שאלון ארוך..

dafi daf

New member
אני חושבת שהמילה סיידר מרמזת על זה

שזה מוגז

J92

New member
../images/Emo54.gifחשבתי,

שהמילה סיידר מקושרת איכשהו לטבעי. נו שוין.זה טעים כל כך,בעיקר המוגז

«Jimmy Page»

New member
היי, גם לי משעמם. :|

1.שם: גיא 2.גיל: 16 3.אזור: תל אביב 4.מין: זכר oO דברים אהובים: 5.מה המאכל המועדף עלייך? סטייק פילה. מדיום-וול. 6.מה המשקה המועדף עלייך? ג'ק דניאלס
7.מה המשחק מחשב האהוב עלייך? אין 8.מהו המשחק קופסא שאתה אוהב? הממ שש-בש? >< 9.מהו הצבע המועדף עלייך? שחור\כחול\אדום 10.מקום מועדף עלייך- החדר שלי, בחורף 11.מילה אהובה- קונספט. :ם 12.קללה אהובה- לא מקלל מספיק בכדי שתהיה אחת. 13.אדם אהוב- הו, תלוי איפה ומתי. 14.שמפו אהוב- oO מה שיש. 15.תכונה אהובה- הממ אופטימיות. 16.חנות אהובה- 'המחתרת', בת"א. 17.תוכנית ילדים אהובה- אני חושב שהחתולים הסמוראים. :p 18.תוכנית אהובה- סאות'פארק 19.סידרה אהובה- אבודים 20.אתר אינטרנט אהוב- הממ תפוז? :X 21.חפץ אהוב- הגיטרה 22.להקה אהובה- אי אפשר לבחור אחת >< 23.שחקן אהוב- הממ שאלה טובה. 24.שחקנית אהובה- ^ 25.זמר אהוב- רוברט פלאנט\אדי וודר\ליין סטיילי 26.זמרת אהובה- הממ זאת ששרה את The Great Gig in the Sky של פינק פלויד P: 27.סרט אהוב- להרוג את ביל, כנראה 28.ספר אהוב- התפסן בשדה השיפון\ג'.ד. סלינג'ר 29.ממתק אהוב- הו, תלוי במצברוח 30.חטיף אהוב- ^ דברים שנואים: 31.ממתק שנוא- יש דבר כזה? :ם 32.משקה שנוא- המיץ המוזר שמקבלים ב'שניצל איילה' בדיזנגוף סנטר :X 33.מאכל שנוא- כל דבר עם קטשופ. כן כן. 34.מקום שנוא- הממ אין לי מושג. 35.זמר שנוא- אנא עארף, אבי ביטר? oO 36.זמרת שנואה- שרית חדד או משהו כזה. 37.שחקן שנוא- בראד פיט כשהוא מנסה לשחק קומדיה. 38.להקה שנואה- הו, יש לא מעט. P: 39.סרט שנוא- פרל הארבור 40.ספר שנוא- עוד לא נתקלתי באחד כזה 41.תוכנית ילדים שנואה- כל תכנית מודרנית. ניו סקול סאקס. 42.תוכנית שנואה- כל טלנובלה. 43.מילה שנואה- ראסמי, כשהיא נאמרת ע"י אנשים שלא מתאים להם להגיד אותה. 44.תכונה שנואה- דו-קוטביות 45.בן אדם שנוא- אמ. נסראללה? :X 46.בגד שנוא- מכנסיים קצרים. 47.חנות שנואה- הממ. לא הרהרתי בכך עדיין. העדפות: 48.בין מים לבין סודה תעדיף- מים 49.בין פיצה לבין סלט תעדיף- פיצה 50.בין המבורגר לבין פיצה תעדיף- הממ פיצה 51.