שאלוןןןןןןןןןןןן

שאלוןןןןןןןןןןןן../images/Emo26.gif

שאני בניתי..לכבוד זה שהפורום קיים שנתיים
חחחח תעריכו
1.כמה זמן אתם בפורום|
2.האם זה הכינוי הראשון שלכם
או שהיו לכם עוד כינוים לפני הכינוי הנוכחי
אם כן מהם
אם לא אז דלגו על השאלה
3.למה החלטתם דווקא על הכינוי הזה
4.מי החברים הכי הכי הכי טובים שלכם בפורום
ואל תגידו הרבהה..תנו שמות..אני לא חושבת שמישו יעלב עם לא תרשמו אותו.. 5.מה המסנ' שלך
6.מה האיסי
7.באילו פורומים אתם עוד גולשים
8.מבחינת גיבוש כמה תתנו לפורום (10 הכי גבוה 1 הכי נמוך)
9.מבחינת פעילות כמה תתנו בפורום
10.איזה כינוי הכי מגניב בפורום לדעתכם
זהווווווווווו.. אני רוצה כאן שיתוף פעולה.. זה לא סתם שאלון.. אוהבת.. -
- הילה

עונה עונה עונה עונה נננ בננהה../images/Emo107.gif

1.כמה זמן אתם בפורום? ממרץ 2005 (כמה זמן עבר!?, אני כל הזמן חוזרת למרץ במעגלים תראו
מרץ, אפריל, ינואר ,פבואר ,מרץ ,אפריל, ינואר, פבואר ,מרץ
) 2.האם זה הכינוי הראשון שלכם או שהיו לכם עוד כינוים לפני הכינוי הנוכחי אם כן מהם אם לא אז דלגו על השאלה..היה לי שם אחר :|VSXHKV 3.למה החלטתם דווקא על הכינוי הזה?
כי לא הסתכלתי מה רשמתי במקלדת ואם תשימו לב זה יוצא הדסילה באותיות עבריות במקלדת
4.מי החברים הכי הכי הכי טובים שלכם בפורוםו אל תגידו הרבהה..תנו שמות..אני לא חושבת שמישו יעלב עם לא תרשמו אותו.... אמממ כל הפורום חברים טובים שלי אני יכולה להגיד לכם שיש פה את החברה הכי טובה שלי מיכל (לא מיכלולית...) אני חברה שלה לא מהפורום היא איתי בכיתה .. חוץ מזה ממש ממש עם כולם.. 5.מה המסנ' שלך? [email protected] 6.מה האיסי? 330236830 7.באילו פורומים אתם עוד גולשים? אופנה וסקרים ושאלונים.. אבל לא רושמת שם.. אלא רק גולשת 8.מבחינת גיבוש כמה תתנו לפורום (10 הכי גבוה 1 הכי נמוך) 9 וחצי
9.מבחינת פעילות כמה תתנו בפורום 10 10.איזה כינוי הכי מגניב בפורום לדעתכם? מכלולית וילדה שובבה שאלון מקסים
הדס

אההה והשאלה עם ה../images/Emo26.gif../images/Emo107.gif

איזה שם מגניב יש אז יש גם את : מורושה הממושה וילדה שחבל על הזמן

עונה נה נה נה נה../images/Emo26.gif

1. אני שנה וקצת בפורום 2.אממ זה הכינוי הראשון שלי 3.האמת שרציתי כינוי אחר אבל היה כבר את הכינוי שרציתי לכן נאצלתי להתפשר... 4.אני לא רוצה להגיד שמות כדי לא לפגוע בבת אחת..אבל אני לא יכולה להתאפק כי הן כל כך מדהימות.....אני באמת חולה על כולם אך השאלה דורשת שמוץ אז אני יגיד את חלקן כי לא הרשימה לא תיגמר....
הודיי
נופי
ביחי
מורוש
אורוש
שירני
הילה....ועוד פולללללללל 5. המסן: [email protected] 6. אני גולשת בפורום הראל סקעת וטלנובלה בע"מ...(רק קוראת) 7. אני נותנת לפורום 9.5...... 8. 10.....אין כתבה, או תמונה שאנחנו מפספסים!! 9. אממ יש מלא כינויים מגניבים קשה לי להצביע על אחד.... הילה שאלון מדליק...!! חסר למי שלא יקרא...!!

