שאלוןן לכבודד השבתת!

עונה נה נה נההההה

השאלוןןןן: 1.אילו היית אלוהים-מה הדברים העיקריים שהיית משנה בעולם? הרבה 2.אילו היית חולם חלום נפלא והיו נותנים לך אפשרות להמשיך לחיות את החלום במקום המציאות שלך,האם היית רוצה להמשיך לחיות את החלום או בכל זאת להתעורר לחייך המציאותיים? להמשיך לחלום 3.אילו היית מיליארדר-האם היית עובד בכל זאת? יאפ 4.אילו הייתה לך אפשרות לגנוב בגרויות ולאחר מכן גם תואר ראשון ושני של איזה אדם גאון,מבלי שאף אחד יידע מכך,האם היית עושה את זה? יאפ חחחחחחח 5.אילו לרצוח היה מותר ומקובל-אתה מאמין שהיית רוצח עד היום כמה אנשים שיצא לך להכיר? רק את רוני סופסטאר בעע 6.אילו היית יכול להעניק חיים מושלמים לבן אדם מסויים בעולם(פרט ממך!)-מי זה היה? לנזקקים...לאלה שרע להם בחיים 7.אילו היה אפשר לאכול ללא הגבלה מבלי להשמין ומבלי בעיות בריאות כאלה ואחרות-כמה ארוחות היית אוכל ביום,לדעתך?נסה לפרט גם כמה היית אוכל באותן ארוחות... לפחות איזה 7 כל מה שהיה בא לי הייתי אוכלת יואוא איזה כיף זה!! חחחחחח 8.אילו היית ראש העיר בעירך-האם אתה חושב שתושביי העיר היו מרוצים מתיפקודך? ב-רוררררררררררררר 9.אילו החיות היו חכמות ומפותחות כבני האדם-מה היה קורה לדעתך?איך העולם היה נראה? זוועות -שאלות זה או זה: 1.מי לדעתך מנצח בקרב-סופרמן או מוחמד עלי(מתאגרף לשעבר)?סופרמן 2.מה יותר מגניב-פיות או מלאכים? מלאכים 3.שתייה קרה או חמה? חמה 4.לחם או מצות? לחם 5.אהבה או כבוד? כבוד 6.סבתא או סבא? שתייהם 7.מה יותר יפה-עיניים חומות או כחולות? חומות חחחחחחחח סתם כחולות 8.סוודר או מעיל? סוודר ברור איכ מעיל! 9.שקט או רעש? רעש 10.מרק או דייסה? מרק 11.מיסטיקה או פסיכולוגיה? פיסכולגיה 12.מה יפה יותר בבחורה שנראית טוב-הישבן או הרגליים? הישבן 13.אתניקס או תיסלאם? אתניקס 14.אושר או עושר? אושר ברור -שאלות אסוציאציות: 1.חלום: רטוב 2.סיפוק: סקס 3.שמחה: גיים בויז 4.ריקודים: מסיבה 5.ציפור: עפה 6:מוזיקה: מזרחית 7.בעלי חיים: גועל 8.ג'ינס: יפה 9.חיים: טל 10.מוות: סוף 11.אהבה: אושר 12.שינאה: רע 13.ילדים: אושר 14.הורים: מציקים 15.חברים: נשמות 16.רדיו: מוזיקה -דברים אהובים: 1.מאכל אהוב? פיצה 2.שתייה אהובה? קולה 3.אומניי מוזיקה אהובים(להקות/זמרות/זמרים,וכ"ו)? גיים בויז,מירי מסיקה,שריף 4.עונה אהובה? קיץ 5.צבע אהוב? ורוד 6.רגש אהוב? שו? 7.מתקן לונה-פארק אהוב? המכוניות המתנגשות חחחחחחחחחחחחחחח 8.תחנת הרדיו האהובה? 91fm 9.חמש האנשים האהובים ביותר? דני-ורדה-בר-ליאן-שלי 10.סרט אהוב? לא זוכרת המ השם 11.חמש האיברים האהובים עליך ביותר בבני המין השני? גוף קוביות כאילו ידיים שפתיים עיניים וזהו נהננתםם?! יאפ

