שאלוןןןןן....

שאלוןןןןן....../images/Emo54.gif../images/Emo55.gif

לשאלון זה שני חלקים. האחד לקוח מפורום יוני בלוך שלקח מפורום עברי לידר, וכן הלאה.השני נכתב ע"י אבי המקסימה(נכון שאפשר לקרוא לך אבי?!?) למרות ששאלתי ולא יכולתי להתאפק, אז ככה זה עובד: 1. שם: 2. גיל: 3. מיקום: 4. תלמיד/חייל/עובד/אחר: 5. חבר/חברה/(גם וגם): 6. כלב או חתול?: 7. שחור או לבן?: 8. שיר אהוב: 9. להקה אהובה: 10. זמר אהוב: 11. זמרת אהובה: 12. תוכנית טלויזיה אהובה: 13. סרט אהוב: 14. סרט דיסני אהוב: 15. שחקן אהוב: 16. שחקנית אהובה: 17. קוקה-קולה או פפסי?: 18. מקדונלדס/בורגראנץ'/בורגר-קינג: 19. בנים או בנות (לא בקטע מיני)?: 20. הכוס- חצי מלאה או חצי ריקה?: 21. הדשא של השכן ירוק יותר?: 22. עונה אהובה: 23. אתם טיפוס של יום או טיפוס של לילה?: 24. People person או סוציומט?: 25. חושבים שיש לכם סעיף נפשי כלשהו? פרטו, נמקו והדגימו: 26. ביום כיפור- צמים או לא?: 27. ובאופן כללי, שומרים על מנהגים?: 28. כשתיהיו גדולים, יהיו לכם ילדים?: 29. כמה?: 30. ובמה תעבדו?: 31. שיר ילדות אהוב: 32. סלקום/אורנג'/פלאפון: 33. איך ככה, בחיים?: 34. תנו לעצמכם ציון בין 1-10: 35. (אם פחות מ10) מה הייתם משנים בעצמכם?: 36. תארו את בן הזוג האידיאלי מבחינה חיצונית: 37. עכשיו מבחינה פנימית(): 38. איפה אתם אוהבים לבלות, במקומות רועשים או במקומות שקטים?: 39. מהי דעתכם הכנה והמפורטת על אלכוהול על כל סוגיו: 40. מנהלים פורום כלשהו ב? אם כן, איזה?: 41. באיזה פורומים אפשר למצוא אתכם בדר"כ?: 42. מה ההופעה האחרונה שהייתם בה?: 43. איך היה?: 44. מה אתם מעדיפים, לקרוא או לשמוע מוזיקה?: 45. לטייל בגשם או בשמש?: 46. חיבוק או נשיקה?: 47. סיינפלד או חברים?: 48. עוד מעט נגמר, מתרגשים?: 49. איך היה השאלון?: 50. אם יש לכם מסר לאומה, זה המקום!: והשני: רכיבה על מטאטא או על היפוגריף? (צ'ו או פלר? בשבילך?)מכיוון שאודי הבן היחיד ויענה כבר בשאלון של אבי, תרשו לעשות לשאלה שיפוץ:רון, שיימוס או דראקו(הראשונה שתגיד "סנייפ" היא מעצבנת, תענו לתוכן השאלה!!!) צ'ו או ג'יני להארי? נשיקת סוהרסן או נשיקה עם פיטר פטיגרו? להיות אנימאגוס או גלימת העלמות? סוורוס או רמוס (לא שזה משנה)? הארי עם הרמיוני או רון עם הרמיוני? או אולי הארי עם רון? פלאפי או נורברט? ספראוט או פליטיק? נטיעת ערבה מפליקה או הוצאת סקרוט לטיול? איך היה נראה הבוגארט שלך? מה היית רואה בא\ראי של ינפתא? באיזה בית היית משתבץ? מה המקצוע האהוב עליך?

