שאלוןן לכבודד השבתת!

שאלוןן לכבודד השבתת!

לפני שנתחיל בשאלוןן!הזוכה שזכהה לשיר עים הבויז הואאאאא הראל מויאלללללל-איןן עליוו מללךך פשוטט זוכה בהכלל! הראלו'ש?!בחרנו בךך לשיר עים הבויייזזז :) השאלוןןןן: 1.אילו היית אלוהים-מה הדברים העיקריים שהיית משנה בעולם? 2.אילו היית חולם חלום נפלא והיו נותנים לך אפשרות להמשיך לחיות את החלום במקום המציאות שלך,האם היית רוצה להמשיך לחיות את החלום או בכל זאת להתעורר לחייך המציאותיים? 3.אילו היית מיליארדר-האם היית עובד בכל זאת? 4.אילו הייתה לך אפשרות לגנוב בגרויות ולאחר מכן גם תואר ראשון ושני של איזה אדם גאון,מבלי שאף אחד יידע מכך,האם היית עושה את זה? 5.אילו לרצוח היה מותר ומקובל-אתה מאמין שהיית רוצח עד היום כמה אנשים שיצא לך להכיר? 6.אילו היית יכול להעניק חיים מושלמים לבן אדם מסויים בעולם(פרט ממך!)-מי זה היה? 7.אילו היה אפשר לאכול ללא הגבלה מבלי להשמין ומבלי בעיות בריאות כאלה ואחרות-כמה ארוחות היית אוכל ביום,לדעתך?נסה לפרט גם כמה היית אוכל באותן ארוחות... 8.אילו היית ראש העיר בעירך-האם אתה חושב שתושביי העיר היו מרוצים מתיפקודך? 9.אילו החיות היו חכמות ומפותחות כבני האדם-מה היה קורה לדעתך?איך העולם היה נראה? -שאלות זה או זה: 1.מי לדעתך מנצח בקרב-סופרמן או מוחמד עלי(מתאגרף לשעבר)? 2.מה יותר מגניב-פיות או מלאכים? 3.שתייה קרה או חמה? 4.לחם או מצות? 5.אהבה או כבוד? 6.סבתא או סבא? 7.מה יותר יפה-עיניים חומות או כחולות? 8.סוודר או מעיל? 9.שקט או רעש? 10.מרק או דייסה? 11.מיסטיקה או פסיכולוגיה? 12.מה יפה יותר בבחורה שנראית טוב-הישבן או הרגליים? 13.אתניקס או תיסלאם? 14.אושר או עושר? -שאלות אסוציאציות: 1.חלום: 2.סיפוק: 3.שמחה: 4.ריקודים: 5.ציפור: 6:מוזיקה: 7.בעלי חיים: 8.ג'ינס: 9.חיים: 10.מוות: 11.אהבה: 12.שינאה: 13.ילדים: 14.הורים: 15.חברים: 16.רדיו: -דברים אהובים: 1.מאכל אהוב? 2.שתייה אהובה? 3.אומניי מוזיקה אהובים(להקות/זמרות/זמרים,וכ"ו)? 4.עונה אהובה? 5.צבע אהוב? 6.רגש אהוב? 7.מתקן לונה-פארק אהוב? 8.תחנת הרדיו האהובה? 9.חמש האנשים האהובים ביותר? 10.סרט אהוב? 11.חמש האיברים האהובים עליך ביותר בבני המין השני? נהננתםם?!

סופסוף משו כייפי ../images/Emo13.gif

1.אילו היית אלוהים-מה הדברים העיקריים שהיית משנה בעולם? שלא יהיו מלחמותתת!!! 2.אילו היית חולם חלום נפלא והיו נותנים לך אפשרות להמשיך לחיות את החלום במקום המציאות שלך,האם היית רוצה להמשיך לחיות את החלום או בכל זאת להתעורר לחייך המציאותיים? וואווו שאלה קשה... מממ... נראה לי להמשיך לחלוםם 3.אילו היית מיליארדר-האם היית עובד בכל זאת? כןן ברורררר 4.אילו הייתה לך אפשרות לגנוב בגרויות ולאחר מכן גם תואר ראשון ושני של איזה אדם גאון,מבלי שאף אחד יידע מכך,האם היית עושה את זה? אני חושבת שכן =/ 5.אילו לרצוח היה מותר ומקובל-אתה מאמין שהיית רוצח עד היום כמה אנשים שיצא לך להכיר? לא חס וחלילהההההה 6.אילו היית יכול להעניק חיים מושלמים לבן אדם מסויים בעולם(פרט ממך!)-מי זה היה? אמא
יש לה מספיק בעיות ( אני חושבת ) 7.אילו היה אפשר לאכול ללא הגבלה מבלי להשמין ומבלי בעיות בריאות כאלה ואחרות-כמה ארוחות היית אוכל ביום,לדעתך?נסה לפרט גם כמה היית אוכל באותן ארוחות... יאווו אני חולה על אוכלל אני יכולה לאכול מהבוקר עד הלילהה בלי הפסקהה רק חבל שזה משמיןן 8.אילו היית ראש העיר בעירך-האם אתה חושב שתושביי העיר היו מרוצים מתיפקודך? כןןן ברור ואם לא שיקפצוו 9.אילו החיות היו חכמות ומפותחות כבני האדם-מה היה קורה לדעתך?איך העולם היה נראה? לא רוצה אפילו לחשוב שיצורים האלה היו כמונו -שאלות זה או זה: 1.מי לדעתך מנצח בקרב-סופרמן או מוחמד עלי(מתאגרף לשעבר)? =/ סופרמן 2.מה יותר מגניב-פיות או מלאכים? פיותת
3.שתייה קרה או חמה? קרה בארור 4.לחם או מצות? לחם
5.אהבה או כבוד? אהבה 6.סבתא או סבא? סבתא
7.מה יותר יפה-עיניים חומות או כחולות? לפי דעתי גםם וגם אבל אני יותרר אוהבתת חומותת 8.סוודר או מעיל? סוודר .. שונאת להראות כמו דובון 9.שקט או רעש? תלוי לפי מצב הרוח 10.מרק או דייסה? מרק........!! 11.מיסטיקה או פסיכולוגיה? מיסטיקה!!! 12.מה יפה יותר בבחורה שנראית טוב-הישבן או הרגליים? חחח גםם וגם ... זה מגעיל בחורה עם רגליים עקומות וזה מגעיל בחורה עם ישבן שעיר =/ 13.אתניקס או תיסלאם? הא? 14.אושר או עושר? אני אומר ת'אמת.. שניהם חשובים.. בלי כסף נחיה ברחוב? אם נחיה ברחוב אז נהיה מאושרים?? -שאלות אסוציאציות: 1.חלום: אדם 2.סיפוק: מוזיקה 3.שמחה: מוזיקה 4.ריקודים: שמחה 5.ציפור: חופש =/ 6:מוזיקה:גיים בויז 7.בעלי חיים: בע 8.ג'ינס: חיים 9.חיים: אוכל 10.מוות: פחד 11.אהבה: וורדים =/ טח 12.שינאה: קנאה 13.ילדים: לישון 14.הורים: חיים 15.חברים: חיים 16.רדיו: מוזיקה -דברים אהובים: 1.מאכל אהוב? פיצה.. שווארמה... בורקסיםם.. כל המשמינים 2.שתייה אהובה? קולה
3.אומניי מוזיקה אהובים(להקות/זמרות/זמרים,וכ"ו)? קודם כל הגיים בויזז ... והראלל מויאלייייייי 4.עונה אהובה? בחורף אני רוצה ת'קיץ ובקיץ אני רוצה ת'חורף 5.צבע אהוב? שחור וחום 6.רגש אהוב? שמחה נחשב? 7.מתקן לונה-פארק אהוב? טופ ספין ואנקונדה.. אגבב יום שבת הבאה אני בלונה פארק מי רוצה לבוא? 8.תחנת הרדיו האהובה? 99 ו- 100 אפ אמ 9.חמש האנשים האהובים ביותר? 1.אמא 2. אחיות ( נחשב כשאיש ) 3 . חברים 4. אתן 5. הגיים בויז בעיקר אדם.. אני יודעת שביקשת רק 5 אנשים אבל אין כזה דבר 10.סרט אהוב? ממ... טיטאניק 11.חמש האיברים האהובים עליך ביותר בבני המין השני? חחחחחחחחחחח איבריםםםםםםם???????????????? כמו?? יד זה איבר?? יש להם רק איבר אחד לא? נהננתםם?! כן ברור :) מה נגמר ?! איך נגמר ?! אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

