שאלוןן לכבודד השבתת!

טל קארי

New member
עונה

1. מי מנצח בקרב סופרמן או עלי = סופרמן 2.מה יותר מגניב פיות או מלאכים= פיות 3.שתייה חמה או קרה= גם וגם 4.לחם או מצות=מצות 5.אהבה או כבוד= תלוי במקרה 6.סבתא או סבא= שניהם 7.נה יותר יפה עיניים כחולות או חומות= חומות 8.סוודר או מעיל= מעיל 9.שקט או רעש= רעש אבל שיש כאב ראש שקט 10.מרק או דייסה= מרק 11.מיסטיקה או פסיכולוגיה=פסיכולוגיה 12.מה יפה יותר בבחורה רגליים או ישבן= תלוי בבחורה 13.אתניקס או תיסלאם= תיסלאם 14.אושר או עושר= אושר... 1.חלום: שיהיה שלום (איזה יפת נפש אני..) ולפגוש את הבויז.. 2.סיפוק: אממממ לא יודעת... 3.שמחה: כול דבר שיכול לעשות טוב לנשמה.... 4.ריקודים: מסיבה 5.ציפור: רעש מציק על הבוקר... 6:מוזיקה: כמעט כל הסוגים 7.בעלי חיים: כלב וסוס 8.ג'ינס: לי קופר 9.חיים: שמחה ואויר 10.מוות: עצוב ולא צפוי 11.אהבה: כיףףףףף ואושר 12.שינאה: רגש לא נחמד 13.ילדים: נחמדים כל עוד הם לא שלי... (לא שיש לי ילדים בגיל 14...) 14.הורים: חמודים לפעמים קרציות 15.חברים: סבבה כייף ויציאות 16.רדיו: שומעים שמשעמם.. 1.מאכל אהוב: החיים שלי פיצהההההההההההה 2.שתייה אהובה: אממממ לא יודעת.. 3.אומני מוזיקה: גיים בויז וסלין דיון 4.עונה אהובה: חורף 5.צבע אהוב: כחול 6.רגש אהוב: אושר ושמחה 7.מתקו לונה פרק אהוב: לא יודעת איך קוראים לו... 8.תחנת רדיו אהובה: 100 FM 9.סרט אהוב: טיטניק ראיתי 55 פעמים... 10.חמש אנשים אהובים: משפחה (והגיים בויז) 11.חמש אברים אהובים אצל המים השני..: לא יודעת הכול כולל הכול...

טל קארי

New member
אני לא מאמינה@!!!

מי זה?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!????? זה לא הוגן!!!!!!!!!!!!!! מישהו פרץ לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:(

CaMiLa TqM

New member
גם אני עונה :)

1.אילו היית אלוהים-מה הדברים העיקריים שהיית משנה בעולם? צביעות מלחמות ועוני (חחחח ממש ה' אני) 2.אילו היית חולם חלום נפלא והיו נותנים לך אפשרות להמשיך לחיות את החלום במקום המציאות שלך,האם היית רוצה להמשיך לחיות את החלום או בכל זאת להתעורר לחייך המציאותיים? מציאות... אחרת מה יהיה הכיף בלחלום? 3.אילו היית מיליארדר-האם היית עובד בכל זאת?כן.... הייתי משתגעת בלי לעשות משהו כל היום 4.אילו הייתה לך אפשרות לגנוב בגרויות ולאחר מכן גם תואר ראשון ושני של איזה אדם גאון,מבלי שאף אחד יידע מכך,האם היית עושה את זה? לא דעת חח אף פעם לא חשבתי על זה 5.אילו לרצוח היה מותר ומקובל-אתה מאמין שהיית רוצח עד היום כמה אנשים שיצא לך להכיר? מה פתאום.... 6.אילו היית יכול להעניק חיים מושלמים לבן אדם מסויים בעולם(פרט ממך!)-מי זה היה? אף אחד... אין כזה דבר חיים מושלמים אם הם יהיו מושלמים הם גם יהיו משעממים 7.אילו היה אפשר לאכול ללא הגבלה מבלי להשמין ומבלי בעיות בריאות כאלה ואחרות-כמה ארוחות היית אוכל ביום,לדעתך?נסה לפרט גם כמה היית אוכל באותן ארוחות... וואי טונננהההה חחחחח מלא תפוציפסים וציפסים למינהם חחח 8.אילו היית ראש העיר בעירך-האם אתה חושב שתושביי העיר היו מרוצים מתיפקודך? אני חושבת שכן אבל אני לא אוהבת להגיד סתם למה אני בטוחה שכולם משתדלים וזה קשה 9.אילו החיות היו חכמות ומפותחות כבני האדם-מה היה קורה לדעתך?איך העולם היה נראה? לא דעת... יותר טוב או יותר רע -שאלות זה או זה: 1.מי לדעתך מנצח בקרב-סופרמן או מוחמד עלי(מתאגרף לשעבר)? סופרמן 2.מה יותר מגניב-פיות או מלאכים? פיות :) 3.שתייה קרה או חמה? אמממ קרה 4.לחם או מצות? לחם פחות משמין חח (תאמינו או לא!) 5.אהבה או כבוד? אהבה 6.סבתא או סבא? לא יכולה הלגיד 7.מה יותר יפה-עיניים חומות או כחולות? כחולות 8.סוודר או מעיל? מעיל 9.שקט או רעש? רעש אבל לא חזק מדי 10.מרק או דייסה? מרק חחח 11.מיסטיקה או פסיכולוגיה? פסיכו!!! 12.מה יפה יותר בבחורה שנראית טוב-הישבן או הרגליים? חחחחח מה אתם שואלים אותי 13.אתניקס או תיסלאם? אתניקס 14.אושר או עושר? אושר ברוורררר -שאלות אסוציאציות: 1.חלום: פנטזיה 2.סיפוק: אושר 3.שמחה: אהבה 4.ריקודים: אהבה גדולה מאוד! 5.ציפור: חופש 6:מוזיקה: ריקוד 7.בעלי חיים: שרי (חח הכלבה שלי) 8.ג'ינס: בכל מצב 9.חיים: אבא חחחחחח 10.מוות: פחד 11.אהבה: תמיד 12.שינאה: אף פעם 13.ילדים: שמחה 14.הורים:ברכה (חח יצא חרוז) 15.חברים: הכי כיך שיש 16.רדיו: טוב שיש -דברים אהובים: 1.מאכל אהוב? פסטה 2.שתייה אהובה? מיץ ממותק וקולה 3.אומניי מוזיקה אהובים(להקות/זמרות/זמרים,וכ"ו)? גיים בוייז מירי מסיקה 4.עונה אהובה? אביב 5.צבע אהוב? סגול ותכלת 6.רגש אהוב? אהבה 7.מתקן לונה-פארק אהוב? אממממ האבובים הצהובים הענקיים האלה שיש בסופרלנד 8.תחנת הרדיו האהובה? גלגלצ 9.חמש האנשים האהובים ביותר?אבא אמא איילה סיון ואממממ בין חברות קשה לי להחליט חחח 10.סרט אהוב? וואייי חחחח לא זוכרת אני לא מעריצה גדולה של סרטים 11.חמש האיברים האהובים עליך ביותר בבני המין השני? חח לא דעת חחח כאילו איברים שלי אין? חח לא הבנתי

טל קארי

New member
...

אני רומה להגיד לך שאת ילדה ממש היסתרית!!!!!!! תירגעיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי כולה רשמתי בשם שלך זה לא שגנבתי לך תחיים תנשמי ולכי לשתות מים

טל קארי

New member
טלללל תקשיבי את נכנסת מחן

מהמחשב של חן ואי אפשר לשנות את השם אז נכנסתי ממך את מבינה או להסביר שוב???

עונה... אוייי זה ארוך חחח אבל סבבה

1.אילו היית אלוהים-מה הדברים העיקריים שהיית משנה בעולם? קודם כל, שכולםם יהיו בריאים וכל אחד יצליח 100% להגשים את החלומות שלו. 2.אילו היית חולם חלום נפלא והיו נותנים לך אפשרות להמשיך לחיות את החלום במקום המציאות שלך,האם היית רוצה להמשיך לחיות את החלום או בכל זאת להתעורר לחייך המציאותיים? למרות שלא הבנתי את השאלה, אני מעדיפה לחיות במציאות ולא בחלום. 3.אילו היית מיליארדר-האם היית עובד בכל זאת? ברור.. מה כל היום יש לעשות בבית? {לא בעבודה רצינית} אפילו להתנדב.. 4.אילו הייתה לך אפשרות לגנוב בגרויות ולאחר מכן גם תואר ראשון ושני של איזה אדם גאון,מבלי שאף אחד יידע מכך,האם היית עושה את זה? מה היה יוצא לי מזה בידיוק? 5.אילו לרצוח היה מותר ומקובל-אתה מאמין שהיית רוצח עד היום כמה אנשים שיצא לך להכיר? תלוי איזה חחחחח.... יש כמה שהם על הכוונת שלי.. ביניהם החברות של הבויז.. חחח סתם סתם שיהיה להם לבריאות.. 6.אילו היית יכול להעניק חיים מושלמים לבן אדם מסויים בעולם(פרט ממך!)-מי זה היה? אני לא יגיד לבויז כי יש להם כבר חיים מושלמים אז... לאמא שלי. 7.אילו היה אפשר לאכול ללא הגבלה מבלי להשמין ומבלי בעיות בריאות כאלה ואחרות-כמה ארוחות היית אוכל ביום,לדעתך?נסה לפרט גם כמה היית אוכל באותן ארוחות... אמ.... עזבו אותי משאלות על אוכל בא לי להקיא... 8.אילו היית ראש העיר בעירך-האם אתה חושב שתושביי העיר היו מרוצים מתיפקודך? אנערף... בית שמש מפונקים אלה.. 9.אילו החיות היו חכמות ומפותחות כבני האדם-מה היה קורה לדעתך?איך העולם היה נראה? איך הוא אמור להיראות? -שאלות זה או זה: 1.מי לדעתך מנצח בקרב-סופרמן או מוחמד עלי(מתאגרף לשעבר)? אני. 2.מה יותר מגניב-פיות או מלאכים? שניהם.. אבל מלאכים יותר {אושרי} חח 3.שתייה קרה או חמה?קרהההה 4.לחם או מצות? מצות.. מצה רטובה עם שוקולדה אחחחחחחחחחחחחחח איזה טעים.. רק בגלל זה אני מחכה לפסח 5.אהבה או כבוד? שניהם.. אבל יותר חשוב אהבה.. ולדעתי איןא הבה בלי כבוד 6.סבתא או סבא? שניהם אבל סבא יותר {מצד אמא} 7.מה יותר יפה-עיניים חומות או כחולות? ברור שכחולות אבל לצערי, יש לי חומות 8.סוודר או מעיל?מזה משנה?? מה שיותר יפה.. סוודר לדעתי 9.שקט או רעש? רעשששששששששש יאללה בבומיםםםםםם 10.מרק או דייסה? מרקקקק 11.מיסטיקה או פסיכולוגיה? מה זה מיסטיקה??? אז פסיכולוגיה 12.מה יפה יותר בבחורה שנראית טוב-הישבן או הרגליים? אמ... אם הייתי בן הייתי אומרת לכל חח אבל לדעתי הרגליים... 13.אתניקס או תיסלאם? מי אלה? אני מעדיפה ת'גיים בויז 14.