שאלון אלפבית...

שאלון אלפבית...../images/Emo55.gif

השאלות נבנות לפי סדר האלפבית, כל שאלה מתחילה באות שצריכה להיות לפי הסדר. אלרגית למשהו? בת כמה? גמני...(תשלימי): דקרת או חתכת את עצמך? המילה שאמרת הכי הרבה היום? ורדית הפרה או שוקי והפצפונים? זהב או כסף? חבר יש? טוויטי וסילבסטר או טום וג'רי? יודע מדוע ולמה לובשת הזברה פיג'מה? כסף או אהבה? לבוש ספורטיבי או גנדרני? מה הדבר הכי מביך שקרה לך? נקשרת לחפצים? סיגריות או סמים? עצמות שבורות היו? פוחדת מחרקים או מגבהים? צרפתית, בלי לשון או בלחי? קקה או קאקי? ראית מישהו מפורסם במציאות? שתית אלכוהול? תסיימי במשפט:

עונהה.!!

אחלה שאלון חייבת לצייןן!! אלרגית למשהו?לאא בת כמה?15 גמני...(תשלימי):פוחדת מג'וקים!! דקרת או חתכת את עצמך?לאא!! המילה שאמרת הכי הרבה היום?אממ..לא דעתת ורדית הפרה או שוקי והפצפונים?האא? זהב או כסף?לא דעתת חבר יש?לאא טוויטי וסילבסטר או טום וג'רי?טווי וסילבסטר יודע מדוע ולמה לובשת הזברה פיג'מה?כי בבורק יום א' הזבה קמה ולבשה את הפיגמה..חחחחח כסף או אהבה?שניהם..!! לבוש ספורטיבי או גנדרני?ספוריטיבי מה הדבר הכי מביך שקרה לך?אממ..לא אומרתת נקשרת לחפצים?לאא סיגריות או סמים?כלום!! עצמות שבורות היו?לאא..למזליי פוחדת מחרקים או מגבהים?חרקיםם!!
צרפתית, בלי לשון או בלחי?בנתים רק לחי קקה או קאקי?האא? ראית מישהו מפורסם במציאות?כןן!!
שתית אלכוהול?לאא!! תסיימי במשפט:סיימתיי

KiaritChan

New member
אני לענות XDD

אלרגית למשהו? לע. בת כמה? 14 גמני...(תשלימי): זחל כחול וגדול וקופצני שגר בשק"ש ועושה 'בוווווווו' דקרת או חתכת את עצמך? חתכתי..XD המילה שאמרת הכי הרבה היום? 'נארף' ורדית הפרה או שוקי והפצפונים? מע? ._.; זהב או כסף? כסף D: חבר יש? לע טוויטי וסילבסטר או טום וג'רי? טום וג'רי.דע. יודע מדוע ולמה לובשת הזברה פיג'מה? כי היא אוהבת לישון? ._. כסף או אהבה? אהבע לבוש ספורטיבי או גנדרני? תלוי XD מה הדבר הכי מביך שקרה לך? הו.קרו הרבה דברים כאלה ^^; נקשרת לחפצים? כע סיגריות או סמים? לא זה ולא זה :\ עצמות שבורות היו? כע פוחדת מחרקים או מגבהים? חרקים ._.; צרפתית, בלי לשון או בלחי? תלוי עם מי.. קקה או קאקי? XDDDDDDDDDD ראית מישהו מפורסם במציאות? כע. שתית אלכוהול? לע תסיימי במשפט: "אם תרצו אין זו אגדע!" D: [איןקשר.אז?]

גמני נקרעת מבפנים

אלרגית למשהו?לחלב..קצת בת כמה?14 ו10 חודשים גמני...(תשלימי):נקרעת מבפנים../שרוטע בשכל/זונע גאה דקרת או חתכת את עצמך?לא המילה שאמרת הכי הרבה היום?התנתקות ורדית הפרה או שוקי והפצפונים?ורדית זהב או כסף?הכל חומרני כל כך חבר יש?לא
טוויטי וסילבסטר או טום וג'רי?אף אחד אני מניחה יודע מדוע ולמה לובשת הזברה פיג'מה?בטח..כי לפדלאה אין כוח לכבס כסף או אהבה?אהבה..וכסף אם אפשר לבוש ספורטיבי או גנדרני?:S מה הדבר הכי מביך שקרה לך?יש כל כך הרבה נקשרת לחפצים?בהחלט סיגריות או סמים?אף אחד מהם עצמות שבורות היו?לא תודה לאל פוחדת מחרקים או מגבהים?זה שאלה נוסח זה זה או זה זה?או שניהם?אמ שניהם צרפתית, בלי לשון או בלחי?צרפתית
קקה או קאקי?:Sיאכ ראית מישהו מפורסם במציאות?הרבה שתית אלכוהול?לא תסיימי במשפט:שעמם לי.מספיק טוב?

איייי יפה../images/Emo9.gif../images/Emo110.gif

אלרגית למשהו? כן
להרבה דברים יחסית.. בת כמה? 13 ו3 וחצי חודשים
גמני...(תשלימי): משוגעת
דקרת או חתכת את עצמך? לאאא!! חס וחלילה! המילה שאמרת הכי הרבה היום? אינלי כח
ורדית הפרה או שוקי והפצפונים? הא?
זהב או כסף? כסף
חבר יש? לא טוויטי וסילבסטר או טום וג'רי? טוויטיי!!
יודע מדוע ולמה לובשת הזברה פיג'מה? כי בבוקר יום א' הזברה קמה לבשה את הפיג'מה
כסף או אהבה? אהבה לבוש ספורטיבי או גנדרני? תלוי לאיפה מה הדבר הכי מביך שקרה לך? הרבה דברים
נקשרת לחפצים? כן סיגריות או סמים? לאא! עצמות שבורות היו? חס וחלילה.. פוחדת מחרקים או מגבהים? כן משניהם צרפתית, בלי לשון או בלחי? לוידעת
קקה או קאקי? אייכככככככ
ראית מישהו מפורסם במציאות? כן שתית אלכוהול? לוזוכרת תסיימי במשפט: אחלה שאלון

מיקמיק 1

New member
עונה

אלרגית למשהו?לא בת כמה?~~~ גמני...(תשלימי):גמני מטורפת על השיר שלנו דקרת או חתכת את עצמך?לא המילה שאמרת הכי הרבה היום? תפעיל את המזגן.. ורדית הפרה או שוקי והפצפונים? שוקי והפצפוצים זהב או כסף?זהב חבר יש?לא טוויטי וסילבסטר או טום וג'רי? טוויטי וסילבסטר יודע מדוע ולמה לובשת הזברה פיג'מה? לא כסף או אהבה? שניהם לבוש ספורטיבי או גנדרני? ספורטיבי מה הדבר הכי מביך שקרה לך? לא זוכרת.. נקשרת לחפצים?כן סיגריות או סמים?לא זה ולא זה עצמות שבורות היו? לא פוחדת מחרקים או מגבהים? מחרקים צרפתית, בלי לשון או בלחי? לא יודעת כל אחד ומה שהוא חושב. קקה או קאקי?קאקי ראית מישהו מפורסם במציאות?כן שתית אלכוהול?לא תסיימי במשפט:
השיר שלנו שולט

../images/Emo9.gif

השאלות נבנות לפי סדר האלפבית, כל שאלה מתחילה באות שצריכה להיות לפי הסדר. אלרגית למשהו? לא בת כמה?14 גמני...(תשלימי):קשוחה דקרת או חתכת את עצמך?בערך המילה שאמרת הכי הרבה היום?טוב ורדית הפרה או שוקי והפצפונים?שוקי זהב או כסף?כסף חבר יש?לא טוויטי וסילבסטר או טום וג'רי?טום וג'רי יודע מדוע ולמה לובשת הזברה פיג'מה?כי היא הולכת לישון כסף או אהבה?כסף לבוש ספורטיבי או גנדרני?זרוק מה הדבר הכי מביך שקרה לך?כלום נקשרת לחפצים?לפעמים סיגריות או סמים?סיגריות עצמות שבורות היו?לא פוחדת מחרקים או מגבהים?לא צרפתית, בלי לשון או בלחי?בלי לשון קקה או קאקי?קקי ראית מישהו מפורסם במציאות?כן שתית אלכוהול?מן הסתם תסיימי במשפט:שמעו בלאק מטאל מרושע ותנו בראש

PennyLaneM

New member
:]

אלרגית למשהו? לא. בת כמה? 17. גמני...(תשלימי): לא יודעת מה להשלים. דקרת או חתכת את עצמך? סתם לכיף,כן. המילה שאמרת הכי הרבה היום? ורדית הפרה או שוקי והפצפונים? שוקי והפצפוצים! נוסטלגיה! זהב או כסף? כסף. חבר יש? יש. טוויטי וסילבסטר או טום וג'רי? טום וג'רי. יודע מדוע ולמה לובשת הזברה פיג'מה? לא. כסף או אהבה? אהבה. לבוש ספורטיבי או גנדרני? שניהם. מה הדבר הכי מביך שקרה לך? לא יודעת. נקשרת לחפצים? כן. סיגריות או סמים? אין העדפה. עצמות שבורות היו? לא. פוחדת מחרקים או מגבהים? לא. צרפתית, בלי לשון או בלחי? צרפתית עם לשון. קקה או קאקי? קאקי. ראית מישהו מפורסם במציאות? כן. שתית אלכוהול? כן. תסיימי במשפט: חם לי.

CAM1LA

New member
עונה!

אלרגית למשהו? יש איזה כדור אנטיביוטיקה שאני אלרגית אליו בת כמה? כמעט 15 גמני...(תשלימי): אוהבת היפים דקרת או חתכת את עצמך? כן, פעם המילה שאמרת הכי הרבה היום? ס'עמק ורדית הפרה או שוקי והפצפונים? אה?! זהב או כסף? כסף חבר יש? לא טוויטי וסילבסטר או טום וג'רי? טוויטי וסילבסטר יודע מדוע ולמה לובשת הזברה פיג'מה? היא לובשת פיג'מת משוגעים כסף או אהבה? לאב אור מאני, פאם פאם פאם... אהבה לבוש ספורטיבי או גנדרני? תלוי במצברוח מה הדבר הכי מביך שקרה לך? היו הרבה ולא בא לי להיזכר נקשרת לחפצים? כן סיגריות או סמים? סיגריות עצמות שבורות היו? לא פוחדת מחרקים או מגבהים? לא צרפתית, בלי לשון או בלחי? בלי לשון קקה או קאקי? קקה ראית מישהו מפורסם במציאות? כן שתית אלכוהול? כן תסיימי במשפט: תעשו אהבה לא מלחמה

עונה

אלרגית למשהו? לא בת כמה? 14 גמני...(תשלימי): עייפה כרגע דקרת או חתכת את עצמך? לא
המילה שאמרת הכי הרבה היום? מאמי ורדית הפרה או שוקי והפצפונים? אה? זהב או כסף? תלוי בשביל מה חבר יש? עוד לא סגורה על זה חח טוויטי וסילבסטר או טום וג'רי? טום וג'רי שולטים יודע מדוע ולמה לובשת הזברה פיג'מה? כי בבוקר יום א'... כסף או אהבה? תלוי איזו אהבה וכמה כסף לבוש ספורטיבי או גנדרני? ספורטיבי מה הדבר הכי מביך שקרה לך? יאווו לא מספרת את זה פה חח נקשרת לחפצים? לא נראה לי סיגריות או סמים? בע סמים, סיגריות איכשהו עצמות שבורות היו? כן פוחדת מחרקים או מגבהים? מחרקים נגעלת לא מפחדת צרפתית, בלי לשון או בלחי?חיבוק הכי טוב, אבל אם צריך לבחור אז בלי לשון קקה או קאקי? חרא עלק קקי חחחח ראית מישהו מפורסם במציאות? בטח שתית אלכוהול? ברור חח מזה השאלה הזאת תסיימי במשפט: אין לי משוג מה אני יכולה לכתוב כאן. הנה יצא משפט

D o o S h a

New member
../images/Emo179.gifמגניב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אלרגית למשהו? לא שידוע לי בת כמה? גמני...(תשלימי): קוססת ציפורניים =[ דקרת או חתכת את עצמך? לאאאא המילה שאמרת הכי הרבה היום? "קרצייה" חח ורדית הפרה או שוקי והפצפונים? מה?? זהב או כסף? כסף. מבחינת שקלים וכאלה. מה אני יעשה עם זהב חבר יש? לא טוויטי וסילבסטר או טום וג'רי? לא יודעת... יודע מדוע ולמה לובשת הזברה פיג'מה? לא חח כסף או אהבה? אהבה לבוש ספורטיבי או גנדרני? ספורט-אלגנט מה שנקרא מה הדבר הכי מביך שקרה לך? ממ נקשרת לחפצים? אולי סיגריות או סמים? לאאאאאאאאאא עצמות שבורות היו? לא טפו טפו פוחדת מחרקים או מגבהים? גבהים צרפתית, בלי לשון או בלחי? מה??????????. קקה או קאקי? קקי אם כבר ראית מישהו מפורסם במציאות? כן! שתית אלכוהול? לא תסיימי במשפט: שאלון מגניב, אבל לא הבנתי כמה שאלות.

D o o S h a

New member
אהההההההההה

עכשיו הבנתי את השאלה של צ', עם הצרפתית. חחחחחחחחחחח חשבתי לתומי שמדובר במקצועות בצפר... צרפתיתי, לשון... חחחחחחח אופס...

OoמיכלoO

New member
תשובות

אלרגית למשהו?כן לאבק בת כמה?18 וחצי גמני...(תשלימי):אוהבת שאלונים דקרת או חתכת את עצמך?לא המילה שאמרת הכי הרבה היום?חחח אין לי מושג... ורדית הפרה או שוקי והפצפונים?ורדית זהב או כסף?כסף חבר יש?לא לא טוויטי וסילבסטר או טום וג'רי?טוויטי יודע מדוע ולמה לובשת הזברה פיג'מה?כן! כסף או אהבה?אהבה לבוש ספורטיבי או גנדרני?ספורטיבי מה הדבר הכי מביך שקרה לך?לא זוכרת נקשרת לחפצים?כן סיגריות או סמים?אפחד אבל עדיף סיגריות עצמות שבורות היו?לא פוחדת מחרקים או מגבהים?לא צרפתית, בלי לשון או בלחי?בלי לשון קקה או קאקי?קאקי ראית מישהו מפורסם במציאות?כן שתית אלכוהול?כן תסיימי במשפט:הפורום הזה מגניב!

עונה:

אלרגית למשהו?אבק... בת כמה?16 עוד מעט 17! גמני...(תשלימי):משוגעת (לפחות ככה אומרים..) דקרת או חתכת את עצמך?לא המילה שאמרת הכי הרבה היום?בוקר-טוב... ורדית הפרה או שוקי והפצפונים? זהב או כסף?כסף חבר יש?לא טוויטי וסילבסטר או טום וג'רי?טום וגרי יודע מדוע ולמה לובשת הזברה פיג'מה?ת'אמת?לא בדיוק... כסף או אהבה?אהבה לבוש ספורטיבי או גנדרני?ספורטיבי מה הדבר הכי מביך שקרה לך?אמ...לא יודעת.. נקשרת לחפצים?כן סיגריות או סמים?שום דבר.. עצמות שבורות היו?לא פוחדת מחרקים או מגבהים?חחח כן צרפתית, בלי לשון או בלחי? קקה או קאקי?קאקי ראית מישהו מפורסם במציאות?כן שתית אלכוהול?לא תסיימי במשפט:אל תחכו שהרגע יגמר-פשוט תהנו מהרגע!

חח רעיון חמוד

אלרגית למשהו?אממ אלגרית לא ממש אבל אני מתטעשת מהרבה דברים
בת כמה? עוד מעט 15
גמני...(תשלימי): פסיכית ? דקרת או חתכת את עצמך? לא המילה שאמרת הכי הרבה היום?אמממ ורדית הפרה או שוקי והפצפונים? חח מה זהב או כסף? כסף חבר יש? לא טוויטי וסילבסטר או טום וג'רי? טוויטי יודע מדוע ולמה לובשת הזברה פיג'מה? לא
כסף או אהבה? אהבה לבוש ספורטיבי או גנדרני?גנדני חח מה הדבר הכי מביך שקרה לך? אממ היו מלאא... נקשרת לחפצים? כן סיגריות או סמים? אפחד
עצמות שבורות היו? לא פוחדת מחרקים או מגבהים? גם וגם
צרפתית, בלי לשון או בלחי? אממ קקה או קאקי? חחח ראית מישהו מפורסם במציאות? בטח שתית אלכוהול? לא תסיימי במשפט: אממ

CrazyYoYo

New member
תשובות

אלרגית למשהו? לא שידוע לי בת כמה? 13 גמני...(תשלימי): עונה על השאלון הזה דקרת או חתכת את עצמך? לא המילה שאמרת הכי הרבה היום? 'מה?' ורדית הפרה או שוקי והפצפונים? ? זהב או כסף? כסף(?) חבר יש? לא טוויטי וסילבסטר או טום וג'רי? טום וג'רי
יודע מדוע ולמה לובשת הזברה פיג'מה? כי לילה כסף או אהבה? תלוי בסכום!
לבוש ספורטיבי או גנדרני? ספוטיבי מה הדבר הכי מביך שקרה לך? לא זוכר נקשרת לחפצים? לא סיגריות או סמים?
עצמות שבורות היו? לא פוחדת מחרקים או מגבהים? ג'וקים
צרפתית, בלי לשון או בלחי? כאילו שאני יודע קקה או קאקי? צואה ראית מישהו מפורסם במציאות? כן שתית אלכוהול? לא תסיימי במשפט: לא רוצה

למעלה