק מחשב האהוב עלייך? לא יודעת..אני מאוד אוהבת את שולי הזהב וגם וגם וגם את המחשק מחשב הכיפי הזה נננוו שזה כדור כזה שצריך לאכול שטחים בלי שיפגע ע"י מפלצות מוזרות כמו חמסה כחולה או זבוב ענקי, נו משחק כזה משנות ה-90!! 8.מהו המשחק קופסא שאתה אוהב? תירס חם!! 9.מהו הצבע המועדף עלייך? יש הרבה, תלוי למה משמש הצבע, בגד, קיר.. 10.מקום מועדף עלייך- חיפה ומקומות עם הרבה דשא. 11.מילה אהובה- כיבוד...פשוט מילה שאני אוהבת.עושה לי טוב. וגם- מטורף! 12.קללה אהובה- חצופה, תינוק ומסריח(בא ביחד) ושמוק 13.אדם אהוב- מממממ..לא אוהבת שעושים את זה....אני אוהבת הרבה אנשים 14.שמפו אהוב- פסיפלורה של קרמה הוא נחמד 15.תכונה אהובה- קלילות, ציניות, שנינות. 16.חנות אהובה- מממ..אני אוהת חנויות דיסקים..וגם את זארה 17.תוכנית ילדים אהובה- ארתור..אני זמינה כל אחד לוד קרב ארתור איתי..כמעט הכל אני יודעת עליו 18.תוכנית אהובה- ממ..אני מאוד אוהבת חברים 19.סידרה אהובה- מה ההבדל?! 20.אתר אינטרנט אהוב- פפפייי..לא יודעת, אני מניחה שתפוז הוא טוב. 21.חפץ אהוב- כל מה שקטן ואומר להיות גדול 22.להקה אהובה- פרללל ג'אם 23.שחקן אהוב- לא מתעמקת בשחקנים..אפשר להגיד ג'וני דפ..הוא מבין אהובי 24.שחקנית אהובה- !!! אותו דבר 25.זמר אהוב- אדי תעשה לי ילד וודר! 26.זמרת אהובה- נינט!!! נו אייין כזאת 27.סרט אהוב- ררררר..דיי 28.ספר אהוב- לא קוראת הרבה..אבל התפסן מאוד משך את תשומת ליבי 29.ממתק אהוב- קינדר בוונו 30.חטיף אהוב- במבה דברים שנואים: 31.ממתק שנוא- קינדר רגיל..בעעע 32.משקה שנוא- וווודקה, חח נו שקטטט עינת, פנטה..או קינלי לפרמיטיבים. 33.מאכל שנוא- ההההווו יש הרבה- כבד, ארטישוק (הוא מפחייייד), כל ירק שבעולם, טונה..וואהההה יש עוד הרבה. 34.מקום שנוא- ירושלים. 35.זמר שנוא- ננננוו לא יודעת די. 36.זמרת שנואה- נננוו לא יודעת מספיק. 37.שחקן שנוא- נווווווו לא יודעת שקט.!!!!! 38.להקה שנואה- יש את השופ בוי או משהו כזה משנות השמונים..בעעע עושים לי בחילה 39.סרט שנוא- כל סרט פנטזיה שהו. 40.ספר שנוא- כנ"ל. 41.תוכנית ילדים שנואה- סאוקרה ודיג'ימון. 42.תוכנית שנואה- 4 בעקבות החג וכל אלה של ערוף הילדים!! 43.מילה שנואה- פנאן ושוש. 44.תכונה שנואה- כבדות. 45.בן אדם שנוא- טל מוסרי. 46.בגד שנוא- חולצת קשירה. 47.חנות שנואה- החנות הזאת שיש בכל מקום כמעט, שזה פשוט חנות של חולצות חלקות כל אחת בצבע אחר. איככ העדפות: 48.בין מים לבין סודה תעדיף- ווטרר 49.בין פיצה לבין סלט תעדיף- פיצה 50.בין המבורגר לבין פיצה תעדיף- תלוי אין יתחשק לי 51.בין קולה לדיאט קולה תעדיף- קולה 52.בין ממתק לחטיף תעדיף- גם וגם. 53.בין בית ספר לכלא תעדיף- ביצפר 54.בין שחור לכחול תעדיף- ששחור 55.בין טלויזיה למחשב תעדיף: מחשב 56.בין אמא לאבא תעדיף- ממ זה רשע לשאול.לא עונה. 57.בין אחות לכלב תעדיף- אחות 58.בין אחות לאח תעדיף- אח.יש לי רק אחוית וזה מתסכל. 59.בין אחות קטנה לאחות גדולה תעדיף- במקרה הספציפי של, אחות קטנה אבל בכלליות גדולה. 60.בין רוני דואני לשירי מימון תעדיף- שירי 61.בין סידרה לתוכנית תעדיף- מה ההבדל כווווסס עממממ..שש 62.בין דודה לסבתא תעדיף- סבתא 63.בין סרט בבית לבין ללכת לקולנוע תעדיף- קולנוע 64.בין חולצה לגופיה תעדיף- גופייה 65.בין חצאית למכנס תעדיף- מכנס 66.בין שוקו לתפוזים תעדיף- תפוזים!! 67.בין חבר לחברה תעדיף- שלא יהיה בינם רומן 68.בין כאב אוזניים לכאב שיניים תעדיף- שיניים. 69.בין כאב בטן לכאב ראש תעדיף- כאב ראש. 70.בין בצפר לעבודה תעדיף- בצפר. רעיונות: אוחחח אני שונאת. 71.מהו הרעיון הכי מטורף שאי פעם עשית? נוווו 72.