זה הולך להיות ארוך...
מחקתי את כל מה שלא היה לי כוח אליו
1.שם:דאפי 2.גיל:16 3.אזור: שפלה-דרום 4.מין:פרוע וכמה שיותר דברים אהובים: 5.מה המאכל המועדף עלייך? גבינה צהובה הולנדית 6.מה המשקה המועדף עלייך? מיץ טרופי 7.מה המשחק מחשב האהוב עלייך? אין כזה :/ 8.מהו המשחק קופסא שאתה אוהב? יו,הרמז נראלי 9.מהו הצבע המועדף עלייך? סגול-ורוד 10.מקום מועדף עלייך- חוף פלמחים 11.מילה אהובה- נוירולוגיה^^ 12.קללה אהובה- אפס
13.אדם אהוב- דפי,חברה הכי טובה 14.שמפו אהוב- מה שיש >< 15.תכונה אהובה- כנות 16.חנות אהובה- סופר פארם
17.תוכנית ילדים אהובה- חתולי החצר
18.תוכנית אהובה- האוס
19.סידרה אהובה- זה לא אותו הדבר? :| 20.אתר אינטרנט אהוב- www.infomed.co.il 21.חפץ אהוב-המצלמה שלי
22.להקה אהובה- נושאי המגבעת 23.שחקן אהוב- הית' לדג'ר
24.שחקנית אהובה- אמילי קורי
או כל כוסית אחרת>< 25.זמר אהוב- בוב דילן 26.זמרת אהובה- לאדעת :: 27.סרט אהוב-טריינספוטינג,דוני דארקו,סנאצ' 28.ספר אהוב-הכובען המטורף ואייזק ניוטון
29.ממתק אהוב- גלידת בן אנד ג'ריס
30.חטיף אהוב-אפרופו דברים שנואים: 31.ממתק שנוא-הדבר הורוד הזה של הקוקוס
32.משקה שנוא-סודה 33.מאכל שנוא-דגים 34.מקום שנוא-התחנה המרכזית של ת"א 35.זמר שנוא-אביב גפן 36.זמרת שנואה-כריסטינה אגילרה 37.שחקן שנוא-לא נראה לי שיש 38.להקה שנואה-היהודים 39.סרט שנוא-אבודים בטוקיו גרוע:: העדפות: 48.בין מים לבין סודה תעדיף- מים 49.בין פיצה לבין סלט תעדיף- פיצצצצצה 50.בין המבורגר לבין פיצה תעדיף-תלוי מה בא לי 51.בין קולה לדיאט קולה תעדיף- קולה 52.בין ממתק לחטיף תעדיף- תלוי מה בא לי 53.בין בית ספר לכלא תעדיף- תלוי מה בא לי
54.בין שחור לכחול תעדיף- לאדעת 55.בין טלויזיה למחשב תעדיף- טלוויזיה עם דברים טובים 60.בין רוני דואני לשירי מימון תעדיף- רוני
63.בין סרט בבית לבין ללכת לקולנוע תעדיף-תלוי עם מי ואיזה סרט רעיונות: היו רעיונות טובים,אני פשוט לא זוכרת:: האם אי פעם.. 76.האם אי פעם התאפרת? כמובן 77.האם אי פעם ניסית סמים? רק כאלה שמואשרים ע"י משרד הבריאות 78.האם אי פעם עישנת? אכן 79.האם אי פעם חשבת להתאבד? חיובי 80.האם אי פעם אכלת כרוב ממולא? לא זוכרת
81.האם אי פעם שברת משהו בכוונה? כמובן 82.האם אי פעם הלכת מכות? לא רציניות,לצערי 83.האם אי פעם כתבת שאלון?לא,וטוב שכך^^ 84.האם אי פעם היית בחול? יס 85.האם אי פעם הקאת? אכן 86.האם אי פעם עשית משהו והתחרטת עליו? מן הסתם 87.האם אי פעם מצאת כסף ברחוב? לא נראה לי 88.האם אי פעם קיללת את ההורים שלך? יש מצב ^^ 89.האם אי פעם נכשלת במקצוע? הרבה
90.האם אי פעם בישלת משהו? לא משו שיצא טעים >< 91.האם אי פעם שחית עם דולפינים? כן^^ 92.האם אי פעם אכלת סרטן? לא,רק קיבלתי אחד בריאות
[לא באמת אבל תנו לי להשלות את עצמי] 93.האם אי פעם התאהבת? חיובי 94.האם אי פעם שברת למישהו את הלב? חיובי 95.האם אי פעם נפטר מישהו מהמשפחה שלך? יאפ מה אם... 96.מה היית עושה אם היית זוכה במיליון שקל? למה סתם לבאס?
97.מה היית עושה אם היית זוכה במאה שקל? מבזבזת אותו על דברים רגילים או שומרת 98.מה היית עושה אם היו מודיעים לך שמחר את הולכת למות? מ****** הרבה
99.מה היית עושה אם היו מודיעים לך שמחר אמא שלך עומדת למות? אומרת לה את כל מה שלא אמרתי אף פעם 100.מה היית עושה אם היית אלוהים? חסוי
זה או זה: 101.תפוח או מלון- מלון 102.חברות או חברים- תלוי בשביל מה |גילגולעיניים| 103.קולה או פפסי- קולה 104.דיאט קולה או קולה- קולה 105.טלפון או פלאפון- טלפון,ההורים משלמים
106.אמפי4 או אייפוד- אייפוד 107.ריבוע או משולש- ריבוע 108.פיזיקה או ביולוגיה- ביולוגיה כמובן 117.מקדונלדס או סבארו- תלוי מה בא לי 118.מצלמה דיגיטלית או מצלמה רגילה-דיגיטלית כמובן 119.להפתיע או להיות המופתע- גם וגם ^^ כןאו לא: 120.מסיבות הפתעה-בטח 121.הומואים-בטח 123.סרטי אימה-למה לא? 124.אלכוהול-כמה שיותר,בבקשה 127.אולסטאר-ממש לא 131.מותגים-למה לא 132.רוק-בטח 133.פופ-כנ"ל 134.היפ הופ-כנ"ל זכרונות: אני סנילית