שאלון ארוך..

I am Cornholio

New member
אההה ואם את מדברת על מעיין גורביץ'

אז זה לא נראה לי הראובן הזה

dafi daf

New member
טוב לדעת../images/Emo6.gif

וכן,מעיין גורביץ'
היא גרה בקיבוץ שלי עד כיתה ד' בערך,ואז היא עברה לגן יבנה. :)

I am Cornholio

New member
אליאור?! וואטדהפאק?!

וחברה שלי הייתה פעם חברה של אליהו... אם אנחנו מדברות על אותו אחד... תשאלי אותו (אם ייצא לך) על טל ארונוביץ'...

an li shem

New member
ייייייייוווואוו דייב!!!

איזה טובה! איך לא חשבתי על זה, משחק שולטטט

nothingman1

New member
../images/Emo13.gif

1.שם: יאיר 2.גיל: 16 3.אזור: מרכז 4.מין: עוד לא דברים אהובים: מוזיקה, אוכל, שינה, סטלנות
5.מה המאכל המועדף עלייך? לא יודע 6.מה המשקה המועדף עלייך? קולה 7.מה המשחק מחשב האהוב עלייך? רופאה וחולה
8.מהו המשחק קופסא שאתה אוהב? מונופול 9.מהו הצבע המועדף עלייך? כולם ושחור 10.מקום מועדף עלייך- המיטה שלי 11.מילה אהובה- אוקיי 12.קללה אהובה- פאק 13.אדם אהוב- אחותי 14.שמפו אהוב- זה שהכי קרוב אליי במקלחת... 15.תכונה אהובה- נדיבות 16.חנות אהובה- דיסק סנטר בדיזינגוף 17.תוכנית ילדים אהובה- המומינים כמובן 18.תוכנית אהובה- המומינים כמובן!
19.סידרה אהובה- אף פעם לא הבנתי את ההבדל בין תוכנית לסידרה, שמישהו יסביר לי... 20.אתר אינטרנט אהוב- תפוז/יו טיוב 21.חפץ אהוב- גיטרה בס 22.להקה אהובה- כרגע זה פרל/אליס/מיוז 23.שחקן אהוב- לא יודע 24.שחקנית אהובה- אנג'לינה ג'ולי 25.זמר אהוב- ג'ף באקלי/ליין סטיילי 26.זמרת אהובה- קורטני לאב 27.סרט אהוב- לא יודע 28.ספר אהוב- לא קורא ספרים 29.ממתק אהוב- MARS 30.חטיף אהוב- דוריטוס דברים שנואים: שאלות על דברים שנואים... מחקתי העדפות: 48.בין מים לבין סודה תעדיף- מים 49.בין פיצה לבין סלט תעדיף- בד"כ סלט 50.בין המבורגר לבין פיצה תעדיף- פיצה 51.בין קולה לדיאט קולה תעדיף- קולה 52.בין ממתק לחטיף תעדיף- חטיף 53.בין בית ספר לכלא תעדיף- זה אותו דבר... הבצפר שלנו הוא הכלא הכי שמור במדינה 54.בין שחור לכחול תעדיף- שחור 55.בין טלויזיה למחשב תעדיף- מחשב 56.בין אמא לאבא תעדיף- תלוי מתי 57.בין אחות לכלב תעדיף- אחות 58.בין אחות לאח תעדיף- אחות, אין אח 59.בין אחות קטנה לאחות גדולה תעדיף- אין אחות קטנה 60.בין רוני דואני לשירי מימון תעדיף- תלוי מי תהיה פחות לבושה
61.בין סידרה לתוכנית תעדיף- חחח 62.בין דודה לסבתא תעדיף- דודה 63.בין סרט בבית לבין ללכת לקולנוע תעדיף- בבית, חבל על הכסף 64.בין חולצה לגופיה תעדיף- חולצה 65.בין חצאית למכנס תעדיף- מכנס... חח 66.בין שוקו לתפוזים תעדיף- שוקו 67.בין חבר לחברה תעדיף- אין לי חברה