מהו הרעיון הכי מוזר שחשבת עליו? הו הרבה, לבנות בית קטן מחוץ לבית מלבנים שבגינה ולחבר אותם עם עיסה מגעילה..נו הייתי קטנה 73.מהו הרעיון הכי טוב שחשבת עליו? לבוא לבצפר שיכורה 74.מהו הרעיון שלאחרונה ביצעת אותו? ששש... 75.מהו הרעיון הכי גרוע שאי פעם שמעת? קט האם אי פעם 76.האם אי פעם התאפרת? יאפ, אני ונעמה שאני מתארת לעצמי שאת לא מכירים התאפרנו ממש מכוער בכוונה ואז אופיר שאתם גם לא מכירה נכנסה לחדר וועשינו כאילו אנחנו ישנות וכשהיא הורידה את השמיכה היא ראתה אוותנו, מטורף!! 77.האם אי פעם ניסית סמים? לא תודה. 78.האם אי פעם עישנת? כן 79.האם אי פעם חשבת להתאבד? כן, תקופת מרירות 80.האם אי פעם אכלת כרוב ממולא? פיכס לא. 81.האם אי פעם שברת משהו בכוונה? אכן, שוב, תקופת מרירות. 82.האם אי פעם הלכת מכות? או אה,כן,כל פעם שיש עודף אנרגיה עם ירדן. 83.האם אי פעם כתבת שאלון? יכול להיות. 84.האם אי פעם היית בחול? וי 85.האם אי פעם הקאת? וי 86.האם אי פעם עשית משהו והתחרטת עליו? וי וי וי! 87.האם אי פעם מצאת כסף ברחוב? כןןןן, מאה שקל 88.האם אי פעם קיללת את ההורים שלך? כן 89.האם אי פעם נכשלת במקצוע? שאלה רטורית.. 90.האם אי פעם בישלת משהו? סי 91.האם אי פעם שחית עם דולפינים? לא 92.האם אי פעם אכלת סרטן? פפפיי לא.חס וחלילה 93.האם אי פעם התאהבת? כמו כולם. 94.האם אי פעם שברת למישהו את הלב? כן :( 95.האם אי פעם נפטר מישהו מהמשפחה שלך? כן אבל לא כשהייתי באוויר העולם. מה אם. 96.מה היית עושה אם היית זוכה במיליון שקל? ננננננננוו שונאת את השאלה הזאת. מנגבת איתם את התחת!! 97.מה היית עושה אם היית זוכה במאה שקל? מבזבת אותם על משהו לא הכרחי שנגמר מהר. 98.מה היית עושה אם היו מודיעים לך שמחר את הולכת למות? אוכלת המוןןןן ומקללת איזה כמה אנשים. 99.מה היית עושה אם היו מודיעים לך שמחר אמא שלך עומדת למות? אבכה מאוד מאוד מאוד 100.מה היית עושה אם היית אלוהים? מוההאא!!
זה או זה: 101.תפוח או מלון- פתוח 102.חברות או חברים- חברים חתיכים. 103.קולה או פפסי- קולה 104.דיאט קולה או קולה- נוווו זה היה, קולה. 105.טלפון או פלאפון- פלאפון 106.אמפי4 או אייפוד- אייפוד 107.ריבוע או משולש- משלוש. פחות הוכחות. 108.פיזיקה או ביולוגיה- ביולגיה 109.סנופי או ארתור- ארתורר 110.קניון או סרט- קניון 111.לק אדום או לק חום- אדום 112.פאקצות או פריקים- פריקים, תלוי באיזה קיצוניות. 113.ערסים או חנונים- חנונים, שוב תלוי באיזה קיצוניות. 114.מתנה אחת גדולה או כמה קטנות-כמה מתנות קטנות 115.לי קופר או קרוקר- אף אחד 116.מנגו או קסטרו- לא ממש כירה מנגו, אז אההה קאסטרו 117.מקדונלדס או סבארו- מקדולנדס 118.מצלמה דיגיטלית או מצלמה רגילה- דיגיטלית. 119.להפתיע או להיות המופתע- גם וגםאבל עדיף להפתיע כןאו לא: 120.מסיבות הפתעה- למה לא. 121.הומואים- למה לא. 122.ההתנתקות- כן. 123.סרטי אימה- לא. 124.אלכוהול- כןןן
125.כפכפים- כן 126.סנדלים- פויה לא. 127.אולסטאר- כן, אבל זה לאנוח אז לא. 128.וואנס- די נמאס 129.אדידאס- חס וחלילה 130.נייק- לפעמים 131.מותגים- תלוי איזה 132.רוק- אכן 133.פופ- שירים פה ושם. 134.היפ הופ- לעולם ללא זכרונות: 135.מהו הזיכרון הראשון שלך? לא זוכרת..סטוגודוש 136.מהו הזיכרון הכי חזק שיש לך מפעם? לאדעת.. 137.מה אתה זוכר מכיתה ב'? שגנבתי לדן את החוברת מדבקות ועלו עליי והמשכתי לשקר. 138.מאיזה גיל אתה כבר זוכר דברים? מהגן נראה לי. 139.מה אתה זוכר ממסיבת יום ההולדת האחרונה שהייתה לך? מלחמת בלונים. 140.איך היה השאלון? מהנה 141.התחיל להימאס? לא לא לא 142.היית רוצה שימשך? כן כן כן

