שאלוןןןןן....

black dog angel

New member
מה?!../images/Emo2.gif../images/Emo9.gif

ת'אמת לא הפסדת הרבה.... זה היה די משעמם וחוזר על עצמו... אבל אפריל היתה כוסית

Silly LoveSong

New member
*עונה רק על שאלות פוטר*

רכיבה על מטאטא או על היפוגריף? הממ... מטאטא. ככה כל הנוף למטה לא מוסתר לך על ידי נוצות ואתה לא חייב להחזיק חזק כדי לא ליפול.
רון, שיימוס או דראקו?סנייפ
. ולוציוס.
צ'ו או ג'יני להארי? ג'יני. צ'ו סתם בכיינית. נשיקת סוהרסן או נשיקה עם פיטר פטיגרו? *משועשעת*. המממ.... נשיקת לוציוס!
להיות אנימאגוס או גלימת העלמות? גלימת היעלמות. סוורוס או רמוס (לא שזה משנה)? ברור שסוורוס... מה זאת השאלה הזאת??
הארי עם הרמיוני או רון עם הרמיוני? או אולי הארי עם רון? הרמיוני עם וויקטור.
פלאפי או נורברט? פלאפי. ספראוט או פליטיק? פליטיק. נטיעת ערבה מפליקה או הוצאת סקרוט לטיול? אני מניחה שנוטעים ערב מפליקה כשהיא רק ענף דקיק ולא מסוכן. איך היה נראה הבוגארט שלך? יש שתי אופציות: 1. חייזר. 2. חגולי המורה שלי לביולוגיה - אומר לי שנכשלתי במקצוע. מה היית רואה בראי של ינפתא? עולם טוב יותר בו אנשים לא רוצחים בעלי חיים. באיזה בית היית משתבץ? סלית'רין.
מה המקצוע האהוב עליך? נו ברור ששיקויים!

מלאכית16

New member
נראה כיף../images/Emo70.gif^^../images/Emo110.gif|קר|

1. שם: הילה ריקמן. 2. גיל: 18 3. מיקום: ליד המחשב.
4. תלמיד/חייל/עובד/אחר: אני חושבת שכרגע אני אחר- מובטלת.
5. חבר/חברה/(גם וגם): מממ...מה גם וגם
אין לי אפילו אחד מהשניים
6. כלב או חתול?: שניהם
..אבל אם צריך לבחור אז- חתול
7. שחור או לבן?: שחור. 8. שיר אהוב: שייניג סטאר של הבקסטריט בויז ופויזון של אליס קופר. 9. להקה אהובה: הבקסטריט בויז. 10. זמר אהוב: אין ממש.. 11. זמרת אהובה: כריסטינה מגעילרה וסלין דיון... 12. תוכנית טלויזיה אהובה: בילי ומנדי
13. סרט אהוב: אבודות והוזות, רובין הוד גברים בגעטקס וכל סרטי המת לצעוק.. 14. סרט דיסני אהוב: אלאדין
15. שחקן אהוב: אלן ריקמן...דההה... 16. שחקנית אהובה:אמה תומפסון תעשי לי ילד, ומגי סמית'.. 17. קוקה-קולה או פפסי?: קולה. לפפסי יש טעם של חרא
18. מקדונלדס/בורגראנץ'/בורגר-קינג: אף אחד...אבל אם כבר אז מקדונלדס.. 19. בנים או בנות (לא בקטע מיני)?: לא בקטע מיני אז בנות. אנחנו פשוט טובות יותר.
20. הכוס- חצי מלאה או חצי ריקה?: חצי מלאה..כי ככה יש יותר מה לשתות
21. הדשא של השכן ירוק יותר?: לנו בכלל אין דשא. אז כנראה שכן
22. עונה אהובה: חורףףףףףףף
23. אתם טיפוס של יום או טיפוס של לילה?: לילה. ויום. אני לא סגורה על עצמי.
24. People person או סוציומט?: טיפוס של אנשים... 25. חושבים שיש לכם סעיף נפשי כלשהו? פרטו, נמקו והדגימו: מממ...פיצו"ש. שטוטניקיות מתקדמת, וסתם חוסר שפיות.
26. ביום כיפור- צמים או לא?: אם רעבים אז לא.
27. ובאופן כללי, שומרים על מנהגים?: מממ...בערך.. 28. כשתיהיו גדולים, יהיו לכם ילדים?: בוודאי
מיליון
29. כמה?: טוב..אולי קצת הגזמתי עם המיליון..אבל לפחות שלושה.. 30. ובמה תעבדו?: בעבודה.
31. שיר ילדות אהוב: הילדה הכי יפה בגן.. 32. סלקום/אורנג'/פלאפון: הכל חוץ מסלקלום
. 33. איך ככה, בחיים?: הכל טוף.
34. תנו לעצמכם ציון בין 1-10: 8. 35. (אם פחות מ10) מה הייתם משנים בעצמכם?: את המראה. 36. תארו את בן הזוג האידיאלי מבחינה חיצונית: גבוה (יותר ממני), עדיף שיער ארוך, עדיף עיניים בהיריות, שלא יהיה שמן דובון אבל שגם לא יהיה שרירי מגעיל..אבל בעיקרון- אם אני אוהבת את הפנימיות לא הכל ישנה לי.. 37. עכשיו מבחינה פנימית(): ארוך מידי..
38. איפה אתם אוהבים לבלות, במקומות רועשים או במקומות שקטים?: תלוי במצב רוח.. 39. מהי דעתכם הכנה והמפורטת על אלכוהול על כל סוגיו: איכס. מפורט מספיק
למרות שאם זה באוכל אז לפעמים זה אפילו טעים לי..^^ 40. מנהלים פורום כלשהו ב? אם כן, איזה?: ממ..פורום אלן ריקמן בתפוז...אתן בטח לא מכירות..
41. באיזה פורומים אפשר למצוא אתכם בדר"כ?: אלן ריקמן, רק בישראל וארץ נהדרת, מאנגה ואנימה.. 42. מה ההופעה האחרונה שהייתם בה?: מממ..סאבלימינאל והצל
לפני חצי שנה בערך.. 43. איך היה?: מ-ע-ו-ל-ה
הם נותנים הופעות אחלה
^^ 44. מה אתם מעדיפים, לקרוא או לשמוע מוזיקה?: לקרוא. 45. לטייל בגשם או בשמש?: בגשם.
46. חיבוק או נשיקה?: חיבוק. 47. סיינפלד או חברים?: חברים. 48. עוד מעט נגמר, מתרגשים?: לא.
49. איך היה השאלון?: נחמט. 50. אם יש לכם מסר לאומה, זה המקום!: אני אוהבת גברים זקנים ואני גאה בזה
והשני: רכיבה על מטאטא או על היפוגריף? היפוגריף. (צ'ו או פלר? בשבילך?)מכיוון שאודי הבן היחיד ויענה כבר בשאלון של אבי, תרשו לעשות לשאלה שיפוץ:רון, שיימוס או דראקו(הראשונה שתגיד "סנייפ" היא מעצבנת, תענו לתוכן השאלה!!!) סנייפ
אבל גם דראקו זה טוב. במיוחד אם הוא בא עם לוציוס.
צ'ו או ג'יני להארי? אף אחת. שתיהן חרא של בנות. נשיקת סוהרסן או נשיקה עם פיטר פטיגרו? סוהרסנים רולז..
להיות אנימאגוס או גלימת העלמות? אנימאגוס..
סוורוס או רמוס (לא שזה משנה)? שניהם ביחד.
הארי עם הרמיוני או רון עם הרמיוני? או אולי הארי עם רון? הארי עם סניפ
פלאפי או נורברט? פלאפי.. ספראוט או פליטיק? פליטיק
הוא קטן
^^ נטיעת ערבה מפליקה או הוצאת סקרוט לטיול? ערבה מפליקה
איך היה נראה הבוגארט שלך? שלדים/האנשים שאני אוהבת מתים. מה היית רואה בראי של ינפתא? אותי עם 45 גברים סקססים סביבי..לא, סתם..אני והאיש שאני הכי אוהבת בעולם
באיזה בית היית משתבץ? סלית'רין^^ מה המקצוע האהוב עליך?שינויי צורה.