יאיי^__^../images/Emo54.gifבזזז|

1. שם:מאיה 2. גיל:19 וחצי 3. מיקום:תל הביב 4. תלמיד/חייל/עובד/אחר:חיילה 5. חבר/חברה/(גם וגם):למה לא? 6. כלב או חתול?:
7. שחור או לבן?:צבעוני 8. שיר אהוב:so pure\alanis morissette 9. להקה אהובה:שוטי הנבואה 10. זמר אהוב:הכי הכי?!?! אמ.....נראה לי שנורה ג'ונס...או פיונה אפל. 11. זמרת אהובה:אה, חי, זה למעלה אז זמר אהוב פרדי מרקורי.בארור 12. תוכנית טלויזיה אהובה:רגליים קרות, חבל שנגמרה... 13. סרט אהוב:שיער 14. סרט דיסני אהוב:בת הים הקטנה ופיטר פן.לא יכולה להפריד 15. שחקן אהוב:אלן ריקמן
מלך 16. שחקנית אהובה:מרילין מונרו 17. קוקה-קולה או פפסי?:איכס. 18. מקדונלדס/בורגראנץ'/בורגר-קינג:בורגר קינג 19. בנים או בנות (לא בקטע מיני)?:בנים. בנות זה עם מטורף. 20. הכוס- חצי מלאה או חצי ריקה?:מלאה, תמיד מלאה! 21. הדשא של השכן ירוק יותר?:לאאאאאאאאאאא......אני משקה כמו שצריך. 22. עונה אהובה:קיץ
23. אתם טיפוס של יום או טיפוס של לילה?:לילה 24. People person או סוציומט?:חברותית כמובן
25. חושבים שיש לכם סעיף נפשי כלשהו? פרטו, נמקו והדגימו:בטוח יש משהו, רק לא חשבתי עליו עדיין. 26. ביום כיפור- צמים או לא?:נופ 27. ובאופן כללי, שומרים על מנהגים?:מנהגים שמתאימים לתפישתי,למה לא, אבל אני אתאיסטית, זה רק בשביל הכיף. 28. כשתיהיו גדולים, יהיו לכם ילדים?:בוודאי! כמה שיותר! 29. כמה?:
כמה שיותר
30. ובמה תעבדו?:וטרינריה 31. שיר ילדות אהוב:ילדות של איזה תקופה? מבחינתי IRONIC זה שיר ילדות... 32. סלקום/אורנג'/פלאפון:פלאפון 33. איך ככה, בחיים?:ואללה, סבבה לגמרי 34. תנו לעצמכם ציון בין 1-10 -13 35. (אם פחות מ10) מה הייתם משנים בעצמכם?: 36. תארו את בן הזוג האידיאלי מבחינה חיצונית:חיצונית? לא ממש משנה, אבל עדיף שיער ארוך-ראסטות אם אפשר, ושיהיה שחום.ועיניים ירוקות. 37. עכשיו מבחינה פנימית():עכשיו אתם מדברים שיהיה סימפטי לא רק אליי, אלא לכווווולם, אוהב לצחוק וחייכן, פרוע, אבל בוגר יותר ממני(לא בהכרח יותר מבוגר, רק יותר בוגר) 38. איפה אתם אוהבים לבלות, במקומות רועשים או במקומות שקטים?:תלוי במצב רוח 39. מהי דעתכם הכנה והמפורטת על אלכוהול על כל סוגיו:בפירוט? ככה: יין- רק אדום, טעים. בירה- טעים, גינס הכי טעים. קוקטיילים- טעים למדי, בטעמי פירות שונים זה אידיאלי. וודקה- רק וודקה תפוזים ב"תכלת", אחרת אין מצב שאני נוגעת בזה. ג'ין- לא רע, תוסיפו טוניק וזה יוצא טוב. 40. מנהלים פורום כלשהו ב? אם כן, איזה?:לא, אין לי מספיק סבלנות לצערי... 41. באיזה פורומים אפשר למצוא אתכם בדר"כ?:יוני בלוך, שוטי הנבואה, והנוכחי. 42. מה ההופעה האחרונה שהייתם בה?:יא. מזמן מידי. ניצנים..... 43. איך היה?:ב-נ-ז-ו-נ-ה 44. מה אתם מעדיפים, לקרוא או לשמוע מוזיקה?:לא יכולה להשוות. 45. לטייל בגשם או בשמש?:שוב תלוי במצב רוח. אני אוהבת את שניהם 46. חיבוק או נשיקה?:נשיקה 47. סיינפלד או חברים?:חברים 48. עוד מעט נגמר, מתרגשים?:מה, כבר? רק התחלתי.... 49. איך היה השאלון?:משו משו 50. אם יש לכם מסר לאומה, זה המקום!:אני רוצה להודותלהורים שלי שהביאוני עד הלום, לאישתי היקרה שבלעדיה כל זה לא היה קורה, אני רוצה לאחל לכוווווולם גמר חתימה טובה וצום קל(למרות שזה מוקדם), ובואו לפסטיבל בראשית רכיבה על מטאטא או על היפוגריף?מטאטא (צ'ו או פלר? בשבילך?)מכיוון שאודי הבן היחיד ויענה כבר בשאלון של אבי, תרשו לעשות לשאלה שיפוץ:רון, שיימוס או דראקו(הראשונה שתגיד "סנייפ" היא מעצבנת, תענו לתוכן השאלה!!!)דראקו צ'ו או ג'יני להארי?ג'יני נשיקת סוהרסן או נשיקה עם פיטר פטיגרו?סוהרסן להיות אנימאגוס או גלימת העלמות?אנימאגוס
סוורוס או רמוס (לא שזה משנה)?סוורוס הארי עם הרמיוני או רון עם הרמיוני?רון עם הרמיוני פלאפי או נורברט?נורברט ספראוט או פליטיק?ספראוט נטיעת ערבה מפליקה או הוצאת סקרוט לטיול? טיולעם סקרוט איך היה נראה הבוגארט שלך?קבר מה היית רואה בראי של ינפתא? אותי, מאושרת עם המשפחה שלי(בעל וילדים שלי....) מוקפים בהמון המון חתולים באיזה בית היית משתבץ?סליתרין מה המקצוע האהוב עליך?שינוי צורה