68.בין כאב אוזניים לכאב שיניים תעדיף- כאב שיניים 69.בין כאב בטן לכאב ראש תעדיף- כאב ראש 70.בין בצפר לעבודה תעדיף- עבודה האם אי פעם.. 76.האם אי פעם התאפרת? לא 77.האם אי פעם ניסית סמים? לא 78.האם אי פעם עישנת? לא 79.האם אי פעם חשבת להתאבד? לא ממש 80.האם אי פעם אכלת כרוב ממולא? כן 81.האם אי פעם שברת משהו בכוונה? כן 82.האם אי פעם הלכת מכות? כן 83.האם אי פעם כתבת שאלון? הראש בראש נחשב? חח 84.האם אי פעם היית בחול? כן 85.האם אי פעם הקאת? כן 86.האם אי פעם עשית משהו והתחרטת עליו? מי לא? 87.האם אי פעם מצאת כסף ברחוב? כן 88.האם אי פעם קיללת את ההורים שלך? כן 89.האם אי פעם נכשלת במקצוע? כן 90.האם אי פעם בישלת משהו? כן 91.האם אי פעם שחית עם דולפינים? לא 92.האם אי פעם אכלת סרטן? לא 93.האם אי פעם התאהבת? כן 94.האם אי פעם שברת למישהו את הלב? לא יודע... 95.האם אי פעם נפטר מישהו מהמשפחה שלך? כן מה אם... 96.מה היית עושה אם היית זוכה במיליון שקל? תורם את הכל... סתאאאאאאאאם 97.מה היית עושה אם היית זוכה במאה שקל? קונה 2 דיסקים 98.מה היית עושה אם היו מודיעים לך שמחר אתה הולך למות? הולך לבית זונות 99.מה היית עושה אם היו מודיעים לך שמחר אמא שלך עומדת למות? הולך לבית זונות... סתם, לא יודע 100.מה היית עושה אם היית אלוהים? הולך לבית זונות זה או זה: 101.תפוח או מלון- בית זונות (טוב, מספיק) 102.חברות או חברים- חברים בשביל לדבר, חברות בשביל לא לדבר
103.קולה או פפסי- קולה 104.דיאט קולה או קולה- קולה 105.טלפון או פלאפון- פלאפון, יותר יעיל 106.אמפי4 או אייפוד- אייפוד, לא שיש לי אחד מהם... 107.ריבוע או משולש- משולש 108.פיזיקה או ביולוגיה- ביולוגיה 109.סנופי או ארתור- ארתור 110.קניון או סרט- קניון 111.לק אדום או לק חום- אם כבר אז אדום... 112.פאקצות או פריקים- פריקים 113.ערסים או חנונים- ערסים נחמדים... 114.מתנה אחת גדולה או כמה קטנות- אחת גדולה 115.לי קופר או קרוקר- לא יודע 116.מנגו או קסטרו- לא יודע 117.מקדונלדס או סבארו- סבארו 118.מצלמה דיגיטלית או מצלמה רגילה- דיגיטלית 119.להפתיע או להיות המופתע- להפתיע כןאו לא: 120.מסיבות הפתעה- לא 121.הומואים- לא 122.ההתנתקות- לא 123.סרטי אימה- כן 124.אלכוהול- בסדר 125.כפכפים- לא 126.סנדלים- לא 127.אולסטאר- בסדר 128.וואנס- בסדר 129.אדידאס- כן 130.נייק- כן 131.מותגים- למה לא 132.רוק- כן 133.פופ- כן!!!!!! 134.היפ הופ- בסדר לפעמים זכרונות: 135.מהו הזיכרון הראשון שלך? מכות עם ילד מהגן 136.מהו הזיכרון הכי חזק שיש לך מפעם? אין משהו ספציפי 137.מה אתה זוכר מכיתה ב'? את המחנכת שלי 138.מאיזה גיל אתה כבר זוכר דברים? שנתיים-שלוש מעט, חמש ומעלה כבר זוכר 139.מה אתה זוכר ממסיבת יום ההולדת האחרונה שהייתה לך? שחברים שלי הרימו אותי על הכיסא 140.איך היה השאלון? לא אהבתי אותו כל כך 141.התחיל להימאס? אה-הא 142.היית רוצה שימשך? ממש לא