הוד11

New member
למשחק של הכדור סוגר השטחים

קוראים וולפיד, וזה משחק ענק

אילס

New member
../images/Emo12.gifעוד אנשים מכירים את זה!

אנחנו משחקים בזה כל הזמן בצבא
טוב, רוב הזמן, לפעמים אנחנו עובדים גם

הוד11

New member
וואי את יודעת במה נזכרתי עכשיו

שקנו לי את קומפי הראשום שהייתי בן שבע (אז קיבלתי גם מחשב) וזה בא על איזה חמש דיסקטים כי זה היה משחק "גדול" אחח היו ימים

brass monkey

New member
וגם היה

סטריט פייטרס שאחי הגדול (גדול ממני ב10 שנים היום בן 27) התקין שהיה בן 22 דיסקטים בערך......

Jagged chaos

New member
../images/Emo69.gifמשעמם ביום כיפור

1.שם: אמיל והבלשים 2.גיל:18 וחצי 3.אזור:somewhere over the rainbow 4.מין:זכר 5.מה המאכל המועדף עלייך?קובה של עיראקים. 6.מה המשקה המועדף עלייך?סיידר תפוחים. 7.מה המשחק מחשב האהוב עלייך?Sonic heroes 8.מהו המשחק קופסא שאתה אוהב?"הרמז" משהו כזה.. 9.מהו הצבע המועדף עלייך?כחול+שחור 10.מקום מועדף עלייך-זולה 11.מילה אהובה-טריויאלי 12.קללה אהובה-ינעלדינאק 13.אדם אהוב-
14.שמפו אהוב-אלה של אחותי...הרבל אססנס משו... 15.תכונה אהובה-קלילות 16.חנות אהובה-ג'אנק, חנות דיסקים זולה רצח 17.תוכנית ילדים אהובה-פיטר פן, דני שובבני, שאלתיאל קוואק 18.תוכנית אהובה-that 70s show 20.אתר אינטרנט אהוב-www.pandora.com 21.חפץ אהוב-פסל של בודהה בחדר 22.להקה אהובה-פרל ג'ם, לד זפלין 23.שחקן אהוב-כל הבדרנים השחורים...דיויד שאפל, כריס רוק, כריס טאקר... 24.שחקנית אהובה-אלו שמשחקות את לינט וגבריאל מעקרות בית נואשות תותחיות... 25.זמר אהוב-ניק דרייק, ג'ף באקלי 26.זמרת אהובה-ג'וני מיטשל, פיונה אפל, הת'ר נובה, אלאניס מוריסט 27.סרט אהוב- טריפ נעורים, הרולד וקומר הולכים לwhite castle 28.ספר אהוב-האלכימאי 29.ממתק אהוב-Tim Tam 30.חטיף אהוב-במבה
31.ממתק שנוא-כל הג'לי המתוק מידי 32.משקה שנוא-כל מה שקולה וזה לא קוקה קולה, פאנטה שוקטה 33.מאכל שנוא-כל מה שבא עם מיונז 34.מקום שנוא-מה שמקום זר 35.זמר שנוא-אביב גפן..לא סובל את השחצנות שלו.. 36.זמרת שנואה-אבריל לאבין המגניבה 37.שחקן שנוא-יודה לוי 38.להקה שנואה-הדורבנים 39.סרט שנוא-מת לצעוק 3, לא מצחיק
40.ספר שנוא-לא קראתי ספר ששנאתי 41.תוכנית ילדים שנואה- הביגבגים 42.תוכנית שנואה-והיפים והאמיצים (רק מהשם הנרקיסיסטי אפשר לקבל רפלקס בחילה) 43.מילה שנואה- סליחה על הבוטות - מנוש. לא יכול לסבול שקוראים לזה ככה...
44.תכונה שנואה-נרקיסיזם, יומרנות, שחצנות 45.בן אדם שנוא-מישהו שלמד איתי בכיתה 46.בגד שנוא-גופיות פוזה 47.חנות שנואה-