natali2007

New member
../images/Emo27.gifעונה../images/Emo37.gif

1.כמה זמן אתם בפורום? 7 חודשים משו כזה
2.האם זה הכינוי הראשון שלכםאו שהיו לכם עוד כינוים לפני הכינוי הנוכחיאם כן מהםאם לא אז דלגו על השאלה 3.למה החלטתם דווקא על הכינוי הזה? אמממ זה הכינוי של באיימיל וככה אני לא ישכח אותו חחח
4.מי החברים הכי הכי הכי טובים שלכם בפורוםואל תגידו הרבהה..תנו שמות..אני לא חושבת שמישו יעלב עם לא תרשמו אותו.. אמממ מזל הכי את כל השאר אני לא כ''כ מכירה חח אבל כולם חברות שלי זה לא חשוב לי אם הכי או פחות... ואני אשמח להכיר הרבה יותר את כולם!!!! 5.מה המסנ' שלך? [email protected] 6.מה האיסי? 229343839 7.באילו פורומים אתם עוד גולשים? אמ של היומלדת 8.מבחינת גיבוש כמה תתנו לפורום (10 הכי גבוה 1 הכי נמוך) 10!
9.מבחינת פעילות כמה תתנו בפורום:10 ואפילו יותר! 10.איזה כינוי הכי מגניב בפורום לדעתכם? כל הכינויים יפים!! אין משו מועדף היללו'ש אחלה של שאלות נורא אהבתי כפרה! תודה!!

M a m u s h k a

New member
יאללה אני עונה

1.כמה זמן אתם בפורום| האמת לא הרבה בכלל.. אני די חדשה פה
2.האם זה הכינוי הראשון שלכםאו שהיו לכם עוד כינוים לפני הכינוי הנוכחיאם כן מהםאם לא אז דלגו על השאלה- ראשון ראשון... 3.למה החלטתם דווקא על הכינוי הזה- סתם.. בלי סיבה מיוחדת
4.מי החברים הכי הכי הכי טובים שלכם בפורוםואל תגידו הרבהה..תנו שמות..אני לא חושבת שמישו יעלב עם לא תרשמו אותו..- איזה הרבההה לא מכירה פה אפחד
5.מה המסנ' שלך- אין מסנג'ר 6.מה האיסי- אממ אם מישו נורא נורא ירצה- הוא יבקש בפרטי
7.באילו פורומים אתם עוד גולשים אממ כל מיני לא זוכרת 8.מבחינת גיבוש כמה תתנו לפורום (10 הכי גבוה 1 הכי נמוך) גיבושש אממ 10 אני חושבת.. כי כולם פה נראים לי כאלה חמודים וחברותיים 9.מבחינת פעילות כמה תתנו בפורום- אממ סכ"ה פורום פעיל.. 10 אני נותנת!! 10.איזה כינוי הכי מגניב בפורום לדעתכם אממ לא יודעת

עונההההההההההה

1.כמה זמן אתם בפורום
שנה בערך 2.האם זה הכינוי הראשון שלכם או שהיו לכם עוד כינוים לפני הכינוי הנוכחיאם כן מהם אם לא אז דלגו על השאלה
כע היה הודיה 21 3.למה החלטתם דווקא על הכינוי הזה
ככה כי בא לי כי כולם חשבו שאני בת 21 4.מי החברים הכי הכי הכי טובים שלכם בפורוםואל תגידו הרבהה..תנו שמות..אני לא חושבת שמישו יעלב עם לא תרשמו אותו..
חופי
מיכי
קרן יונה
יעל
עותי
הילה
מורן
קרן קפלן
הדסי
נופי
מור
שירנע 5.מה המסנ' שלך
אין לי(חחחחח סתם מי שרוצה במסרים) 6.מה האיסי
^^^ 7.באילו פורומים אתם עוד גולשים
עמריייי רוטברד
8.מבחינת גיבוש כמה תתנו לפורום (10 הכי גבוה 1 הכי נמוך)
9 9.מבחינת פעילות כמה תתנו בפורום
10 10.איזה כינוי הכי מגניב בפורום לדעתכם
מיכלולה המסטולה והכינוי של נוי (נוי אנד יודה )

../images/Emo41.gifעונה מהר..

1.כמה זמן אתם בפורום
שנה וחודש 2.האם זה הכינוי הראשון שלכם או שהיו לכם עוד כינוים לפני הכינוי הנוכחי אם כן מהם אם לא אז דלגו על השאלה
היה לי אחד מור268 3.למה החלטתם דווקא על הכינוי הזה
אממ.. כי זה מה שכתוב לי בפרופילים של הפלאפון 4.מי החברים הכי הכי הכי טובים שלכם בפורוםואל תגידו הרבהה..תנו שמות..אני לא חושבת שמישו יעלב עם לא תרשמו אותו..
שאלה קשהה
גיסתייי שושה
מיכיי
הודיי
נופר
שירשורית
אביחי אממ.. כולם בעיקרון 5.מה המסנ' שלך
[email protected] 6.מה האיסי
268096970 7.באילו פורומים אתם עוד גולשים
הראל סקעת והשמינייה 8.מבחינת גיבוש כמה תתנו לפורום (10 הכי גבוה 1 הכי נמוך)
10 9.מבחינת פעילות כמה תתנו בפורום
10 10.איזה כינוי הכי מגניב בפורום לדעתכם
מיכלולה מסטולה
ושושה הממושה

למעלה