nothingman1

New member
איזה גרוע אני

א. לא ראיתי שזה "משחק מחשב", ראיתי "משחק" ב. בצבע אהוב יצאה לי המילה "כולם" במקום "כחול"

הוד11

New member
באמת ארוך

אבל זה אתגר 1.שם:הוד 2.גיל:16 3.אזור:צפון 4.מין:זכר דברים אהובים: 5.מה המאכל המועדף עלייך? על האש לסוגיו 6.מה המשקה המועדף עלייך? מים 7.מה המשחק מחשב האהוב עלייך? סופר מריו!! או מנג'ר 8.מהו המשחק קופסא שאתה אוהב? מונופול 9.מהו הצבע המועדף עלייך?אפור 10.מקום מועדף עלייך- הבית ובעיקר החדר שלי 11.מילה אהובה- אבוסעייניק 12.קללה אהובה- חתיכת קוף מרמוסט מעוות 13.אדם אהוב- הורים 14.שמפו אהוב- אכפת לי גם עם מה אני חופף 15.תכונה אהובה- תמימות 16.חנות אהובה-אני לא אוהב לעשות קניות 17.תוכנית ילדים אהובה- ארתור, באטמן 18.תוכנית אהובה- אולפן ליגת האלופות 19.סידרה אהובה-עמוק באדמה 20.אתר אינטרנט אהוב- תפוז 21.חפץ אהוב- לא נקשר לחפצים 22.להקה אהובה- יש שלוש טיפקס פרל ג'טאם ואליס אין צ'יינס 23.שחקן אהוב- וואי יש כל כך הרבה- ג'וני דפ, ניקולס קייג', רוברט דה נירו, ג'ק ניקולסון, ובארץ גל זייד ומשה אביגי 24.שחקנית אהובה- ברנדה בלתין, קטי בייטס 25.זמר אהוב- ברי סחרוף, אהוד בנאי 26.זמרת אהובה- אני לא אוהב כלכך זמרות 27.סרט אהוב- גם פה יש הרבה (אני חובב קולנוע אמיתי) כל סרטי ספייק לי, עיר האלוהים, אני והחבר'ה, מבצע סבתא 28.ספר אהוב- צופן דה וינצ'י, סדראת הארי פוטר 29.ממתק אהוב- שוקולד 30.חטיף אהוב-צ'יטוס פיצה דברים שנואים: 31.ממתק שנוא- טעמי 32.משקה שנוא- פטל, אשכוליות, חמוציות, ספרייט, כל דבר חוץ ממים וקולה 33.מאכל שנוא- אורז ופטיטים 34.מקום שנוא- לא יודע 35.זמר שנוא- לא שונא דמרים הם לא עשו לי כלום 36.זמרת שנואה- כמו למעלה, אבל האמתי שאני לא יכול לשמוע את איה כורם 37.שחקן שנוא- אורלנדו בלום (שחקן עלוב) 38.להקה שנואה- יש כל כך הרבה שאני לא רוצה להתחי ל לפרט לכם 39.סרט שנוא- אין דבר כזה סרט שנוא. אם הוא היה שנוא כנראה נמנעתי מלראות אותו 40.ספר שנוא- שוב 41.תוכנית ילדים שנואה- כל התוכניות של היום שמעודדת תרבות צריכה (אצל הבנות) ואלימות קשה (אצל הבנים) 42.תוכנית שנואה- רוקדים עם כוכבים, לא הבנתי עדיין את הפואנטה של התכנית הזו, אין לה מטרה 43.מילה שנואה- לא מכיר 44.תכונה שנואה- ביטחון עצמי מופרז 45.בן אדם שנוא- מה אכפת לכם? 46.בגד שנוא- לא יודע 47.חנות שנואה- חנויות בגדים העדפות: 48.בין מים לבין סודה תעדיף- מים 49.בין פיצה לבין סלט תעדיף- פיצה 50.בין המבורגר לבין פיצה תעדיף- המבורגר 51.בין קולה לדיאט קולה תעדיף- קולה 52.בין ממתק לחטיף תעדיף- חטיף 53.בין בית ספר לכלא תעדיף- בית ספר 54.בין שחור לכחול תעדיף- שחור 55.בין טלויזיה למחשב תעדיף- תלוי מה יש בטלוויזיה 56.בין אמא לאבא תעדיף- זו השאלה הכי מפגרת בעולם 57.בין אחות לכלב תעדיף- אחות 58.בין אחות לאח תעדיף- אחות 59.בין אחות קטנה לאחות גדולה תעדיף- מה יש לכם מאחיות? 60.בין רוני דואני לשירי מימון תעדיף- שירי מימון 61.בין סידרה לתוכנית תעדיף- סדרה 62.בין דודה לסבתא תעדיף- סבתא 63.בין סרט בבית לבין ללכת לקולנוע תעדיף- קולנוע 64.בין חולצה לגופיה תעדיף- חולצה 65.בין חצאית למכנס תעדיף- לא מופנה אלי אני מקווה 66.בין שוקו לתפוזים תעדיף- לא זה ולא זה 67.בין חבר לחברה תעדיף- לא הבנתי 68.בין כאב אוזניים לכאב שיניים תעדיף- לא זה ולא זה 69.בין כאב בטן לכאב ראש תעדיף- כאב ראש 70.