אני../images/Emo13.gif

1.אילו היית אלוהים-מה הדברים העיקריים שהיית משנה בעולם?שנאשים לא ימותו חחח 2.אילו היית חולם חלום נפלא והיו נותנים לך אפשרות להמשיך לחיות את החלום במקום המציאות שלך,האם היית רוצה להמשיך לחיות את החלום או בכל זאת להתעורר לחייך המציאותיים?חח שאלה ארוכה... לחיות את החלום! 3.אילו היית מיליארדר-האם היית עובד בכל זאת?לא 4.אילו הייתה לך אפשרות לגנוב בגרויות ולאחר מכן גם תואר ראשון ושני של איזה אדם גאון,מבלי שאף אחד יידע מכך,האם היית עושה את זה?לא 5.אילו לרצוח היה מותר ומקובל-אתה מאמין שהיית רוצח עד היום כמה אנשים שיצא לך להכיר?לא 6.אילו היית יכול להעניק חיים מושלמים לבן אדם מסויים בעולם(פרט ממך!)-מי זה היה?להורים שלי 7.אילו היה אפשר לאכול ללא הגבלה מבלי להשמין ומבלי בעיות בריאות כאלה ואחרות-כמה ארוחות היית אוכל ביום,לדעתך?נסה לפרט גם כמה היית אוכל באותן ארוחות...80 חחח סתם כמה ארוחות עד שאני אשבע (שזה מה שאני אוכלת עכשיו) 8.אילו היית ראש העיר בעירך-האם אתה חושב שתושביי העיר היו מרוצים מתיפקודך?לאדעת 9.אילו החיות היו חכמות ומפותחות כבני האדם-מה היה קורה לדעתך?איך העולם היה נראה? מוזר ביותר -שאלות זה או זה: 1.מי לדעתך מנצח בקרב-סופרמן או מוחמד עלי(מתאגרף לשעבר)?מוחמד עלי(סופרן הוא מצוייר חחח) 2.מה יותר מגניב-פיות או מלאכים?מלאכים 3.שתייה קרה או חמה?קרה 4.לחם או מצות?לחם 5.אהבה או כבוד?אהבה 6.סבתא או סבא?סבתא 7.מה יותר יפה-עיניים חומות או כחולות?חומות 8.סוודר או מעיל?מעיל 9.שקט או רעש?שקט 10.מרק או דייסה?מרק 11.מיסטיקה או פסיכולוגיה?מיסטיקה 12.מה יפה יותר בבחורה שנראית טוב-הישבן או הרגליים?הרגליים חחח 13.אתניקס או תיסלאם?אתניקס 14.אושר או עושר?אושר -שאלות אסוציאציות: 1.חלום:אושרי 2.סיפוק:שירה 3.שמחה:מוזיקה 4.ריקודים:אור כחלון 5.ציפור:תוכי 6:מוזיקה:גיים בויז 7.בעלי חיים:שהשה (הכלבה שילי לשעבר) 8.ג'ינס:בגדים 9.חיים:מוזיקה 10.מוות:פחדדד 11.אהבה:שמחה 12.שינאה:עצבות 13.ילדים:ילדים חחחח 14.הורים:אנשים 15.חברים:אמונה 16.רדיו:שירים -דברים אהובים: 1.מאכל אהוב?של סבתא 2.שתייה אהובה?קולה 3.אומניי מוזיקה אהובים(להקות/זמרות/זמרים,וכ"ו)?נממ בואו נחשוב... היהודים! סתם הגיים בויז 4.עונה אהובה?אביב 5.צבע אהוב?כחול 6.רגש אהוב?ביישנות 7.מתקן לונה-פארק אהוב?אנקונדה 8.תחנת הרדיו האהובה?100fm 9.חמש האנשים האהובים ביותר?אמא אבא אחות שנהב ואביגיל 10.סרט אהוב?בקול גדול! 11.חמש האיברים האהובים עליך ביותר בבני המין השני?עיינים אף שפתיים ולאדעת עוד

עווווננההההה ../images/Emo13.gif

1.אילו היית אלוהים-מה הדברים העיקריים שהיית משנה בעולם? אממ שלא היהה אפחד עני בעולםם שהיה שלוםם ושלא היהה קורה לאפחד דברים רעים! 2.אילו היית חולם חלום נפלא והיו נותנים לך אפשרות להמשיך לחיות את החלום במקום המציאות שלך,האם היית רוצה להמשיך לחיות את החלום או בכל זאת להתעורר לחייך המציאותיים? לפעמים... 3.אילו היית מיליארדר-האם היית עובד בכל זאת? ברורר! 4.אילו הייתה לך אפשרות לגנוב בגרויות ולאחר מכן גם תואר ראשון ושני של איזה אדם גאון,מבלי שאף אחד יידע מכך,האם היית עושה את זה? למה לא?!חחח 5.אילו לרצוח היה מותר ומקובל-אתה מאמין שהיית רוצח עד היום כמה אנשים שיצא לך להכיר? אממ נראה ליי :\\\ 6.אילו היית יכול להעניק חיים מושלמים לבן אדם מסויים בעולם(פרט ממך!)-מי זה היה? לאמאא שליי! 7.אילו היה אפשר לאכול ללא הגבלה מבלי להשמין ומבלי בעיות בריאות כאלה ואחרות-כמה ארוחות היית אוכל ביום,לדעתך?נסה לפרט גם כמה היית אוכל באותן ארוחות... אממ לודעת חחחח הייתי אוכלת מלאא גאנק פודד 8.אילו היית ראש העיר בעירך-האם אתה חושב שתושביי העיר היו מרוצים מתיפקודך? ברורר הייתי עושה דברים רק לטובתםם! 9.אילו החיות היו חכמות ומפותחות כבני האדם-מה היה קורה לדעתך?איך העולם היה נראה? מצחייק! -שאלות זה או זה: 1.מי לדעתך מנצח בקרב-סופרמן או מוחמד עלי(מתאגרף לשעבר)? סופרמןן! 2.מה יותר מגניב-פיות או מלאכים? מלאכיםם דהה! 3.שתייה קרה או חמה? קרההה! 4.לחם או מצות? לחםם 5.אהבה או כבוד? כבווד! 6.סבתא או סבא? סבתאאא 7.מה יותר יפה-עיניים חומות או כחולות? כחולותת! 8.סוודר או מעיל? ברורר שסוודר 9.שקט או רעש? רעעששש!!!!! 10.מרק או דייסה? פויהה דייסה גועל נשףף! 11.מיסטיקה או פסיכולוגיה? מיסטיקהה! 12.מה יפה יותר בבחורה שנראית טוב-הישבן או הרגליים? הרגליים! 13.אתניקס או תיסלאם? אתניקס 14.אושר או עושר? עושרר! -שאלות אסוציאציות: 1.חלום: חלום ..חחח 2.סיפוק: במיטה 3.שמחה: גיים בויז 4.ריקודים: שי פרטוש 5.ציפור: רדבול [נותן לך כנפיים חחחחחח] 6:מוזיקה: אשמורר את ליביייייי 7.בעלי חיים: ליכלוךך 8.ג'ינס: טי אנד טי 9.חיים: עליות וירידות 10.מוות: פחדדד 11.אהבה: פרפרים 12.שינאה: ערבים 13.ילדים: קרציות 14.הורים: קריזה 15.חברים: חיוךךך 16.רדיו: אבקק -דברים אהובים: 1.מאכל אהוב? קוסקוס 2.שתייה אהובה? קולה 3.אומניי מוזיקה אהובים(להקות/זמרות/זמרים,וכ"ו)? גיים בויז 4.עונה אהובה? סתיו 5.צבע אהוב? תכלת 6.רגש אהוב? שמחחה! 7.מתקן לונה-פארק אהוב? רכבת הרים 8.תחנת הרדיו האהובה? 91 אפ אמ 9.חמש האנשים האהובים ביותר? אמא טולי ליטל סנדרה ובר [אבל ישש יותררר לא פייר :(] 10.סרט אהוב? סיפור סינדרלה 11.חמש האיברים האהובים עליך ביותר בבני המין השני? חזה, זקן קטן כתפיים ידיים שיער נהננתםם?! מאודדדדדדדד !