black dog angel

New member
יופי טופי!../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif

1. שם:שירלי 2. גיל:14 3. מיקום:כפר סבא 4. תלמיד/חייל/עובד/אחר:תלמיד...כיתה ט'... 5. חבר/חברה/(גם וגם):אין...בלע
6. כלב או חתול?:כלב!! ראף ראף!
7. שחור או לבן?:שחור... 8. שיר אהוב:אין אחד... 9. להקה אהובה: electric six franz ferdinand green day nirvana oasis pink floyd queen supergrass the darkness the hives travis משינה שוטי הנבואה שייגעצ 10. זמר אהוב:אין... 11. זמרת אהובה:גם אין 12. תוכנית טלויזיה אהובה:לא בקביעות אבל מופע שנות ה-70 13. סרט אהוב:המפ.למה רק אחד?יש כמה:ללכת על המים,מולין רוז',כל סרט שראיתי אי פעם עם אלן,שודדי הקאריביים ובטח עוד כמה... 14. סרט דיסני אהוב:היפה והחיה
15. שחקן אהוב:אלן,ג'וני,ג'ייסון ולפעמים אורלנדו... 16. שחקנית אהובה:המ...ניקול קידמן אני חושבת 17. קוקה-קולה או פפסי?:קוקה!
18. מקדונלדס/בורגראנץ'/בורגר-קינג:מק!
19. בנים או בנות (לא בקטע מיני)?:שאלה קשה מידי. מצד אחד בנות מתלוננות המון לוקחות קשה ומעצבנות לפעמים מצד שני לבנים יש את הקטע המצ'ואיסטי המפגר הזה ולפעמים קשה להיות רציניים איתם 20. הכוס- חצי מלאה או חצי ריקה?:חצי מלאה לרוב... 21. הדשא של השכן ירוק יותר?:לא... 22. עונה אהובה:חורף! יאו!
23. אתם טיפוס של יום או טיפוס של לילה?:לילה...בהחלט לילה..
24. People person או סוציומט?: סוציומטית לרוב... 25. חושבים שיש לכם סעיף נפשי כלשהו? פרטו, נמקו והדגימו:הממ...אם אני לא מרגישה בנוח עם בנאדם ברגע הראשון שאני פוגשת אותו קשה לי מאוד לפתח איתו קשר כלשהו אחר כך..אפילו לא שיחה...וגם אני בוכה בלי סיבה ועם סיבה מפגרת ומכל דבר ואני צריכה לבכות לפני שאני נירדמת אחרת אני לא אצליך להירדם..ואם אני לא מצליחה אני נהיית ממש מתוסכלת 26. ביום כיפור- צמים או לא?:לא... 27. ובאופן כללי, שומרים על מנהגים?:לא 28. כשתיהיו גדולים, יהיו לכם ילדים?:כן, ילדה אחת כנראה 29. כמה?:-_- סתכלו למעלה 30. ובמה תעבדו?:בעיתונות או במשהו אחר שדורש כתיבה עיניינית או יצירתית 31. שיר ילדות אהוב:לאיודעת
32. סלקום/אורנג'/פלאפון:פלאפון...למרות שאני בסלקום/אורנג' 33. איך ככה, בחיים?:נחמד... 34. תנו לעצמכם ציון בין 1-10: 7...7 וחצי... 35. (אם פחות מ10) מה הייתם משנים בעצמכם?:פחות רגישות,יותר פתיחות והבעת רגשות,יותר איכפתיות 36. תארו את בן הזוג האידיאלי מבחינה חיצונית:אוקיי.שיער חום עד הכתפיים בערך (גלי) עיניים חום-דבש חמות וגדולות, אף קצת עקום, עור קצת כהה,שפתיים מלאות,גבוה,והשאר לא כל כך חשוב 37. עכשיו מבחינה פנימית():רגיש, שיבין אותי! (זה ממש קשה..),עדין,עם צד נשי בולט(יש כאלה!),אינטיליגנטי (בלי קשר לציונים וכאלה),שיודע לתת הרבה אהבה ושצריך הרבה אהבה 38. איפה אתם אוהבים לבלות, במקומות רועשים או במקומות שקטים?:שקטים!! רעש מלחץ אותי 39. מהי דעתכם הכנה והמפורטת על אלכוהול על כל סוגיו:טוב.אבל במידה נורמלית (כל סופשבוע בערך...) 40. מנהלים פורום כלשהו ב? אם כן, איזה?:נופ. אני לא לא הטיפוס המנהל
41. באיזה פורומים אפשר למצוא אתכם בדר"כ?:ריקמן וזהו. 42. מה ההופעה האחרונה שהייתם בה?:לא הייתי 43. איך היה?:כיף! 44. מה אתם מעדיפים, לקרוא או לשמוע מוזיקה?:לקרוא 45. לטייל בגשם או בשמש?:גשם!
46. חיבוק או נשיקה?:חיבוק 47. סיינפלד או חברים?:לא זה ולא זה 48. עוד מעט נגמר, מתרגשים?:מה נגמר? 49. איך היה השאלון?:יפה דווקא... 50. אם יש לכם מסר לאומה, זה המקום!:יש לי הרבה פילוסופיות בגרוש אבל אני לא חושבת שבא לי לפרט אותם והשני: רכיבה על מטאטא או על היפוגריף?היפוגריף!! (צ'ו או פלר? בשבילך?)מכיוון שאודי הבן היחיד ויענה כבר בשאלון של אבי, תרשו לעשות לשאלה שיפוץ:רון, שיימוס או דראקו(הראשונה שתגיד "סנייפ" היא מעצבנת, תענו לתוכן השאלה!!!)דראקו... צ'ו או ג'יני להארי?ג'יני אם כבר...אבל לדעתי זו לונה נשיקת סוהרסן או נשיקה עם פיטר פטיגרו?פיטר...
הנשמה שלי עדיין חושבה לי להיות אנימאגוס או גלימת העלמות?להיות אנימגוס! כאילו דה!שיו!כזה! סוורוס או רמוס (לא שזה משנה)?רמוס...ומיד שניה מאית אחריו סוורוס (וסיריוס) הארי עם הרמיוני או רון עם הרמיוני? או אולי הארי עם רון?רון עם הרמיוני! זה ברור פלאפי או נורברט? נורברט הפושפושון ספראוט או פליטיק?פליטיק נטיעת ערבה מפליקה או הוצאת סקרוט לטיול?ערבה מפליקה...שונאת דברים חמים!! ובייחוד כוויות!! איך היה נראה הבוגארט שלך?וואו...להבה ענקית שבתוכה יש אנשים שנשרפים למוות מה היית רואה בא\ראי של ינפתא?אותי ואת הבחור האידאלי בשבילי...(לפחות זה מה שנדמה לי..) באיזה בית היית משתבץ?רייבנקלו מה המקצוע האהוב עליך?התגוננות מפני כוחות האופל