בין קולה לדיאט קולה תעדיף- קולה 52.בין ממתק לחטיף תעדיף- זה פשוט קשה מדי ]: 53.בין בית ספר לכלא תעדיף- בית ספר 54.בין שחור לכחול תעדיף- שחור 55.בין טלויזיה למחשב תעדיף- מחשב 56.בין אמא לאבא תעדיף- זה מרושע >< 57.בין אחות לכלב תעדיף- כנ"ל D: 58.בין אחות לאח תעדיף- אח 59.בין אחות קטנה לאחות גדולה תעדיף- אחות גדולה 60.בין רוני דואני לשירי מימון תעדיף- לעקור לעצמי את עור התוף 61.בין סידרה לתוכנית תעדיף- תוכנית, כי אפשר להתחיל מהאמצע בלי לחטוף שבץ 62.בין דודה לסבתא תעדיף- לא יודע >< 63.בין סרט בבית לבין ללכת לקולנוע תעדיף- תלוי עם מי... 64.בין חולצה לגופיה תעדיף- חולצה 65.בין חצאית למכנס תעדיף- WTF 66.בין שוקו לתפוזים תעדיף- תלוי במצברוח :X 67.בין חבר לחברה תעדיף- חברה D: 68.בין כאב אוזניים לכאב שיניים תעדיף- כאב שיניים 69.בין כאב בטן לכאב ראש תעדיף- כאב ראש 70.בין בצפר לעבודה תעדיף- בצפר [סה"כ לא מבקשים מאיתנו הרבה, וזה עם החברים והכל] רעיונות: 71.מהו הרעיון הכי מטורף שאי פעם עשית? לא יודע >< 72.מהו הרעיון הכי מוזר שחשבת עליו? לחכות על הגג של הקיר טיפוס בספורטק, וכשמישהו מגיע עד למעלה, לצפור עליו עם צופר אוויר. :ם 73.מהו הרעיון הכי טוב שחשבת עליו? לא יכול לחשוב על אחד. 74.מהו הרעיון שלאחרונה ביצעת אותו? חיברתי רמקולים ניידים למולטי אפקט במקום המגבר, כדי לא לעשות הרבה רעש. 75.מהו הרעיון הכי גרוע שאי פעם שמעת? כשרואים אמא עם עגלה ותינוק בקניון, לרוץ ממש מהר, לדרוך על התינוק ולהמשיך לרוץ. :ם האם אי פעם.. 76.האם אי פעם התאפרת? פורים. ]: 77.האם אי פעם ניסית סמים? נופ 78.האם אי פעם עישנת? כן :/ 79.האם אי פעם חשבת להתאבד? לא ברצינות 80.האם אי פעם אכלת כרוב ממולא? כן ]: 81.האם אי פעם שברת משהו בכוונה? בוודאי 82.האם אי פעם הלכת מכות? בקטנה. סיימתי את זה די מהר.
83.האם אי פעם כתבת שאלון? לא 84.האם אי פעם היית בחול? כן 85.האם אי פעם הקאת? כן 86.האם אי פעם עשית משהו והתחרטת עליו? תמיד 87.האם אי פעם מצאת כסף ברחוב? כן D: 88.האם אי פעם קיללת את ההורים שלך? לא ממש 89.האם אי פעם נכשלת במקצוע? על הגבול [55] 90.האם אי פעם בישלת משהו? סוג של P: 91.האם אי פעם שחית עם דולפינים? לא :ם 92.האם אי פעם אכלת סרטן? לא 93.האם אי פעם התאהבת? יש מצב 94.האם אי פעם שברת למישהו את הלב? בערך.. :/ 95.האם אי פעם נפטר מישהו מהמשפחה שלך? כן מה אם... 96.