שאלוןןןןן....

t h u m p e r

New member
עונה!!!

1. שם:מיכל 2. גיל:אוטו-טו 15 3. מיקום:אי שם בפרברי הקריות... 4. תלמיד/חייל/עובד/אחר:תלמידה 5. חבר/חברה/(גם וגם):לא הבנתי.
6. כלב או חתול?:כלב
7. שחור או לבן?:שחור 8. שיר אהוב:איש יקר 9. להקה אהובה:counting crows 10. זמר אהוב:עברי כמובן!!! 11. זמרת אהובה:יהודית רביץ 12. תוכנית טלויזיה אהובה:לא ממש צופה בטלויזיה... בולדוג (ערוץ 8) 13. סרט אהוב:מלך האריות 14. סרט דיסני אהוב:כבר אמרתי
15. שחקן אהוב:ליאור אשכנזי 16. שחקנית אהובה:הלן האנט 17. קוקה-קולה או פפסי?:פפסי 18. מקדונלדס/בורגראנץ'/בורגר-קינג:מקדונלדס 19. בנים או בנות (לא בקטע מיני)?:בנות 20. הכוס- חצי מלאה או חצי ריקה?:חצי ריקה 21. הדשא של השכן ירוק יותר?:לפעמים 22. עונה אהובה:חורף 23. אתם טיפוס של יום או טיפוס של לילה?:לילה 24. People person או סוציומט?:אנשים צריכים להגיד עליי... 25. חושבים שיש לכם סעיף נפשי כלשהו? פרטו, נמקו והדגימו:יש כמה... אני מעדיפה לשמור אותם לעצמי.
26. ביום כיפור- צמים או לא?:לא 27. ובאופן כללי, שומרים על מנהגים?:לא ממש 28. כשתיהיו גדולים, יהיו לכם ילדים?:שלי ביולוגית- לא נראה לי. 29. כמה?:אם אני אאמץ אז שתי בנות. 30. ובמה תעבדו?:מקווה להיות עורכת דין או משהו בפוליטיקה. 31. שיר ילדות אהוב:הילדה הכי יפה בגן- יהודית רביץ (אנשים לא יודעים את זה!) 32. סלקום/אורנג'/פלאפון:אורנג' 33. איך ככה, בחיים?:לא משהו 34. תנו לעצמכם ציון בין 1-10: 6 וחצי 35. (אם פחות מ10) מה הייתם משנים בעצמכם?:הרבה... 36. תארו את בן הזוג האידיאלי מבחינה חיצונית:לא ממש חשוב לי. בשפה המקצועית קוראים לזה "עובר מסך", לא יותר. 37. עכשיו מבחינה פנימית():שיפגין ידע כללי, שיהיה קשוב וותרן. 38. איפה אתם אוהבים לבלות, במקומות רועשים או במקומות שקטים?:שקטים 39. מהי דעתכם הכנה והמפורטת על אלכוהול על כל סוגיו:כל עוד זה בפרופורציה אז סבבה. 40. מנהלים פורום כלשהו ב? אם כן, איזה?:לא 41. באיזה פורומים אפשר למצוא אתכם בדר"כ?:לא ממש משאירה הודעות... 42. מה ההופעה האחרונה שהייתם בה?:של עברי- עיר הנוער 43. איך היה?:מגניב בטירוף 44. מה אתם מעדיפים, לקרוא או לשמוע מוזיקה?:לשמוע 45. לטייל בגשם או בשמש?:בגשם 46. חיבוק או נשיקה?:חיבוק
47. סיינפלד או חברים?:חברים 48. עוד מעט נגמר, מתרגשים?:מאוד! 49. איך היה השאלון?:פנאן 50. אם יש לכם מסר לאומה, זה המקום!:משרד הבריאות קובע: החיוך מזיק לעצבות!
לא מכירה את הארי- פוטר... לא עונה על החלק השני

DARK ANGEL14

New member
עיר הנוער../images/Emo16.gif../images/Emo15.gif

איך הפסדתי את זה
המממ פפסי
לא מקס
שוב את רוצה לעלות
LOL

t h u m p e r

New member
לעדי! ../images/Emo99.gif

יש לי רק דבר אחד להגיד לך: "מי החזיר?" "בשבילך אני מר חזירררררר" עדי, אצלך הכל נגמר בגז!

DARK ANGEL14

New member
מררררררררר חזיר../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif

את חיה
הממ אני מאמינה שדווקא אצלך נגמר הכל בגז
אל תשכחי שבשיעור פיסיקה הייתי לידך
והרחתי הכל

למעלה