שאלון אהבה

שאלון אהבה

הנה השאלון אהבה הגיע.. תהנוו 1. יש לכם חבר/ה? 2. אתם מאמינים שאהבה צריכה להיות שווה בין שני בני הזוג? 3. יש אהבה ללא מגע? 4. אהבה מרחוק, עמיד או מתפורר? 5. מזו אהבה בשבילכם? 6. שירי אהבה מרגשים אותכם? 7. חשובה לכם הרומנטיקה? 8. מה לדעתכם הדבר הכי רומנטי שבן יכול לעשות לבת? 9. ושבת יכולה לעשות לבן? 10. מה אתם מרגישים כשאתם מאוהבים? 11. שיר האהבה הכי אהוב עליכם: 12. המתנה האידיאלית ליום האהבה?: 13. המקום הכי רומנטי: 14. אהבה ללא תנאים....קשר פתוח...מזה בשבילכם..אסור או מותר? 15. לקבל את בן הזוג כמו שהוא או לזרוק את האהבה בגלל השוני? 16. מוכנים לעשות הכל בשביל אהבתכם הגדולה? 17. קרה לכם שהתאהבתם במישהו כשהייתם בקשר, ולפני כן לא אהבתם אותו? אם כן...פרטו קצת חח: 18. מריבות, בריא לאהבות או שובר לבבות? 19. אתם מאמינים שאהבה ..היא לנצח? 20. נשיקה צרפתית....עם אהובכן/אהובתיכן או עם ידיד/ה חרמן/נית? 21. יצא לכם להגיד :"אני אוהב אותך" והתכוונתם לזה? 22. יצא לכם להגיד את זה בלי להתכוון לזה באמת? 23. פעם שברתם לב של מישהו? 24. פעם שברו לכם את הלב? 25. אתם נמצאים במשולש אהבה, החבר/ה הכי טוב/ה שלכם/ן מאוהב/ת ב"קראש שלכם/ן...מה עושים?! 26. חוץ מלב, מה עוד גורם לכם לחשוב על אהבה? 27. תנו צבע חדש לאהבה....:(אדום זה כבר נדוש חח) 28. באיזו תדירות אתם אומרים /תאמרו "אני אוהב אותך" לבן/בת זוגיכם? 29. מאמינים שיש חצי שני לכל בנאדם? 30. מאמינים באהבה ממבט ראשון? 31. יצא לכם פעם להתאהב במבט ראשון, תתארו את הרגע הזה: 32. מהי התקופה הכי ארוכה בה הייתם מאוהבים במישהו? 33. בלי אהבה, הייתם יכולים לחיות? 34. מהו הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאתם שומעים את המילה "אהבה"? 25. שאלה אחרונה......אהבתם את השאלון?