אורטל 13

New member
עונה

1.אילו היית אלוהים-מה הדברים העיקריים שהיית משנה בעולם? שלא תהיה אלימות. 2.אילו היית חולם חלום נפלא והיו נותנים לך אפשרות להמשיך לחיות את החלום במקום המציאות שלך,האם היית רוצה להמשיך לחיות את החלום או בכל זאת להתעורר לחייך המציאותיים? תוי איזה חלום 3.אילו היית מיליארדר-האם היית עובד בכל זאת? לא 4.אילו הייתה לך אפשרות לגנוב בגרויות ולאחר מכן גם תואר ראשון ושני של איזה אדם גאון,מבלי שאף אחד יידע מכך,האם היית עושה את זה? לא 5.אילו לרצוח היה מותר ומקובל-אתה מאמין שהיית רוצח עד היום כמה אנשים שיצא לך להכיר? לא 6.אילו היית יכול להעניק חיים מושלמים לבן אדם מסויים בעולם(פרט ממך!)-מי זה היה? לחבר שלי 7.אילו היה אפשר לאכול ללא הגבלה מבלי להשמין ומבלי בעיות בריאות כאלה ואחרות-כמה ארוחות היית אוכל ביום,לדעתך?נסה לפרט גם כמה היית אוכל באותן ארוחות...הרבה הייתי אוכלת 8.אילו היית ראש העיר בעירך-האם אתה חושב שתושביי העיר היו מרוצים מתיפקודך? לא יודעת 9.אילו החיות היו חכמות ומפותחות כבני האדם-מה היה קורה לדעתך?איך העולם היה נראה? עולם בסדר -שאלות זה או זה: 1.מי לדעתך מנצח בקרב-סופרמן או מוחמד עלי(מתאגרף לשעבר)? סופרמן 2.מה יותר מגניב-פיות או מלאכים? מלאכים 3.שתייה קרה או חמה? קרה 4.לחם או מצות? מצות 5.אהבה או כבוד? אהבה 6.סבתא או סבא? שניהם 7.מה יותר יפה-עיניים חומות או כחולות? שניהם 8.סוודר או מעיל? סוודר 9.שקט או רעש? רעש 10.מרק או דייסה? לא זה ולא זה 11.מיסטיקה או פסיכולוגיה? מיסטיקה 12.מה יפה יותר בבחורה שנראית טוב-הישבן או הרגליים? שניהם 13.אתניקס או תיסלאם? לא זה ולא זה 14.אושר או עושר? שניהם -שאלות אסוציאציות: 1.חלום: שרון 2.סיפוק: חבר שלי 3.שמחה: ידיד שלי 4.ריקודים: מסיבות 5.ציפור: חיה בעלת כנפיים 6:מוזיקה: גיים בויז 7.בעלי חיים: חמודים 8.ג'ינס: לי קופר 9.חיים: יפים 10.מוות: פחד 11.אהבה: הכי טוב בעולם 12.שינאה: מפחיד 13.ילדים: נשמות 14.הורים: עקשניים 15.חברים: אנשים שאפר לדבר איתם 16.רדיו: שירים -דברים אהובים: 1.מאכל אהוב? פנקיק 2.שתייה אהובה? נסטי 3.אומניי מוזיקה אהובים(להקות/זמרות/זמרים,וכ"ו)? להקה גיים בויז!!!! 4.עונה אהובה? קיץ 5.צבע אהוב? ורוד 6.רגש אהוב? שמחה 7.מתקן לונה-פארק אהוב? תמנון 8.תחנת הרדיו האהובה?99 אסקייפ 9.חמש האנשים האהובים ביותר? חבר שלי,ידיד שלי, אחיות שלי, ושרון סנדלר 10.סרט אהוב? סיפר סינדרלה 11.חמש האיברים האהובים עליך ביותר בבני המין השני? עיינים,אף,פנים, שירירים,והבטן

למעלה