מלאכית16

New member
סליחה. טעות.../images/Emo3.gif../images/Emo110.gif|קר|

ג'יני או צ'ו...חשבתי שזה ג'יני או פלר... אבל אם זה ג'יני או צ'ו. אז ברור שג'יני. אבל זה קיטשי מידי.

Thestral

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo108.gif../images/Emo75.gif

"ג'יזס קרייסט
" *פסל ענק של ישו* "אחחחחחחחחחח
" XXXXXDDDDDDD

מלאכית16

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo110.gif|קר|

מיי בולז *שני כדורי באולינג* טווו ביג, ג'יזס *פסל של ישו* *משועשעת*

Thestral

New member
*מצחקק בקול רם*../images/Emo108.gif../images/Emo75.gif

הוא דפק את המעדר בראטש של הילד

Thestral

New member
"או מיי גוד השלט הפוך../images/Emo70.gif"../images/Emo108.gif|תפו

"מה עושים מה עושים
" XXXDDD סרט גאוני

Thestral

New member
פמלה אנדרסון והשניה../images/Emo108.gif../images/Emo75.gif

בהתחלה כשהיא אמרה: "את יודעת שבלה בלה בלה אלקטרומגנטי מהטלויזיה יכול לעשות משהו לסיליקון" ואז הן הסתכלו על השדיים וצרחו והיא עשתה "כבי את זה כבי את זה" והיא ענתה לה "אוי לא זה לא נכבה" ואז פמלה:"או מיי גוד השלט הפוך" והשניה"מה עושים מה עושים
" XD

love potion

New member
הערת אגב:

חברים שלי חשבו על תרגום עברי ל-LOL: צב"ר - "צוחק בקול רם". תרגישו חופשי להשתמש.

DARK ANGEL14

New member
חחחח../images/Emo15.gif

ההופעה של סאבלימינל והצל
מה עשית שם
והמ... "ביום כיפור צמים או לא?: אם רעבים אז לא
" הילה...משעשעת... מאד

מלאכית16

New member
זו הייתה מסיבת גיוס של..../images/Emo110.gif|קר|

תעשיה אווירית.. והביאו לשם את סאבלימינל והצל...הייתה הופעה מעולה
ובכלל- אני אוהבת את סאבלימינל והצל