שאלון ארוך..

an li shem

New member
וואי זה לא מסתכל אותך כל פעם לשים

את המריחואנה הזאת לפני כל תשובה?!

Jagged chaos

New member
מיץ תפוחים איכס? ../images/Emo12.gif

פאק יו..לקחתי את זה אישית

Aline In Chains

New member
../images/Emo203.gifנכון שזה מגעיל ../images/Emo3.gif?!

במיוחד מיץ תפוחים!! איכססססססססס.

brass monkey

New member
תגידו סתם שאלה מעצבנת...

למה כל פעם שואלים "האם חשבת להתאבד"? או האם אי פעם התאבדת?
מה הקטע הזה?? לא יכולים להיות רוקריןם בלי לחשוב להתאבד? מה כולנו חייבים להיות קורט קוביין?!

חח זה לא רק בפורומים של רוק

אבל שים לב, שבפורומים של רוק יהיו הרבה שיענו על השאלה הזאת בחיוב. נו פריקים ישארו פריקים..

brass monkey

New member
זו טעות לדעתי....

אנשים נסחפים עם הפוזה.... אני רוקיסט, ולהופעה של אורפנד לנד הלכתי עם ציציות בחוץ וחולצה לבנה (החולצה היתה בטעות לבנה....לא שמתי לב) וכולם היו שחורים... דיי עם הפוזה לעזאזל! זה מוציא את כל היופי מהרוק. רוקיסט אמיתי יודע שזו לא הפוזה..... וגם לא העגילים (!!!)

ארר תפוז!!! עד שכתבתי הודעה הוא לא

שלח אותה! אז שוב: ראית תדוקומנטרי על אורפנד? מראים שיוסי נראה לי והלהקה מחפשים בשבילו כפיה או משהו בשביל לכסות את הראש כי זה הופעת מטאל וכולם שם צריכים להיות עם שיער ארוך ואז הוא וויתר ואמר שהוא כבר עבר תשלב הזה של הפוזה וכו'.. ורוק ומטאל זה לא רק מוזיקה, זה גם מראה(גם בלהקות, וגם במעריצים) ועוד נספחים, שחלק יגידו שזה פוזה אבל אצל אנשים מסוימים זה טבעי. אני למשל תמיד אהבתי שחור גם לפני שאהבתי רוק ושמעתי מוזיקת פקאצות אנשים היו שואלים אותי:"מה את פריקית?" ואם ה-"וגם לא העגילים (!!!)" מכוון אליי, אז זה בכלל לא קשור אהבתי פירסינגים הרבה לפני שאהבתי רוק.

brass monkey

New member
טוב...

כן ראיתי... ובהופעה של אורפנד לנד יש לסולן אובססיה לכאפיות... לכו תבינו אותו... טוב..... אני מרגיש בפנים שזה לא הפוזה... וזהו! והגיטריסט הזה הוא ממש מעצבן, בהופעה היתה לידידה של חבר שלי יומולדת אני והוא צרחנו עד שהוא שמע אמרנו לו את השם הוא אמר כזה: "אוקי" ובסוף הלך בלי לומר כלום.......פחחח....איזה אפס!

הוד11

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

כלכך מסכים איתך

Jagged chaos

New member
מה הקשר?...

אחד הדברים הכי אנושיים זה לחשוב על התאבדות...בלי קשר אם אתה רוקר או ערס או אנע ערף יודע מה... אני לא אכתוב לך אפילו סיכום של סיכום של מה פסיכולוגיה אומרת על התאבדות...כי זה הרבהההההההההההההההההההההה.... וא'- אני לא מתלבש כמו רוקר....אין לי בגדים שחורים גדולים עם גולגולות ב'- לא כל מי שחושב על התאבדות מראה את זה החוצה בפוזה ג'- אם יש מישהו שהפוזה שלו זה 'אני בנאדם מתאבד' הוא ממש פתטי

brass monkey

New member
מסכים במאה אחוז...

ובן אדם לא מאמין(כלומר דתי) לא רואה בזה אפילו פיתרון. אלא רק טעות אחת גדולה..... אבל אני מדבר על אלה שכן מתנהגים ככה. ויש כאלה- נכון? נכון! האמת שמה פסיכולוגיה אומרת מעניין אותי, ואם תתןם לי קישור לזה אני אשמח לקרוא

ואיך לעזאזל זה קשור למה שכתבתי?

מתי כתבתי שאתה מתלבש כמו רוקר עם חולצות של גולגלות? מתי כתבתי שכל מי שחושב על התאבדות מראה את זה החוצה בפוזה? ואין דבר כזה "אני בנאדם מתאבד" יש דבר כזה בנאדם עם נטיות אובדניות. ואם יש כזה אז הוא מעורר רחמים, לא פתטי(אני יודעת שזה אותו דבר אבל פתטי נשמע מנוכר, ומעורר רחמים נשמע יותר חמלני.) ומה, פסיכולוגיה אומרת הרבהההההההההההההההההה על התאבדות?! די באמת?! ממש לא ידעתי. ואני יכתוב מה שכתבתי שוב, בפורומים שלא של רוק פחות אנשים יענו על השאלה הזאת בחיוב.

למעלה