עווווווונהה

1.אילו היית אלוהים-מה הדברים העיקריים שהיית משנה בעולם?אממממ הרבה מאוד דברים!! 2.אילו היית חולם חלום נפלא והיו נותנים לך אפשרות להמשיך לחיות את החלום במקום המציאות שלך,האם היית רוצה להמשיך לחיות את החלום או בכל זאת להתעורר לחייך המציאותיים?בערך.. 3.אילו היית מיליארדר-האם היית עובד בכל זאת?כן..בטחח 4.אילו הייתה לך אפשרות לגנוב בגרויות ולאחר מכן גם תואר ראשון ושני של איזה אדם גאון,מבלי שאף אחד יידע מכך,האם היית עושה את זה?אממ לא אני מעדיפה ללמודד!! 5.אילו לרצוח היה מותר ומקובל-אתה מאמין שהיית רוצח עד היום כמה אנשים שיצא לך להכיר?לא מסוגלת לרצוח!! 6.אילו היית יכול להעניק חיים מושלמים לבן אדם מסויים בעולם(פרט ממך!)-מי זה היה?הילד שאני הכי אוהבתת 7.אילו היה אפשר לאכול ללא הגבלה מבלי להשמין ומבלי בעיות בריאות כאלה ואחרות-כמה ארוחות היית אוכל ביום,לדעתך?נסה לפרט גם כמה היית אוכל באותן ארוחות...ממממממללללללללללללללללאאאאאאאא!! 8.אילו היית ראש העיר בעירך-האם אתה חושב שתושביי העיר היו מרוצים מתיפקודך?כן בטח:) 9.אילו החיות היו חכמות ומפותחות כבני האדם-מה היה קורה לדעתך?איך העולם היה נראה? אמממ מוזרר... -שאלות זה או זה: 1.מי לדעתך מנצח בקרב-סופרמן או מוחמד עלי(מתאגרף לשעבר)?מוחמד עליי 2.מה יותר מגניב-פיות או מלאכים?פיות 3.שתייה קרה או חמה?בחורף חמה בקיץ קרה 4.לחם או מצות?לחחחחחחחם 5.אהבה או כבוד?כבווד!! 6.סבתא או סבא?שתייהם!! 7.מה יותר יפה-עיניים חומות או כחולות?כחולות 8.סוודר או מעיל?סוודר 9.שקט או רעש?שקט אני צריכה כדי ללמוד ורעש ליפעמים אז שתייהם 10.מרק או דייסה?מרק 11.מיסטיקה או פסיכולוגיה?פסיכולוגיה 12.מה יפה יותר בבחורה שנראית טוב-הישבן או הרגליים?הישבן:) 13.אתניקס או תיסלאם?לא זה ולא זה 14.אושר או עושר? אושר -שאלות אסוציאציות: 1.חלום:מושלם 2.סיפוק:נשיקה 3.שמחה:הכל.. 4.ריקודים:החיים שלי 5.ציפור:דבר נחמד 6:מוזיקה:חיימשליי 7.בעלי חיים:הכל חוץ מזוחלים..וחרקים 8.ג'ינס:הדבר הכי יאפה בעולם 9.חיים:ה=כ=ל 10.מוות:פ=ח=ד 11.אהבה:דבר מדהים.. 12.שינאה:אמממ... 13.ילדים:שמחה 14.הורים:חיים 15.חברים:הערצה 16.רדיו: ?@! -דברים אהובים: 1.מאכל אהוב?קוסקוס.. 2.שתייה אהובה?קווווולה 3.אומניי מוזיקה אהובים(להקות/זמרות/זמרים,וכ"ו)?להקות גיימבויז!!זמרים מלאמלא יש זמרות גם יש מלאא 4.עונה אהובה?קיץ 5.צבע אהוב?וורוד,סגול,אדום,כתום,צהוב,תכלת... 6.רגש אהוב?אהבהה 7.מתקן לונה-פארק אהוב?גלגל ענק 8.תחנת הרדיו האהובה?100FM ו..גלגלצ 9.חמש האנשים האהובים ביותר?משפחה כולה,אלי,דניאל,גיימבויז,ו... 10.סרט אהוב?אזרד קורעים את אדיוקס 11.חמש האיברים האהובים עליך ביותר בבני המין השני? אממ *מסמיק* נהננתםם?! מאווד

יאללה עונה:):)

1.אילו היית אלוהים-מה הדברים העיקריים שהיית משנה בעולם? עושה שלום! 2.אילו היית חולם חלום נפלא והיו נותנים לך אפשרות להמשיך לחיות את החלום במקום המציאות שלך,האם היית רוצה להמשיך לחיות את החלום או בכל זאת להתעורר לחייך המציאותיים? להמשיך ת'חלום 3.אילו היית מיליארדר-האם היית עובד בכל זאת? כן! להיות בטלן זה לא טוב 4.אילו הייתה לך אפשרות לגנוב בגרויות ולאחר מכן גם תואר ראשון ושני של איזה אדם גאון,מבלי שאף אחד יידע מכך,האם היית עושה את זה? ממש לא 5.אילו לרצוח היה מותר ומקובל-אתה מאמין שהיית רוצח עד היום כמה אנשים שיצא לך להכיר? כן.. מורה.. חחח 6.אילו היית יכול להעניק חיים מושלמים לבן אדם מסויים בעולם(פרט ממך!)-מי זה היה? ממ.. לא יודעת 7.אילו היה אפשר לאכול ללא הגבלה מבלי להשמין ומבלי בעיות בריאות כאלה ואחרות-כמה ארוחות היית אוכל ביום,לדעתך?נסה לפרט גם כמה היית אוכל באותן ארוחות... הרבה פיצה.. וקוס קוס.. ושוקלודים 8.אילו היית ראש העיר בעירך-האם אתה חושב שתושביי העיר היו מרוצים מתיפקודך? כןֱ חח 9.אילו החיות היו חכמות ומפותחות כבני האדם-מה היה קורה לדעתך?איך העולם היה נראה? אולי יפה יותר.. -שאלות זה או זה: 1.מי לדעתך מנצח בקרב-סופרמן או מוחמד עלי(מתאגרף לשעבר)?חחחחח לא יודעת 2.מה יותר מגניב-פיות או מלאכים? מלאכים 3.שתייה קרה או חמה? קרה 4.לחם או מצות? לחם 5.אהבה או כבוד? כבוד כי הכל מתחיל מכבוד 6.סבתא או סבא? שניהם 7.מה יותר יפה-עיניים חומות או כחולות? כחולות 8.סוודר או מעיל? סוודר 9.שקט או רעש? שקט 10.מרק או דייסה? מרק 11.מיסטיקה או פסיכולוגיה? פסיכולוגיה 12.מה יפה יותר בבחורה שנראית טוב-הישבן או הרגליים? ישבן 13.אתניקס או תיסלאם? אתניקס 14.אושר או עושר? אושר -שאלות אסוציאציות: 1.חלום: לילה 2.סיפוק: שינה 3.שמחה: גיים בויז 4.ריקודים: מועדון..מסיבה 5.ציפור: תוכי 6:מוזיקה: החיים 7.בעלי חיים: חמודים 8.ג'ינס: תמיד 9.חיים: מתנה 10.מוות: פחד 11.אהבה: החיים 12.שינאה: אין כניסה 13.ילדים: זה שמחה 14.הורים: אין עליהם 15.חברים: כייף! 16.רדיו: דדי הררי -דברים אהובים: 1.מאכל אהוב? פיצה 2.שתייה אהובה? תות-בננה 3.אומניי מוזיקה אהובים(להקות/זמרות/זמרים,וכ"ו)? להקת גיים בויז ומאיה וסקילה 4.עונה אהובה? אביב קיץ 5.צבע אהוב? כתום 6.רגש אהוב? 7.מתקן לונה-פארק אהוב? רכבת הרים 8.תחנת הרדיו האהובה? 97 רדיו דרום 9.חמש האנשים האהובים ביותר? גל שירן אור אחותי התאומה ואחותי הקטנה 10.סרט אהוב? השכנה ממול 11.חמש האיברים האהובים עליך ביותר בבני המין השני? שפתיים גוף עיניים ידיים אף נהננתםם?! כן מאוד!