בין בצפר לעבודה תעדיף- בצפר רעיונות: 71.מהו הרעיון הכי מטורף שאי פעם עשית? אני לא עושה דברים מטורפים 72.מהו הרעיון הכי מוזר שחשבת עליו? אני גם לא חושב על דברים מוזרים 73.מהו הרעיון הכי טוב שחשבת עליו? לא יודע 74.מהו הרעיון שלאחרונה ביצעת אותו? לקנות אמ פי 3 חדש 75.מהו הרעיון הכי גרוע שאי פעם שמעת? לא זכור לי כזה האם אי פעם.. 76.האם אי פעם התאפרת? כן, לטשטש חצ'קון 77.האם אי פעם ניסית סמים? לא ואני גם לא ינסה 78.האם אי פעם עישנת? לקחתי פעם שאכטה מסיגריה לפני ארבע שנים ומאז לא נגעתי בזה ואני גם לא אגע 79.האם אי פעם חשבת להתאבד? לא ברצינות 80.האם אי פעם אכלת כרוב ממולא? אני לא אוהב אורז 81.האם אי פעם שברת משהו בכוונה? כן, קילפתי חלק מהשולחן בבצפר 82.האם אי פעם הלכת מכות? שהייתי קטן כן 83.האם אי פעם כתבת שאלון? לצערי כן 84.האם אי פעם היית בחול? כן פעמיים פעם בצרפת ובהולנד ופעם בשוודיה 85.האם אי פעם הקאת? מה נראה לכם? 86.האם אי פעם עשית משהו והתחרטת עליו? יותר מי'די פעמים 87.האם אי פעם מצאת כסף ברחוב? כן עשרים שקל ופעם מצאתי מאה שקל בבריכה והתברר שהם של אבא שלי 88.האם אי פעם קיללת את ההורים שלך? שהייתי בכיתה א' 89.האם אי פעם נכשלת במקצוע? בתעודה בחיים לא, הכי נמוך 65 בספורט 90.האם אי פעם בישלת משהו?יצא לי לבשל מרק פעם אחת 91.האם אי פעם שחית עם דולפינים- כן באילת 92.האם אי פעם אכלת סרטן? לא אני שומר כשרות 93.האם אי פעם התאהבת? באמת באמת באמת? לא 94.האם אי פעם שברת למישהו את הלב? אני מקווה שלא 95.האם אי פעם נפטר מישהו מהמשפחה שלך? כן מה אם... 96.מה היית עושה אם היית זוכה במיליון שקל? מפקיד בבנק 97.מה היית עושה אם היית זוכה במאה שקל? קונה לעצמי משהו 98.מה היית עושה אם היו מודיעים לך שמחר את הולכת למות? נפרד מכל מי שאני מכיר 99.מה היית עושה אם היו מודיעים לך שמחר אמא שלך עומדת למות? הייתי מארגן לה פרידה מכל מי שהיא מכירה 100.מה היית עושה אם היית אלוהים? מבקש לא לענות על זה זה או זה: 101.תפוח או מלון- תפוח 102.חברות או חברים- חברים 103.קולה או פפסי- קולה 104.דיאט קולה או קולה- קולה 105.טלפון או פלאפון- טלפון 106.אמפי4 או אייפוד- אמפי 4 107.ריבוע או משולש- מה זה החרא הזה 108.פיזיקה או ביולוגיה- פיסיקה 109.סנופי או ארתור- ארתור 110.קניון או סרט- סרט 111.לק אדום או לק חום- 112.פאקצות או פריקים- לא זה ולא זה 113.ערסים או חנונים- חנונים שליטה!!!!! 114.מתנה אחת גדולה או כמה קטנות- מתנה אחת גדולה 115.לי קופר או קרוקר- מה אני מבין בבגדים נראה לכם? 116.מנגו או קסטרו- 117.מקדונלדס או סבארו- סבארו 118.מצלמה דיגיטלית או מצלמה רגילה- דיגיטלית 119.להפתיע או להיות המופתע- להפתיע כןאו לא: 120.מסיבות הפתעה- לא 121.הומואים- לא 122.ההתנתקות- כן 123.סרטי אימה-כן!!!!!! 124.אלכוהול- לא 125.כפכפים- קרוקס 126.סנדלים- כן 127.אולסטאר- כן 128.וואנס- לא הבנתי? 129.אדידאס- כן 130.נייק- כן 131.מותגים- לפעמים 132.רוק- כן!!!!!!!! 133.פופ- לא 134.היפ הופ- לא זכרונות: 135.מהו הזיכרון הראשון שלך? מהגנון 136.מהו הזיכרון הכי חזק שיש לך מפעם? איןם לי זכונות חזקים מלפני גיל ארבע 137.מה אתה זוכר מכיתה ב'- הכל 138.מאיזה גיל אתה כבר זוכר דברים- שנתיים וחצי 139.מה אתה זוכר ממסיבת יום ההולדת האחרונה שהייתה לך- הךכנו למסעדה 140.איך היה השאלון-= עלוב 141.התחיל להימאס- ממש 142.היית רוצה שימשך- לא

