שאלון אלפבית...

עונההההההה../images/Emo180.gif

אלרגית למשהו?גבינה ואבק בת כמה?14 גמני...(תשלימי):גמני חולה על עמרי רוטברד
דקרת או חתכת את עצמך?כן.. המילה שאמרת הכי הרבה היום?מאמי ורדית הפרה או שוקי והפצפונים?אה? זהב או כסף?תכשיטים?כסף חבר יש?היה
אבל לא אהבתי אותו אז ניפרדתי מימנו אתמול טוויטי וסילבסטר או טום וג'רי?טום וג'רי
יודע מדוע ולמה לובשת הזברה פיג'מה?כי בבוקר יום א'.. כסף או אהבה?אהבההה
לבוש ספורטיבי או גנדרני?ספורטיבי מה הדבר הכי מביך שקרה לך?אמ.. היו מלא דבריםםםםםם ואחד מהם זה שהלכתי לסופר עם אחותי ושמתי אותה בעגלה ..והיה מקום שהיה צריך לעבור ועמד שם איש...איך להגיד?. ש-מ-ן(סורי) ואחותי(3) אומרת (בקול) האיש הזה שמן נורא ואי אפשר לעבור..אז מהר ברחתי מישם(((וכניראה שהוא שמע..))) נקשרת לחפצים?כן..... סיגריות או סמים?לא זה ולא זה עצמות שבורות היו?כן (יד) פוחדת מחרקים או מגבהים?גבהים צרפתית, בלי לשון או בלחי?בלי לשון קקה או קאקי?
ראית מישהו מפורסם במציאות?אמ..בהופעות שתית אלכוהול?וודקה ..אבל בטעות וזה היה..פיכססס
תסיים במשפט...תחייכו

D:

אלרגית למשהו? כשהייתי קטנה הייתי אלרגית לשסק[סשק או שסק? חח] עכשיו כבר לא בת כמה? 17 גמני...(תשלימי): מכורה לחומוס? O: דקרת או חתכת את עצמך? Next :} המילה שאמרת הכי הרבה היום? [המילהשאניאומרתהכיהרבהתמיד!] *באדישות* "שיט.." ורדית הפרה או שוקי והפצפונים? גרי והגרביים O: זהב או כסף? אמ תלוי חבר יש? חס וחליל טוויטי וסילבסטר או טום וג'רי? טוויטי וסיל יודע מדוע ולמה לובשת הזברה פיג'מה? כי היא יכולה D: כסף או אהבה? כסף ^^ אבל זה רק בגלל שאני שונאת לאהוב P: אהא לבוש ספורטיבי או גנדרני? ספורTV מה הדבר הכי מביך שקרה לך? קרה וטוב שנגמר נקשרת לחפצים? רק לדבר אחד :} סיגריות או סמים? מים עצמות שבורות היו? כע, כשהייתי בת שנתיים שברתי את שתי הרגליים O: השכן שלי הפיל אותי, חיח... פוחדת מחרקים או מגבהים? לא כ"כ צרפתית, בלי לשון או בלחי? שום נשיקות >< קקה או קאקי? צואה ^^ ראית מישהו מפורסם במציאות? כע, אפשר לחשוב O: ביג דיל שתית אלכוהול? לא תסיימי במשפט: יש לי פיפי =/

בלבוש1

New member
../images/Emo181.gifחח.. מגניב!

