שאלוןןןןןןןןןןןן

עונהננההההההההה../images/Emo26.gif

1.כמה זמן אתם בפורום
מאוקטובר 2003 ..חשבו חחח
סתם זה..עוד מעט יהיה שנתיים.. 2.האם זה הכינוי הראשון שלכם או שהיו לכם עוד כינוים לפני הכינוי הנוכחיאם כן מהםא ם לא אז דלגו על השאלה
היה את הילונת פצופנת..אבל החלטתי לשנות את זה כי זה כבר היה תינוקי.. 3.למה החלטתם דווקא על הכינוי הזה
אמממ וואי אין לי כוח להסביר.. 4.מי החברים הכי הכי הכי טובים שלכם בפורוםואל תגידו הרבהה..תנו שמות..אני לא חושבת שמישו יעלב עם לא תרשמו אותו..
כתבת רדיו,כרובע,איילת,שירנע,מיכלולה... 5.מה המסנ' שלך
[email protected] 6.מה האיסי:316367402 7.באילו פורומים אתם עוד גולשים
רצים לדירה.. 8.מבחינת גיבוש כמה תתנו לפורום (10 הכי גבוה 1 הכי נמוך)
9.5 9.מבחינת פעילות כמה תתנו בפורום
10 10.איזה כינוי הכי מגניב בפורום לדעתכם
אמממ מיכלולה מסטולה..

עונהנהנהנהנהנה ../images/Emo67.gif

1.כמה זמן אתם בפורום
ממ שניה אני יבדוק בכרטיס.. יהה אוגוסט 2004 בדיוק שנההה (מתי שנירשמתי לתפוז התחלתי להיכנס לפורום ולא אמרתי שאני חדשהה איזה סתומונית אני..!!!
) 2.האם זה הכינוי הראשון שלכם או שהיו לכם עוד כינוים לפני הכינוי הנוכחי אם כן מהם אם לא אז דלגו על השאלה
לא היה ולא יהיה!
3.למה החלטתם דווקא על הכינוי הזה
כי יש לי אותו באיסי וסתםםם 4.מי החברים הכי הכי הכי טובים שלכם בפורום ואל תגידו הרבהה..תנו שמות..אני לא חושבת שמישו יעלב עם לא תרשמו אותו... כולם מקסימים ונחמדיםם...
5.מה המסנ' שלך
ממ בקשו במסרר
6.מה האיסי
^^^ 7.באילו פורומים אתם עוד גולשים
רק אמ"ל!
8.מבחינת גיבוש כמה תתנו לפורום (10 הכי גבוה 1 הכי נמוך) 9... 9.מבחינת פעילות כמה תתנו בפורום
10 !!! 10.איזה כינוי הכי מגניב בפורום לדעתכם
חח כולם מגניבים ומצחיקים אותי כל פעם מחדש!
שאלון יאפהההההההה

ט ל ו ש1

New member
יאללה גם אני../images/Emo9.gif

1.כמה זמן אתם בפורום
חצי שנה נדמה לי 2.האם זה הכינוי הראשון שלכם
לא:pאו שהיו לכם עוד כינוים לפני הכינוי הנוכחי
אם כן מהם
יש..אוהדת ירוקה,ירוק ולבן וזהו נדמה ליאם לא אז דלגו על השאלה 3.למה החלטתם דווקא על הכינוי הזה
סתם כי זה יפה 4.מי החברים הכי הכי הכי טובים שלכם בפורום
ואל תגידו הרבהה..תנו שמות..אני לא חושבת שמישו יעלב עם לא תרשמו אותו..אוי..בלעט מיכל הודיה אביחי..שכבר לא בפורום:p מור וקיצר כולם..אוהבת את כולם
5.מה המסנ' שלך [email protected] 6.מה האיסי אין 7.באילו פורומים אתם עוד גולשים?כדורגל המורדים מכבי חיפה כוכב נולד..ועוד 8.מבחינת גיבוש כמה תתנו לפורום (10 הכי גבוה 1 הכי נמוך)8:] 9.מבחינת פעילות כמה תתנו בפורום8 10.איזה כינוי הכי מגניב בפורום לדעתכם?אממממ..של עדי:pהוא כזה מיוחד..לא כל יום מוצאים כזה כינוי

למעלה