Jagged chaos

New member
../images/Emo69.gifהודדד....

כסטרייט אל סטרייט, מה עשו לך ההומואים?
(פאק...זה תפקיד של אישה להגיד את זה....
) בכל מקרה, לא שיש לי חברים הומואים...ואני מאמין שאם חבר טוב יצהיר לי עכשיו שהוא הומו אז לא ניהיה חברים טובים כמו פעם בצורה לא מכוונת מבחינתי....אבללללל===>> למה "נגד"?

הוד11

New member
תן לי להסביר את עצמי

אין לי שום דבר נגד הומואים מצידי שכל אחד יחיה את חייו איך שהוא רוצה, לדעתי זה לא דבר טבעי פשוט, גם לא אמרתי שאני נגד שאלו הומואים אמרתי לא.

one pearl

New member
זה היה ארוך...

כי משעמם לך (וגם לי!). 1.שם: עדן 2.גיל: 17 (עוד שבוע ויום) 3.אזור: ירושלים (שולTים!) 4.מין: בדרך כלל אני עונה על שאלות כאלו אחרי שמכירים אותי יותר טוב. דברים אהובים: 5.מה המאכל המועדף עלייך? קובנה (זה ברור שאני התימניה היחידה כאן..) 6.מה המשקה המועדף עלייך? שוקו 7.מה המשחק מחשב האהוב עלייך? דום 1978 8.מהו המשחק קופסא שאתה אוהב? דוראק (משחק רוסי מסורתי...) 9.מהו הצבע המועדף עלייך? שחור/סגול (או שזה ברודו, לא בטוחה...) 10.מקום מועדף עלייך- בטח שבית ספר... 11.מילה אהובה- אה?! 12.קללה אהובה- אידי נאחוי 13.אדם אהוב- סבא 14.שמפו אהוב- מה אני בחורה?! (נו...אז כן...) 15.תכונה אהובה- לחלום בהקיץ 16.חנות אהובה- צומת ספרים...חח 17.תוכנית ילדים אהובה- צב צבי צבי הנינגה! קאוובנגה! 18.תוכנית אהובה- "10 דברים שאני שונאת אצלך" 19.סידרה אהובה- "נ-מ-ל-ט-י-ם" 20.אתר אינטרנט אהוב- ?! 21.חפץ אהוב- ספר "אלים אמריקאים" של ניל גיימן 22.להקה אהובה- פרל גאם? 23.שחקן אהוב- אורלנדו בלום 24.שחקנית אהובה- אני מסתכלת על שחקנית?! וואט דא פאק?! 25.זמר אהוב- אקסל רוז 26.זמרת אהובה- שוב?! 27.סרט אהוב- שר הטבעות 28.ספר אהוב- אלים אמריקאים/שר הטבעות 29.ממתק אהוב- שוקולד!!!!! 30.חטיף אהוב- במבה דברים שנואים: 31.ממתק שנוא- סוכריות חמאה כאלו... 32.משקה שנוא- המשקה האדום המוגז הזה... 33.מאכל שנוא- גאמבה 34.מקום שנוא- בית ספר....? 35.זמר שנוא- ההומו הזה מבקסטריט בויז 36.זמרת שנואה- בריטני! 37.שחקן שנוא- בראד פיט (הרס את טרויה...) 38.להקה שנואה- בקסטריט בויז 39.סרט שנוא- אני לא רואה סרטים שאני לא אוהבת... 40.ספר שנוא- מה אני זוכרת גם את הספרים הגרועים, עד לכאן! 41.תוכנית ילדים שנואה- כל החידושים לסדרות הישנות! מה זה מכאלנגלו סקסי?! 42.תוכנית שנואה- כוכב נולד 391 43.מילה שנואה- מכך נובע 44.תכונה שנואה- לחשוב ברצינות 45.בן אדם שנוא- מי שחשב על השאלון הזה 46.בגד שנוא- יש כל כך הרבה... 47.חנות שנואה- כל חנות שהיא יותר ורודה מאש הצבע ורוד עצמו. העדפות: 48.בין מים לבין סודה תעדיף- מים! 49.בין פיצה לבין סלט תעדיף- פיצה! 50.בין המבורגר לבין פיצה תעדיף- פיצה! 51.בין קולה לדיאט קולה תעדיף- קולה דיאט (הרגל) 52.בין ממתק לחטיף תעדיף- תלוי במצב רוח. 53.בין בית ספר לכלא תעדיף- בית ספר....אולי כלא... 54.בין שחור לכחול תעדיף- שחור 55.בין טלויזיה למחשב תעדיף- מחשב (אפשר להפוך לטלביזיה) 56.בין אמא לאבא תעדיף- את סבא 57.בין אחות לכלב תעדיף- אני שונאת גם וגם... לא פר... 58.בין אחות לאח תעדיף- אח 59.בין אחות קטנה לאחות גדולה תעדיף- אחות גדולה 60.בין רוני דואני לשירי מימון תעדיף- שירי מימון 61.בין סידרה לתוכנית תעדיף- סידרה 62.בין דודה לסבתא תעדיף- סבתא 63.בין סרט בבית לבין ללכת לקולנוע תעדיף- תלוי עם מי....קולנוע 64.בין חולצה לגופיה תעדיף- גופיה (אבל לא בחורץ...) 65.בין חצאית למכנס תעדיף- חצאית (אבל גם לא תמיד) 66.בין שוקו לתפוזים תעדיף- שוקו!! 67.