אלרגית למשהו? לא בת כמה? 11 וחצי גמני...(תשלימי): צועקת כמו משוגעת כשאני רואה ג'וק
דקרת או חתכת את עצמך? לא
המילה שאמרת הכי הרבה היום? שניני
ורדית הפרה או שוקי והפצפונים? שוקי והפצפונים?
מי אלה
זהב או כסף? כסף חבר יש? לא טוויטי וסילבסטר או טום וג'רי? טום וג'רי
יודע מדוע ולמה לובשת הזברה פיג'מה? כי... בבוקר יום א' הזברה כמה.." כסף או אהבה? אהבה לבוש ספורטיבי או גנדרני? ספורטיבי מה הדבר הכי מביך שקרה לך? חח תמיד קוראים לי דברים מביכים בטלפון
נקשרת לחפצים? אממ.. לא סיגריות או סמים?
אף אחד!
עצמות שבורות היו?
פוחדת מחרקים או מגבהים? מחרקים
צרפתית, בלי לשון או בלחי? בלחי קקה או קאקי? קאקי ראית מישהו מפורסם במציאות? אממ.. כן נראה לי שתית אלכוהול? לא תסיימי במשפט: הסוף
חח שאלון שווה
בה ביי! ענבל

Didosh1

New member
חח יפה..

אלרגית למשהו? לא בת כמה?14 גמני...(תשלימי):מאוהבת באושרי כהן דקרת או חתכת את עצמך?לא חס וחלילה המילה שאמרת הכי הרבה היום?אוכל חח ורדית הפרה או שוקי והפצפונים?שוקי והפיצפוניםםםםםםםםםם זהב או כסף?כסף חבר יש?לא=[ טוויטי וסילבסטר או טום וג'רי?טום וג'רי יודע מדוע ולמה לובשת הזברה פיג'מה?לא כסף או אהבה?אהבה לבוש ספורטיבי או גנדרני?ספורטיבי מה הדבר הכי מביך שקרה לך?לא זוכרת נקשרת לחפצים?כן סיגריות או סמים?סיגריות עצמות שבורות היו?לא פוחדת מחרקים או מגבהים? חרקים צרפתית, בלי לשון או בלחי?צרפתית=] קקה או קאקי?קקי ראית מישהו מפורסם במציאות?כן שתית אלכוהול?כן תסיימי במשפט:צ'או

hadarisan

New member
אחלה רעיון...עונהההה

אלרגית למשהו? כן לקיווי בת כמה?17 גמני...(תשלימי):שונאת את חברים שלי כשהם שיכורים דקרת או חתכת את עצמך?לא בכוונה המילה שאמרת הכי הרבה היום?מפגרים ורדית הפרה או שוקי והפצפונים?וואי שאלה קשה אני הולכת על שוקי והפיצפונים אבל זה היה אחד הקשים זהב או כסף?זהב חבר יש?יאפ טוויטי וסילבסטר או טום וג'רי?טום וג'רי שולטים יודע מדוע ולמה לובשת הזברה פיג'מה?מסכנה אין לה תקציב למשהו אחר כסף או אהבה?אהבה לבוש ספורטיבי או גנדרני?באמצע מה הדבר הכי מביך שקרה לך?וואלה לא יודעת נקשרת לחפצים?כן לחלוטין סיגריות או סמים?בעעע לא זה ולא זה עצמות שבורות היו?עדיין לא פוחדת מחרקים או מגבהים?מגבהים מאוד צרפתית, בלי לשון או בלחי?הכל מתקבל קקה או קאקי?שניהם אחלה ראית מישהו מפורסם במציאות?כן שתית אלכוהול?כן אבל אל תזכירו אלכוהול תסיימי במשפט:שון מייקלס אני אוהבת אותך!!!!! שבת שלום

