עונה.. :]
1. יש לכם חבר/ה? יאפ
2. אתם מאמינים שאהבה צריכה להיות שווה בין שני בני הזוג? ברור!. 3. יש אהבה ללא מגע? כן.. 4. אהבה מרחוק, עמיד או מתפורר? תלוי אם האהבה חזקה מספיק. 5. מזו אהבה בשבילכם? נו באמת.. כאילו אפשר להגדיר.
6. שירי אהבה מרגשים אותכם? מאוד
7. חשובה לכם הרומנטיקה? כן... 8. מה לדעתכם הדבר הכי רומנטי שבן יכול לעשות לבת? לא יודעת
9. ושבת יכולה לעשות לבן? ^ 10. מה אתם מרגישים כשאתם מאוהבים? :X 11. שיר האהבה הכי אהוב עליכם: יש המווון. 12. המתנה האידיאלית ליום האהבה?: לא יודעת
13. המקום הכי רומנטי: אממ לא יודעת.. אבל מקום שאין בו עוד אנשים.. 14. אהבה ללא תנאים....קשר פתוח...מזה בשבילכם..אסור או מותר? לא הבנתי
15. לקבל את בן הזוג כמו שהוא או לזרוק את האהבה בגלל השוני? אם חושבים על לזרוק את בן הזוג בגלל שוני, כנראה לא אוהבים אותו באמת לא?
16. מוכנים לעשות הכל בשביל אהבתכם הגדולה? אפשר לומר חח 17. קרה לכם שהתאהבתם במישהו כשהייתם בקשר, ולפני כן לא אהבתם אותו? אם כן...פרטו קצת חח: לא.. 18. מריבות, בריא לאהבות או שובר לבבות? תלוי איזה סוג של מריבה. 19. אתם מאמינים שאהבה ..היא לנצח? כן.. 20. נשיקה צרפתית....עם אהובכן/אהובתיכן או עם ידיד/ה חרמן/נית?
"ידיד/ה חרמן/נית" חחחח.. ברור שעם אהובכן/אהובתיכן. 21. יצא לכם להגיד :"אני אוהב אותך" והתכוונתם לזה? ברור! 22. יצא לכם להגיד את זה בלי להתכוון לזה באמת? לא. 23. פעם שברתם לב של מישהו? לא שידוע לי
24. פעם שברו לכם את הלב? לא ממש. 25. אתם נמצאים במשולש אהבה, החבר/ה הכי טוב/ה שלכם/ן מאוהב/ת ב"קראש שלכם/ן...מה עושים?! לא עושים כלום. 26. חוץ מלב, מה עוד גורם לכם לחשוב על אהבה?
לא חשבתי על זה ממש.. 27. תנו צבע חדש לאהבה....

אדום זה כבר נדוש חח) ורוד?.
סתאם.. אממ חום
28. באיזו תדירות אתם אומרים /תאמרו "אני אוהב אותך" לבן/בת זוגיכם? אמ לא יודעת. 29. מאמינים שיש חצי שני לכל בנאדם? כן. 30. מאמינים באהבה ממבט ראשון? חח כן.. 31. יצא לכם פעם להתאהב במבט ראשון, תתארו את הרגע הזה: לא תודה
32. מהי התקופה הכי ארוכה בה הייתם מאוהבים במישהו? שנה וחצי משו כזה. 33. בלי אהבה, הייתם יכולים לחיות? לא יודעת לא ניסיתי.
34. מהו הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאתם שומעים את המילה "אהבה"? חחח:X 25. שאלה אחרונה......אהבתם את השאלון? נחמד