אושר או עושר? עם העושר בא האושר.. אבל אושר יותר חשוב... -שאלות אסוציאציות: 1.חלום: הגיים בויז 2.סיפוק: 100 במבחן ובתעודה חחח 3.שמחה: לשמוע את הבנאדם שאני אוהבת אומר: "אני אוהב אותך" למרות שזה לא יקרה אף פעם חח 4.ריקודים: יגאל אלקיים. {אני כפרה על השלמותתת} 5.ציפור: חופש 6:מוזיקה: גיים בויז 7.בעלי חיים: פודלים קטניםםם עם מלא מלא פרווה כאלה מתוקים.. 8.ג'ינס: מה ללבוש בבוקר.. אה.. וללבוש ג'ינס כשיש ספורט ט'חחחחח 9.חיים: נתודה לאלוהים 10.מוות: שושנה דמרי? חח סתם סתם אמ... בכי 11.אהבה: נערים. 12.שינאה: אחים קטנים חח... סתם סתם.. המחנך שלי, והמורות שלי לספרות ומתמטיקה 13.ילדים: זה שמחההההה 14.הורים: זה ברכהההההה חחח סתם סתם.. הורים........... אמ... בלעדייהם עכשיו לא הייתי עונה על השאלון הארוך הזה שעושה לי פיקים באצבעות 15.חברים: רוז החברה הכי כוסית שיששששששששששששש אם את רואה ת'הודעה אני אוהבת אותךךך 16.רדיו: 103 FM, פדיחות לבויז חחח שמעתן? -דברים אהובים: 1.מאכל אהוב? לא בשר--> צמחונית.. 2.שתייה אהובה? מים.. לא משמין חח 3.אומניי מוזיקה אהובים(להקות/זמרות/זמרים,וכ"ו)? עכשיו אני מבינה את המשמעות של שאלה רטורית.. חחחח ברור שהבויז 4.עונה אהובה? חורףףףף 5.צבע אהוב? אמ.... היה צהוב, הפך לאדום, ביחד?? כתוםםם 6.רגש אהוב? אושר {בעיקר כשבוכים..} 7.מתקן לונה-פארק אהוב? קומבה {סופרלנד} ואנקונדה.. כל מה שיש סיכוי ליפול חחח ואיפה שאפשר לשבור שיא על צרחות, אה... ובנג'י 8.תחנת הרדיו האהובה? לא שומעת רדיו סורי.. אבל איפה ששומעים ת'בויז 9.חמש האנשים האהובים ביותר? אמא, אבא, אחותי, חברה הכי טובה שלי {רוז}, ו... הבנות מהפורום כפרות שליייייייי מואהההה חולה חולה חולה עליכם 10.סרט אהוב? א........ מזמן לא ראיתי סרט אבל....... נגיד טיטניק למרות שאותו לא ראיתי {ראיתי את ההקליפ ובכיתי אז מה יהיה בסרט?? חח מיושן אה? 11.חמש האיברים האהובים עליך ביותר בבני המין השני? זתומרת בנים? אז ככה: * שיער עם צורה {כמו של אדם מהשמיניה.. אוחחח איזה שיער} * שלא יהיה דרדסון * שיהיה גוף יפה *שיהיה יפה חח * שיהיה לו לב טוב ושיאהב אותיייי חחח נהננתםם?! מאודדדדדדדדדד העביר לי לפחות חצי מהחיים אה אגב, כבר כואבות לי האצבעות
חחחח ביי שבת שלום

וואי.. מי שכתבה לפני, כנסי שניה דחו

ףףףףףףףףףףף תקשיבי חח לא שמתי לב שגם את כתבת ילדים: ברכה הורים: שמחה.. חח יצא בטעות.. אנחנו באותו ראש.. סורי מאמי ביי {ומי שחושב שהעתקתי ממנו אז-- > חוץ מזאת שלפני, לא קראתי עוד כלום אז... לא העתקתי מאפ'חד}

CaMiLa TqM

New member
חח בקטנה :)

למה שאני יחשוב שתעתיקי חחחחח זה אישי וכל אחד כותב מה שיוצא לו :)

אלהן חמודה../images/Emo13.gif

יש לי בקשה.. את יכוהל לשלוח לי את הקטע מנבחרי הילדים שהגייםבויז שרו ואמרו תודות??? בבקשה ...>> תודה חמדוה
האיסי שלי>>>257591566 14.2>> פגישה עם הגייםבויז. אושרי ואדם> חיי