עוננה

1.אילו היית אלוהים-מה הדברים העיקריים שהיית משנה בעולם? הייתי עושה שלום בעולם=] 2.אילו היית חולם חלום נפלא והיו נותנים לך אפשרות להמשיך לחיות את החלום במקום המציאות שלך,האם היית רוצה להמשיך לחיות את החלום או בכל זאת להתעורר לחייך המציאותיים? הייתי נשארת במציאות כי לדעתי זה הכי כיף! 3.אילו היית מיליארדר-האם היית עובד בכל זאת?כןןן ברורר 4.אילו הייתה לך אפשרות לגנוב בגרויות ולאחר מכן גם תואר ראשון ושני של איזה אדם גאון,מבלי שאף אחד יידע מכך,האם היית עושה את זה?לאא מה אני זבל 5.אילו לרצוח היה מותר ומקובל-אתה מאמין שהיית רוצח עד היום כמה אנשים שיצא לך להכיר?חס וחלילה ! 6.אילו היית יכול להעניק חיים מושלמים לבן אדם מסויים בעולם(פרט ממך!)-מי זה היה?אממ שאלה קשה אני יחשוב על זה.. 7.אילו היה אפשר לאכול ללא הגבלה מבלי להשמין ומבלי בעיות בריאות כאלה ואחרות-כמה ארוחות היית אוכל ביום,לדעתך?נסה לפרט גם כמה היית אוכל באותן ארוחות... חחחח לא קשור למשמינה לא משמינה זה לא נכנס 8.אילו היית ראש העיר בעירך-האם אתה חושב שתושביי העיר היו מרוצים מתיפקודך? חחחחחחחחח ת"א מושלמת לא?אני אוהבת אותה ככה 9.אילו החיות היו חכמות ומפותחות כבני האדם-מה היה קורה לדעתך?איך העולם היה נראה? חחחחחחחחחח שאלה מטומטמת! -שאלות זה או זה: 1.מי לדעתך מנצח בקרב-סופרמן או מוחמד עלי(מתאגרף לשעבר)? 2.מה יותר מגניב-פיות או מלאכים?מלכים 3.שתייה קרה או חמה?קרה 4.לחם או מצות?לחם 5.אהבה או כבוד?אהבה 6.סבתא או סבא?סבתא 7.מה יותר יפה-עיניים חומות או כחולות?כחולות 8.סוודר או מעיל?סוודר 9.שקט או רעש?רעש 10.מרק או דייסה?מרק 11.מיסטיקה או פסיכולוגיה?פסיכולוגיה 12.מה יפה יותר בבחורה שנראית טוב-הישבן או הרגליים?רגליים וישבן 13.אתניקס או תיסלאם?אתניקס 14.אושר או עושר? שניהם! -שאלות אסוציאציות: 1.חלום:אושריי אחח אחח איזה חלום יש לי איתו 2.סיפוק:ס=ק=ס 3.שמחה:אהבה 4.ריקודים:מסיבות 5.ציפור:שרית חחחחחחחחחח! 6:מוזיקה:מסיבה 7.בעלי חיים: 8.ג'ינס:לי קופר 9.חיים:שמחה 10.מוות:פחד 11.אהבה:אושרר 12.שינאה:קנאה 13.ילדים:שמחה 14.הורים:משפחה 15.חברים:צחוקים 16.רדיו: גיים בויז -דברים אהובים: 1.מאכל אהוב?פירה ושניצל ופיצה אבל אל ביחד! 2.שתייה אהובה?קולה ונס טי 3.אומניי מוזיקה אהובים(להקות/זמרות/זמרים,וכ"ו)?גיים בויז קלי שירי מימון הראל מויאל! 4.עונה אהובה?קיץ 5.צבע אהוב?חום תכלת אדום!ורוד! 6.רגש אהוב?אהבה 7.מתקן לונה-פארק אהוב?אנקונדה 8.תחנת הרדיו האהובה?100 אפ אמ 9.חמש האנשים האהובים ביותר?אמא אבא סבתא אח אחות ו= 10.סרט אהוב?סיפוק סינדרלה וטיטניק 11.חמש האיברים האהובים עליך ביותר בבני המין השני? שפתיים , בטן,עיניים,תחת ונחשו מה עוד חחיחיחיחי(נוי ואורטל אתן יודעות) נהננתםם?!אני אוהבת שאלונים!

shoshishoosh

New member
עונה

1.אילו היית אלוהים-מה הדברים העיקריים שהיית משנה בעולם? שיהיה שלום בעולם! 2.אילו היית חולם חלום נפלא והיו נותנים לך אפשרות להמשיך לחיות את החלום במקום המציאות שלך,האם היית רוצה להמשיך לחיות את החלום או בכל זאת להתעורר לחייך המציאותיים? לחלום את החלום. 3.אילו היית מיליארדר-האם היית עובד בכל זאת? בטח הכסף נגמר מתישהו... 4.אילו הייתה לך אפשרות לגנוב בגרויות ולאחר מכן גם תואר ראשון ושני של איזה אדם גאון,מבלי שאף אחד יידע מכך,האם היית עושה את זה? לא אני רוצה לעשות תואר ראשון ותואר שני בעצמי וללמוד לבד כדי שיהיה לי ידע לעתיד. 5.אילו לרצוח היה מותר ומקובל-אתה מאמין שהיית רוצח עד היום כמה אנשים שיצא לך להכיר? ממש לא...לא ישארו אנשים בעולמינו. 6.אילו היית יכול להעניק חיים מושלמים לבן אדם מסויים בעולם(פרט ממך!)-מי זה היה? המשפחה שלי. 7.אילו היה אפשר לאכול ללא הגבלה מבלי להשמין ומבלי בעיות בריאות כאלה ואחרות-כמה ארוחות היית אוכל ביום,לדעתך?נסה לפרט גם כמה היית אוכל באותן ארוחות...הייתי אוכלת רגיל כמו בכל יום. סלטים מרקים ועוד... 8.אילו היית ראש העיר בעירך-האם אתה חושב שתושביי העיר היו מרוצים מתיפקודך? אין לי מושג... 9.אילו החיות היו חכמות ומפותחות כבני האדם-מה היה קורה לדעתך?איך העולם היה נראה? העולם היה נראה יותר טוב. -שאלות זה או זה: 1.מי לדעתך מנצח בקרב-סופרמן או מוחמד עלי(מתאגרף לשעבר)?סופרמן. 2.מה יותר מגניב-פיות או מלאכים? פיות 3.שתייה קרה או חמה? קרה 4.לחם או מצות? לחם 5.אהבה או כבוד? גם וגם 6.סבתא או סבא? גם וגם 7.מה יותר יפה-עיניים חומות או כחולות? כחולות 8.סוודר או מעיל? סוודר 9.שקט או רעש? שקטט 10.מרק או דייסה? מרק 11.מיסטיקה או פסיכולוגיה? מיסטיקה 12.מה יפה יותר בבחורה שנראית טוב-הישבן או הרגליים? רגליים 13.אתניקס או תיסלאם? אתניקס 14.אושר או עושר? אושר -שאלות אסוציאציות: 1.חלום:אושרי חמי+שחקנית. 2.סיפוק:לא יודעת 3.שמחה:אהבה ואושר 4.ריקודים:מסיבות ריקודי MTV!!! 5.ציפור:חופש. 6:מוזיקה: לייףף 7.בעלי חיים: כלב 8.ג'ינס:לי קופר+ קרוקר+ אספרסו 9.חיים: שמחה 10.מוות: פחד 11.אהבה: אושר 12.שינאה: קנאה 13.ילדים: שמחה וברכה..חח 14.הורים: משפוחהה 15.חברים: דאחקות ופאן 16.רדיו: מיוזיק -דברים אהובים: 1.מאכל אהוב? סלט יווני+ תורכי 2.שתייה אהובה? קוקה קולה ומים 3.אומניי מוזיקה אהובים(להקות/זמרות/זמרים,וכ"ו)? גיים בויז, בריטני, קלי, שירי מימון, רן דנקר, מאיה בוסקילז ו...זהו. 4.עונה אהובה? חורףף 5.צבע אהוב? ורוד, תכלת 6.רגש אהוב? אהבה 7.מתקן לונה-פארק אהוב? אנקונדהה 8.תחנת הרדיו האהובה? 99 FM ורדיוס 100 FM. 9.חמש האנשים האהובים ביותר? יש לי יותרר=[ אמא, אבא, סבתא, סבא ז"ל, 2 אחיותיי, אח, אחיין..והגיים בויז. 10.סרט אהוב? שחקי אותה מותק וצ'יטה גירלז. 11.חמש האיברים האהובים עליך ביותר בבני המין השני? שפתיים, רגליים, בטן,תחת,ו... מקום קדוש..חחחח סתם... נהננתםם?! יס