48.בין מים לבין סודה תעדיף-מים 49.בין פיצה לבין סלט תעדיף-פיצה 50.בין המבורגר לבין פיצה תעדיף-המבורגר 51.בין קולה לדיאט קולה תעדיף-קולה 52.בין ממתק לחטיף תעדיף-ממתק 53.בין בית ספר לכלא תעדיף-בית ספר 54.בין שחור לכחול תעדיף-כחול 55.בין טלויזיה למחשב תעדיף-מחשב...גם ככה לא רואה טלויזיה 56.בין אמא לאבא תעדיף- אימא 57.בין אחות לכלב תעדיף-אחות
58.בין אחות לאח תעדיף- אח, למרות שאין לי 59.בין אחות קטנה לאחות גדולה תעדיף- גדולה, אחות קטנה זה סרט לעצבים 60.בין רוני דואני לשירי מימון תעדיף- מיימון 61.בין סידרה לתוכנית תעדיף-
62.בין דודה לסבתא תעדיף- דודה 63.בין סרט בבית לבין ללכת לקולנוע תעדיף- תלוי עם מי 64.בין חולצה לגופיה תעדיף- חולצה 65.בין חצאית למכנס תעדיף- מכנס 66.בין שוקו לתפוזים תעדיף- שוקו 67.בין חבר לחברה תעדיף- חברה 68.בין כאב אוזניים לכאב שיניים תעדיף-
69.בין כאב בטן לכאב ראש תעדיף- כאב בטן, בכאב בטן צריך רק להתקפל ולא מרגישים כלום...כאב ראש זה סרט 70.בין בצפר לעבודה תעדיף- עבודה| 71.מהו הרעיון הכי מטורף שאי פעם עשית?להיות שיכור בסופרלנד 72.מהו הרעיון הכי מוזר שחשבת עליו? להמציא מכונה שמפכחת אותך ושמה אותך תוך שניה בתוך מיטה מסודרת שעושה לך מסאצ'....
73.מהו הרעיון הכי טוב שחשבת עליו?לאמץ כלב 74.מהו הרעיון שלאחרונה ביצעת אותו?הלכתי לרופא אחרי שאני חולה באיזו מחלה כבר 5 שנים
75.מהו הרעיון הכי גרוע שאי פעם שמעת?לפרוץ לתחנת משטרה כי יש שם המון סמים מוחרמים
76.האם אי פעם התאפרת?בפורים. 77.האם אי פעם ניסית סמים? על בסיס שבועי
78.האם אי פעם עישנת?מעשן 79.האם אי פעם חשבת להתאבד?לא חשבתי לעשות משהו מעשי עם זה... 80.האם אי פעם אכלת כרוב ממולא?לא 81.האם אי פעם שברת משהו בכוונה?כן 82.האם אי פעם הלכת מכות?כן 83.האם אי פעם כתבת שאלון?כן...אבל קצר 84.האם אי פעם היית בחול?כן 85.האם אי פעם הקאת?כן 86.האם אי פעם עשית משהו והתחרטת עליו?כן 87.האם אי פעם מצאת כסף ברחוב?מצאתי בכיתה ח' 700 שקל בשלולית. 88.האם אי פעם קיללת את ההורים שלך?בלי הסחפות יותר מידי 89.האם אי פעם נכשלת במקצוע?כן 90.האם אי פעם בישלת משהו?מבשל על בסיס יומי לאימא 91.האם אי פעם שחית עם דולפינים?לא 92.האם אי פעם אכלת סרטן?איכס 93.האם אי פעם התאהבת?כן 94.האם אי פעם שברת למישהו את הלב?מישהי רצתה להיות איתי בקשר ואני לא...
95.האם אי פעם נפטר מישהו מהמשפחה שלך?כן 96.מה היית עושה אם היית זוכה במיליון שקל?מחסל ת'חובות, קונה אוטו לעצמי ומרהט ת'בית בצורה מטורפת 97.מה היית עושה אם היית זוכה במאה שקל?מתארגן על אצבע 98.מה היית עושה אם היו מודיעים לך שמחר את הולכת למות?נפרד מהמון אנשים 99.מה היית עושה אם היו מודיעים לך שמחר אמא שלך עומדת למות?נפרד המון מאימא ובוכה
100.מה היית עושה אם היית אלוהים? עושה המון סדר הודגש באמצעות מדגישומטיק