OoנויoO

New member
עונה..יותר נכון אני ובדודה שלי../images/Emo9.gif

השאלוןןןן: 1.אילו היית אלוהים-מה הדברים העיקריים שהיית משנה בעולם?אנלא אלוהים אז עזבו אותי בשקטטט 2.אילו היית חולם חלום נפלא והיו נותנים לך אפשרות להמשיך לחיות את החלום במקום המציאות שלך,האם היית רוצה להמשיך לחיות את החלום או בכל זאת להתעורר לחייך המציאותיים?להתעורר לחייםםם 3.אילו היית מיליארדר-האם היית עובד בכל זאת?כה אבל תלוי במה 4.אילו הייתה לך אפשרות לגנוב בגרויות ולאחר מכן גם תואר ראשון ושני של איזה אדם גאון,מבלי שאף אחד יידע מכך,האם היית עושה את זה?לא ולא 5.אילו לרצוח היה מותר ומקובל-אתה מאמין שהיית רוצח עד היום כמה אנשים שיצא לך להכיר?כה 6.אילו היית יכול להעניק חיים מושלמים לבן אדם מסויים בעולם(פרט ממך!)-מי זה היה?אושרי אבל גם ככה הוא מושלם
7.אילו היה אפשר לאכול ללא הגבלה מבלי להשמין ומבלי בעיות בריאות כאלה ואחרות-כמה ארוחות היית אוכל ביום,לדעתך?נסה לפרט גם כמה היית אוכל באותן ארוחות...: כמו עכשיו! 8.אילו היית ראש העיר בעירך-האם אתה חושב שתושביי העיר היו מרוצים מתיפקודך?למה לא?! 9.אילו החיות היו חכמות ומפותחות כבני האדם-מה היה קורה לדעתך?איך העולם היה נראה?=/ -שאלות זה או זה: 1.מי לדעתך מנצח בקרב-סופרמן או מוחמד עלי(מתאגרף לשעבר)?סופרמן 2.מה יותר מגניב-פיות או מלאכים?שתיהם 3.שתייה קרה או חמה?קרה 4.לחם או מצות?לחם 5.אהבה או כבוד?אהבה 6.סבתא או סבא?שתיהם 7.מה יותר יפה-עיניים חומות או כחולות?כחולות 8.סוודר או מעיל?מעיל 9.שקט או רעש?שקטטטטטטט 10.מרק או דייסה?מרק 11.מיסטיקה או פסיכולוגיה?מיסטיקה 12.מה יפה יותר בבחורה שנראית טוב-הישבן או הרגליים?רגליים 13.אתניקס או תיסלאם?לא זה ולא זה בעעע 14.אושר או עושר? אושר(י) -שאלות אסוציאציות: 1.חלום:מציאות 2.סיפוק:אהבה 3.שמחה:אושרי 4.ריקודים:דרך חיים 5.ציפור:חופש 6:מוזיקה:ליף 7.בעלי חיים:שטות 8.ג'ינס:ה-דבר 9.חיים:אושר 10.מוות:פחד 11.אהבה:כוח 12.שינאה:אכזבה 13.ילדים:שיגעון 14.הורים:צעקות 15.חברים:הולך ובא.. 16.רדיו: מיוזיק -דברים אהובים: 1.מאכל אהוב? צ'יפס 2.שתייה אהובה?קולה 3.אומניי מוזיקה אהובים(להקות/זמרות/זמרים,וכ"ו)?גיים בויזזזזזז וקלי קלארקסון 4.עונה אהובה?קיץץ 5.צבע אהוב?תכלת 6.רגש אהוב?אהבה 7.מתקן לונה-פארק אהוב?רכבת הרים 8.תחנת הרדיו האהובה?100FM 9.חמש האנשים האהובים ביותר?אמא אבא אח שלי בדודה שלי ואושרייי 10.סרט אהוב?שחקי אותה מותק <טחח שינוי> 11.חמש האיברים האהובים עליך ביותר בבני המין השני?עינים פה ומוח ט'חחח נהננתםם?!לא חחח סתם נחמד

CaMiLa TqM

New member
אור...

את מדברת אליי? אם כן אז היה לי בקלטת ווידאו אבל מחקתי את זה כי ביקשתי מאמא שלי להקליט על גמר כוכב נולד ולא ידעתי להסביר לה איך לכוון את הקלטת שיהיה אחרי כי שכחתי לבד אז אמרתי לה להקליט מהתחלה וזה נמחק :(