../images/Emo39.gifחחח חמודד... עונה

אלרגית למשהו? לא בת כמה? 12 גמני...(תשלימי): מטומטמת לפעמים..(עלק לפעמים.. חעעעע) דקרת או חתכת את עצמך? כן אבל לא בכוונה.. המילה שאמרת הכי הרבה היום? אפחת רק לפני כמה דקות קמתי.. אולי ניג'סתי לאבא שיביא לי 40 שקל לקניון.. חחחחחח ורדית הפרה או שוקי והפצפונים? לא מכירה אבל כניראה ורדית הפרה.. זהב או כסף? זהב חבר יש? לא טוויטי וסילבסטר או טום וג'רי? טום וג'רי יודע מדוע ולמה לובשת הזברה פיג'מה? לא.. אבל שאלתי את עצמי הרבה כשהייתי קטנה.. חח כסף או אהבה? אהבה לבוש ספורטיבי או גנדרני? ספורטיבי ולפעמים גנדרני כשצריך מה הדבר הכי מביך שקרה לך? מממ לא יודעת.. נקשרת לחפצים? כן אני חושבת סיגריות או סמים? אפחד מהם!! עצמות שבורות היו? אממ פעם אחת שברתי את האצבע.. פוחדת מחרקים או מגבהים? גם וגם אבל מגבהים יותר צרפתית, בלי לשון או בלחי? מה? קקה או קאקי? קקי.. ראית מישהו מפורסם במציאות? כן שתית אלכוהול? חחח כן אבל טיפההה רק לטעום תסיימי במשפט: "ויהי אור!"(חחח חשוך אצלי בחדר
)

babytears

New member
מודי

אלרגית למשהו? אוווו פניצליןשוקולד גמני...(תשלימי): 14 דקרת או חתכת את עצמך? כן המילה שאמרת הכי הרבה היום? ואיי יצא לי ורדית הפרה או שוקי והפצפונים? כלום זהב או כסף? שחור חבר יש? לא חברה! טוויטי וסילבסטר או טום וג'רי? אנימניאקס יודע מדוע ולמה לובשת הזברה פיג'מה? כי היא עצלנית כסף או אהבה?כסף לבוש ספורטיבי או גנדרני? ספורטיבי מה הדבר הכי מביך שקרה לך? לעוך ממיתקן כושר נקשרת לחפצים? לא סיגריות או סמים? סיגריות עצמות שבורות היו? כן פוחדת מחרקים או מגבהים? כן מחרקים צרפתית, בלי לשון או בלחי? כלום קקה או קאקי? קאקי ראית מישהו מפורסם במציאות? כן שתית אלכוהול? כן תסיימי במשפט: מודי

Ssu

New member
אנייי

א-אלרגית למשהו?לא.. ב-בת כמה?למה דווקא בת כמה..? במקרה זה נכון שמקרה שלי אבל.. נו טוב.. 16 ג-גמני...(תשלימי):גמני מכורה לשאולונים ד-דקרת או חתכת את עצמך?ברור.. בטעות כמובן.. ה-המילה שאמרת הכי הרבה היום?כואב לי(אני חולה.. וזה צריוף מילים אבל לא משנה..) ו-ורדית הפרה או שוקי והפצפונים?שוקי והפצפונים.. ז-זהב או כסף?מממממ... ח-חבר יש?לא.. ט-טוויטי וסילבסטר או טום וג'רי?טוויטי וסילבסטר.. י-יודע מדוע ולמה לובשת הזברה פיג'מה?כי זה מה שנוח לה..? כ-כסף או אהבה?אהבה.. אהבההההה.. ל-לבוש ספורטיבי או גנדרני?תלוי.. בעיקר נוח.. מ-מה הדבר הכי מביך שקרה לך?הוווו.. כמה הרבה דברים מביכים קרו לי.. קשה לבחור.. נ-נקשרת לחפצים?כן.. ס-סיגריות או סמים?לא זה ולא זה.. ע-עצמות שבורות היו?לא.. פ-פוחדת מחרקים או מגבהים?חרקים.. אין לי בעיה עם גבהים.. צ-צרפתית, בלי לשון או בלחי?צרפתית.. ק-קקה או קאקי?קאקי.. ר-ראית מישהו מפורסם במציאות?כן.. די הרבה.. ש-שתית אלכוהול?כן.. טעמתי.. ת-תסיימי במשפט:היה נחמד.. למה הסתיים..?

יו יו3

New member
רעיון יפה../images/Emo45.gif

אלרגית למשהו? כן..לחתולים..
בת כמה? 11 וחצי גמני...(תשלימי): רשומה במועדון של תורוזירוז
דקרת או חתכת את עצמך? דקרתי
המילה שאמרת הכי הרבה היום? תורוזירוז
ורדית הפרה או שוקי והפצפונים? שוקי והפצפונים
זהב או כסף? לאדעת חבר יש? נפרדנו אתמול
טוויטי וסילבסטר או טום וג'רי? טום וג'רי יודע מדוע ולמה לובשת הזברה פיג'מה?כן כי היא אף פעם לא יוצאת מהבית אז למה להחליף בגדים??? זה מה שאני עושה
כסף או אהבה? כסף
לבוש ספורטיבי או גנדרני? גנדרני מה הדבר הכי מביך שקרה לך? לאדעת נקשרת לחפצים? כןןן סיגריות או סמים? אף אחד!
עצמות שבורות היו? לא..!!
פוחדת מחרקים או מגבהים? משניהם...
צרפתית, בלי לשון או בלחי? בלחי קקה או קאקי? איזה שאלה
ראית מישהו מפורסם במציאות? כן שתית אלכוהול? לא!!!! תסיימי במשפט: שאלון כיפי

תשובה

א-לא ב-עוד חודש 17 ג-גם אני גולשת בתפוז ולא בים ד-לא ה-היי מה נשמע? ו-ורדית הפרה ז-זהב לבן ח-אין ט-טום וג'רי אבל מעדיפה את טום י-כדי להסוות את עצמה מטורפים כ-אהבה ל-לבוש ספורטיבי מ-שחשבתי שחברה שלי מתענינת באח שלי ועוד דיברתי איתו על זה ובסוף התברר לי שחברה שלי השניה צחקה ואני חשבתי שהיא רצינית. נ-כן, למערכת סטריאו לסרטים ולדיסקים שלי ס-לא זה ולא זה.. ע-לא פ-גם וגם אבל יותר מגבהים צ-לא יצא לי להתנסות ק-קקי ר-כן, בהופעה או ברחוב/קניות? בהופעה כן ש-לא ת-היה וטוב שהיה.. יום טוב לכולם!!

ady18

Well-known member
תשובות

אלרגית למשהו?לא בת כמה?21 גמני...(תשלימי):אוהבת מזרחית דקרת או חתכת את עצמך?לא המילה שאמרת הכי הרבה היום?לא זוכרת ורדית הפרה או שוקי והפצפונים? זהב או כסף?זהב חבר יש?לא טוויטי וסילבסטר או טום וג'רי?טוטי יודע מדוע ולמה לובשת הזברה פיג'מה?כן לא היה נוח כסף או אהבה?אהבה לבוש ספורטיבי או גנדרני?תלוי מה הדבר הכי מביך שקרה לך?לבשתי סוודר ביום חם נקשרת לחפצים?לא סיגריות או סמים?- עצמות שבורות היו?לא פוחדת מחרקים או מגבהים?גם וגם צרפתית, בלי לשון או בלחי?בלשון קקה או קאקי? ראית מישהו מפורסם במציאות?לא ממש שתית אלכוהול?כן תסיימי במשפט: ביי רעיון נחמד

MichelleLev

New member
עונה

השאלות נבנות לפי סדר האלפבית, כל שאלה מתחילה באות שצריכה להיות לפי הסדר. אלרגית למשהו? לא בת כמה? 13 וחצי ;) גמני...(תשלימי): רוצה ללמוד שם (לכו תבינו איפה) דקרת או חתכת את עצמך? חתכתי המילה שאמרת הכי הרבה היום? חרא! ורדית הפרה או שוקי והפצפונים? אפחד זהב או כסף? כסף. זהב זה קקה חבר יש? נופ טוויטי וסילבסטר או טום וג'רי? טוויטי וסילבסטר שיהיה יודע מדוע ולמה לובשת הזברה פיג'מה? כי היא עייפה כסף או אהבה? אהבה לבוש ספורטיבי או גנדרני? ספורטיבי מה הדבר הכי מביך שקרה לך? אל תשאלו. כי אני לא זוכרת XD נקשרת לחפצים? לא ממש סיגריות או סמים? לא עצמות שבורות היו?לא פוחדת מחרקים או מגבהים? לא ולא צרפתית, בלי לשון או בלחי? XD קקה או קאקי? חרא ראית מישהו מפורסם במציאות? כן שתית אלכוהול? יין בקידוש נחשב? תסיימי במשפט: יהודי לא מגרש יהודי (וגם לא מזיז אותו קצת)