Shiri from the block

Active member
הו, זה שאלון שלא היה עוד 1. יש לכם חבר/ה? לא.. 2. אתם מאמינים שאהבה צריכה להיות שווה בין שני בני הזוג? ממ כן. 3. יש אהבה ללא מגע? כן. 4. אהבה מרחוק, עמיד או מתפורר? עמיד בהתחלה ומתופרר בהמשך. 5. מזו אהבה בשבילכם? ../images/Emo10.gifשאלה קשה.. מצד אחד-זה היה כל החיים שלי, מצד שני זה הדבר הכי כואב שהיה לי, סו.. לא יודעת. 6. שירי אהבה מרגשים אותכם? מאוד. 7. חשובה לכם הרומנטיקה? בהחלט. 8. מה לדעתכם הדבר הכי רומנטי שבן יכול לעשות לבת? חח אני לא רוצה לענות../images/Emo9.gif 9. ושבת יכולה לעשות לבן? כנ"ל. 10. מה אתם מרגישים כשאתם מאוהבים? כאב?../images/Emo10.gif תלוי במי../images/Emo122.gif אבל רוב הפעמים זאת פשוט הרגשה מדהימה שיכולה לעשות לי את היום ולהפוך אותי לבנאדם הכי שמח. (וכמובן שמצד שני זה יכול לגרום לי לרצות להתאבד..) 11. שיר האהבה הכי אהוב עליכם: של בקסטריט- no one else comes close ו-anywhere for you כי אני פשוט מתחברת אליהם בטירוף, אבל כמובן שיש את always של בון ג'ובי שהכי צפוי להגיד אותו../images/Emo3.gif 12. המתנה האידיאלית ליום האהבה?: כל דבר שבא מהלב. 13. המקום הכי רומנטי: על החוף מול שקיעה/זריחה../images/Emo99.gif 14. אהבה ללא תנאים....קשר פתוח...מזה בשבילכם..אסור או מותר? חח אממ, מצד אחד אני דווקא בעד, כי זה יכול להיות נחמד../images/Emo3.gif מצד שניי, זה כעיקרון לא דבר טוב, זה לא אמור לקרות. צריך להיות נאמנים לבנאדם אחד. 15. לקבל את בן הזוג כמו שהוא או לזרוק את האהבה בגלל השוני? זה תלוי עד כמה השוני יכול להפריע למערכת היחסים, אם זה לא מפריע-אז לקבל, אם זה כן-אז לזרוק. אין טעם להיות במערכת יחסים כשלא מרוצים ממנה.. 16. מוכנים לעשות הכל בשביל אהבתכם הגדולה? כן../images/Emo7.gif 17. קרה לכם שהתאהבתם במישהו כשהייתם בקשר, ולפני כן לא אהבתם אותו? אם כן...פרטו קצת חח: לא. 18. מריבות, בריא לאהבות או שובר לבבות? לא יודעת../images/Emo2.gif 19. אתם מאמינים שאהבה ..היא לנצח? כן. 20. נשיקה צרפתית....עם אהובכן/אהובתיכן או עם ידיד/ה חרמן/נית? כל האפשרויות הנ"ל?../images/Emo3.gif 21. יצא לכם להגיד :"אני אוהב אותך" והתכוונתם לזה? יותר מידיייי 22. יצא לכם להגיד את זה בלי להתכוון לזה באמת? מה פתאום, לעולם לא. 23. פעם שברתם לב של מישהו? ממ בערך. 24. פעם שברו לכם את הלב? פעם? כל 2 דקות אולי.. סתם, כבר כמעט שלא.. 25. אתם נמצאים במשולש אהבה, החבר/ה הכי טוב/ה שלכם/ן מאוהב/ת ב"קראש שלכם/ן...מה עושים?! לא עושים כלום. שהבחור יבחר את מי הוא מעדיף וזהו.. 26. חוץ מלב, מה עוד גורם לכם לחשוב על אהבה? שירים של בקסטריט.. 27. תנו צבע חדש לאהבה....:(אדום זה כבר נדוש חח) חח שאלה מוזרה, אין לי.. 28. באיזו תדירות אתם אומרים /תאמרו "אני אוהב אותך" לבן/בת זוגיכם? ממ, לא יודעת כמה פעמים יצא לי להגיד את זה אבל אני אוהבת להגיד הרבה פעמים לאנשים שאני אוהבת אותם../images/Emo13.gif 29. מאמינים שיש חצי שני לכל בנאדם? כן, יש אפילו סיפור מזה חמוד על זה, אני אשים בהודעה אחרת../images/Emo9.gif 30. מאמינים באהבה ממבט ראשון? כן. 31. יצא לכם פעם להתאהב במבט ראשון, תתארו את הרגע הזה: מה לתאר?../images/Emo122.gif לא יודעת.. 32. מהי התקופה הכי ארוכה בה הייתם מאוהבים במישהו? 10 שנים בניק../images/Emo99.gif ואם זה אנשים "אמיתיים" יעני, אז אממ, שנה. 33. בלי אהבה, הייתם יכולים לחיות? לא ../images/Emo4.gif 34. מהו הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאתם שומעים את המילה "אהבה"? כרגע-כאב. אבל זה משתנה כל הזמן כמעט.. 25. שאלה אחרונה......אהבתם את השאלון? מאוד! אחלה שאלון../images/Emo13.gif

Shiri from the block

Active member
והנה הסיפור: “Once, a long, long time ago, all people had four legs and two heads. And then the gods threw down thunderbolts, and split everyone into two. Each half then had two legs and one head. But the separation left both sides with a desperate yearning to be reunited. Because they each shared the same soul. And ever since then, all people spend their lives searching for the other half of their soul. לקוח מהסדרה זינה../images/Emo9.gif

crazy smiley

New member
תיקון!!!