עוונהההה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

1.אילו היית אלוהים-מה הדברים העיקריים שהיית משנה בעולם?שאלה קשה ת'אמת הייתי משנה הכל אבל אין לזלזל ביצרות הקדוש ברוך הוא 2.אילו היית חולם חלום נפלא והיו נותנים לך אפשרות להמשיך לחיות את החלום במקום המציאות שלך,האם היית רוצה להמשיך לחיות את החלום או בכל זאת להתעורר לחייך המציאותיים?לחיותת אתת החלוםם אחח זה יהיה כיף 3.אילו היית מיליארדר-האם היית עובד בכל זאת?כן הרי בסופו של דבר הכסף נגמר 4.אילו הייתה לך אפשרות לגנוב בגרויות ולאחר מכן גם תואר ראשון ושני של איזה אדם גאון,מבלי שאף אחד יידע מכך,האם היית עושה את זה?חח למה לא ?!?! 5.אילו לרצוח היה מותר ומקובל-אתה מאמין שהיית רוצח עד היום כמה אנשים שיצא לך להכיר?בטחח ולאא קצתתתתת ישש רשימהה ארוכה 6.אילו היית יכול להעניק חיים מושלמים לבן אדם מסויים בעולם(פרט ממך!)-מי זה היה?אמא שליי כפרהה עלייההה 7.אילו היה אפשר לאכול ללא הגבלה מבלי להשמין ומבלי בעיות בריאות כאלה ואחרות-כמה ארוחות היית אוכל ביום,לדעתך?נסה לפרט גם כמה היית אוכל באותן ארוחות...ח הייתי אוכלתת 25 שעותת בליי לעצור לשבת מול הטלויזיה ורק לטחוןןןן 8.אילו היית ראש העיר בעירך-האם אתה חושב שתושביי העיר היו מרוצים מתיפקודך?בטחחחח 9.אילו החיות היו חכמות ומפותחות כבני האדם-מה היה קורה לדעתך?איך העולם היה נראה?וואלה לאא 'דעת -שאלות זה או זה: 1.מי לדעתך מנצח בקרב-סופרמן או מוחמד עלי(מתאגרף לשעבר)?סופרמןן 2.מה יותר מגניב-פיות או מלאכים?מלאכיםםם כמוו אושרי
3.שתייה קרה או חמה?חמההה 4.לחם או מצות? אוחח שניההם משמין 5.אהבה או כבוד?אממ אהבה?? 6.סבתא או סבא?סבתו'שש הכיי כייףף 7.מה יותר יפה-עיניים חומות או כחולות?כחולותת מהממםם 8.סוודר או מעיל? מעיל 9.שקט או רעש?שקטט 10.מרק או דייסה?מרק 11.מיסטיקה או פסיכולוגיה?מיסטיקה 12.מה יפה יותר בבחורה שנראית טוב-הישבן או הרגליים?אני בחורה ככה שאין לי מושג אבל מה שבוטח בנים מסתכלים בעיקר על הישבן תיהו בטוחים 13.אתניקס או תיסלאם?גים בויזזזזזזזזזז 14.אושר או עושר?אושר אבלל כסףף קונהה הכלל -שאלות אסוציאציות: 1.חלום: לילה 2.סיפוק: חשק.. 3.שמחה: אשמור את ליבי 4.ריקודים: נולד לרקוד 5.ציפור:לא עולה לי בראש 6:מוזיקה: MP3 7.בעלי חיים: חיות 8.ג'ינס:חולצה 9.חיים: מוות 10.מוות: גורל 11.אהבה:שנאה 12.שינאה:רגש 13.ילדים:משפחה 14.הורים:חופרים 15.חברים:אוייבים 16.רדיו: טלויזיה -דברים אהובים: 1.מאכל אהוב? אוכלל שלל אימאאא יאמייי..
2.שתייה אהובה? קולהה 3.אומניי מוזיקה אהובים(להקות/זמרות/זמרים,וכ"ו)? GameBoys 4.עונה אהובה?אביב 5.צבע אהוב? כחולל 6.רגש אהוב? ברור שאהבה 7.מתקן לונה-פארק אהוב? רכבתת הריים 8.תחנת הרדיו האהובה? לא שומעת רדיוו
!|
9.חמש האנשים האהובים ביותר? אושרי שרון אביחי אדם וערן או בקיצור הגיים בוייזזז 10.סרט אהוב? יעדד סופי 11.חמש האיברים האהובים עליך ביותר בבני המין השני?עיניים,שפתיים,אוזניים,אופי וכמובן יופי. נהננתםם?! כןןןן אבלל הלכהה ליי הידד