עונההה

.שכולם יהיו מאושרים ושלא ישנאו אחד את השני 2.להתעורר ולהגשים אותו! 3.א-י-ל-ו...חחח 4.חח כה... 5.כן...הרבה 6.לחברה טובה שלי-חופית... 7.אני לא אחת שאוהבת לאכול 8.חח בטח!הייתי מביאה את הבויז להופעות! 9.לא טוב.לא טוב. -שאלות זה או זה: 1.מאיפה לי... 2.פיות ומלאכים...ביחד... 3.קרה 4.לחם 5.אהבה- כי היא כוללת בתוכה כבוד 6.סבא 7.ירוקות 8.סוודר של פוקס...מה זה יפהה 9.רעש 10.מרק 11.שזה... 12.רגליים...לפי דעתי! 13.בעעע 14.אושר -שאלות אסוציאציות: 1.חלום:אדם 2.סיפוק:אדם 3.שמחה:גיים בויז 4.ריקודים:גיים בויז 5.ציפור:עץ..חח 6:מוזיקה:גיים בויז 7.בעלי חיים:בני א-ד-ם..(זה מה שעולה לי לראש) 8.ג'ינס:נמוך 9.חיים:רק פעם אחת(חח...איזה לא קשורה אני) 10.מוות:מסקרן ומפתה... 11.אהבה:אדם 12.שינאה:עדן בן גוריון 13.ילדים:זה שמחה(חחח) 14.הורים:בעעעעע 15.חברים:חופנה שלי! 16.רדיו:מוסיקה -דברים אהובים: 1.מאכל אהוב?ג'חנון 2.שתייה אהובה?דיאט קוקה קולה ואייס קפה 3.אומניי מוזיקה אהובים(להקות/זמרות/זמרים,וכ"ו)?גיים בויז! 4.עונה אהובה?אביב 5.צבע אהוב?שחור 6.רגש אהוב?א ה ב ה 7.מתקן לונה-פארק אהוב?תמנון..חחח 8.תחנת הרדיו האהובה?99 FM 9.חמש האנשים האהובים ביותר?חופית, דניאל, אדם, ערן, אושרי.... 10.סרט אהוב?סיפור סינדרלה ובקול גדול...והאיש המושלם 11.חמש האיברים האהובים עליך ביותר בבני המין השני? אממ....אצל כל אחד משו אחר...חח נהננתםם?!

עונה!!

1.אילו היית אלוהים-מה הדברים העיקריים שהיית משנה בעולם? שלא יהיו מלחמותתת!!! 2.אילו היית חולם חלום נפלא והיו נותנים לך אפשרות להמשיך לחיות את החלום במקום המציאות שלך,האם היית רוצה להמשיך לחיות את החלום או בכל זאת להתעורר לחייך המציאותיים? וואווו שאלה קשה... מממ... נראה לי להמשיך לחלוםם 3.אילו היית מיליארדר-האם היית עובד בכל זאת? כןן ברורררר 4.אילו הייתה לך אפשרות לגנוב בגרויות ולאחר מכן גם תואר ראשון ושני של איזה אדם גאון,מבלי שאף אחד יידע מכך,האם היית עושה את זה? אני חושבת שכן =/ 5.אילו לרצוח היה מותר ומקובל-אתה מאמין שהיית רוצח עד היום כמה אנשים שיצא לך להכיר? לא חס וחלילהההההה 6.אילו היית יכול להעניק חיים מושלמים לבן אדם מסויים בעולם(פרט ממך!)-מי זה היה? אמא יש לה מספיק בעיות ( אני חושבת ) 7.אילו היה אפשר לאכול ללא הגבלה מבלי להשמין ומבלי בעיות בריאות כאלה ואחרות-כמה ארוחות היית אוכל ביום,לדעתך?נסה לפרט גם כמה היית אוכל באותן ארוחות... יאווו אני חולה על אוכלל אני יכולה לאכול מהבוקר עד הלילהה בלי הפסקהה רק חבל שזה משמיןן 8.אילו היית ראש העיר בעירך-האם אתה חושב שתושביי העיר היו מרוצים מתיפקודך? כןןן ברור ואם לא שיקפצוו 9.אילו החיות היו חכמות ומפותחות כבני האדם-מה היה קורה לדעתך?איך העולם היה נראה? לא רוצה אפילו לחשוב שיצורים האלה היו כמונו -שאלות זה או זה: 1.מי לדעתך מנצח בקרב-סופרמן או מוחמד עלי(מתאגרף לשעבר)? =/ סופרמן 2.מה יותר מגניב-פיות או מלאכים? פיותת 3.שתייה קרה או חמה? קרה בארור 4.לחם או מצות? לחם 5.אהבה או כבוד? אהבה 6.סבתא או סבא? סבתא 7.מה יותר יפה-עיניים חומות או כחולות? לפי דעתי גםם וגם אבל אני יותרר אוהבתת חומותת 8.סוודר או מעיל? סוודר .. שונאת להראות כמו דובון 9.שקט או רעש? תלוי לפי מצב הרוח 10.מרק או דייסה? מרק........!! 11.מיסטיקה או פסיכולוגיה? מיסטיקה!!! 12.מה יפה יותר בבחורה שנראית טוב-הישבן או הרגליים? חחח גםם וגם ... זה מגעיל בחורה עם רגליים עקומות וזה מגעיל בחורה עם ישבן שעיר =/ 13.אתניקס או תיסלאם? הא? 14.אושר או עושר? אני אומר ת'אמת.. שניהם חשובים.. בלי כסף נחיה ברחוב? אם נחיה ברחוב אז נהיה מאושרים?? -שאלות אסוציאציות: 1.חלום: אדם 2.סיפוק: מוזיקה 3.שמחה: מוזיקה 4.ריקודים: שמחה 5.ציפור: חופש =/ 6:מוזיקה:גיים בויז 7.בעלי חיים: בע 8.ג'ינס: חיים 9.חיים: אוכל 10.מוות: פחד 11.אהבה: וורדים =/ טח 12.שינאה: קנאה 13.ילדים: לישון 14.הורים: חיים 15.חברים: חיים 16.רדיו: מוזיקה -דברים אהובים: 1.מאכל אהוב? פיצה.. שווארמה... בורקסיםם.. כל המשמינים 2.שתייה אהובה? קולה 3.אומניי מוזיקה אהובים(להקות/זמרות/זמרים,וכ"ו)? קודם כל הגיים בויזז ... והראלל מויאלייייייי 4.עונה אהובה? בחורף אני רוצה ת'קיץ ובקיץ אני רוצה ת'חורף 5.צבע אהוב? שחור וחום 6.רגש אהוב? שמחה נחשב? 7.מתקן לונה-פארק אהוב? טופ ספין ואנקונדה.. אגבב יום שבת הבאה אני בלונה פארק מי רוצה לבוא? 8.תחנת הרדיו האהובה? 99 ו- 100 אפ אמ 9.חמש האנשים האהובים ביותר? 1.אמא 2. אחיות ( נחשב כשאיש ) 3 . חברים 4. אתן 5. הגיים בויז בעיקר אדם.. אני יודעת שביקשת רק 5 אנשים אבל אין כזה דבר 10.סרט אהוב? ממ... טיטאניק 11.חמש האיברים האהובים עליך ביותר בבני המין השני? חחחחחחחחחחח איבריםםםםםםם???????????????? כמו?? יד זה איבר?? יש להם רק איבר אחד לא? נהננתםם?! כן ברור :) מה נגמר ?! איך נגמר ?! אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

וזה גם ממש לא הסגנון דיבור שלך...

שיראל זה שלא רואים אותך לא אומר שאת צריכה להיות לא אמיתית! אני מצטערת שאני אומרת לך את זה ככה- אבל בתור מישהי שמכירה אותך פה את ממש לא עצמך! זה כאילו שאת מנסה להתחזות, להיות מישהי אחרת! למרות שדיברנו על זה כבר פעם אחת!

Brwonie22

New member
../images/Emo42.gifשאאאאליייייייייי../images/Emo42.gif

1.אילו היית אלוהים-מה הדברים העיקריים שהיית משנה בעולם?
התעללות בבע"ח:(
2.אילו היית חולם חלום נפלא והיו נותנים לך אפשרות להמשיך לחיות את החלום במקום המציאות שלך,האם היית רוצה להמשיך לחיות את החלום או בכל זאת להתעורר לחייך המציאותיים?
ברור שלהמשיך עם החלום.. אבל מצד שני צריך להיות מציאותיים..
3.אילו היית מיליארדר-האם היית עובד בכל זאת?
לאאאאא.........
4.אילו הייתה לך אפשרות לגנוב בגרויות ולאחר מכן גם תואר ראשון ושני של איזה אדם גאון,מבלי שאף אחד יידע מכך,האם היית עושה את זה?
לא... גמני לא הייתי רוצה שיעשו את זה ליי..
5.אילו לרצוח היה מותר ומקובל-אתה מאמין שהיית רוצח עד היום כמה אנשים שיצא לך להכיר?
כן.. המון שעיצבנו אותייי!!
6.אילו היית יכול להעניק חיים מושלמים לבן אדם מסויים בעולם(פרט ממך!)-מי זה היה?
לאמא שלי..
7.אילו היה אפשר לאכול ללא הגבלה מבלי להשמין ומבלי בעיות בריאות כאלה ואחרות-כמה ארוחות היית אוכל ביום,לדעתך?נסה לפרט גם כמה היית אוכל באותן ארוחות...
לא לא הייתי אוכלת.. אני שונאתת אוכל.. ממש! אני אוכל רק כשאני רעבהה!.. אבל ממש.. לא סתם..
8.אילו היית ראש העיר בעירך-האם אתה חושב שתושביי העיר היו מרוצים מתיפקודך?
כן.. נראה לי.. 9
.אילו החיות היו חכמות ומפותחות כבני האדם-מה היה קורה לדעתך?איך העולם היה נראה?
היה אותו דבר.. כי גם אנחנו כחמים ומפותחים אבל לא מנצלים את זה!! -שאלות זה או זה: 1.מי לדעתך מנצח בקרב-סופרמן או מוחמד עלי(מתאגרף לשעבר)? סופרמןן.. חח ערבים זה פיכססס.. 2.מה יותר מגניב-פיות או מלאכים? פיות.. 3.שתייה קרה או חמה?קרה 4.לחם או מצות? מצותת 5.אהבה או כבוד?אהבההה
6.סבתא או סבא?סבתא.. 7.מה יותר יפה-עיניים חומות או כחולות? כחולותת.. 8.סוודר או מעיל?סוודר 9.שקט או רעש? באמצע כזה.. שניהם מטמטמים אותי..!! 10.מרק או דייסה? מרק.. דפנטליי!!! 11.מיסטיקה או פסיכולוגיה?מיסטיקה... פסיכולוגיה בגרוששששש...!! 12.מה יפה יותר בבחורה שנראית טוב-הישבן או הרגליים?הרגליים.. 13.אתניקס או תיסלאם?אתניקס.. תותים פלהלהפה פם!.. חח אם אמא שלי הייתה שומעת.. היא חולה על תיסלאם..!! 14.אושר או עושר? אושר.. ואני ממש רצינית...אני מבקשת את זה כל לילה..!! -שאלות אסוציאציות: 1.חלום:דרך התבטאות.. 2.סיפוק:מיני.. חח ראש כחול שכמוני.. 3.שמחה:גיים בויזזזזזזז 4.ריקודים:מירי קשטן.. חחח המורה שליי לריקוד... 5.ציפור:ציף ציף.. חח אל צ'חקו זה מה שזה מזכיר לי..!! 6:מוזיקה:סטריאו.. 7.בעלי חיים:ארנבתת.. 8.ג'ינס:כחול..[?!] 9.חיים:עננים.. 10.מוות:צבע שחור.. 11.אהבה:
לב.. 12.שינאה:אנשים ספציפיים.. 13.ילדים:אחים שליי.. 14.הורים:אמא ואבאא.. וגם איש עם שפם.. חח לא דעת למה.. 15.חברים:ה=כ=ל!! 16.רדיו: 99FM וגם 102FM אביעד קיסוס ה=מ=ל=ך!! -דברים אהובים: 1.מאכל אהוב? פסטה עם פטריות.. 2.שתייה אהובה?קולה לימון.. 3.אומניי מוזיקה אהובים(להקות/זמרות/זמרים,וכ"ו)? גיים בויזזז.. 4.עונה אהובה?אביב.. 5.צבע אהוב?סגוללל 6.רגש אהוב?כשאני בהיי.. חחח סטלהה.. 7.מתקן לונה-פארק אהוב?הצלחת הזאתי בלונה פארק.. המתקן הזה מוציא ממני דבריםם.. שיוואו.. 8.תחנת הרדיו האהובה? 102FM... 9.חמש האנשים האהובים ביותר?לא יודעת... 10.סרט אהוב?אפקט הפרפר... אשטון יפיופי שיליי.. אשטון הוא האהבה השניה שלי אחרי חמי'לה.. שתדעו!.. ואז ג'וני נקסוויל.. אחח מה שהייתי עושה בשביל השלושה האלהה... 11.חמש האיברים האהובים עליך ביותר בבני המין השני?בטן אוזניים סנטר מצח וזרועע.. נהננתםם?! ביג טייםםם חחחחחחח

בת אללל

New member
עונה לשאלון..

1)1.אילו היית אלוהים-מה הדברים העיקריים שהיית משנה בעולם? אמת שאת המילחמות חח אבל אני לא אלוהים.. 2)אילו היית חולם חלום נפלא והיו נותנים לך אפשרות להמשיך לחיות את החלום במקום המציאות שלך,האם היית רוצה להמשיך לחיות את החלום או בכל זאת להתעורר לחייך המציאותיים? לפי דעתי להתעורר כי גם שזה חלום זה איפשהו מציאותי 3)אילו היית מיליארדר-האם היית עובד בכל זאת? מממ שאני יהיה אני יענה לך חח 4)אילו הייתה לך אפשרות לגנוב בגרויות ולאחר מכן גם תואר ראשון ושני של איזה אדם גאון,מבלי שאף אחד יידע מכך,האם היית עושה את זה? לא כי אני אוהבת יושר 5)אילו לרצוח היה מותר ומקובל-אתה מאמין שהיית רוצח עד היום כמה אנשים שיצא לך להכיר? לא כי לפי דעתי מי שלוקח נשמה של מישהו אחר צריך להרוג אותו !! 6)אילו היית יכול להעניק חיים מושלמים לבן אדם מסויים בעולם(פרט ממך!)-מי זה היה? מי שהיה זקוק לזה 7)אילו היה אפשר לאכול ללא הגבלה מבלי להשמין ומבלי בעיות בריאות כאלה ואחרות-כמה ארוחות היית אוכל ביום,לדעתך?נסה לפרט גם כמה היית אוכל באותן ארוחות? וואי לא הייתי מפסיקה לאכול חח 8)אילו היית ראש העיר בעירך-האם אתה חושב שתושביי העיר היו מרוצים מתיפקודך? ממ אין סיבה שלא חח 9)אילו החיות היו חכמות ומפותחות כבני האדם-מה היה קורה לדעתך?איך העולם היה נראה? כמו גן חיות !!!! -שאלות זה או זה: 1)מי לדעתך מנצח בקרב-סופרמן או מוחמד עלי(מתאגרף לשעבר)? אין לי מושג חח 2)מה יותר מגניב-פיות או מלאכים? דעתי פיות 3)שתייה קרה או חמה? קרה 4)לחם או מצות? לחם 5)אהבה או כבוד? אהבה 6)סבתא או סבא? שניהם 7)מה יותר יפה-עיניים חומות או כחולות? כחולות 8)סוודר או מעיל? סוודר 9)שקט או רעש? תלוי מתי 10)מרק או דייסה? לא זה ולא זה 11)מיסטיקה או פסיכולוגיה? מיסטיקה 12)מה יפה יותר בבחורה שנראית טוב-הישבן או הרגליים? הרגליים 13)אתניקס או תיסלאם? מזהה 14)אושר או עושר? אושר -שאלות אסוציאציות: חלום-דוגמנית סיפוק-במה שיש שמחה-חברים ריקודים-היפ פופ ציפור-דרור מוזיקה-גיים בויזזז בעלי חיים-שונאתת ג'ינס- חיים-חייה לבנתיים מוות-לאמפחדת למות מפחדת רק מאלוהים -דברים אהובים: 1)מאכל אהוב? צ'יפס 2)שתייה אהובה? מיץ ענבים 3)אומניי מוזיקה אהובים(להקות/זמרות/זמרים,וכ"ו)? גחחם בויז 4)עונה אהובה? קיץ 5)צבע אהוב? כחול 6)רגש אהוב? שמחה 7)מתקן לונה-פארק אהוב? הרוב 8)תחנת הרדיו האהובה? לא שומעת רדיו 9)חמש האנשים האהובים ביותר? מישפחה שלי חברים שלי גיים בויז =] 10)סרט אהוב? שחקי אותה מותק נהננתםם?! כה 11)