DARK ANGEL14

New member
בלע../images/Emo12.gif../images/Emo15.gif

1. שם:עדי 2. גיל:14.5 3. מיקום:קרית ביאליק חור אי שם בצפון
4. תלמיד/חייל/עובד/אחר:תלמיד
5. חבר/חברה/(גם וגם):לא זה ולא זה
6. כלב או חתול?:חתול
7. שחור או לבן?:שחור
8. שיר אהוב:TIME IS RUNNING OUT-MUSE 9. להקה אהובה:אם אחת אז אוונסנס 10. זמר אהוב:עברי 11. זמרת אהובה:אין ממש.. 12. תוכנית טלויזיה אהובה:כשהיה לי, את החיים הפשוטים
זה כזה משעשע
והיום- אפקט הפחד
13. סרט אהוב:כבר דשנו בנושא
טיטניק
14. סרט דיסני אהוב:אלאדין ומלך האריות
15. שחקן אהוב:אלן ריקמן^^ 16. שחקנית אהובה:אמה תומפסוןLOL
17. קוקה-קולה או פפסי?:פפסי מקס
18. מקדונלדס/בורגראנץ'/בורגר-קינג:מקדונלדס 19. בנים או בנות (לא בקטע מיני)?:בנות כי הן הרבה יותר מצחיקות
20. הכוס- חצי מלאה או חצי ריקה?:מלאה..בד"כ 21. הדשא של השכן ירוק יותר?:לא
22. עונה אהובה:חורף ברררר 23. אתם טיפוס של יום או טיפוס של לילה?:חחח כמה שזה עצוב הגעתי למסקנה ש-יום
אבל תלוי בסיטואציה
24. People person או סוציומט?:pP חח 25. חושבים שיש לכם סעיף נפשי כלשהו? פרטו, נמקו והדגימו:הא
26. ביום כיפור- צמים או לא?:כע 27. ובאופן כללי, שומרים על מנהגים?:משתדלת לשמור על מה שמתאים לי
28. כשתיהיו גדולים, יהיו לכם ילדים?:בטח 29. כמה?:21...מאיפה לי
30. ובמה תעבדו?:לויודעת 31. שיר ילדות אהוב:חחח השירים של הספייס גירלס מה לעשות
32. סלקום/אורנג'/פלאפון:פלאפון 33. איך ככה, בחיים?:שמח
34. תנו לעצמכם ציון בין 1-10:לא נותנת לעצמי ציון...שאחרים ייתנו
35. (אם פחות מ10) מה הייתם משנים בעצמכם?:בלע... 36. תארו את בן הזוג האידיאלי מבחינה חיצונית:לא כזה משנה חח על מי אני עובדת
הממ שרק לא ייראה כמו ערס,הממ אבל עדיף עם כמה שיותר שחור
37. עכשיו מבחינה פנימית():שיידע לצחוק איתי אבל להיות רציני איפה ומתי שצריך...שיבין אותי ויאהב להיות איתי ועם חברים שלי
ושלא יהיה קנאי
38. איפה אתם אוהבים לבלות, במקומות רועשים או במקומות שקטים?:שקטים
39. מהי דעתכם הכנה והמפורטת על אלכוהול על כל סוגיו:הממ לא ממש יודעת יין אדום אני שותה לפעמים אבל יותר מזה כרגע איים נוט אלאווד טו (LOL)
40. מנהלים פורום כלשהו ב? אם כן, איזה?:לא 41. באיזה פורומים אפשר למצוא אתכם בדר"כ?:פה
42. מה ההופעה האחרונה שהייתם בה?:בלע פיספסתי את עיר הנועררררררר אז מלא זמן לא הייתי. לא זוכרת 43. איך היה?:חרא כי לא הייתי אבל כולם נהנו
44. מה אתם מעדיפים, לקרוא או לשמוע מוזיקה?:הממ ברור שמוזיקה 45. לטייל בגשם או בשמש?:גשם 46. חיבוק או נשיקה?:חיבוק 47. סיינפלד או חברים?:חברים 48. עוד מעט נגמר, מתרגשים?:כע מאד 49. איך היה השאלון?:נחמד
50. אם יש לכם מסר לאומה, זה המקום!:שאבינעם יקפוץ לי
אין לי מושג איך עושים את השיעורים המזדיינים
והשני: רכיבה על מטאטא או על היפוגריף?מטאטא (צ'ו או פלר? בשבילך?)מכיוון שאודי הבן היחיד ויענה כבר בשאלון של אבי, תרשו לעשות לשאלה שיפוץ:רון, שיימוס או דראקו(הראשונה שתגיד "סנייפ" היא מעצבנת, תענו לתוכן השאלה!!!) דראקו צ'ו או ג'יני להארי?ג'יני נשיקת סוהרסן או נשיקה עם פיטר פטיגרו?הממ סוהרסן להיות אנימאגוס או גלימת העלמות?גלימת היעלמות סוורוס או רמוס (לא שזה משנה)?סוורוס
הארי עם הרמיוני או רון עם הרמיוני? או אולי הארי עם רון?רון עם הארי חחח סתם נראה לכם
הממ רון עם הרמיוני פלאפי או נורברט?פלאפי ספראוט או פליטיק?פליטיק נטיעת ערבה מפליקה או הוצאת סקרוט לטיול?ערבה מפליקה איך היה נראה הבוגארט שלך?נמרררר שקסי כזה מה היית רואה בא\ראי של ינפתא?ממש ממש לא יודעת... באיזה בית היית משתבץ?סלית'רין מה המקצוע האהוב עליך?הממ שיקויים