עונהההה

1.אילו היית אלוהים-מה הדברים העיקריים שהיית משנה בעולם? לא הייתי משנההה הייתי פשוטט הייתי עושההה שכולם יהיו בשלוםם ושאחד יאהב ת'שני בלי מלחמות וכל זה!! 2.אילו היית חולם חלום נפלא והיו נותנים לך אפשרות להמשיך לחיות את החלום במקום המציאות שלך,האם היית רוצה להמשיך לחיות את החלום או בכל זאת להתעורר לחייך המציאותיים? 3מממ..לא יודעת גם וגםם [: 3.אילו היית מיליארדר-האם היית עובד בכל זאת? כןןן צריךך השכלה בחייםם ואי אפשר להיות בבית כל הזמן או להסתובב..למרות שזה כייף כל היוםם להיות בשופינגג 4.אילו הייתה לך אפשרות לגנוב בגרויות ולאחר מכן גם תואר ראשון ושני של איזה אדם גאון,מבלי שאף אחד יידע מכך,האם היית עושה את זה? חחח אולייי [:: 5.אילו לרצוח היה מותר ומקובל-אתה מאמין שהיית רוצח עד היום כמה אנשים שיצא לך להכיר? לאאא נראהה ליי..אבל נראה לי שרוב האנשים היו עושים אתזה אם זה היה מקובלל!! 6.אילו היית יכול להעניק חיים מושלמים לבן אדם מסויים בעולם(פרט ממך!)-מי זה היה?ממ..לא יודעת 7.אילו היה אפשר לאכול ללא הגבלה מבלי להשמין ומבלי בעיות בריאות כאלה ואחרות-כמה ארוחות היית אוכל ביום,לדעתך?זהה לא משנהה ליי חחח אני טוחנתת כל היום בלי עיןן רעהה ואני לא משמינהה :p בלי עין רעההההה 5555555555 8.אילו היית ראש העיר בעירך-האם אתה חושב שתושביי העיר היו מרוצים מתיפקודך? כןן כי הייתי עושה את כל הדברים שהםם היו רוציםם והייתי עושה הכל לטובתםם!! 9.אילו החיות היו חכמות ומפותחות כבני האדם-מה היה קורה לדעתך?איך העולם היה נראה?יותתרר טובב!! [: 1.מי לדעתך מנצח בקרב-סופרמן או מוחמד עלי(מתאגרף לשעבר)? מממ..סופרמןן 2.מה יותר מגניב-פיות או מלאכים? ברורר מלאכיםם!! 3.שתייה קרה או חמה? קרהה.. 4.לחם או מצות? לחםם!!!!! 5.אהבה או כבוד? 6גם וגםם \= אבלל הרובב נראה לי כבוד!! 6.סבתא או סבא? שניהםם!! 7.מה יותר יפה-עיניים חומות או כחולות? מממ..ברור כחולותת!! 8.סוודר או מעיל? סוודר 9.שקט או רעש? רעששש ורקק שהולכים לישון שקטט [: 10.מרק או דייסה? מרק 11.מיסטיקה או פסיכולוגיה? ממ..=\ אני לא יודעת מזהה!!..אבל אםם כברר פסיכולוגיהה!! 12.מה יפה יותר בבחורה שנראית טוב-הישבן או הרגליים? רגליםם!! 13.אתניקס או תיסלאם? חחחח אתניקסס 14.אושר או עושר? אושרר 1.חלום:שרונייי 2.סיפוק:לישוןן..ומוזיקהה! 3.שמחה:גיים בויז 4.ריקודים: שמחהה 5.ציפור:=\ 6:מוזיקה: גיים בויז 7.בעלי חיים: כלבב!! 8.ג'ינס: כל הגי'נסים של כולםם חח!! 9.חיים: כאב אכזבה אהבה וכלל הרגשוותת!! 10.מוות: פחד 11.אהבה: לא יודעתת..\= 12.שינאה: ברורר קנאה!! 13.ילדים: שמחה 14.הורים: חייםם..חח הם הביאו אותי לחייםם האלהה 15.חברים: הכלל בשביליי..הם החייםם!! 16.רדיו: מוזיקהה..ולשמועע ת'גיים בויזז שהםם שמהה!! 1.מאכל אהוב? צ'יפס וקוסקוס 2.שתייה אהובה? קולהה 3.אומניי מוזיקה אהובים(להקות/זמרות/זמרים,וכ"ו)=> גיים בויז..שירי מימון..שרון שליי הוא הזמרר הכי מושלםם!! 4.עונה אהובה? קיץץ [[: 5.צבע אהוב? אדוםם!! 6.רגש אהוב? שמחהה 7.מתקן לונה-פארק אהוב? כל המתקניםם!! במיוחד המפחידים O: 8.תחנת הרדיו האהובה? מי שומע רדיו?!..אבל אם כבר 100 FM 9.חמש האנשים האהובים ביותר? שרון אמא אבא אח שלי אחותי 10.סרט אהוב? מממ......לא יודעתת מלאמלא!! 11.חמש האיברים האהובים עליך ביותר בבני המין השני? הגוףף שלהםם כאילו הבטןן שהם חלקים ולא שעירים =! וו..קיצורר וגם הפנים שהם יהיו יפים!!נהננתםם?ממ..מאודדדדדדדדדדדדד!!

crazy girll

New member
עונהה..../images/Emo9.gif

.אילו היית אלוהים-מה הדברים העיקריים שהיית משנה בעולם?שלא יהיה שואה ועוני בעולם 2.אילו היית חולם חלום נפלא והיו נותנים לך אפשרות להמשיך לחיות את החלום במקום המציאות שלך,האם היית רוצה להמשיך לחיות את החלום או בכל זאת להתעורר לחייך המציאותיים?מממ....לחיות את המציאות... 3.אילו היית מיליארדר-האם היית עובד בכל זאת?מממ..לא נראה לי..חח 4.אילו הייתה לך אפשרות לגנוב בגרויות ולאחר מכן גם תואר ראשון ושני של איזה אדם גאון,מבלי שאף אחד יידע מכך,האם היית עושה את זה?כן למה לא 5.אילו לרצוח היה מותר ומקובל-אתה מאמין שהיית רוצח עד היום כמה אנשים שיצא לך להכיר?לא 6.אילו היית יכול להעניק חיים מושלמים לבן אדם מסויים בעולם(פרט ממך!)-מי זה היה?אחותי 7.אילו היה אפשר לאכול ללא הגבלה מבלי להשמין ומבלי בעיות בריאות כאלה ואחרות-כמה ארוחות היית אוכל ביום,לדעתך?נסה לפרט גם כמה היית אוכל באותן ארוחות...הייתי אוכלתת....כול היום! חעחע טוב..אולי 5 8.אילו היית ראש העיר בעירך-האם אתה חושב שתושביי העיר היו מרוצים מתיפקודך?כן 9.אילו החיות היו חכמות ומפותחות כבני האדם-מה היה קורה לדעתך?איך העולם היה נראה? מממ..החיות היו גם כראשי עיר וכאלה -שאלות זה או זה: 1.מי לדעתך מנצח בקרב-סופרמן או מוחמד עלי(מתאגרף לשעבר)?סופרמן! 2.מה יותר מגניב-פיות או מלאכים?מלאכים 3.שתייה קרה או חמה?קרה 4.לחם או מצות?לחםם 5.אהבה או כבוד?גם וגם! 6.סבתא או סבא?סבתא
7.מה יותר יפה-עיניים חומות או כחולות?תלוי למי 8.סוודר או מעיל?סוודר 9.שקט או רעש?תלוי מתי 10.מרק או דייסה?מרק 11.מיסטיקה או פסיכולוגיה?האאא? 12.מה יפה יותר בבחורה שנראית טוב-הישבן או הרגליים?הרגליים נראה לי 13.אתניקס או תיסלאם?אפחדד 14.אושר או עושר? אושר -שאלות אסוציאציות: 1.חלום:אגדה 2.סיפוק:נשיקה 3.שמחה:סמיילי 4.ריקודים:מוי כיף..חחחחח 5.ציפור:שורקת 6:מוזיקה:מוי מוי מוי כיף..חעחעחע 7.בעלי חיים:מתוקקק 8.ג'ינס:חיוני לחיים 9.חיים:נההה... 10.מוות:אמא'לה 11.אהבה:רומנטיקה 12.שינאה:קיא 13.ילדים:עבודה 14.הורים:מעצבנים 15.חברים:מאוהבתתת (כמו מיכל אמדורסקי..חעחע) 16.רדיו: נמנמ -דברים אהובים: 1.מאכל אהוב?הכול כמעט 2.שתייה אהובה?כנ"ל 3.אומניי מוזיקה אהובים(להקות/זמרות/זמרים,וכ"ו)?גיימבויז קלי קלארקסון עברי לידר בלק איד פיז 4.עונה אהובה?קיץץ 5.צבע אהוב?תכלת 6.רגש אהוב?אהבה 7.מתקן לונה-פארק אהוב?כולםם 8.תחנת הרדיו האהובה?100 FM 9.חמש האנשים האהובים ביותר?אחותי לי אביגיל אוריה וסמיילי 10.סרט אהוב?ע"פ חוקי המשיכה, קוראים לי סם 11.חמש האיברים האהובים עליך ביותר בבני המין השני? עיניים שפתיים נהננתםם?! יאפ

עונההההההההההההה!!!!

