שאלוןןןןן....

DARK ANGEL14

New member
אז יאללה תמשיכי../images/Emo15.gif

ותראי לי... ו...הממ...13 זה יותר מ12
אהמ מישו שהיה בן 13.5 אהמ הילה

מלאכית16

New member
מצאתי את הציור../images/Emo70.gif../images/Emo110.gif|קר|

חשבתי שהעוזרת זקרה אותו.. הציור הזה חייב כמה שיפורים רציניים..
תמותי.
אני הייתי אז בת 16. ובכלל לא ידעתי שהוא בן 13 וחצי...זו לא אשמתיייי...;_;

DARK ANGEL14

New member
המממ זאת כן../images/Emo3.gif../images/Emo15.gif

את אמורה לדעת בן כמה החבר שלך
חחח אבל לא נורא זה לא משנה עכשיו
למי אכפת בכלל נכון
אל תכעסי שהעלתי את הנושא לדיון

Thestral

New member
הורגים נמלים בצחוק../images/Emo108.gif../images/Emo75.gif

אבל הן מתות באמת

מלאכית16

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo110.gif|קר|

אני לא הורגת נמלים. גם לא בצחוק.

GothicAngel

New member
מי מי מי!../images/Emo29.gif

1. שם: מיכל 2. גיל:עוד מעט 14 3. מיקום: על הכיסא 4. תלמיד/חייל/עובד/אחר:תלמידה 5. חבר/חברה/(גם וגם):אין 6. כלב או חתול?:כלב! כלבה יותר נכון.. 7. שחור או לבן?:שחור יותא יפה 8. שיר אהוב: אוהו, הרבה.. 9. להקה אהובה: הרבה, נירוונה, מטאליקה, אואזיס, דרים טיאטר, RHCP, הדג נחש... 10. זמר אהוב: לני קרביץ, בריאן אדאמס 11. זמרת אהובה: דידו 12. תוכנית טלויזיה אהובה: אנא עארף.. 13. סרט אהוב: פורסט גאמפ 14. סרט דיסני אהוב: מלך האריות 15. שחקן אהוב: בראד פיט, טום הנקס 16. שחקנית אהובה: אין ממש, נגיד שג'וליה רוברטס 17. קוקה-קולה או פפסי?: קוקה קולה!!!!!!!! 18. מקדונלדס/בורגראנץ'/בורגר-קינג: מקדונלדס 19. בנים או בנות (לא בקטע מיני)?: אמממ.. עם כל הכבוד, לבנות גם יש בעיות. אז שניהם בשיוויון. 20. הכוס- חצי מלאה או חצי ריקה?: מלאה 21. הדשא של השכן ירוק יותר?: מפתאום.. אין לו בכלל דשא, אבל לעומת זאת שלנו ירוק וגזום 22. עונה אהובה: אביב 23. אתם טיפוס של יום או טיפוס של לילה?: לילה 24. People person או סוציומט?: הא? 25. חושבים שיש לכם סעיף נפשי כלשהו? פרטו, נמקו והדגימו: אנא עארף.. לפעמים אני מאבדת פרופורציות, אבל לאחרונה פחות 26. ביום כיפור- צמים או לא?: החלטתי שהשנה לא 27. ובאופן כללי, שומרים על מנהגים?: רק בחגים 28. כשתיהיו גדולים, יהיו לכם ילדים?: ברור- למרות שהם בלתי נסבלים לפעמים.. 29. כמה?: 3 מספר אידאלי 30. ובמה תעבדו?: אנא עארף.. 31. שיר ילדות אהוב: אנא עארף.. 32. סלקום/אורנג'/פלאפון: סלקום 33. איך ככה, בחיים?: עכשיו טוב (חיחי..) 34. תנו לעצמכם ציון בין 1-10:אממ.. 7 35. (אם פחות מ10) מה הייתם משנים בעצמכם?: אמממ.. קצת מבחינה חיצונית, פליטות פה, ופרופורציה 36. תארו את בן הזוג האידיאלי מבחינה חיצונית: נמנמנמ.. גוף שרירי, עיניים ירוקות ושיער שחור/עיניים כחולות ושיער בלודיני (אחח.. כמה נדוש). אה ושיהיה 180+ 37. עכשיו מבחינה פנימית(): מתחשב, שיקבל אנשים כמו שהם, שיהיה מאוזן מבחינה נפשית, איטילגנטי ואוהב ספורט.. וזהו נדמה לי 38. איפה אתם אוהבים לבלות, במקומות רועשים או במקומות שקטים?: רועשים 39. מהי דעתכם הכנה והמפורטת על אלכוהול על כל סוגיו: חופשי. אבל לא קבוע.. אני אישית שותה בכמויות פעם בחצי שנה.. 40. מנהלים פורום כלשהו ב? אם כן, איזה?: לא 41. באיזה פורומים אפשר למצוא אתכם בדר"כ?: פה! חחח.. 42. מה ההופעה האחרונה שהייתם בה?: אממ.. לא זוכרת 43. איך היה?: 44. מה אתם מעדיפים, לקרוא או לשמוע מוזיקה?:מוזיקה 45. לטייל בגשם או בשמש?: אמממ.. תלוי.. הכי כיף לרוץ עם בן זוג בגשם מחובקים ואז למצוא מקום מסתור ואז.. אבל בעצם בשמש זה הרבה יותר נעים 46. חיבוק או נשיקה?: שניהם שילוב מעולה.. אבל חיבוק נדמה לי. 47. סיינפלד או חברים?: לא רואה 48. עוד מעט נגמר, מתרגשים?: נה.. 49. איך היה השאלון?: מעביר את הזמן 50. אם יש לכם מסר לאומה, זה המקום!: אנא עארף. והשני: רכיבה על מטאטא או על היפוגריף? מטאטא, אבל משהו איכותי (צ'ו או פלר? בשבילך?)מכיוון שאודי הבן היחיד ויענה כבר בשאלון של אבי, תרשו לעשות לשאלה שיפוץ:רון, שיימוס או דראקו(הראשונה שתגיד "סנייפ" היא מעצבנת, תענו לתוכן השאלה!!!) פלר, קצת פחות עלובה מצ'ו צ'ו או ג'יני להארי? ג'יני נשיקת סוהרסן או נשיקה עם פיטר פטיגרו? סוהרסן יותר שקסי להיות אנימאגוס או גלימת העלמות? אנימאגוס! סוורוס או רמוס (לא שזה משנה)? אנא עארף.. הארי עם הרמיוני או רון עם הרמיוני? או אולי הארי עם רון? הארי עם רון! שולת! פלאפי או נורברט? שניהם מפלצות מקוללות ספראוט או פליטיק? פליטיק חמוד נטיעת ערבה מפליקה או הוצאת סקרוט לטיול? אנא עארף איך היה נראה הבוגארט שלך? אין לי שמץ.. אולי הילדה מהצלצול
מה היית רואה בא\ראי של ינפתא? יש לי יותר מידי חלומות, לא יודעת באיזה בית היית משתבץ? רייבנקלו נדמה לי מה המקצוע האהוב עליך? לחשים או שינוי צורה