עניתי בטעות ב"יש אהבה ללא מגע" לא, אבל התכוונתי שכן יש אהבה ללא מגע, פשוט התבלבלתי..

frackit

New member
אמממ

1. יש לכם חבר/ה? כרגע לא... 2. אתם מאמינים שאהבה צריכה להיות שווה בין שני בני הזוג?כן דייי 3. יש אהבה ללא מגע? בערך...עם זה קשר ממש ממש טוב שמסתמך על משו יותר ממגע... 4. אהבה מרחוק, עמיד או מתפורר? עמיד פחות או יותר 5. מזו אהבה בשבילכם? כמעט חיים (מוזיקה זה חיים) 6. שירי אהבה מרגשים אותכם?יש מלאאאאא של ויטני היוסטון ...מאריה קארי בסב יש עוד מלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא 7. חשובה לכם הרומנטיקה? כן... 8. מה לדעתכם הדבר הכי רומנטי שבן יכול לעשות לבת? לארגן איזה דייט ממש ממש יפה שולחן קטן על הים ע שקיעה ממש יפה ומלא ורדים ... 9. ושבת יכולה לעשות לבן? יכול להיות אותו דבר אבל יש הרבה ברים שעולים לי לראש... 10. מה אתם מרגישים כשאתם מאוהבים? פרפרים...מרחפת לא עצמי... 11. שיר האהבה הכי אהוב עליכם:יוווווווווווו יש מלאאאאאאאאאא 12. המתנה האידיאלית ליום האהבה?: לא יודעת...לפעמים נשיקה קטנה ו"אני אוהב אותך" מספיק. 13. המקום הכי רומנטי: ים...שקיעה...קיץ...לבד. 14. אהבה ללא תנאים....קשר פתוח...מזה בשבילכם..אסור או מותר? מותר אבל שזה לא יהיה ככה אצלי... 15. לקבל את בן הזוג כמו שהוא או לזרוק את האהבה בגלל השוני?לקבל... 16. מוכנים לעשות הכל בשביל אהבתכם הגדולה? אמממ כן אם זה באמת האהבה הכי גדולה שלי 17. קרה לכם שהתאהבתם במישהו כשהייתם בקשר, ולפני כן לא אהבתם אותו? אם כן...פרטו קצת חח:לא... 18. מריבות, בריא לאהבות או שובר לבבות?בריא...לא הכל יכול להיות מושלם. 19. אתם מאמינים שאהבה ..היא לנצח? אולי... 20. נשיקה צרפתית....עם אהובכן/אהובתיכן או עם ידיד/ה חרמן/נית?חבר שלי(כשיגיע...) 21. יצא לכם להגיד :"אני אוהב אותך" והתכוונתם לזה?לא נראה לי... 22. יצא לכם להגיד את זה בלי להתכוון לזה באמת?אולי.... 23. פעם שברתם לב של מישהו?לא! 24. פעם שברו לכם את הלב?כן...:( 25. אתם נמצאים במשולש אהבה, החבר/ה הכי טוב/ה שלכם/ן מאוהב/ת ב"קראש שלכם/ן...מה עושים?!נלחמים לא עושים טעות כמו---> לוותר... 26. חוץ מלב, מה עוד גורם לכם לחשוב על אהבה? ?!@# 27. תנו צבע חדש לאהבה....:(אדום זה כבר נדוש חח) ורדרד בהיר...פסטל 28. באיזו תדירות אתם אומרים /תאמרו "אני אוהב אותך" לבן/בת זוגיכם?לא יודעת שיגיע הזמן אני אדע... 29. מאמינים שיש חצי שני לכל בנאדם?כןןןן 30. מאמינים באהבה ממבט ראשון?כןןן 31. יצא לכם פעם להתאהב במבט ראשון, תתארו את הרגע הזה:לא עוד לא... 32. מהי התקופה הכי ארוכה בה הייתם מאוהבים במישהו??!@# 33. בלי אהבה, הייתם יכולים לחיות? אולי או אולי לא... 34. מהו הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאתם שומעים את המילה "אהבה"? אני לא אגיד את השם שלו אבל...ההואא 25. שאלה אחרונה......אהבתם את השאלון? כן היה נחמד...