מה היית עושה אם היית זוכה במיליון שקל? אולפן ביתי שכולל ציוד הקלטות איכותי, גיבסון EDS-1275, גיבסון לס פול קאסטום, פנדר סטראט' וכמה מגברי מנורות ישנים. 97.מה היית עושה אם היית זוכה במאה שקל? מוסיף חמישי וקונה בקבוק ג'ק דניאלס >< 98.מה היית עושה אם היו מודיעים לך שמחר אתה הולך למות? מלחין שיר פרידה או משהו 99.מה היית עושה אם היו מודיעים לך שמחר אמא שלך עומדת למות? הו, זה היה יכול להיות מבאס 100.מה היית עושה אם היית אלוהים? גורם לאנשים לבצע טקסים מפגרים באמונה שזה יציל אותם ממוות ממושך וכואב D: זה או זה: 101.תפוח או מלון- הממ תפוח 102.חברות או חברים- גם וגם >< 103.קולה או פפסי- קולה 104.דיאט קולה או קולה- קולה 105.טלפון או פלאפון- פלאפון 106.אמפי4 או אייפוד- זה אותו דבר :| אבל אמפי4 107.ריבוע או משולש- משולש? 108.פיזיקה או ביולוגיה- ביולוגיה 109.סנופי או ארתור- ארתור!#^ 110.קניון או סרט- הממ תלוי עם מי 111.לק אדום או לק חום- WTF :| 112.פאקצות או פריקים- עזבו אותי מסטיגמות :X 113.ערסים או חנונים- ^ 114.מתנה אחת גדולה או כמה קטנות- אחת גדולה [?] 115.לי קופר או קרוקר- לא אכפת לי >< 116.מנגו או קסטרו- :| 117.מקדונלדס או סבארו- מקדונלדס [למרות שהמון זמן לא יצא לי לאכול שם] 118.מצלמה דיגיטלית או מצלמה רגילה- רגילה. אולדסקול
119.להפתיע או להיות המופתע- להפתיע כןאו לא: 120.מסיבות הפתעה- כן :] 121.הומואים- למה לא 122.ההתנתקות- כן, עד שלב מסויים :| 123.סרטי אימה- כן!#^%#! והרבה. 124.אלכוהול- מדי פעם, כן 125.כפכפים- כן D: 126.סנדלים- לא עליי. 127.אולסטאר- בוודאי 128.וואנס- בכיף 129.אדידאס- אוקיי :ם 130.נייק- טוב די 131.מותגים- לא 132.רוק- בוודאי
133.פופ- לא ממש... אבל תלוי. 134.היפ הופ- לא ממש :X זכרונות: 135.מהו הזיכרון הראשון שלך? אני, קטנטן, מתעסק בכפתורים של הוידאו\מנסה לשחק מטקות עם אמא D: 136.מהו הזיכרון הכי חזק שיש לך מפעם? איך שנורא נבהלתי כשרק הביאו לכאן את החתול שלי [גיל 3] :D 137.מה אתה זוכר מכיתה ב'? שהייתה לי מחנכת גרועה למדי 138.מאיזה גיל אתה כבר זוכר דברים? סביבות 3, אולי קצת קודם 139.מה אתה זוכר ממסיבת יום ההולדת האחרונה שהייתה לך? הרבה, הרבה וויסקי, ואנשים טובים :] 140.איך היה השאלון? לא רע :X 141.התחיל להימאס? כמו כל שאלון בעל 10,000 שאלות 142.היית רוצה שימשך? לא כרגע, תודה D:

dafi daf

New member
זה הולך להיות ארוך...

מחקתי את כל מה שלא היה לי כוח אליו
1.שם:דאפי 2.גיל:16 3.אזור: שפלה-דרום 4.מין:פרוע וכמה שיותר דברים אהובים: 5.מה המאכל המועדף עלייך? גבינה צהובה הולנדית 6.מה המשקה המועדף עלייך? מיץ טרופי 7.מה המשחק מחשב האהוב עלייך? אין כזה :/ 8.מהו המשחק קופסא שאתה אוהב? יו,הרמז נראלי 9.מהו הצבע המועדף עלייך? סגול-ורוד 10.מקום מועדף עלייך- חוף פלמחים 11.מילה אהובה- נוירולוגיה^^ 12.קללה אהובה- אפס
13.אדם אהוב- דפי,חברה הכי טובה 14.שמפו אהוב- מה שיש >< 15.תכונה אהובה- כנות 16.חנות אהובה- סופר פארם
17.תוכנית ילדים אהובה- חתולי החצר
18.תוכנית אהובה- האוס
19.סידרה אהובה- זה לא אותו הדבר? :| 20.אתר אינטרנט אהוב- www.infomed.co.il 21.חפץ אהוב-המצלמה שלי
22.להקה אהובה- נושאי המגבעת 23.שחקן אהוב- הית' לדג'ר
24.שחקנית אהובה- אמילי קורי
או כל כוסית אחרת>< 25.זמר אהוב- בוב דילן 26.זמרת אהובה- לאדעת :: 27.סרט אהוב-טריינספוטינג,דוני דארקו,סנאצ' 28.ספר אהוב-הכובען המטורף ואייזק ניוטון
29.ממתק אהוב- גלידת בן אנד ג'ריס
30.חטיף אהוב-אפרופו דברים שנואים: 31.ממתק שנוא-הדבר הורוד הזה של הקוקוס
32.משקה שנוא-סודה 33.מאכל שנוא-דגים 34.מקום שנוא-התחנה המרכזית של ת"א 35.זמר שנוא-אביב גפן 36.זמרת שנואה-כריסטינה אגילרה 37.שחקן שנוא-לא נראה לי שיש 38.להקה שנואה-היהודים 39.סרט שנוא-אבודים בטוקיו גרוע:: העדפות: 48.בין מים לבין סודה תעדיף- מים 49.בין פיצה לבין סלט תעדיף- פיצצצצצה 50.בין המבורגר לבין פיצה תעדיף-תלוי מה בא לי 51.בין קולה לדיאט קולה תעדיף- קולה 52.בין ממתק לחטיף תעדיף- תלוי מה בא לי 53.בין בית ספר לכלא תעדיף- תלוי מה בא לי
54.בין שחור לכחול תעדיף- לאדעת 55.בין טלויזיה למחשב תעדיף- טלוויזיה עם דברים טובים 60.בין רוני דואני לשירי מימון תעדיף- רוני
63.בין סרט בבית לבין ללכת לקולנוע תעדיף-תלוי עם מי ואיזה סרט רעיונות: היו רעיונות טובים,אני פשוט לא זוכרת:: האם אי פעם.. 76.האם אי פעם התאפרת? כמובן 77.האם אי פעם ניסית סמים? רק כאלה שמואשרים ע"י משרד הבריאות 78.האם אי פעם עישנת? אכן 79.האם אי פעם חשבת להתאבד? חיובי 80.האם אי פעם אכלת כרוב ממולא? לא זוכרת
81.האם אי פעם שברת משהו בכוונה? כמובן 82.האם אי פעם הלכת מכות? לא רציניות,לצערי 83.האם אי פעם כתבת שאלון?לא,וטוב שכך^^ 84.האם אי פעם היית בחול? יס 85.האם אי פעם הקאת? אכן 86.האם אי פעם עשית משהו והתחרטת עליו? מן הסתם 87.האם אי פעם מצאת כסף ברחוב? לא נראה לי 88.האם אי פעם קיללת את ההורים שלך? יש מצב ^^ 89.האם אי פעם נכשלת במקצוע? הרבה
90.האם אי פעם בישלת משהו? לא משו שיצא טעים >< 91.האם אי פעם שחית עם דולפינים? כן^^ 92.האם אי פעם אכלת סרטן? לא,רק קיבלתי אחד בריאות
[לא באמת אבל תנו לי להשלות את עצמי] 93.האם אי פעם התאהבת? חיובי 94.האם אי פעם שברת למישהו את הלב? חיובי 95.האם אי פעם נפטר מישהו מהמשפחה שלך? יאפ מה אם... 96.מה היית עושה אם היית זוכה במיליון שקל? למה סתם לבאס?
97.מה היית עושה אם היית זוכה במאה שקל? מבזבזת אותו על דברים רגילים או שומרת 98.מה היית עושה אם היו מודיעים לך שמחר את הולכת למות? מ****** הרבה
99.מה היית עושה אם היו מודיעים לך שמחר אמא שלך עומדת למות? אומרת לה את כל מה שלא אמרתי אף פעם 100.מה היית עושה אם היית אלוהים? חסוי
זה או זה: 101.תפוח או מלון- מלון 102.חברות או חברים- תלוי בשביל מה |גילגולעיניים| 103.קולה או פפסי- קולה 104.דיאט קולה או קולה- קולה 105.טלפון או פלאפון- טלפון,ההורים משלמים
106.אמפי4 או אייפוד- אייפוד 107.ריבוע או משולש- ריבוע 108.פיזיקה או ביולוגיה- ביולוגיה כמובן 117.מקדונלדס או סבארו- תלוי מה בא לי 118.מצלמה דיגיטלית או מצלמה רגילה-דיגיטלית כמובן 119.להפתיע או להיות המופתע- גם וגם ^^ כןאו לא: 120.מסיבות הפתעה-בטח 121.הומואים-בטח 123.סרטי אימה-למה לא? 124.אלכוהול-כמה שיותר,בבקשה 127.אולסטאר-ממש לא 131.מותגים-למה לא 132.רוק-בטח 133.פופ-כנ"ל 134.היפ הופ-כנ"ל זכרונות: אני סנילית

megadeth3

New member
וואו משעמם לי

.שם:אריאב 2.גיל:16 3.אזור:צפון 4.מין:זכר דברים אהובים: 5.מה המאכל המועדף עלייך? פיצה! וסיריאל (דגני בוקר) 6.מה המשקה המועדף עלייך? בירה, או כל משקה קל 7.מה המשחק מחשב האהוב עלייך? דיאבלו, כנראה 8.מהו המשחק קופסא שאתה אוהב? מונופול. 9.מהו הצבע המועדף עלייך? אין ממש 10.מקום מועדף עלייך- יש הרבה... נגיד ש... הקיבוץ שלי 11.מילה אהובה- אפס 12.קללה אהובה- אפס 13.אדם אהוב- חברה שלי 14.שמפו אהוב- הרבאל אסנס 15.תכונה אהובה- נחמדות 16.חנות אהובה- פיצריה... 17.תוכנית ילדים אהובה- אקס מן, בובספוג 18.תוכנית אהובה- לא רואה הרבה תוכניות... שיהיה... החתולים האלה מניקולודיאון 19.סידרה אהובה- מה ההבדל? 20.אתר אינטרנט אהוב- לא יודע... 21.חפץ אהוב- הגיטרה של אמיל, והנגן מולטימדיה שלי 22.להקה אהובה- יש הרבה... כרגע פרל ג'אם וגם זפלין 23.שחקן אהוב- יש כמה טובים... נגיד בראד פיט בפייט קלאב. 24.שחקנית אהובה- לא יודע 25.זמר אהוב- אדי ווידר 26.זמרת אהובה- לא מת עלייה, אבל לאלאניס מוריסט (או איך שלא כותבים את זה) יש אחלה קול 27.סרט אהוב- וואו יש המון... 28.ספר אהוב- קראתי את חמשת ההארי פוטרים הראשונים... אבל אני לא יכול להגיד שאני אוהב אותם. 29.ממתק אהוב- חמוץ מתוק, נו השטיחים האלה. 30.חטיף אהוב- דוריטוס דברים שנואים: 31.ממתק שנוא- לא יודע 32.משקה שנוא- סודה 33.מאכל שנוא- כל הדברים המרוקאים המסובכים האלה שסבתא מכינה... למרות שרוב הפעמים היא מכינה אוכל בן זונה 34.מקום שנוא- כל הבתי חולים למיניהם שעברתי בהם בדיקות כאלה ואחרות 35.זמר שנוא- יהודה סעדו ללא ספק 36.זמרת שנואה-יש הרבה... זהבה בן הבולטת מבינהן 37.שחקן שנוא- לא יודע... מה כל הקטע הזה עם השנאה?? 38.להקה שנואה- כל הלהקות אלטרנלטיב למיניהן. 39.סרט שנוא- לא יודע 40.ספר שנוא- הבוק ריפורט גרם לי לשנוא את הצמרמות הזה באנגלית 41.תוכנית ילדים שנואה- יש כמה... בעיקר מהופ 42.תוכנית שנואה- כל החרא הזה שהתחילו לשדר בערוץ 2 43.מילה שנואה- כביר 44.תכונה שנואה- חאראיות 45.בן אדם שנוא- לא שונא בני אדם. 46.בגד שנוא- בגד פאקאצי 47.חנות שנואה- אין העדפות: 48.בין מים לבין סודה תעדיף- מים 49.בין פיצה לבין סלט תעדיף- פיצה!!! 50.בין המבורגר לבין פיצה תעדיף- פיצה!!! 51.