Jagged chaos

New member
המשך...

101.תפוח או מלון-מלון 102.חברות או חברים-חברים 103.קולה או פפסי-קוקה 105.טלפון או פלאפון-לא אוהב את שניהם 106.אמפי4 או אייפוד-מה ההבדל? 107.ריבוע או משולש-ריבוע, יותר סימפטי
108.פיזיקה או ביולוגיה-ביולוגיה 109.סנופי או ארתור-ארתור 110.קניון או סרט-סרט 111.לק אדום או לק חום-חום, אדום זה של מכשפות 112.פאקצות או פריקים-פריקים 113.ערסים או חנונים-חנונים 114.מתנה אחת גדולה או כמה קטנות-אחת גדולה 115.לי קופר או קרוקר-לי קופר 116.מנגו או קסטרו-קסטרו 117.מקדונלדס או סבארו-סבארו 118.מצלמה דיגיטלית או מצלמה רגילה-דיגיטלית 119.להפתיע או להיות המופתע-להפתיע 120.מסיבות הפתעה-לא
121.הומואים-לא מפריעים לי אם הם לא צעקניים (וזה לא משהו אישי, צעקנות זו תכונה מעצבנת) 122.ההתנתקות-
עזבו אותי פוליטיקה 123.סרטי אימה-
124.אלכוהול-מעדיף אינטוקסיקיישן אחר... 125.כפכפים-לא 126.סנדלים-לא 127.אולסטאר-לא 128.וואנס-
129.אדידאס-
כבר 4 שנים 130.נייק-הכי לא
131.מותגים-מותגים של הארץ....מותגים מחו"ל זה כבר לחיות בסרט 132.רוק-
133.פופ-יכול להיות אחלה מוזיקה אם סקס, התמסחרות ופשרות אומנותיות לא היו חלק ממנו....פופ שלא מתיימר להיות מיינסטרים יכול להיות אחלה. 134.היפ הופ-לא 135.מהו הזיכרון הראשון שלך?מתקלח בגיל 4 136.מהו הזיכרון הכי חזק שיש לך מפעם?תחנת דלק בכיתה א' 137.מה אתה זוכר מכיתה ב'? המוןןן. ת'ספרים, ת'מורים, מי ישב איפה בכיתה, ת'מחברות, ת'מערכת שעות....יש לי זיכרון מפחיד... 138.מאיזה גיל אתה כבר זוכר דברים?מכיתה ב' 139.מה אתה זוכר ממסיבת יום ההולדת האחרונה שהייתה לך?הרבה אלכוהול 140.איך היה השאלון?אחלה 141.התחיל להימאס?לא =) 142.היית רוצה שימשך?כן..

J92

New member
../images/Emo54.gifסיידר תפוחים זה אלוהים.

בעיקר המוגז.

למעלה