DARK ANGEL14

New member
פחחחחחחחחחחחח../images/Emo15.gif

"עכשיו טוב"- או שלא
LOLOLOL "שיהיה בן 180+" חחח הרגת אותי בארור לי שזו הייתה טעות אבל בכל זאת

Silly LoveSong

New member
הילדה מ"הצלצול"?

אני הייתי דווקא הולכת על הקורבנות של אותה הילדה (כשהם בשלב ה"אחרי"
). סרט מעניין דווקא. וכן מפחיד. זה סרט אימה על רמה (לא כמו הזבל של "צעקה 1,2,3,4,5,8,9"), וזאת הפעם הראשונה שבה באמת סרט הפחיד אותי! סרט ממש ממש מעניין (מה שמפחיד כאן זה אי הוודאות ומדוע דברים קורים ככה {אחרי שנראה לך שהכל טוב ויפה}, ולא איזה רוצח פסיכוטי שמופיע לך פתאום מהחשכה...
), אבל עצה שלי - לא לראות אותו לבד וב-2:00 בלילה (אח"כ שיקשקתי כל כך ובקושי הצלחתי להגיע למיטה שלי
. ושלא נדבר על זה שכמעט ולא הצלחתי להירדם.
). אמא.. החלקיקי שנייה בה מראים את הקורבנות של אותה הילדה.... הו מיי גאד.. זה אחד מהדברים הכי מפחידים שאי פעם ראיתי... הלב שלי צנח לתחתונים במהירות שיא.
אבל כמו שאמרתי, סרט מעניין
ומומלץ מאוד!

מלאכית16

New member
ראיתי אותו חמש פעמים..../images/Emo110.gif|קר|

סרט טוב...וגם אף חיה לא נפגעה במהלך צילומי הסרט..
אבל הוא לא ממש הפחיד אותי..אבל הוא בכל זאת טוב.
תראי אותו ביפנית
זה משעשע
בכלל סרטי אימה לא מפחידים אותי... ראית יאתמול סרט אימה טוב- ג'יפרס קריפרס. אני ממליצה.. וסרט אימה ממש ממש משעשע זה סיוט בחדר המורים..וגם יש שם את אלייז'ה ווד כדי להזיל עליו ריר, והוא בכלל קטנטן שם, ככה שזה סרט מתוק

GothicAngel

New member
סרט בהחלט חביב../images/Emo29.gif

האמת שלא ממש פחדתי שראיתי אותו, יותר שהלכתי לישון מול הטלוויזיה 25 אינץ' שמכוונת לראש שלי! שבוע לא ישנתי טוב.. אהם.. (סוון דייז!) וביפנית אני מפחדת לראות, אומרים שזה יותר מפחיד, האמריקקי הספיק לי.

מלאכית16

New member
ביפני זה הרבה פחות..../images/Emo110.gif|קר|

מפחיד...היפנים יודעים לחשוב על תסריטים מפחידים. האמריקאים יודעים לעשות אותם מפחידים.

GothicAngel

New member
ככה זה..../images/Emo29.gif

את כל העבודה השחורה משאירים ליפנים??? זה הכל בגלל שהם שחורים! טוב.. לא.. צהובים!

מלאכית16

New member
הסינים צהובים../images/Emo11.gif../images/Emo110.gif|קר|

|חומה|. מממ...היפנים פשוט חשבו על הרעיון. עשו סרט אימה. לא יצא להם. האמריקאים חשבו על הרעיון של להעתיק את הסרט מהיפנים. העתיקו כמעט את הכל. הורידו את הקטעים המשעממים. הוסיפו כמה קטעי מתח וקטעי אימה. וסגרו כמה מליארדי דולרים בקופה. ככה העולם עובד.
(מה שעצוב זה שיש קטעים שממש מועתקים אחד לאחד.
)

למעלה