sivanick

New member
../images/Emo192.gif

1. יש לכם חבר/ה? לע 2. אתם מאמינים שאהבה צריכה להיות שווה בין שני בני הזוג? מן הסתם 3. יש אהבה ללא מגע? לא 4. אהבה מרחוק, עמיד או מתפורר? תלוי.. 5. מזו אהבה בשבילכם? רגש שאי אפשר לשלוט עליו, שעושה בך מה שהוא רוצה. רגש שמעלה אותך הכי גבוה בעולם ותוך שנייה יכול להפיל אותך לקרשים. 6. שירי אהבה מרגשים אותכם? כעע 7. חשובה לכם הרומנטיקה? כע 8. מה לדעתכם הדבר הכי רומנטי שבן יכול לעשות לבת? יש כל מיני.. אני מעדיפה מילים יותר ממעשים. 9. ושבת יכולה לעשות לבן? כנ"ל 10. מה אתם מרגישים כשאתם מאוהבים? הוו.. מרגישים משו מיוחד כזה בלב.. אי אפשר להסביר במילים. 11. שיר האהבה הכי אהוב עליכם: יש מלא לא יכולה לבחור. 12. המתנה האידיאלית ליום האהבה?: לודעת..
13. המקום הכי רומנטי: חוף הים 14. אהבה ללא תנאים....קשר פתוח...מזה בשבילכם..אסור או מותר? מותר אבל בסוף מוביל לאסון.. אז סתם מיותר. 15. לקבל את בן הזוג כמו שהוא או לזרוק את האהבה בגלל השוני? לקבל אותו כמו שהוא 16. מוכנים לעשות הכל בשביל אהבתכם הגדולה? כן 17. קרה לכם שהתאהבתם במישהו כשהייתם בקשר, ולפני כן לא אהבתם אותו? אם כן...פרטו קצת חח: לא 18. מריבות, בריא לאהבות או שובר לבבות? בריא 19. אתם מאמינים שאהבה ..היא לנצח? כן 20. נשיקה צרפתית....עם אהובכן/אהובתיכן או עם ידיד/ה חרמן/נית? חח מה? אממ בכל מקרה, אהוב. 21. יצא לכם להגיד :"אני אוהב אותך" והתכוונתם לזה? לא יצא להגיד 22. יצא לכם להגיד את זה בלי להתכוון לזה באמת? לא 23. פעם שברתם לב של מישהו? כן 24. פעם שברו לכם את הלב? כן 25. אתם נמצאים במשולש אהבה, החבר/ה הכי טוב/ה שלכם/ן מאוהב/ת ב"קראש שלכם/ן...מה עושים?! לא מגיעים למצב הזה מהתחלה.. אני בחיים לא אסתכל על מישו שאני יודעת שחברה שלי רוצה אותו ואני יכולה להגיד את זה גם על חברות שלי. 26. חוץ מלב, מה עוד גורם לכם לחשוב על אהבה? שם מסוים. 27. תנו צבע חדש לאהבה....:(אדום זה כבר נדוש חח) שחור? חח 28. באיזו תדירות אתם אומרים /תאמרו "אני אוהב אותך" לבן/בת זוגיכם? חח מתי שיבוא לי מזתומרת. 29. מאמינים שיש חצי שני לכל בנאדם? לא 30. מאמינים באהבה ממבט ראשון? הידלקות. לא אהבה. 31. יצא לכם פעם להתאהב במבט ראשון, תתארו את הרגע הזה: לא 32. מהי התקופה הכי ארוכה בה הייתם מאוהבים במישהו? כמעט שנתיים 33. בלי אהבה, הייתם יכולים לחיות? אממ נקסטטט 34. מהו הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאתם שומעים את המילה "אהבה"? שם מסוים. 25. שאלה אחרונה......אהבתם את השאלון? כן חוץ מכמה שאלות שרואים שילדים בני 11 חיברו אותם.. בלי להעליב.