בין חבר לחברה תעדיף- חבר (אבל ידיד... לא בקטע רומנטי...) 68.בין כאב אוזניים לכאב שיניים תעדיף- אוזניים 69.בין כאב בטן לכאב ראש תעדיף- ראש 70.בין בצפר לעבודה תעדיף- (ההופעה של בצפר או הלימודים שם?!) רעיונות: 71.מהו הרעיון הכי מטורף שאי פעם עשית? הסתלקתי מהבית באמצע הלילה 72.מהו הרעיון הכי מוזר שחשבת עליו? לעשות באנגי בלי חבל 73.מהו הרעיון הכי טוב שחשבת עליו? לעשות באנגי עם חבל 74.מהו הרעיון שלאחרונה ביצעת אותו? לענות על השאלון הזה 75.מהו הרעיון הכי גרוע שאי פעם שמעת? כנ"ל האם אי פעם.. 76.האם אי פעם התאפרת? יאפ 77.האם אי פעם ניסית סמים? נייט 78.האם אי פעם עישנת? בטח 79.האם אי פעם חשבת להתאבד? כל יום 80.האם אי פעם אכלת כרוב ממולא? איחס?! מה זה?! 81.האם אי פעם שברת משהו בכוונה? אמממ.....למה? 82.האם אי פעם הלכת מכות? עם האח... הוא תמיד מנצח מישום מה... 83.האם אי פעם כתבת שאלון? למה,,, משעמם לי? 84.האם אי פעם היית בחול? נולדתי שם, זה נחשב? 85.האם אי פעם הקאת? מי לא? 86.האם אי פעם עשית משהו והתחרטת עליו? כל כך הרבה פעמים 87.האם אי פעם מצאת כסף ברחוב? חמש שקל 88.האם אי פעם קיללת את ההורים שלך? אממ...מודה באשמה... 89.האם אי פעם נכשלת במקצוע? למה לבאס ככה על תחילת השנה 90.האם אי פעם בישלת משהו? בטח! מזמינה לטעום! 91.האם אי פעם שחית עם דולפינים? לא... 92.האם אי פעם אכלת סרטן? למה לי?! 93.האם אי פעם התאהבת? אולי... אבל גם אם כן, זה נגמר. 94.האם אי פעם שברת למישהו את הלב? נראה לי, מהתשובה קודם... אבל לא בכוונה. 95.האם אי פעם נפטר מישהו מהמשפחה שלך? לכל אחד... מה אם... 96.מה היית עושה אם היית זוכה במיליון שקל? הופעה פרטית של פרל גאם? 97.מה היית עושה אם היית זוכה במאה שקל? קונה ספר/דיסק/וודקה... תלוי 98.מה היית עושה אם היו מודיעים לך שמחר את הולכת למות? תנחשו 99.מה היית עושה אם היו מודיעים לך שמחר אמא שלך עומדת למות? מתבאסת מאוד 100.מה היית עושה אם היית אלוהים? מפוצצת את העולם המוגבל הזה. זה או זה: 101.תפוח או מלון- מלון 102.חברות או חברים- חברים 103.קולה או פפסי- קולה 104.דיאט קולה או קולה- דיאט )(שוב) 105.טלפון או פלאפון-טלפון 106.אמפי4 או אייפוד- בטח אייפוד 107.ריבוע או משולש- ריבוע, יש לו יותר פינות... 108.פיזיקה או ביולוגיה- לצערי, פיסיקה 5 יחידות, 75 סופי. 109.סנופי או ארתור- ארתור שולט 110.קניון או סרט- זה לא בא ביחד? 111.לק אדום או לק חום- מה זה אמור להביע?! 112.פאקצות או פריקים- מה?! 113.ערסים או חנונים- וואט דא פאק?! 114.מתנה אחת גדולה או כמה קטנות- תלוי מה המתנה הגדולה... 115.לי קופר או קרוקר- שוק 116.מנגו או קסטרו- חנות צדדית 117.מקדונלדס או סבארו- סבארו 118.מצלמה דיגיטלית או מצלמה רגילה- דיגיטאל 119.להפתיע או להיות המופתע- להיות מופתע כןאו לא: 120.מסיבות הפתעה- כן! 121.הומואים- בכייף! 122.ההתנתקות- כן/לא? 123.סרטי אימה- אם הם מצחיקים- כן! 124.אלכוהול- כן 125.כפכפים- לא העץ, כן השאר! 126.סנדלים- כן 127.אולסטאר- לא (לא נוח) 128.וואנס- לא 129.אדידאס- לא 130.נייק- לא 131.מותגים- לא (חוץ מפעמים נדירות...) 132.רוק- יס! 133.פופ- לא 134.היפ הופ- ממש לא זכרונות: 135.מהו הזיכרון הראשון שלך? נאבדתי בים 136.מהו הזיכרון הכי חזק שיש לך מפעם? שהפכו את הוואדי לאתר בניה 137.מה אתה זוכר מכיתה ב'? אממ...כלום... 138.מאיזה גיל אתה כבר זוכר דברים? שנתיים (טראומה מהים) 139.מה אתה זוכר ממסיבת יום ההולדת האחרונה שהייתה לך? אבא ביטל אותה ברגע האחרון 140.איך היה השאלון? נחמד 141.התחיל להימאס? קצת 142.היית רוצה שימשך? אולי בפעם אחרת

Aline In Chains

New member
../images/Emo203.gif../images/Emo79.gifעונה:) חלק א'.

1.שם:
אלין. 2.גיל:
15 וחצי. 3.אזור:
באר שבע;[ 4.מין:
נקבה..
דברים אהובים: 5.מה המאכל המועדף עלייך?
לא יודעת, יש הרבה
6.מה המשקה המועדף עלייך?
מיםם! 7.מה המשחק מחשב האהוב עלייך?
חחחח סימס? 8.מהו המשחק קופסא שאתה אוהב?
סימס? 9.מהו הצבע המועדף עלייך?
שחור.. ויש צבעים שכול הזמן משתנים..ירוק,וכתום. 10.מקום מועדף עלייך-
כל מקום שהוא לא באר שבע חח.. 11.מילה אהובה-
פאק. 12.קללה אהובה-
זונה,כלבה? וגם בעברית זה כבר לא נשמע כמו קללות, זה כמו כינויי חיבה כבר XD 13.אדם אהוב-
עזבו אתם תצחקו עלי. 14.שמפו אהוב-
לא זוכרת תשם. . 15.תכונה אהובה-
אנלא יודעת.. :] 16.חנות אהובה-
דיסק קלאב. 17.תוכנית ילדים אהובה-
חח, דפנה ודודידו XD, סתם.. ארתור
18.תוכנית אהובה-
נוווו עזבו אותי בשקט. אתמול סוףסוף ראיתי טלוויזיה שעתיים אחרי שלא ראיתי חודשיים. אין לי כוח פשוט;[ 19.סידרה אהובה-
|מתה| 20.אתר אינטרנט אהוב-
תפפפפפוז. 21.חפץ אהוב-
גיטרה,דיסקים,מצלמה. 22.להקה אהובה-
אליס אין צ'יינס,נירוונה,פינק פלוייד,קווין,וביטלס!!
23.שחקן אהוב-
ג'וני דפ, ואורלנדו בלום. 24.שחקנית אהובה-
לא ממש יש חחח.. מי מסתכל על שחקניות?! 25.זמר אהוב-
קורט קוביין,ליין סטאלי. 26.זמרת אהובה-
הסולנית של נייטוויש, והממ..קורטני? אני לא יודעת חח.. 27.סרט אהוב-
שודדי הקאריבים
, ארמגדון
,רוק בבית ספר או שזה היה בית ספר לרוק? עזבו אני סנילית. 28.ספר אהוב-
אני בקושי קוראת. 29.ממתק אהוב-
מלאאא. 30.חטיף אהוב-
דובונים
דברים שנואים: 31.ממתק שנוא-
והוו אין דבר כזה. 32.משקה שנוא-
מיץ תפוחים.. איכסססססססססססססססססססססססס. 33.מאכל שנוא-
אבוקדו, המממ..לא מצליחה לחשוב על עוד מש'ו חחח.. 34.מקום שנוא-
באר שבע,בצפר,הכיתה שלי. 35.זמר שנוא-
הרעל סקעת מויאל.. וכול החרא הזה. 36.זמרת שנואה-
רוני? 37.שחקן שנוא-
לא יודעת.. 38.להקה שנואה-
בלינק 182. 39.סרט שנוא-
לאדעת. 40.ספר שנוא-
ללללללא יודעת!! 41.תוכנית ילדים שנואה-
בואנה השאלון הזה חופר טילים. 42.תוכנית שנואה-
אמאשלך. 43.מילה שנואה-
"טוב" !! 44.תכונה שנואה-
לא יודעת. 45.בן אדם שנוא-
איזה אחת.. 46.בגד שנוא-
לא יודעת. 47.חנות שנואה-
אין דבר כזה.
העדפות: 48.בין מים לבין סודה תעדיף-
מים. 49.בין פיצה לבין סלט תעדיף-
פיצה. 50.בין המבורגר לבין פיצה תעדיף-
פיצה. 51.בין קולה לדיאט קולה תעדיף-
קולה. 52.בין ממתק לחטיף תעדיף-
תלוי איזה חטיף :] 53.בין בית ספר לכלא תעדיף-
יש הבדל? 54.בין שחור לכחול תעדיף-
שחור. 55.בין טלויזיה למחשב תעדיף-
מחשב. 56.בין אמא לאבא תעדיף-
מזה השאלה הזאות!@#% 57.בין אחות לכלב תעדיף-
אין לי אחות. אז כלב. :] 58.בין אחות לאח תעדיף-
אותך. 59.בין אחות קטנה לאחות גדולה תעדיף-
גדולה. 60.בין רוני דואני לשירי מימון תעדיף-
שירי. 61.בין סידרה לתוכנית תעדיף-
סידרה. 62.בין דודה לסבתא תעדיף-
סבתא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 63.בין סרט בבית לבין ללכת לקולנוע תעדיף-
קולנוע. 64.בין חולצה לגופיה תעדיף-
תלוי איזה חולצה:] 65.בין חצאית למכנס תעדיף-
מכנס. 66.בין שוקו לתפוזים תעדיף-
שוקו. 67.בין חבר לחברה תעדיף-
חבר? 68.בין כאב אוזניים לכאב שיניים תעדיף-
אוזניים. 69.בין כאב בטן לכאב ראש תעדיף-
ראש. 70.בין בצפר לעבודה תעדיף-
עבודה. רעיונות: 71.מהו הרעיון הכי מטורף שאי פעם עשית?
יש הרבה.. 72.מהו הרעיון הכי מוזר שחשבת עליו?
נו עזבו אותי באמאשלכם. 73.מהו הרעיון הכי טוב שחשבת עליו?
|לתת לאמא שלך מכות!!@#%#$& 74.מהו הרעיון שלאחרונה ביצעת אותו?
זרקתי שולחן מהחלון. לא. 75.מהו הרעיון הכי גרוע שאי פעם שמעת?
מזה יעזור לכם בחיים אם אני אגיד?!

Aline In Chains

New member
../images/Emo203.gifחלק ב'.

האם אי פעם.. 76.האם אי פעם התאפרת?
שונאת איפור!! אם אני "מתאפרת" אז זה רק שחור בעיינים. 77.האם אי פעם ניסית סמים?
בטח, כל יום . 78.האם אי פעם עישנת?
לא, אבל בא לי לנסות P: 79.האם אי פעם חשבת להתאבד?
מזמןןןןןןן. 80.האם אי פעם אכלת כרוב ממולא?
איכס. 81.האם אי פעם שברת משהו בכוונה?
כן. 82.האם אי פעם הלכת מכות?
כן. 83.האם אי פעם כתבת שאלון?
כן. 84.האם אי פעם היית בחול?
כן. 85.האם אי פעם הקאת?
כן. 86.האם אי פעם עשית משהו והתחרטת עליו?
מלא. 87.האם אי פעם מצאת כסף ברחוב?
כן. 88.האם אי פעם קיללת את ההורים שלך?
כן. 89.האם אי פעם נכשלת במקצוע?
כן. המון. 90.האם אי פעם בישלת משהו?
חחח כן. 91.האם אי פעם שחית עם דולפינים?
לא.;[ 92.האם אי פעם אכלת סרטן?
איכס? מה?!?! 93.האם אי פעם התאהבת?
כן, אבל זה היה חד צדדי. חיים קשים. וכול שאר החברים לא הייתי מאוהבת בהם :| 94.האם אי פעם שברת למישהו את הלב?
יאפ =[, אמרו לי לפני כמה זמן. 95.האם אי פעם נפטר מישהו מהמשפחה שלך?
יאפ.
מה אם... 96.מה היית עושה אם היית זוכה במיליון שקל?
קונה תגיטרה שאני רוצה.., ואת כול הדיסקים שאני רוצה. 97.מה היית עושה אם היית זוכה במאה שקל?
מביאה לאמא שלך. 98.מה היית עושה אם היו מודיעים לך שמחר את הולכת למות?
בוכה? 99.מה היית עושה אם היו מודיעים לך שמחר אמא שלך עומדת למות?
כוסמאמאמאמאשלך!!@#%^#$%*& 100.מה היית עושה אם היית אלוהים?
עושה תעולם טוב יותר?
זה או זה: 101.תפוח או מלון-
איכככככככככככככככככככככככככככככככככככככככס. 102.חברות או חברים-
ידידים. 103.קולה או פפסי-
קולה. 104.דיאט קולה או קולה-
קולה. שאלתם כבר@#$% 105.טלפון או פלאפון-
פלאפון. 106.אמפי4 או אייפוד-
אמפי. 107.ריבוע או משולש-
משולש. 108.פיזיקה או ביולוגיה-
אייייייייייייייייייייכס. 109.סנופי או ארתור-
ארתור
110.קניון או סרט-
קניון. 111.לק אדום או לק חום-איכס. 112.פאקצות או פריקים-
איזה אנשים מפגרים אוף. יאללה נבחר בפריקים. 113.ערסים או חנונים-
חנונים!!1 114.מתנה אחת גדולה או כמה קטנות-
גדולה? 115.לי קופר או קרוקר--
לי קופר. 116.מנגו או קסטרו--
קסטרו. 117.מקדונלדס או סבארו--
מקדונלדס. 118.מצלמה דיגיטלית או מצלמה רגילה--
דיגיטלית . 119.להפתיע או להיות המופתע--
גם וגם:]
כןאו לא: 120.מסיבות הפתעה--
כן. 121.הומואים--
כן. 122.ההתנתקות--
לא אכפת לי. 123.סרטי אימה--
כן. 124.אלכוהול--
לא אכפתי לי. 125.כפכפים--
כן 126.סנדלים--
לא אכפת לי. 127.אולסטאר--
כן. 128.וואנס--
כן!! 129.אדידאס--
לא אכפת לי. 130.נייק--
כנ"ל 131.מותגים--
כנל"ל 132.רוק--
כן. 133.פופ--
לא. 134.היפ הופ--
לא.
זכרונות: 135.מהו הזיכרון הראשון שלך?-
שאכלתי דשא. 136.מהו הזיכרון הכי חזק שיש לך מפעם?-
איזה מש'ו כואב. 137.מה אתה זוכר מכיתה ב'?-
שהמורה לתנך עטפה לי תמחברת בצבע זהב וקישטה אותה. אל תשאלו. 138.מאיזה גיל אתה כבר זוכר דברים?
3. 139.מה אתה זוכר ממסיבת יום ההולדת האחרונה שהייתה לך?
חוטיני. אל תשאלו. 140.איך היה השאלון?
חופר עד מוות. 141.התחיל להימאס?
כן. 142.היית רוצה שימשך?
לאאאאא.

למעלה