swirrrly

New member
LoL רעיון מגניב ../images/Emo118.gif

אלרגית למשהו? לא בת כמה? 17 גמני...(תשלימי): טיפשע דקרת או חתכת את עצמך? כן המילה שאמרת הכי הרבה היום? "אוהב"
ורדית הפרה או שוקי והפצפונים? מי
.
זהב או כסף? זהב *_* חבר יש? טוויטי וסילבסטר או טום וג'רי? טוויטי/סילבסטר (ךםך מעניין אם יש פיקים ללוני טונס 0_0 האמת זה לא יהיה מעניין כל כך
) יודע מדוע ולמה לובשת הזברה פיג'מה? לא כסף או אהבה? כסף לבוש ספורטיבי או גנדרני? גנדרני
מה הדבר הכי מביך שקרה לך? נקשרת לחפצים? לא סיגריות או סמים? לא זה ולא זה
עצמות שבורות היו? כן פוחדת מחרקים או מגבהים? לא צרפתית, בלי לשון או בלחי? קקה או קאקי? קקי ראית מישהו מפורסם במציאות? כן שתית אלכוהול? כן תסיימי במשפט: suicide kurabu

MamoOoshA

New member
../images/Emo9.gif

אלרגית למשהו? לא שידוע לי. בת כמה? 16 באוקטובר. גמני...(תשלימי): שונאת פקאצות. דקרת או חתכת את עצמך? לא בכוונה. המילה שאמרת הכי הרבה היום? שלום. ורדית הפרה או שוקי והפצפונים? הפרה. זהב או כסף? כסף. חבר יש?
טוויטי וסילבסטר או טום וג'רי? טום וג'רי. יודע מדוע ולמה לובשת הזברה פיג'מה?
כסף או אהבה? אהבה. לבוש ספורטיבי או גנדרני? ספורטיבי. מה הדבר הכי מביך שקרה לך? לוזוכרת עכשיו. נקשרת לחפצים? מודה באשמה. סיגריות או סמים? נאדה. עצמות שבורות היו? אף. עד היום. פוחדת מחרקים או מגבהים? מחרקים אני לא פוחדת, אני נגעלת. צרפתית, בלי לשון או בלחי? צרפתית. קקקה או קאקי? קקי. ראית מישהו מפורסם במציאות? כן. שתית אלכוהול? יין קידוש. תסיימי במשפט: עפתי להתקלח

CrazyAngel1

New member
הלילה הזה. שום סימן הוא לא נותן....

א
לרגית למשהו
נופ
ב
ת כמה
12.5
גמני...(תשלימי): אוהבת חיות.
ד
קרת או חתכת את עצמך
לאא:|
ה
מילה שאמרת הכי הרבה היום
רוב היום שתקתי
ו
רדית הפרה או שוקי והפצפונים
וואט
ז
הב או כסף
כסף
ח
בר יש
כרגע לא
ט
וויטי וסילבסטר או טום וג'רי
טוויטי ו...
סילבסטר
י
ודע מדוע ולמה לובשת הזברה פיג'מה
מממ.. לא
כ
סף או אהבה
יש תוכני כזו, רק שזה ההפך P: אהבה או כסף
ל
בוש ספורטיבי או גנדרני?| תלוי לאן ומתי
מ
ה הדבר הכי מביך שקרה לך
אממ לא זוכרת חח
נ
קשרת לחפצים
ממ.. לא יודעת
ס
יגריות או סמים
לא זה ולא זה אבל... אם כבר סיגריות כי לסמים יש השפעה יותר גדולה...
ע
צמות שבורות היו
לא
פ
וחדת מחרקים או מגבהים
מממ... משניהםםם|:
צ
רפתית, בלי לשון או בלחי
ממ... לא יודעת.. חח
קקה או קקי
מממ...|:
ר
אית מישהו מפורסם במציאות
המון
ש
תית אלכוהול
פעם אחת בפונצ' חחח
ת
סיימי במשפט: תנו לגדול בשקטטטטטט