אביבא

New member
../images/Emo192.gif ../images/Emo103.gif

1. יש לכם חבר/ה? לא 2. אתם מאמינים שאהבה צריכה להיות שווה בין שני בני הזוג? ככה זה אמור להיות, לא? 3. יש אהבה ללא מגע? לא הבנתי. (?) 4. אהבה מרחוק, עמיד או מתפורר? לא יודעת. 5. מזו אהבה בשבילכם? ביחד. 6. שירי אהבה מרגשים אותכם? תלוי איזה ומתי. 7. חשובה לכם הרומנטיקה? אני חושבת שכן. 8. מה לדעתכם הדבר הכי רומנטי שבן יכול לעשות לבת? אויש לא יודעת. 9. ושבת יכולה לעשות לבן?
. 10. מה אתם מרגישים כשאתם מאוהבים? בעננים, נראה לי. 11. שיר האהבה הכי אהוב עליכם: אין. 12. המתנה האידיאלית ליום האהבה?: נשיקה. 13. המקום הכי רומנטי: ים. 14. אהבה ללא תנאים....קשר פתוח...מזה בשבילכם..אסור או מותר? אידיוטי. 15. לקבל את בן הזוג כמו שהוא או לזרוק את האהבה בגלל השוני? כמו שהוא. 16. מוכנים לעשות הכל בשביל אהבתכם הגדולה? מניחה שכן. 17. קרה לכם שהתאהבתם במישהו כשהייתם בקשר, ולפני כן לא אהבתם אותו? אם כן...פרטו קצת חח: כן ולא רוצה לפתוח את הפצעים. 18. מריבות, בריא לאהבות או שובר לבבות? בריא. 19. אתם מאמינים שאהבה ..היא לנצח? אני חושבת. 20. נשיקה צרפתית....עם אהובכן/אהובתיכן או עם ידיד/ה חרמן/נית? שאלה מטומטמת. אגב למישהי שלא התנשקה. 21. יצא לכם להגיד :"אני אוהב אותך" והתכוונתם לזה? כן. 22. יצא לכם להגיד את זה בלי להתכוון לזה באמת? כן. 23. פעם שברתם לב של מישהו? כן. 24. פעם שברו לכם את הלב? כן. 25. אתם נמצאים במשולש אהבה, החבר/ה הכי טוב/ה שלכם/ן מאוהב/ת ב"קראש שלכם/ן...מה עושים?! לא יודעת, שאלה אידיוטית. 26. חוץ מלב, מה עוד גורם לכם לחשוב על אהבה? לראות אנשים מאושרים ביחד. 27. תנו צבע חדש לאהבה....:(אדום זה כבר נדוש חח) תכלת \ טורקיז. 28. באיזו תדירות אתם אומרים /תאמרו "אני אוהב אותך" לבן/בת זוגיכם? אין לי בת \ בן זוג. 29. מאמינים שיש חצי שני לכל בנאדם? יש מצב. 30. מאמינים באהבה ממבט ראשון? כן. 31. יצא לכם פעם להתאהב במבט ראשון, תתארו את הרגע הזה: תודה אבל לא. 32. מהי התקופה הכי ארוכה בה הייתם מאוהבים במישהו? לא רוצה להיזכר. 33. בלי אהבה, הייתם יכולים לחיות? חיים בסבל. 34. מהו הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאתם שומעים את המילה "אהבה"? בדידות \ צבע אדום. 25. שאלה אחרונה......אהבתם את השאלון? לא

אני!../images/Emo9.gif

1. יש לכם חבר/ה? לא
2. אתם מאמינים שאהבה צריכה להיות שווה בין שני בני הזוג? אממ אכן 3. יש אהבה ללא מגע? אממ לא נראה לי... 4. אהבה מרחוק, עמיד או מתפורר? מתפורר!
5. מזו אהבה בשבילכם? אוי, אין אפילו הגדרה נורמלית בשביל "אהבה", אז אתם רוצים שאני אתאר אותה? 6. שירי אהבה מרגשים אותכם? אממ לא ממש... 7. חשובה לכם הרומנטיקה? נו ברור! 8. מה לדעתכם הדבר הכי רומנטי שבן יכול לעשות לבת? אמממ סתם לעשות לה הפתעה ולקחת אותה לטייל בים ולשתות שוקו במסעדה:$ 9. ושבת יכולה לעשות לבן? לקחת אותו למשחק כדורגל
10. מה אתם מרגישים כשאתם מאוהבים? עדיין לא הגעתי לשלב של אהבה.
11. שיר האהבה הכי אהוב עליכם: נממ
Incomplete?
12. המתנה האידיאלית ליום האהבה?: משהו עם משמעות.... 13. המקום הכי רומנטי: הים
14. אהבה ללא תנאים....קשר פתוח...מזה בשבילכם..אסור או מותר? תלוי באיזה מצב 15. לקבל את בן הזוג כמו שהוא או לזרוק את האהבה בגלל השוני? לקבל אותו כמו שהוא 16. מוכנים לעשות הכל בשביל אהבתכם הגדולה? אכן כן
17. קרה לכם שהתאהבתם במישהו כשהייתם בקשר, ולפני כן לא אהבתם אותו? אם כן...פרטו קצת חח: 18. מריבות, בריא לאהבות או שובר לבבות? גם וגם. מריבה יכולה אחרי זה לחזק את היחסים, אם מסיקים מסקנות אחרי זה. 19. אתם מאמינים שאהבה ..היא לנצח? אממ לא. 20. נשיקה צרפתית....עם אהובכן/אהובתיכן או עם ידיד/ה חרמן/נית? אהובי. 21. יצא לכם להגיד :"אני אוהב אותך" והתכוונתם לזה? בכלל לא יצא לי להגיד אני אוהבת אותך
22. יצא לכם להגיד את זה בלי להתכוון לזה באמת?^^ 23. פעם שברתם לב של מישהו? לא. כי לא יצא
24. פעם שברו לכם את הלב? ^^ 25. אתם נמצאים במשולש אהבה, החבר/ה הכי טוב/ה שלכם/ן מאוהב/ת ב"קראש שלכם/ן...מה עושים?!
26. חוץ מלב, מה עוד גורם לכם לחשוב על אהבה? לב? 27. תנו צבע חדש לאהבה....:(אדום זה כבר נדוש חח) ורוד? 28. באיזו תדירות אתם אומרים /תאמרו "אני אוהב אותך" לבן/בת זוגיכם? אהה... ברגעים מיוחדים? 29. מאמינים שיש חצי שני לכל בנאדם? ברור! 30. מאמינים באהבה ממבט ראשון? אכן. 31. יצא לכם פעם להתאהב במבט ראשון, תתארו את הרגע הזה: לא קלטתי את זה שזה ממבט ראשון
32. מהי התקופה הכי ארוכה בה הייתם מאוהבים במישהו? עכשיו? זה יותר נכון הידלקות מעצבנת. 33. בלי אהבה, הייתם יכולים לחיות? לא. 34. מהו הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאתם שומעים את המילה "אהבה"? דבר שלא נמצא בחיי
25. שאלה אחרונה......אהבתם את השאלון? קצת מעצבן...

elena20

New member
עונה

1. יש לכם חבר/ה? כן
2. אתם מאמינים שאהבה צריכה להיות שווה בין שני בני הזוג?בטח 3. יש אהבה ללא מגע? אמ.... אם מדובר למשל במישהו שמאוהב במישהי והיא רואה בו רק ידיד והוא אוהב אותה מרחוק, אז כן, אבל אם זה זוג למשל דתי שלא נוגע אחד בשני לפני החתונה, אז לא!!!!! 4. אהבה מרחוק, עמיד או מתפורר? חבר שלי גר רחוק ואנחנו רק בתחילת הקשר עכשיו, אז אני מאמינה ומקווה שזה יחזיק מעמד. 5. מזו אהבה בשבילכם?ה-כ-ל, הכוח שמניע את העולם 6. שירי אהבה מרגשים אותכם?כןןןןןןןן 7. חשובה לכם הרומנטיקה?מאוד 8.מה לדעתכם הדבר הכי רומנטי שבן יכול לעשות לבת?להסתכל עמוק בעיניים ולהגיד כמה שהוא אוהב אותה וכמה שהיא חשובה לו, לכתוב שיר 9. ושבת יכולה לעשות לבן?כנ"ל 10. מה אתם מרגישים כשאתם מאוהבים?שכל השאר לא חשוב,כל עוד אתם ביחד, הרגשה שאני יכולה לעשות ולהשיג הכל, בקיצור בענניםםםם!!! 11. שיר האהבה הכי אהוב עליכם:bon jovi always 12. המתנה האידיאלית ליום האהבה?:פרחים ושוקולד(כן,כן,נורא נדוש
) 13. המקום הכי רומנטי:חוף ים 15. לקבל את בן הזוג כמו שהוא או לזרוק את האהבה בגלל השוני?תלוי עד כמה שונים, לדעתי זה משעמם להיות עם בן זוג שהוא בדיוק כמו הצד השני,חייבים להיות קצת שונים, אבל עדיין שיהיו תחומי עניין משותפים 16. מוכנים לעשות הכל בשביל אהבתכם הגדולה?כןןן 17. קרה לכם שהתאהבתם במישהו כשהייתם בקשר, ולפני כן לא אהבתם אותו?לא 18. מריבות, בריא לאהבות או שובר לבבות?בריא 19. אתם מאמינים שאהבה ..היא לנצח?כן, אני רומנטית 20. נשיקה צרפתית....עם אהובכן/אהובתיכן או עם ידיד/ה חרמן/נית?ברור שעם אהובי
21. יצא לכם להגיד :"אני אוהב אותך" והתכוונתם לזה? כן 22. יצא לכם להגיד את זה בלי להתכוון לזה באמת? לא 23. פעם שברתם לב של מישהו?כן 24. פעם שברו לכם את הלב? כן
25. אתם נמצאים במשולש אהבה, החבר/ה הכי טוב/ה שלכם/ן מאוהב/ת ב"קראש שלכם/ן...מה עושים?!אממ... זה תלוי,אם אני נדלקתי עליו קודם והיא ידעה מזה ופתאום היא באה ואומרת שהיא גם,מבחינתי זו לא חברה,ואני אף פעם לא אגיע למצב שאדלק על מישהו שחברה שלי רוצה,כי ברגע שאני יודעת שהיא דלוקה על מישהו מסוים,מבחינתי זה ל-א אחד גדול!!! 26. חוץ מלב, מה עוד גורם לכם לחשוב על אהבה?שירי אהבה, סרטים רומנטיים 27. תנו צבע חדש לאהבה....:(אדום זה כבר נדוש חח)חחחחחח תכלת 28. באיזו תדירות אתם אומרים /תאמרו "אני אוהב אותך" לבן/בת זוגיכם?כל יום 29. מאמינים שיש חצי שני לכל בנאדם?לא 30. מאמינים באהבה ממבט ראשון?כן 31. יצא לכם פעם להתאהב במבט ראשון, תתארו את הרגע הזה:לא 32. מהי התקופה הכי ארוכה בה הייתם מאוהבים במישהו?בסביבות שנה,אבל הוא לא רצה אותי
33. בלי אהבה, הייתם יכולים לחיות? לאאאאא 34. מהו הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאתם שומעים את המילה "אהבה"? מקווה שמצאתי אותה 25. שאלה אחרונה......אהבתם את השאלון? לא ממש

Eti No Name

New member
עונהההההההההההההה. ../images/Emo14.gif

1. יש לכם חבר/ה? לא. 2. אתם מאמינים שאהבה צריכה להיות שווה בין שני בני הזוג? ברור. 3. יש אהבה ללא מגע? יאססס. 4. אהבה מרחוק, עמיד או מתפורר? תלוי באיזה תנאים. 5. מזו אהבה בשבילכם? הכל. 6. שירי אהבה מרגשים אותכם? כןןןן.
7. חשובה לכם הרומנטיקה? מאוד! 8. מה לדעתכם הדבר הכי רומנטי שבן יכול לעשות לבת? להגיד לה "אני אוהב אותך." 9. ושבת יכולה לעשות לבן? "אתה הכל בשבילי." 10. מה אתם מרגישים כשאתם מאוהבים? פרפרים בבטן.. 11. שיר האהבה הכי אהוב עליכם: Heaven, Always, All My Life, Iris ועוד.. 12. המתנה האידיאלית ליום האהבה? הבנאדם עצמו... עטוף במתנה.
13. המקום הכי רומנטי: ים, ברור. 14. אהבה ללא תנאים....קשר פתוח...מזה בשבילכם..אסור או מותר? באהבה הכל מותר. 15. לקבל את בן הזוג כמו שהוא או לזרוק את האהבה בגלל השוני? לקבל את השוני. 16. מוכנים לעשות הכל בשביל אהבתכם הגדולה? ככככןןןןן. 17. קרה לכם שהתאהבתם במישהו כשהייתם בקשר, ולפני כן לא אהבתם אותו? אם כן...פרטו קצת חח: לא.
18. מריבות, בריא לאהבות או שובר לבבות? תלוי איזה וכמה. 19. אתם מאמינים שאהבה ..היא לנצח? ברור. 20. נשיקה צרפתית....עם אהובכן/אהובתיכן או עם ידיד/ה חרמן/נית? עם אהוב.
21. יצא לכם להגיד :"אני אוהב אותך" והתכוונתם לזה? ממ לגבר? לא. 22. יצא לכם להגיד את זה בלי להתכוון לזה באמת? גם לא, חח. 23. פעם שברתם לב של מישהו? כן. :$ 24. פעם שברו לכם את הלב? כן. 25. אתם נמצאים במשולש אהבה, החבר/ה הכי טוב/ה שלכם/ן מאוהב/ת ב"קראש שלכם/ן...מה עושים?! מפנה ת'דרך.. 26. חוץ מלב, מה עוד גורם לכם לחשוב על אהבה? שירים.
27. תנו צבע חדש לאהבה....:(אדום זה כבר נדוש חח) לבן. 28. באיזו תדירות אתם אומרים /תאמרו "אני אוהב אותך" לבן/בת זוגיכם? כל יום.
29. מאמינים שיש חצי שני לכל בנאדם? כן. 30. מאמינים באהבה ממבט ראשון? אמ לא, בהדלקות ממבט ראשון,כן. 31. יצא לכם פעם להתאהב במבט ראשון, תתארו את הרגע הזה: לא בדיוק להתאהב, אלא להדלק. ראיתי אותו.. מרחוק.. ונדלקתי.
32. מהי התקופה הכי ארוכה בה הייתם מאוהבים במישהו? מאוהבת מאוהבת כאילו?
חצי שנה..משו כזה.. 33. בלי אהבה, הייתם יכולים לחיות? עובדה.
34. מהו הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאתם שומעים את המילה "אהבה"? משהו שלם. 25. שאלה אחרונה......אהבתם את השאלון? כן חח.

elena20

New member
all my life איזה שיר מדהים! אני

בדיוק שומעת אותו עכשיו!!!

Conviction

New member
יו, חשבתי ששני אנשים בלחץ

מכירים אותו.
זה אחד השירים הכי יפים שיש.

למעלה