שאלון אלפבית...

nni8

New member
עונתיתיהה

אלרגית למשהו?כן בת כמה?14 וחצי גמני...(תשלימי):לובשת אולסטאר חיחי דקרת או חתכת את עצמך?פפ.. המילה שאמרת הכי הרבה היום?אין ורדית הפרה או שוקי והפצפונים?ורדית הפרה זהב או כסף?זהב חבר יש?לא טוויטי וסילבסטר או טום וג'רי?טום וגרי יודע מדוע ולמה לובשת הזברה פיג'מה?כן חיחי כסף או אהבה?אהבה לבוש ספורטיבי או גנדרני?תלוי מתי מה הדבר הכי מביך שקרה לך?אממ נקשרת לחפצים?כה סיגריות או סמים?לא זה ולא זה עצמות שבורות היו?לא פוחדת מחרקים או מגבהים?לא צרפתית, בלי לשון או בלחי?אממ קקה או קאקי?חרא חח ראית מישהו מפורסם במציאות?כן שתית אלכוהול?כן תסיימי במשפט:

יעל 13

New member
אנייייייייי

אלרגית למשהו?כן בת כמה?14 גמני...(תשלימי):מוזרה? דקרת או חתכת את עצמך?לא המילה שאמרת הכי הרבה היום?אני עייפה ורדית הפרה או שוקי והפצפונים?מה? זהב או כסף?כסף חבר יש?לא טוויטי וסילבסטר או טום וג'רי?טוויטי וסילבסטר יודע מדוע ולמה לובשת הזברה פיג'מה? כי ככה היא רצתה להתלבש היום כסף או אהבה?אהבה לבוש ספורטיבי או גנדרני?תלוי מה הדבר הכי מביך שקרה לך?מלא דברים נקשרת לחפצים?כן סיגריות או סמים?סיגריות עצמות שבורות היו?לא פוחדת מחרקים או מגבהים?חרקים...איכס צרפתית, בלי לשון או בלחי?מיכל תענה במקומי...חחחח קקה או קאקי?אה? ראית מישהו מפורסם במציאות?כן שתית אלכוהול?כן תסיימי במשפט: אהבתי את השאלון

ffiendd

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

אלרגית למשהו? לא שידוע לי. בת כמה? 15. גמני...(תשלימי): צבעונית. דקרת או חתכת את עצמך? לא. המילה שאמרת הכי הרבה היום? אני אוהבת אותך. ורדית הפרה או שוקי והפצפונים? ורדית. למרות ששוקי יותר חמוד ושווה כזה, שוקולד פרה יותר טעים. זהב או כסף? כסף. חבר יש? כן. טוויטי וסילבסטר או טום וג'רי? טום וג'רי. יודע מדוע ולמה לובשת הזברה פיג'מה? כי זה נח לה, אל תסתכלו עליה מוזר. כסף או אהבה? אהבה, כמה קיטשי. לבוש ספורטיבי או גנדרני? גנדרני. מה הדבר הכי מביך שקרה לך? אני מביכה את עצמי מבלי לשים לב. נקשרת לחפצים? כןכן. פעם יותר, אבל גם היום. סיגריות או סמים? סמים. עצמות שבורות היו? לא. פוחדת מחרקים או מגבהים? חרקים. צרפתית, בלי לשון או בלחי? צרפתית בלחי? מה זה אמור להביע? ממ, אולי התכוונתם לנשיקה בלחי. אז כמובן שצרפתית, גם אם היא בלי לשון. קקה או קאקי? קקה. ראית מישהו מפורסם במציאות? כמובן. שתית אלכוהול? כמובן. תסיימי במשפט: יש לי דובון

Seret Shel Sex

New member
../images/Emo71.gif../images/Emo160.gifעונה מהר וזזה ../images/Emo9.gif

אלרגית למשהו? דשא
בת כמה? [כמעט] 15!
גמני...(תשלימי): סוגדת לרובי וויליאמס
דקרת או חתכת את עצמך? ברור! כל יום כל היום!
המילה שאמרת הכי הרבה היום? "רד מהספה!"
ורדית הפרה או שוקי והפצפונים?
אפחד! זהב או כסף? כסף
והרבה
חבר יש? נופ
טוויטי וסילבסטר או טום וג'רי? כמובן שטוויטי
יודע מדוע ולמה לובשת הזברה פיג'מה? הלוואי וידעתי
כסף או אהבה? גם וגם
לבוש ספורטיבי או גנדרני? ספורטיבי
מה הדבר הכי מביך שקרה לך? אוהו יש הרבה
נקשרת לחפצים? בהחלט!!!! במיוחד פסחזון שלי
סיגריות או סמים? נאן.
עצמות שבורות היו? לא, אבל ניתוחים כן
פוחדת מחרקים או מגבהים? גבהים, יש לי פחד נוראי.
צרפתית, בלי לשון או בלחי? צרפתית
אבל ממישהו מסויים
קקה או קאקי? קקעעעעעעעעע
ראית מישהו מפורסם במציאות? הוא קרוב משפחה שלי
שתית אלכוהול? יאפ
תסיימי במשפט: מחר אילתתתתתתתתתתת |אילת|

irashady

New member
אנייי

אלרגית למשהו? לא בת כמה? 17 גמני...(תשלימי): מאושרת דקרת או חתכת את עצמך? אממ בטעות ים פעמים נחתכתי המילה שאמרת הכי הרבה היום? (לא למדתי ל) "פסיכומטרי" ורדית הפרה או שוקי והפצפונים? ורדה זהב או כסף? כסף חבר יש? לא טוויטי וסילבסטר או טום וג'רי? טוויטי וסילבסטר יודע מדוע ולמה לובשת הזברה פיג'מה? כי משינה אמרו כסף או אהבה? שניהם לבוש ספורטיבי או גנדרני? ספורטיבי מה הדבר הכי מביך שקרה לך? לא זכור נקשרת לחפצים? כן... למחשב חחח סיגריות או סמים?בשניהם אני בחיים לא אגע... עצמות שבורות היו? כן.. יד שמאל פוחדת מחרקים או מגבהים? חרקים צרפתית, בלי לשון או בלחי? צרפתית קקה או קאקי? קקה ראית מישהו מפורסם במציאות? מ=ש=י=נ=ה (פול פעמים) שתית אלכוהול? אממ בחגים נחשב? לא נוגעת בזה תסיימי במשפט: המון שלום!

oneheart1

New member
עונה

אלרגית למשהו?מלח,חומץ,אופטלגין
בת כמה? 19 גמני...(תשלימי):ילדה חמודה
דקרת או חתכת את עצמך? לא
המילה שאמרת הכי הרבה היום?יהודה סעדו כ
עליו
ורדית הפרה או שוקי והפצפונים? שוקי והפצפונים
זהב או כסף? כסף
חבר יש?אין
טוויטי וסילבסטר או טום וג'רי?טוויטי וסילבסטר
יודע מדוע ולמה לובשת הזברה פיג'מה? בגלל שנוח לה
כסף או אהבה? אהבה
לבוש ספורטיבי או גנדרני? ספורטיבי
מה הדבר הכי מביך שקרה לך? נקשרת לחפצים? לא
סיגריות או סמים?לא
עצמות שבורות היו? לא
פוחדת מחרקים או מגבהים?גבהים,חרקים
צרפתית, בלי לשון או בלחי? בלי לשון
קקה או קאקי? קקה
ראית מישהו מפורסם במציאות? כן
שתית אלכוהול?לא
תסיימי במשפט: יהודי לא מגרש יהודי

inbal145

New member
^^

אלרגית למשהו? יש מצב. XD בת כמה? 15 וחצי. גמני...(תשלימי): אוהבת את עברי לידר עד מאוד. ^^ דקרת או חתכת את עצמך? הכי רחוק שהגעתי זה לחרוט על עצמי חלש חלש.
המילה שאמרת הכי הרבה היום? לא יודעת.
ורדית הפרה או שוקי והפצפונים? איכסה. זהב או כסף? כסף [?]. חבר יש? לא בדיוק... X: טוויטי וסילבסטר או טום וג'רי? טום וג'רי.
יודע מדוע ולמה לובשת הזברה פיג'מה? זאת שאלה שמטרידה אותי כל חיי. ]: כסף או אהבה? אהבה. לבוש ספורטיבי או גנדרני? ספורטיבי. ^^ מה הדבר הכי מביך שקרה לך? אני אדלג. :$ נקשרת לחפצים? אולי. XD סיגריות או סמים? לא זה ולא זה. עצמות שבורות היו? לא *טפו טפו טפו*. פוחדת מחרקים או מגבהים? חרקים. ): צרפתית, בלי לשון או בלחי? המ, תלוי עם מי וכאלה. X: קקה או קאקי? קקה. ^^ ראית מישהו מפורסם במציאות? כןכןכןןןןןןןןןןן!!!11111
שתית אלכוהול? כן. תסיימי במשפט: הגיע הזמן להיפטר מהנסיך הבובו.

sapi1212

New member
חח עונה

אלרגית למשהו? לא בת כמה? 14 גמני...(תשלימי): שרופה על רוני דקרת או חתכת את עצמך? לא... המילה שאמרת הכי הרבה היום? אוקיי ורדית הפרה או שוקי והפצפונים? מה? זהב או כסף? זהב חבר יש? היה טוויטי וסילבסטר או טום וג'רי? טום וג'רי יודע מדוע ולמה לובשת הזברה פיג'מה? אל תשאלו אותי אני לא יודעת למה.. כסף או אהבה? אהבה לבוש ספורטיבי או גנדרני? ספורטיבי מה הדבר הכי מביך שקרה לך? פגשתי את רוני נקשרת לחפצים? כן סיגריות או סמים? פיכס לא זה ולא זה עצמות שבורות היו? כן פוחדת מחרקים או מגבהים? לא צרפתית, בלי לשון או בלחי? בלחי קקה או קאקי? קאקי ראית מישהו מפורסם במציאות? כן הרבה פעמים שתית אלכוהול? לא תסיימי במשפט: תנו לחיות לחיות!

למעלה