1.אילו היית אלוהים-מה הדברים העיקריים שהיית משנה בעולם?שלאא יהיוו מילחמותתת 2.אילו היית חולם חלום נפלא והיו נותנים לך אפשרות להמשיך לחיות את החלום במקום המציאות שלך,האם היית רוצה להמשיך לחיות את החלום או בכל זאת להתעורר לחייך המציאותיים?תלוי איזהה חלוםם! 3.אילו היית מיליארדר-האם היית עובד בכל זאת?כןן מה אני נכהה? 4.אילו הייתה לך אפשרות לגנוב בגרויות ולאחר מכן גם תואר ראשון ושני של איזה אדם גאון,מבלי שאף אחד יידע מכך,האם היית עושה את זה?בדוגריי כןן חחחח 5.אילו לרצוח היה מותר ומקובל-אתה מאמין שהיית רוצח עד היום כמה אנשים שיצא לך להכיר?חסס וחלילההה.. 6.אילו היית יכול להעניק חיים מושלמים לבן אדם מסויים בעולם(פרט ממך!)-מי זה היה?אמממ לאושרייקוו.. 7.אילו היה אפשר לאכול ללא הגבלה מבלי להשמין ומבלי בעיות בריאות כאלה ואחרות-כמה ארוחות היית אוכל ביום,לדעתך?חח כגםם כככה אניי אוכלתת הרבהה ארוחותת ולאא משמיינההה חעחעח:p נסה לפרט גם כמה היית אוכל באותן ארוחות...20 ביום חחחחחחחחח 8.אילו היית ראש העיר בעירך-האם אתה חושב שתושביי העיר היו מרוצים מתיפקודך?ברוררר 9.אילו החיות היו חכמות ומפותחות כבני האדם-מה היה קורה לדעתך?מאיפה אני יודעת?! איך העולם היה נראה?הכיי מושלםם שבעולםם חח סתםם חירטטתי עכשיוו חחח -שאלות זה או זה: 1.מי לדעתך מנצח בקרב-סופרמן או מוחמד עלי(מתאגרף לשעבר)?שתיהםם חחחח 2.מה יותר מגניב-פיות או מלאכים?מלאכיםם ישש ליי כברר תמלאאךךך שליי 3.שתייה קרה או חמה?ק.ר.ה 4.לחם או מצות?בפסחח מצותת חחח 5.אהבה או כבוד?א=ה=ב=ה 6.סבתא או סבא?שתיהםם!! 7.מה יותר יפה-עיניים חומות או כחולות? כחולוותתת בהרבהה למרותת שאיןן ליי 8.סוודר או מעיל?סוודרר 9.שקט או רעש?ררעעששש 10.מרק או דייסה?מררקקק 11.מיסטיקה או פסיכולוגיה?שתיהםם לאא 12.מה יפה יותר בבחורה שנראית טוב-הישבן או הרגליים?ישש ליי שתיהםם אזז אניי לאא יודעתת חחחח 13.אתניקס או תיסלאם?אמממ תחשבוו אתםם?! 14.אושר או עושר?אושררררר -שאלות אסוציאציות: 1.חלום:דברר אלוףףף 2.סיפוק:לדברר עםם אושריי 3.שמחה: אושרי אושרי ועודד פעםם[?!]אושריי 4.ריקודים:פורוםםם 5.ציפור: שיהיהה להה בכיףף חח 6:מוזיקה: שמחהה 7.בעלי חיים: אוהבת חוץץץ מחרקיםםם בעעע 8.ג'ינס: אוהבתת הכיי הרבהה ליי קופרררר 9.חיים:תנצלו את החיים כי מהחיים לא יוצאים חייםם.. 10.מוות:כולםם ימותו בסופו של דברר.. 11.אהבה:הדברר הכיי יפהה בעולםם!! 12.שינאה:לאא טובבבבבב 13.ילדים:זהה שמחההה 14.הורים:זההה שמחהההההההההה!! 15.חברים:מתהההה עליהםםם:-* 16.רדיו:שומעת פעםם ב... -דברים אהובים: 1.מאכל אהוב?קוסקוס,פלפאל,פיצהה הקיצרר ישש מלא חחחח 2.שתייה אהובה?קולההה וענביםםם מהה יותרר טעיםם?! 3.אומניי מוזיקה אהובים(להקות/זמרות/זמרים,וכ"ו)?גייםם בויזז כפרה עליהם ואזז יהודהה לוי והראל מואייל 4.עונה אהובה?קייץץץ 5.צבע אהוב?ורודד ותכלתתתתת!! 6.רגש אהוב?א.ה.ב.ה 7.מתקן לונה-פארק אהוב?חחח לאא יודעתתתת 8.תחנת הרדיו האהובה? הכוללל 9.חמש האנשים האהובים ביותר?אמא אבאא מישפחתי חבריי אושריקוו ואתםם חחח עוודד מלאאא... 10.סרט אהוב?צרלי וחציי חחח 11.חמש האיברים האהובים עליך ביותר בבני המין השני?גובהה חח עינים,שיניים,סגנון לבושש ובקיצורר הכולל נהננתםם?! אפשרר להגידדד

yafit93

New member
אני עונה ../images/Emo13.gif

כפרה על הראל אני מתה עליוווווווווווווווווו 1.אילו היית אלוהים-מה הדברים העיקריים שהיית משנה בעולם? שיהיה שלום ואנשים יאהבו אחד את השני 2.אילו היית חולם חלום נפלא והיו נותנים לך אפשרות להמשיך לחיות את החלום במקום המציאות שלך,האם היית רוצה להמשיך לחיות את החלום או בכל זאת להתעורר לחייך המציאותיים? חיים מציאותיים 3.אילו היית מיליארדר-האם היית עובד בכל זאת? כן כי בשלב כלשהו המיליונים שלי ילכו 4.אילו הייתה לך אפשרות לגנוב בגרויות ולאחר מכן גם תואר ראשון ושני של איזה אדם גאון,מבלי שאף אחד יידע מכך,האם היית עושה את זה? לאאא 5.אילו לרצוח היה מותר ומקובל-אתה מאמין שהיית רוצח עד היום כמה אנשים שיצא לך להכיר? היה בא לי לרצוח מישהו אחד אבל לא הייתי מסוגלת מאהבה 6.אילו היית יכול להעניק חיים מושלמים לבן אדם מסויים בעולם(פרט ממך!)-מי זה היה? אחיין שלי 7.אילו היה אפשר לאכול ללא הגבלה מבלי להשמין ומבלי בעיות בריאות כאלה ואחרות-כמה ארוחות היית אוכל ביום,לדעתך?נסה לפרט גם כמה היית אוכל באותן ארוחות... רק שאני רעבה הייתי אוכלת 8.אילו היית ראש העיר בעירך-האם אתה חושב שתושביי העיר היו מרוצים מתיפקודך? לא יודעת נשאל אותם ולהיות ראש העיר לא נראה לי שזה כיף 9.אילו החיות היו חכמות ומפותחות כבני האדם-מה היה קורה לדעתך?איך העולם היה נראה? משונההה -שאלות זה או זה: 1.מי לדעתך מנצח בקרב-סופרמן או מוחמד עלי(מתאגרף לשעבר)?סופרמן 2.מה יותר מגניב-פיות או מלאכים?שניהם 3.שתייה קרה או חמה?גם וגם 4.לחם או מצות?לחם 5.אהבה או כבוד?שניהם 6.סבתא או סבא?שניהם 7.מה יותר יפה-עיניים חומות או כחולות?כחולות 8.סוודר או מעיל?סוודר 9.שקט או רעש?שקט 10.מרק או דייסה?מרק 11.מיסטיקה או פסיכולוגיה? לא זה ולא זה 12.מה יפה יותר בבחורה שנראית טוב-הישבן או הרגליים? לא יודעת 13.אתניקס או תיסלאם? לא זה ולא זה אבל נלך על אתניקס 14.אושר או עושר? אושר ואח"כ עושר -שאלות אסוציאציות: 1.חלום: שרון 2.סיפוק: ריקוד 3.שמחה: ריקוד 4.ריקודים: יגאל אלקיים 5.ציפור: תוכי 6:מוזיקה: גיים בויז 7.בעלי חיים: דולפין 8.ג'ינס: יפה 9.חיים: מאושרים 10.מוות: שקט 11.אהבה: דבר מושלם 12.שינאה: לא טוב 13.ילדים: הרבה חחח 14.הורים:קצת מעצבנים 15.חברים: טובים 16.רדיו: לא שומעת -דברים אהובים: 1.מאכל אהוב? שניצל 2.שתייה אהובה?קולה 3.אומניי מוזיקה אהובים(להקות/זמרות/זמרים,וכ"ו)? הראל מויאל גיים בויז קלי קלרקסון 4.עונה אהובה? אביב 5.צבע אהוב?תכלת 6.רגש אהוב?התרגשות 7.מתקן לונה-פארק אהוב? רכבת הרים 8.תחנת הרדיו האהובה? לא שומעת 9.חמש האנשים האהובים ביותר? אחיין שלי אחותי אחי אחי גיסי אמא ואבא חח 7 10.סרט אהוב? מיליון דולר בייבי 11.חמש האיברים האהובים עליך ביותר בבני המין השני? עיניים, שפתיים ולא יודעת נהננתםם?! כן מאודדדדדדדדדדד