נחמד =)

אלרגית למשהו? לא =) בת כמה? 12 גמני...(תשלימי): משוגעת o_O דקרת או חתכת את עצמך? לא {לא בכוונה לפחות} המילה שאמרת הכי הרבה היום? "זונע" ורדית הפרה או שוקי והפצפונים? ורדית הפרה. כי היא פרה. ופרות זה חמוד. זהב או כסף? מישהו עם לב זהב והמון כסף =) חח סתם לא... חבר יש? לא =/ טוויטי וסילבסטר או טום וג'רי? טום וג'רי יודע מדוע ולמה לובשת הזברה פיג'מה? כי זה מה שנתנו לה ללבוש כסף או אהבה? אהבה לבוש ספורטיבי או גנדרני? ספורטיבי בד"כ מה הדבר הכי מביך שקרה לך? אאההמממ...עשיתי עמידת ידיים בשיעור ספורט ונפלה לי החולצה =/ מזל שזה היה בכיתה ג', שעוד הייתי שטוחה =) נקשרת לחפצים? אני נורא קשורה למחשב שלי. סיגריות או סמים? אמממ...לא זה ולא זה...אבל אם חייב להחליט, סיגריה{שזה גם סם...אבל קל} עצמות שבורות היו? לא =) רק נקועות פוחדת מחרקים או מגבהים? חרקים. ג'וקים בעיקר צרפתית, בלי לשון או בלחי? אממ...צרפתית עוד לא יצא לי, על הפה בלי לשון זה סתם פלוץ, ועל הלחי יוצא לי המון..אז על הלחי =) קקה או קאקי? קקי. בלי הא' הלא קשורה הזו. ראית מישהו מפורסם במציאות? כן.. שתית אלכוהול? כן.. תסיימי במשפט: "If you wanna be tough you gotta be dumb" זה שורה מאיזה שיר ששמעתי בסרט של ג'קאס

עונה :]

אלרגית למשהו? לא בת כמה? 17 גמני...(תשלימי): צמחונית דקרת או חתכת את עצמך? לא המילה שאמרת הכי הרבה היום? לא יודעת.. :] ורדית הפרה או שוקי והפצפונים? שוקי, זה היה כזה טעים!! זהב או כסף? כסף חבר יש? כן טוויטי וסילבסטר או טום וג'רי? טום וג'רי יודע מדוע ולמה לובשת הזברה פיג'מה? אין לה בגדים אחרים, או שהיא סתם עייפה כסף או אהבה? אהבה לבוש ספורטיבי או גנדרני? זרוק מה הדבר הכי מביך שקרה לך? היו מלא, לא זוכרת.. נקשרת לחפצים? כן, אם יש להם ערך סנטימנטלי.. סיגריות או סמים? דיגריות, הרע במיעוטו עצמות שבורות היו? כן פוחדת מחרקים או מגבהים? לא פוחדת, סתם נבהלת.. צרפתית, בלי לשון או בלחי? צרפתית קקה או קאקי? קקה ראית מישהו מפורסם במציאות? כן שתית אלכוהול? כן תסיימי במשפט: חייכו, מחר יהיה יותר גרוע

למעלה