בין קולה לדיאט קולה תעדיף- קולה 52.בין ממתק לחטיף תעדיף- חטיף 53.בין בית ספר לכלא תעדיף- בית ספר 54.בין שחור לכחול תעדיף- כחול 55.בין טלויזיה למחשב תעדיף- מחשב 56.בין אמא לאבא תעדיף- לא רוצה 57.בין אחות לכלב תעדיף- אין לי אחות 58.בין אחות לאח תעדיף- הייתי רוצה להחליף את אחי לזמן קצר באחות... ולראות איך זה 59.בין אחות קטנה לאחות גדולה תעדיף- אחות גדולה 60.בין רוני דואני לשירי מימון תעדיף- אקדח לראש 61.בין סידרה לתוכנית תעדיף- מה ההבדל המזויין 62.בין דודה לסבתא תעדיף- סבתא 63.בין סרט בבית לבין ללכת לקולנוע תעדיף- שניהם סבבה 64.בין חולצה לגופיה תעדיף- חולצה 65.בין חצאית למכנס תעדיף- מכנס 66.בין שוקו לתפוזים תעדיף- שוקו 67.בין חבר לחברה תעדיף- כבת זוג... חברה 68.בין כאב אוזניים לכאב שיניים תעדיף- כאב אוזניים 69.בין כאב בטן לכאב ראש תעדיף- כאב ראש... סבלתי מספיק כאבי בטן בחיים שלי 70.בין בצפר לעבודה תעדיף- בצפר רעיונות: 71.מהו הרעיון הכי מטורף שאי פעם עשית? לא יודע... הסנפתי רטלין תוך כדי שיעור מדעי החברה... אבל זה לא מטורף 72.מהו הרעיון הכי מוזר שחשבת עליו? וואו... יש מלא 73.מהו הרעיון הכי טוב שחשבת עליו? לא עולה לי כרגע 74.מהו הרעיון שלאחרונה ביצעת אותו? חלאס אני עייף 75.מהו הרעיון הכי גרוע שאי פעם שמעת? יש הרבה... האם אי פעם.. 76.האם אי פעם התאפרת? לא שזכור לי... אולי בפורים שהייתי ילד קטן 77.האם אי פעם ניסית סמים? קלים 78.האם אי פעם עישנת? הרבה... כרגע מנסה להפסיק 79.האם אי פעם חשבת להתאבד? לא 80.האם אי פעם אכלת כרוב ממולא? כן 81.האם אי פעם שברת משהו בכוונה? לא 82.האם אי פעם הלכת מכות? כן 83.האם אי פעם כתבת שאלון? לא 84.האם אי פעם היית בחול? כן 85.האם אי פעם הקאת? הרבה פעמים 86.האם אי פעם עשית משהו והתחרטת עליו? כן 87.האם אי פעם מצאת כסף ברחוב? מצאתי בחנות אם זה נחשב 88.האם אי פעם קיללת את ההורים שלך? כן 89.האם אי פעם נכשלת במקצוע? כן 90.האם אי פעם בישלת משהו? טוסט, חביתה 91.האם אי פעם שחית עם דולפינים? לא 92.האם אי פעם אכלת סרטן? כן 93.האם אי פעם התאהבת? כן... 94.האם אי פעם שברת למישהו את הלב? לא... אבל נשבר לי... עכשיו זה כבר בסדר... היא חזרה 95.האם אי פעם נפטר מישהו מהמשפחה שלך? כן סבא... עדיין די מתגעגע מה אם... 96.מה היית עושה אם היית זוכה במיליון שקל? רשימה ארוכה מידי... אני חושב שהייתי מסדר להורים את המצב הכלכלי ואז מסדר את עצמי. 97.מה היית עושה אם היית זוכה במאה שקל? נותן להורים, כמו מה שעשיתי עם כל הכסף שלי 98.מה היית עושה אם היו מודיעים לך שמחר את הולכת למות? מודה לכולם על אחלה חיים... ומבלה את היום האחרון עם חברה שלי 99.מה היית עושה אם היו מודיעים לך שמחר אמא שלך עומדת למות? מעדיף שלא לחשוב על זה 100.מה היית עושה אם היית אלוהים? מוציא קיטור מהאוזניים ויורה קורים על הרעים זה או זה: 101.תפוח או מלון- מלון 102.חברות או חברים- חברים 103.קולה או פפסי- קולה 104.דיאט קולה או קולה- קולה 105.טלפון או פלאפון- פלאפון 106.אמפי4 או אייפוד- הנגן מולטימדיה הזה שיש לי 107.ריבוע או משולש- מזה השאלה הזאת? 108.פיזיקה או ביולוגיה- פיזיקה 109.סנופי או ארתור- ארתור 110.קניון או סרט- סרט 111.לק אדום או לק חום- לא שם לק 112.פאקצות או פריקים- מתנגד להבדלות כאלה ואחרות... אבל לא סובל את הפאקאצות שאני מכיר 113.ערסים או חנונים- חנונים לא מזיקים 114.מתנה אחת גדולה או כמה קטנות-אחת גדולה 115.לי קופר או קרוקר-לא אוהב מותגים 116.מנגו או קסטרו-די עם זה 117.מקדונלדס או סבארו-אף פעם לא אכלתי בסבארו... אבל ראיתי שיש שם פיצה אז שיהיה סבארו 118.מצלמה דיגיטלית או מצלמה רגילה- לא יודע... הקטע ברגילה זה שמפתחים את הפילים ואז באמת עושים משהו עם התמונה. 119.להפתיע או להיות המופתע- להפתיע כןאו לא: 120.מסיבות הפתעה-סבבה 121.הומואים-אין לי בעייה אישית איתם 122.ההתנתקות- אז זה היה נשמע סבבה... לאור המצב היום, חבל שזה קרה. 123.סרטי אימה- סבבה לגמרי 124.אלכוהול- טוב 125.כפכפים- טוב 126.סנדלים- לא טוב 127.אולסטאר- לא נועל 128.וואנס- לא נועל 129.אדידאס- לא יודע 130.נייק- בסדר 131.מותגים- לא 132.רוק- סבבה 133.פופ- לא 134.היפ הופ- לא לא זכרונות: 135.מהו הזיכרון הראשון שלך? נראה לי רצח רבין 136.מהו הזיכרון הכי חזק שיש לך מפעם?נראה לי שרצח רבין 137.מה אתה זוכר מכיתה ב'? שהצקתי לאיזה ילד אחד חדש... שלומד איתנמו עד היום 138.מאיזה גיל אתה כבר זוכר דברים? 5 139.מה אתה זוכר ממסיבת יום ההולדת האחרונה שהייתה לך? כלום 140.איך היה השאלון? בסדר 141.התחיל להימאס? בהחלט 142.היית רוצה שימשך? לא

למעלה