Thestral

New member
נמנמנמ... תמותי זה ארוך../images/Emo108.gif../images/Emo75.gif

1. שם:אודי גילמור
2. גיל:17 3. מיקום:הרפובליקה המאוחדת קדימה- צורן 4. תלמיד/חייל/עובד/אחר:תלמיד 5. חבר/חברה/(גם וגם):
6. כלב או חתול?:חתולה 7. שחור או לבן?:שחור 8. שיר אהוב:אירוניק, איידונט וונט טו מיס אה טינג, ג'יידד, צ'יינג'ס. 9. להקה אהובה:אירוסמית' 10. זמר אהוב:אלאניס מוריסט, ויל מית שות' 11. זמרת אהובה:בזמר אהוב 12. תוכנית טלויזיה אהובה:בנות גילמור^^ 13. סרט אהוב:ארמגדון, היום השלישי, שרי הטבעות. ויש עוד המון שאני
14. סרט דיסני אהוב:אלאדין 15. שחקן אהוב:וויל סמית', ברוס וויליס נוטוב.... אלן ריקמן
16. שחקנית אהובה:אלקסיס לבל, האמא בבנות גילמור, סנדרה בולוק מגי סמית', אנג'לינה ג'וי, ג'וליה רוברטס 17. קוקה-קולה או פפסי?:קוקה 18. מקדונלדס/בורגראנץ'/בורגר-קינג:מק' 19. בנים או בנות (לא בקטע מיני)?:בנות 20. הכוס- חצי מלאה או חצי ריקה?:תלוי 21. הדשא של השכן ירוק יותר?:תמיד 22. עונה אהובה:חורףףףףף|טיפה|
23. אתם טיפוס של יום או טיפוס של לילה?:לילה^_^ 24. People person או סוציומט?:חצי חצי 25. חושבים שיש לכם סעיף נפשי כלשהו?כן פרטו, נמקו והדגימו:הילה קבעה שאני ילד עם בעיות
26. ביום כיפור- צמים או לא?:צמים 27. ובאופן כללי, שומרים על מנהגים?:כמובן
28. כשתיהיו גדולים, יהיו לכם ילדים?:בארור, אני מקווה שאמצא מישהי שתהיה מספיק מפגרת כדי לעשות איתי כמה
29. כמה?:לפחות 2 מקסימום 3 כי עם 4 אתאבד. 30. ובמה תעבדו?:אני רוצה להיות אסטרופיזיקאי או שחקן נגיד^^ 31. שיר ילדות אהוב:מוש השור^_^ 32. סלקום/אורנג'/פלאפון:ESC
הבאתי לך אותה בהפוכה
D:
33. איך ככה, בחיים?:בנתיים בסדר, רוצה יותר כסף
34. תנו לעצמכם ציון בין 1-10: מינוס10 35. (אם פחות מ10) מה הייתם משנים בעצמכם?:לויודע, הצעות
36. תארו את בן הזוג האידיאלי מבחינה חיצונית:נו גם כן את נמאס כבר מהשאלות האלו
37. עכשיו מבחינה פנימית():תמותי
38. איפה אתם אוהבים לבלות, במקומות רועשים או במקומות שקטים?:חוות הברבור
XD
39. מהי דעתכם הכנה והמפורטת על אלכוהול על כל סוגיו:לא ממש שותה את זה
40. מנהלים פורום כלשהו ב
? אם כן, איזה?:994, 151, 605 41. באיזה פורומים אפשר למצוא אתכם בדר"כ?:המון. 42. מה ההופעה האחרונה שהייתם בה?:
זהבה ב ביום העצמאות. 43. איך היה?:
44. מה אתם מעדיפים, לקרוא או לשמוע מוזיקה?:לקרוא בזמן שאני שומע מוזיקה
45. לטייל בגשם או בשמש?:כשמטףטף ויש ניצוץ שמש^^ 46. חיבוק או נשיקה?:חיבוקייייייייייייים 47. סיינפלד או חברים?:חברים 48. עוד מעט נגמר, מתרגשים?:מקווים. 49. איך היה השאלון?:חרא 50. אם יש לכם מסר לאומה, זה המקום!:אל תתנו למאיה נשק להשמדה המונית, זו פשוט תאונה המחכה לקרות
והשני: רכיבה על מטאטא או על היפוגריף?היפו (צ'ו או פלר? בשבילך?)מכיוון שאודי הבן היחיד ויענה כבר בשאלון של אבי, תרשו לעשות לשאלה שיפוץ:רון, שיימוס או דראקו(הראשונה שתגיד "סנייפ" היא מעצבנת, תענו לתוכן השאלה!!!) צ'ו או ג'יני להארי?צ'ו נשיקת סוהרסן או נשיקה עם פיטר פטיגרו?פיטר להיות אנימאגוס או גלימת העלמות?אנימגוס סוורוס או רמוס (לא שזה משנה)?סוורוס הארי עם הרמיוני או רון עם הרמיוני? או אולי הארי עם רון?הארי עם רון
פלאפי או נורברט?פלאפי ספראוט או פליטיק?פליטיק נטיעת ערבה מפליקה או הוצאת סקרוט לטיול?סקרוט איך היה נראה הבוגארט שלך?זאב מפטר והזאב של דיסני מה היית רואה בא\ראי של ינפתא?מפגש פורום עם הכוסיות
באיזה בית היית משתבץ?גריפ'[
][
] מה המקצוע האהוב עליך?לויודע השאלון הזה מתחיל לעצבן...

מה תמותי?!?!?../images/Emo54.gif../images/Emo55.gif

אבל....אבל.....חשבתי שאתה אוהב אותי.........
ואאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאהההההההההההההההההה.................

Thestral

New member
can't you gays take a joke../images/Emo35.gif../images/Emo108.gif

אני מנהל מספיק, תודה

DARK ANGEL14

New member
חחח ../images/Emo9.gif../images/Emo15.gif

הכל בצחוק כוסון
אתה יודע שאני אוהבת אותך

Thestral

New member
בארור מותק../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo108.gif../images/Emo75.gif

love potion

New member
מה שאבי רוצה אבי תקבל ../images/Emo11.gif

1. שם: אפריל 2. גיל: 25 עם קצת וותק
3. מיקום: ת"א 4. תלמיד/חייל/עובד/אחר: עובדת 5. חבר/חברה/(גם וגם): never again 6. כלב או חתול?: כרגע אין לי, אני אוהבת את שניהם, אם הייתי לוקחת חיית מחמד עכשיו זה היה חתול 7. שחור או לבן?: ל....שחור 8. שיר אהוב: יש לי יותר מדי 9. להקה אהובה: קווין 10. זמר אהוב: אין לי 11. זמרת אהובה: אין לי 12. תוכנית טלויזיה אהובה: הסופרנוס, בנות גילמור, קולומבו 13. סרט אהוב: Jesus Christ Superstar, שמש נצחית, קיל ביל 2 (לא 1) 14. סרט דיסני אהוב: הקיסר נפל על הראש, מולאן, לילו וסטיץ' 15. שחקן אהוב: ררררריקמן. שחקן אהוב שאני לא נמשכת אליו - איאן מקלן 16. שחקנית אהובה: הלן מירן 17. קוקה-קולה או פפסי?: קוקה קולה 18. מקדונלדס/בורגראנץ'/בורגר-קינג: מקדונלדס. בורגר קינג היו יותר טובים אבל אז הם עשו משהו נורא לצ'יפס שלהם. 19. בנים או בנות (לא בקטע מיני)?: יש לי יותר חברים מחברות. לא שאני מעדיפה גברים, פשוט אחוז הנשים המגניבות נמוך יותר. 20. הכוס- חצי מלאה או חצי ריקה?: שלי שני שליש מלאה
21. הדשא של השכן ירוק יותר?: לעתים קרובות כן 22. עונה אהובה: אביב 23. אתם טיפוס של יום או טיפוס של לילה?: לילה בהחלט 24. People person או סוציומט?: סוציומטית 25. חושבים שיש לכם סעיף נפשי כלשהו? פרטו, נמקו והדגימו: לא חסר. בעיקר נטייה להתנהגות אובססיבית. אבל אני לומדת להסתיר את זה. 26. ביום כיפור- צמים או לא?: כן, אבל עם טלוויזיה 27. ובאופן כללי, שומרים על מנהגים?: על מנהגים דתיים? יש לי כמה. אם הכוונה למנהגים משלי, לרוב כן. 28. כשתיהיו גדולים, יהיו לכם ילדים?: רק אם אני אהיה במקום שניתן לגדל ילדים בו. ישראל לא נחשבת למקום כזה מבחינתי. 29. כמה?: 1, אולי 2 30. ובמה תעבדו?: אנימציה 31. שיר ילדות אהוב: אין לי 32. סלקום/אורנג'/פלאפון: אורנג' 33. איך ככה, בחיים?: נע בין טוב לנסבל 34. תנו לעצמכם ציון בין 1-10: 9 35. (אם פחות מ10) מה הייתם משנים בעצמכם?: יכולת להשיג את מה שאני רוצה 36. תארו את בן הזוג האידיאלי מבחינה חיצונית: אוקיי, גבוה, מאסיבי, שיער כהה עיניים כחולות, קול נמוך. 37. עכשיו מבחינה פנימית(): בטוח בעצמו, בלי פוזות מטומטמות, חכם, אבל לא יותר ממני 38. איפה אתם אוהבים לבלות, במקומות רועשים או במקומות שקטים?: שניהם, לפי מצברוח, אבל לא משהו באמצע 39. מהי דעתכם הכנה והמפורטת על אלכוהול על כל סוגיו: מיותר, הצורך היחיד שיש לי באלקוהול הוא כשאני בארוחת ערב עם ההורים שלי, כוס יין אחת גורמת להם להפסיק לריב. 40. מנהלים פורום כלשהו ב? אם כן, איזה?: לא 41. באיזה פורומים אפשר למצוא אתכם בדר"כ?: פורום הארי פוטר (לא של תפוז), פורום אנימציה של תפוז, וכאן. 42. מה ההופעה האחרונה שהייתם בה?: הופעת יום שישי של מייקס פלייס. 43. איך היה?: אחלה כרגיל. לא היו גברים שווים אבל. 44. מה אתם מעדיפים, לקרוא או לשמוע מוזיקה?: אין לי העדפה 45. לטייל בגשם או בשמש?: גשם 46. חיבוק או נשיקה?: חיבוק 47. סיינפלד או חברים?: סינפלד 48. עוד מעט נגמר, מתרגשים?: אה, לא. 49. איך היה השאלון?: סטנדרטי 50. אם יש לכם מסר לאומה, זה המקום!: המסר שלי הוא בחטימה שלי רכיבה על מטאטא או על היפוגריף? היפוגריף. אני אוהבת חיות. (צ'ו או פלר? בשבילך?)מכיוון שאודי הבן היחיד ויענה כבר בשאלון של אבי, תרשו לעשות לשאלה שיפוץ:רון, שיימוס או דראקו(הראשונה שתגיד "סנייפ" היא מעצבנת, תענו לתוכן השאלה!!!) ססססססססנננננייייייפפפפפפ!!!!!!!!!! צ'ו או ג'יני להארי? ג'יני כמובן נשיקת סוהרסן או נשיקה עם פיטר פטיגרו? אני אבחר בעכברוש. (אבי ילדה אכזרית שכמותך!) להיות אנימאגוס או גלימת העלמות? אנימגוס סוורוס או רמוס (לא שזה משנה)? בשביל זה האל הטוב נתן לי שתי ידיים לא? הארי עם הרמיוני או רון עם הרמיוני? או אולי הארי עם רון? רון עם הרמיוני. (רגע, כולם כאן מתמצאים בהארי פוטר?) פלאפי או נורברט? נורברט ספראוט או פליטיק? פליטיק, הוא משעשע. נטיעת ערבה מפליקה או הוצאת סקרוט לטיול? יש לי בעיה עם חרקים איך היה נראה הבוגארט שלך? כמו האגריד מה היית רואה בא\ראי של ינפתא? זוג גרבי צמר נוחות
באיזה בית היית משתבץ? גריפינדור. הכי מעט מעצבנים. חוצמזה, אני רוצה להשגיח על נוויל. מה המקצוע האהוב עליך? מה, בהוגוורטס? DADA עם לופין. בבי"ס זה היה תולדות האמנות.

love potion

New member
רגע, עשיתי טעות אחת חמורה:

הבוגארט שלי לא יראה כמו האגריד, הפטרונוס שלי יראה כמוהו! הבוגארט שלי יראה כמו הילדה המגעילה מ"מגרש השדים".

סקופ אדיר../images/Emo54.gif../images/Emo55.gif

קוראים לך אפריל
יאיי! עד עכשיו לא ידעתי את זה וכמו סתומה לא טרחתי לשאול
אז עכשיו נפתרה התעלומה ואפשר לנוח בשקט.... בת 25? אני זוכרת אותך עוד שהיית בת 23....

black dog angel

New member
../images/Emo99.gifאפריל קוראים לך?

מאז שראיתי צבי הנינג'ה התאהבתי בשם הזה! מאז החלטתי שאני אקרא לבת שלי או אפריל או רוז!

love potion

New member
חחחח

את יודעת שבחיים לא ראיתי אפילו פרק אחד של צבי הנינג'ה?

למעלה