שירנוש91

New member
עונהההההה

1.אילו היית אלוהים-מה הדברים העיקריים שהיית משנה בעולם? היתי משביטה כמה אנשים בארץ חחחח רשע לא?!?! והיתי משנה את ב"ש אולי פה ושם חח..ועוד כמה דברים שאני יחשוב עליהם 2.אילו היית חולם חלום נפלא והיו נותנים לך אפשרות להמשיך לחיות את החלום במקום המציאות שלך,האם היית רוצה להמשיך לחיות את החלום או בכל זאת להתעורר לחייך המציאותיים? היתי רוצה להמשיך את זה!!! בכיף.. 3.אילו היית מיליארדר-האם היית עובד בכל זאת? כן 4.אילו הייתה לך אפשרות לגנוב בגרויות ולאחר מכן גם תואר ראשון ושני של איזה אדם גאון,מבלי שאף אחד יידע מכך,האם היית עושה את זה? כן למה לא חחחח 5.אילו לרצוח היה מותר ומקובל-אתה מאמין שהיית רוצח עד היום כמה אנשים שיצא לך להכיר? כן בכיף!! 6.אילו היית יכול להעניק חיים מושלמים לבן אדם מסויים בעולם(פרט ממך!)-מי זה היה? נדלג 7.אילו היה אפשר לאכול ללא הגבלה מבלי להשמין ומבלי בעיות בריאות כאלה ואחרות-כמה ארוחות היית אוכל ביום,לדעתך?נסה לפרט גם כמה היית אוכל באותן ארוחות...חחחחחחח היתי אוכלת המון המבורגררררררררר יאמי וצ'יפס עוד יותר יאמי חחחח 8.אילו היית ראש העיר בעירך-האם אתה חושב שתושביי העיר היו מרוצים מתיפקודך? תלוי מה היתי עושה בעיר אבל בכללי כן למה לא חחח בטוח יהיו כמה שכן מרוצים 9.אילו החיות היו חכמות ומפותחות כבני האדם-מה היה קורה לדעתך?איך העולם היה נראה? זוועה הם היו עושות בלאגן יותר ממנו -שאלות זה או זה: 1.מי לדעתך מנצח בקרב-סופרמן או מוחמד עלי(מתאגרף לשעבר)? סופרמן היה משביט אותו חחח 2.מה יותר מגניב-פיות או מלאכים? שניהם מיוחדים כאלה למרות שלא קימים 3.שתייה קרה או חמה? חמה 4.לחם או מצות? לחם 5.אהבה או כבוד? אהבה 6.סבתא או סבא? שניהם 7.מה יותר יפה-עיניים חומות או כחולות? כחולות זה כזה מדהים 8.סוודר או מעיל? סוודר 9.שקט או רעש? שקט 10.מרק או דייסה? לא זה ולא זה 11.מיסטיקה או פסיכולוגיה? לא זה ולא זה 12.מה יפה יותר בבחורה שנראית טוב-הישבן או הרגליים? הרגלים 13.אתניקס או תיסלאם? לא זה ולא 14.אושר או עושר? אושר -שאלות אסוציאציות: 1.חלום: משהו לא מציאותי 2.סיפוק: לא יודעת 3.שמחה: אהבה 4.ריקודים: שירים יפים 5.ציפור: ציפ ציפ 6:מוזיקה: משהו יפה 7.בעלי חיים: גן חיות 8.ג'ינס: מיס לולה חחחח 9.חיים: צריך לנצל 10.מוות: לא רוצה 11.אהבה: מהלב 12.שינאה: קינאה 13.ילדים: בא מאהבה 14.הורים: תודה שהבאתם אותי לחיים חחח 15.חברים: זה משהו שאפשר לספר להם הכול 16.רדיו: דידי הררי חחח -דברים אהובים: 1.מאכל אהוב? בורגר
וצ'יפס 2.שתייה אהובה? רדבול 3.אומניי מוזיקה אהובים(להקות/זמרות/זמרים,וכ"ו)? גיים בויז,שירי מימון,דימונדז,בריטני ספירס,ריקי מרטין,מריה קארי ועוד.. 4.עונה אהובה? סתיו 5.צבע אהוב? ורוד 6.רגש אהוב? מממ..נחשוב 7.מתקן לונה-פארק אהוב? רכבת הרים מגניבה חחח 8.תחנת הרדיו האהובה? לא שומעת רדיו 9.חמש האנשים האהובים ביותר? אביחי,שרון,אושרי,אדם,וערן חחחח 10.סרט אהוב? טיטאניק ויום בניו יורק 11.חמש האיברים האהובים עליך ביותר בבני המין השני? תחת,עינים,פה, ולא יודעת נהננתםם?! מאודדדדדדדדדדד

למעלה