עונהה

1.אילו היית אלוהים-מה הדברים העיקריים שהיית משנה בעולם? איו לי שמץ 2.אילו היית חולם חלום נפלא והיו נותנים לך אפשרות להמשיך לחיות את החלום במקום המציאות שלך,האם היית רוצה להמשיך לחיות את החלום או בכל זאת להתעורר לחייך המציאותיים? ממ שאלה קשה לא'דעת 3.אילו היית מיליארדר-האם היית עובד בכל זאת? כה 4.אילו הייתה לך אפשרות לגנוב בגרויות ולאחר מכן גם תואר ראשון ושני של איזה אדם גאון,מבלי שאף אחד יידע מכך,האם היית עושה את זה? ניראה לי שכן 5.אילו לרצוח היה מותר ומקובל-אתה מאמין שהיית רוצח עד היום כמה אנשים שיצא לך להכיר? לא.. למה לי לקחת להם את החיים? =\ 6.אילו היית יכול להעניק חיים מושלמים לבן אדם מסויים בעולם(פרט ממך!)-מי זה היה? אמא שלי 7.אילו היה אפשר לאכול ללא הגבלה מבלי להשמין ומבלי בעיות בריאות כאלה ואחרות-כמה ארוחות היית אוכל ביום,לדעתך?נסה לפרט גם כמה היית אוכל באותן ארוחות... כמו עכשיו.. 8.אילו היית ראש העיר בעירך-האם אתה חושב שתושביי העיר היו מרוצים מתיפקודך? לא נראה לי חח 9.אילו החיות היו חכמות ומפותחות כבני האדם-מה היה קורה לדעתך?איך העולם היה נראה? תאו ואבו חח סתאם לא'דעת העולם היה מוזר.. -שאלות זה או זה: 1.מי לדעתך מנצח בקרב-סופרמן או מוחמד עלי(מתאגרף לשעבר)? מי אלו? 2.מה יותר מגניב-פיות או מלאכים? מלאכים 3.שתייה קרה או חמה? חמה 4.לחם או מצות? מצות שיגיע כבר פסח 5.אהבה או כבוד? שתיהם חשובים 6.סבתא או סבא? שתיהם 7.מה יותר יפה-עיניים חומות או כחולות? יש לי חומות אבל כחול יותר יפה 8.סוודר או מעיל? סוודר 9.שקט או רעש? רעש מי יכול בלי? 10.מרק או דייסה? מרק 11.מיסטיקה או פסיכולוגיה? אף אחד 12.מה יפה יותר בבחורה שנראית טוב-הישבן או הרגליים?אממ רגליים 13.אתניקס או תיסלאם? =\ 14.אושר או עושר? אושר -שאלות אסוציאציות: 1.חלום: ערן 2.סיפוק:לא'דעת 3.שמחה:לא'דעת 4.ריקודים: שי פרטו 5.ציפור: טוקי 6:מוזיקה: גיים בויז 7.בעלי חיים: הכלה המושלמת שליי 8.ג'ינס: סקסו 9.חיים: כיףף 10.מוות: מפחיד 11.אהבה: לפעמים כואבת 12.שינאה: באה מקנאה חח 13.ילדים: שמחה? 14.הורים: כפרה עלייהם 15.חברים: אין אמונה =\ 16.רדיו: -דברים אהובים: 1.מאכל אהוב? קוסקוס 2.שתייה אהובה? מיץ לימון 3.אומניי מוזיקה אהובים(להקות/זמרות/זמרים,וכ"ו)?גיים בויז בארורר 4.עונה אהובה?אביב 5.צבע אהוב?ורוד 6.רגש אהוב?אהבה 7.מתקן לונה-פארק אהוב? אממ א\ת'אנמת אני בקושי עולה אני מפחדת חח 8.תחנת הרדיו האהובה? 100fm 9.חמש האנשים האהובים ביותר? הרבה 10.סרט אהוב? אישה יפה 11.חמש האיברים האהובים עליך ביותר בבני המין השני? לא'דעת נהננתםם?!

עונה...תקראו חחח

-שאלות זה או זה 1.מי לדעתך מנצח בקרב-סופרמן או מוחמד עלי(מתאגרף לשעבר)?סופרמן 2.מה יותר מגניב-פיות או מלאכים? מלאכים 3.שתייה קרה או חמה? קרה 4.לחם או מצות? לחם 5.אהבה או כבוד? כבוד! 6.סבתא או סבא? לא יודעת 7.מה יותר יפה-עיניים חומות או כחולות? עניים חומות 8.סוודר או מעיל? מעיל 9.שקט או רעש? רעשששששש 10.מרק או דייסה? מרק 11.מיסטיקה או פסיכולוגיה? פסיכולגיה 12.מה יפה יותר בבחורה שנראית טוב-הישבן או הרגליים? הישבן 13.אתניקס או תיסלאם? לא זה ולא זה 14.אושר או עושר? אושר -שאלות אסוציאציות: 1.חלום: שכולם יהיו בריאים 2.סיפוק: להיות עם חבר שלי... 3.שמחה: אחיין שלי 4.ריקודים: מסיבה 5.ציפור: בולבול חחחחח 6:מוזיקה: טרנסים ומזרחית 7.בעלי חיים: כלב 8.ג'ינס: קרוקר 9.חיים: שמחה 10.מוות: עצוב 11.אהבה: כיףףףףףףף 12.שינאה: ***** 13.ילדים: מתוקים 14.הורים: דואגים 15.חברים: לצאת.. 16.רדיו: לשמוע -דברים אהובים: 1.מאכל אהוב? פיצה 2.שתייה אהובה? קולה 3.אומניי מוזיקה אהובים(להקות/זמרות/זמרים,וכ"ו)? יהודה סעדו והגיים בויז 4.עונה אהובה?קיץ 5.צבע אהוב? כחול 6.רגש אהוב? לא יודעת... 7.מתקן לונה-פארק אהוב? אנקונדה 8.תחנת הרדיו האהובה? 100fm 9.חמש האנשים האהובים ביותר? המשפחה 10.סרט אהוב? סיפור סינדרלה 11.חמש האיברים האהובים עליך ביותר בבני המין השני? עניים, זין(כן כן זה חשוב), בטן,חזה,ורגליים(כל זה צריך להיות שרירי חחח) נהננתםם?! מאוד

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

זין כן כן זה חשוב חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגתת אותיי יחרמניתת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה