שאלון אהבה

Eti No Name

New member
מה את רצינית?? ../images/Emo14.gif

גדלתי על השיר הזה!
ובהחלט.

sivanick

New member
שיר מהמם.

אחד מהמועמדים הבולטים להיות הסלואו בחתונה שלי חע

poster girl

New member
עונה.. :]

1. יש לכם חבר/ה? יאפ
2. אתם מאמינים שאהבה צריכה להיות שווה בין שני בני הזוג? ברור!. 3. יש אהבה ללא מגע? כן.. 4. אהבה מרחוק, עמיד או מתפורר? תלוי אם האהבה חזקה מספיק. 5. מזו אהבה בשבילכם? נו באמת.. כאילו אפשר להגדיר.
6. שירי אהבה מרגשים אותכם? מאוד
7. חשובה לכם הרומנטיקה? כן... 8. מה לדעתכם הדבר הכי רומנטי שבן יכול לעשות לבת? לא יודעת
9. ושבת יכולה לעשות לבן? ^ 10. מה אתם מרגישים כשאתם מאוהבים? :X 11. שיר האהבה הכי אהוב עליכם: יש המווון. 12. המתנה האידיאלית ליום האהבה?: לא יודעת
13. המקום הכי רומנטי: אממ לא יודעת.. אבל מקום שאין בו עוד אנשים.. 14. אהבה ללא תנאים....קשר פתוח...מזה בשבילכם..אסור או מותר? לא הבנתי
15. לקבל את בן הזוג כמו שהוא או לזרוק את האהבה בגלל השוני? אם חושבים על לזרוק את בן הזוג בגלל שוני, כנראה לא אוהבים אותו באמת לא?
16. מוכנים לעשות הכל בשביל אהבתכם הגדולה? אפשר לומר חח 17. קרה לכם שהתאהבתם במישהו כשהייתם בקשר, ולפני כן לא אהבתם אותו? אם כן...פרטו קצת חח: לא.. 18. מריבות, בריא לאהבות או שובר לבבות? תלוי איזה סוג של מריבה. 19. אתם מאמינים שאהבה ..היא לנצח? כן.. 20. נשיקה צרפתית....עם אהובכן/אהובתיכן או עם ידיד/ה חרמן/נית?
"ידיד/ה חרמן/נית" חחחח.. ברור שעם אהובכן/אהובתיכן. 21. יצא לכם להגיד :"אני אוהב אותך" והתכוונתם לזה? ברור! 22. יצא לכם להגיד את זה בלי להתכוון לזה באמת? לא. 23. פעם שברתם לב של מישהו? לא שידוע לי
24. פעם שברו לכם את הלב? לא ממש. 25. אתם נמצאים במשולש אהבה, החבר/ה הכי טוב/ה שלכם/ן מאוהב/ת ב"קראש שלכם/ן...מה עושים?! לא עושים כלום. 26. חוץ מלב, מה עוד גורם לכם לחשוב על אהבה?
לא חשבתי על זה ממש.. 27. תנו צבע חדש לאהבה....:(אדום זה כבר נדוש חח) ורוד?.
סתאם.. אממ חום
28. באיזו תדירות אתם אומרים /תאמרו "אני אוהב אותך" לבן/בת זוגיכם? אמ לא יודעת. 29. מאמינים שיש חצי שני לכל בנאדם? כן. 30. מאמינים באהבה ממבט ראשון? חח כן.. 31. יצא לכם פעם להתאהב במבט ראשון, תתארו את הרגע הזה: לא תודה
32. מהי התקופה הכי ארוכה בה הייתם מאוהבים במישהו? שנה וחצי משו כזה. 33. בלי אהבה, הייתם יכולים לחיות? לא יודעת לא ניסיתי.
34. מהו הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאתם שומעים את המילה "אהבה"? חחח:X 25. שאלה אחרונה......אהבתם את השאלון? נחמד

Conviction

New member
עונה.

1. יש לכם חבר/ה? לא. 2. אתם מאמינים שאהבה צריכה להיות שווה בין שני בני הזוג? כן. 3. יש אהבה ללא מגע? כן. 4. אהבה מרחוק, עמיד או מתפורר? מתפורר. 5. מזו אהבה בשבילכם? דבר שעושה לי טוב. 6. שירי אהבה מרגשים אותכם? תלוי במצב.. 7. חשובה לכם הרומנטיקה? מאוד. 8. מה לדעתכם הדבר הכי רומנטי שבן יכול לעשות לבת? אחח, שאלה מסובכת. אני צריכה לחשוב על זה.
9. ושבת יכולה לעשות לבן? אותו הדבר כמו למעלה. 10. מה אתם מרגישים כשאתם מאוהבים? הכי מאושרים בעולם. 11. שיר האהבה הכי אהוב עליכם: יש המון.
12. המתנה האידיאלית ליום האהבה?: משכית עם תמונה שלי ושל אהובי. או איזשהו תכשיט שחרוט עליו ראשי התיבות שלנו..או משהו כזה.
13. המקום הכי רומנטי: לא יודעת.. 14. אהבה ללא תנאים....קשר פתוח...מזה בשבילכם..אסור או מותר? לא הייתי אומרת אסור, אבל אני לא הייתי מוכנה להיות בקשר כזה. 15. לקבל את בן הזוג כמו שהוא או לזרוק את האהבה בגלל השוני? אם יש משהו שגורם לי לחשוב פעמיים בקשר לאהבה - אז לזרוק. אהבה אמיתית צריכה להיות מוחלטת לדעתי. 16. מוכנים לעשות הכל בשביל אהבתכם הגדולה? כן. 17. קרה לכם שהתאהבתם במישהו כשהייתם בקשר, ולפני כן לא אהבתם אותו? אם כן...פרטו קצת חח: לא נראה לי.. 18. מריבות, בריא לאהבות או שובר לבבות? בריא, בתנאי שמשלימים.
ככה מוציאים לאוויר את כל הדברים שמפריעים בקשר, ובדר"כ זה רק עוזר. 19. אתם מאמינים שאהבה ..היא לנצח? נראה לי שכן. 20. נשיקה צרפתית....עם אהובכן/אהובתיכן או עם ידיד/ה חרמן/נית? רק עם אהוב. 21. יצא לכם להגיד :"אני אוהב אותך" והתכוונתם לזה? לא. 22. יצא לכם להגיד את זה בלי להתכוון לזה באמת? לא. 23. פעם שברתם לב של מישהו? כן. 24. פעם שברו לכם את הלב? לא. 25. אתם נמצאים במשולש אהבה, החבר/ה הכי טוב/ה שלכם/ן מאוהב/ת ב"קראש שלכם/ן...מה עושים?! אם הוא רק הידלקות עבורי, ואהבה עבורה - אני אתרחק. אם שתינו מאוהבות..אז אין לי מושג מה לעשות.
26. חוץ מלב, מה עוד גורם לכם לחשוב על אהבה? תמונות.. 27. תנו צבע חדש לאהבה....:(אדום זה כבר נדוש חח) תכלת, לבן. 28. באיזו תדירות אתם אומרים /תאמרו "אני אוהב אותך" לבן/בת זוגיכם? אין בן זוג.
29. מאמינים שיש חצי שני לכל בנאדם? כן. 30. מאמינים באהבה ממבט ראשון? כן. 31. יצא לכם פעם להתאהב במבט ראשון, תתארו את הרגע הזה: כן, אבל לא אהבה מציאותית.
התאהבות בזמר זה מתאים?
32. מהי התקופה הכי ארוכה בה הייתם מאוהבים במישהו? לא זוכרת.
33. בלי אהבה, הייתם יכולים לחיות? נראה לי שכן. 34. מהו הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאתם שומעים את המילה "אהבה"? אושר. 25. שאלה אחרונה......אהבתם את השאלון? כן.

chenwest

New member
בא לי../images/Emo152.gif

1. יש לכם חבר/ה?נןפ 2. אתם מאמינים שאהבה צריכה להיות שווה בין שני בני הזוג?יאפ 3. יש אהבה ללא מגע?יאפ 4. אהבה מרחוק, עמיד או מתפורר?ממ תלוי עד כמה היא חזקה 5. מזו אהבה בשבילכם?לעשות הכל בשביל אדם שאתם אוהבים, להעריך אותו 6. שירי אהבה מרגשים אותכם?מאוד
7. חשובה לכם הרומנטיקה?יאפ 8. מה לדעתכם הדבר הכי רומנטי שבן יכול לעשות לבת?ממ זה תלוי כל אחת במה שהיא אוהבת... 9. ושבת יכולה לעשות לבן?כנ"ל 10. מה אתם מרגישים כשאתם מאוהבים?אושר
11. שיר האהבה הכי אהוב עליכם:you make me feel של ווסטושים שלי
12. המתנה האידיאלית ליום האהבה?:לא חושבת שיש דבר אידיאלי..כל אחד אוהב משו שונה 13. המקום הכי רומנטי:ים
14. אהבה ללא תנאים....קשר פתוח...מזה בשבילכם..אסור או מותר?לא חושבת שיש דבר כזה אהבה עם תנאים. אם אני אוהבת מישו חזק מספיק אני לא יראה את מה שכלול בהתחייסות הזאת למישו כתנאי:\ 15. לקבל את בן הזוג כמו שהוא או לזרוק את האהבה בגלל השוני?לקבל אותו כמו שהוא...כל עוד השוני לא משפיע ממש על הקשר 16. מוכנים לעשות הכל בשביל אהבתכם הגדולה?כשיהיה מישו אני חושבת שכן 17. קרה לכם שהתאהבתם במישהו כשהייתם בקשר, ולפני כן לא אהבתם אותו? אם כן...פרטו קצת חח:נופ 18. מריבות, בריא לאהבות או שובר לבבות?בריא כל עוד זה בגבול 19. אתם מאמינים שאהבה ..היא לנצח?אם היא מספיק אמיתית ואם שומרים עליה אז כן 20. נשיקה צרפתית....עם אהובכן/אהובתיכן או עם ידיד/ה חרמן/נית? 21. יצא לכם להגיד :"אני אוהב אותך" והתכוונתם לזה?יאפ 22. יצא לכם להגיד את זה בלי להתכוון לזה באמת?נופ 23. פעם שברתם לב של מישהו?לא שידוע לי
24. פעם שברו לכם את הלב?יאפ
25. אתם נמצאים במשולש אהבה, החבר/ה הכי טוב/ה שלכם/ן מאוהב/ת ב"קראש שלכם/ן...מה עושים?!לא ד'עת, זה לא קרה לי 26. חוץ מלב, מה עוד גורם לכם לחשוב על אהבה?מוזיקה 27. תנו צבע חדש לאהבה....:(אדום זה כבר נדוש חח)כתום?
28. באיזו תדירות אתם אומרים /תאמרו "אני אוהב אותך" לבן/בת זוגיכם?אני מקווה שהרבה
29. מאמינים שיש חצי שני לכל בנאדם?מה ז"א?
30. מאמינים באהבה ממבט ראשון?נופ 31. יצא לכם פעם להתאהב במבט ראשון, תתארו את הרגע הזה:^^ 32. מהי התקופה הכי ארוכה בה הייתם מאוהבים במישהו?3 חודשים 33. בלי אהבה, הייתם יכולים לחיות?נופ 34. מהו הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאתם שומעים את המילה "אהבה"?ווסטלייף
25. שאלה אחרונה......אהבתם את השאלון?יאפ, נחמד:] הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה