שאלוןןןןןןןןןןןן

Mayan And RL

New member
שליי../images/Emo26.gifרק בגלל שאת קופעע../images/Emo85.gif

1.כמה זמן אתם בפורום
מפברואר 2004 2.האם זה הכינוי הראשון שלכם
או שהיו לכם עוד כינוים לפני הכינוי הנוכחי
אם כן מהם
אם לא אז דלגו על השאלה
פ ר ח א ה ב ה,Mayanos Levi Colombo וזה.. 3.למה החלטתם דווקא על הכינוי הזה
כי ככה היה בא לייי חחחחח סתם נו נחשי למה?? בואי נחשוב ביחד..אופס שחכתי אסור לנו לחשובבב חחחח כי אני מתה על ההראלים המושלמייייםםם 4.מי החברים הכי הכי הכי טובים שלכם בפורוםואל תגידו הרבהה..תנו שמות..אני לא חושבת שמישו יעלב עם לא תרשמו אותו.. מתחילה: שירנע ההג'וקונת|ג'וק| איילת החיילת המושלמת עות הקקה
הילע הקופיפה אוכלת בננות
מירקי האלישעית
מיכי החסרת חיים
ניבי הדוגמן
(שבזמן האחרון הוא ממש העליב אותי) עדי הקואלה
מורמורי הגמדה (חח הכל מ-
) וזהו נראלייי 5.מה המסנ' שלך
[email protected] 6.מה האיסי
במסר.. 7.באילו פורומים אתם עוד גולשים
סקרים ושאלונים (הקקה הדביקה אותי) 8.מבחינת גיבוש כמה תתנו לפורום (10 הכי גבוה 1 הכי נמוך) 1,000,000 9.מבחינת פעילות כמה תתנו בפורום
1,000,000,000 10.איזה כינוי הכי מגניב בפורום לדעתכם
ילדה שובבה1 של הילע הקופיפה
ShIr SuR של שירנע הג'וקונת מיכלולה מסטולה של מיכי החסרת חיים
ושלי כמובן חחחחחחחחחחחחחח זהווווווווווו.. אני רוצה כאן שיתוף פעולה.. זה לא סתם שאלון.. בואנה מה את חשהההההההההההה י'קופיפההההה חחחחחחחחחחחחחח סתם סתם כאפרעליייךךךך עוזרת בית שלי מתעליייךךך

Mayan And RL

New member
ידעתי שאני ישכח מ'שו כנסו שוב../images/Emo85.gif

הילע הכל בגללךךךךךךךךך י'קופיפעעעעעע
1.כמה זמן אתם בפורום
מפברואר 2004 2.האם זה הכינוי הראשון שלכם
או שהיו לכם עוד כינוים לפני הכינוי הנוכחי
אם כן מהם
אם לא אז דלגו על השאלה
פ ר ח א ה ב ה,Mayanos Levi Colombo וזה.. 3.למה החלטתם דווקא על הכינוי הזה
כי ככה היה בא לייי חחחחח סתם נו נחשי למה?? בואי נחשוב ביחד..אופס שחכתי אסור לנו לחשובבב חחחח כי אני מתה על ההראלים המושלמייייםםם 4.מי החברים הכי הכי הכי טובים שלכם בפורוםואל תגידו הרבהה..תנו שמות..אני לא חושבת שמישו יעלב עם לא תרשמו אותו.. מתחילה: שירנע ההג'וקונת|ג'וק| איילת החיילת המושלמת עות הקקה (שמטפסת על העצים חחחחחח)
הילע הקופיפה אוכלת בננות
מירקי האלישעית
מיכי הדוגמנית החסרת חיים
ניבי הדוגמן
(שבזמן האחרון הוא ממש העליב אותי) עדי הקואלה
מורמורי הגמדה (חח הכל מה-
) נויה המושלמה
וזהו נראלייי 5.מה המסנ' שלך
[email protected] 6.מה האיסי
במסר.. 7.באילו פורומים אתם עוד גולשים
רק בפוז
סקרים ושאלונים (הקקה הדביקה אותי
) עם לא בפוז אז: הראל מויאל הראל סקעת אוהד אלישע שלומי סבן הדר עוזרי עמרי רוטברד רועי חיים זינר וזהו חחחח 8.מבחינת גיבוש כמה תתנו לפורום (10 הכי גבוה 1 הכי נמוך) 1,000,000 9.מבחינת פעילות כמה תתנו בפורום
1,000,000,000 10.איזה כינוי הכי מגניב בפורום לדעתכם
ילדה שובבה1 של הילע הקופיפה
ShIr SuR של שירנע הג'וקונת מיכלולה מסטולה של מיכי החסרת חיים
ושלי כמובן חחחחחחחחחחחחחח זהווווווווווו.. אני רוצה כאן שיתוף פעולה.. זה לא סתם שאלון.. בואנה מה את חשהההההההההההה י'קופיפההההה חחחחחחחחחחחחחח סתם סתם כאפרעליייךךךך עוזרת בית שלי מתעליייךךך

../images/Emo110.gif

1.כמה זמן אתם בפורום? שנה ומשו
2.האם זה הכינוי הראשון שלכם? או שהיו לכם עוד כינוים לפני הכינוי הנוכחי? אם כן מהם? אם לא אז דלגו על השאלה. כפרה על אגם היה הראששון..
3.למה החלטתם דווקא על הכינוי הזה? כי אני אוהבתותו
4.מי החברים הכי הכי הכי טובים שלכם בפורום? ואל תגידו הרבהה..תנו שמות..אני לא חושבת שמישו יעלב עם לא תרשמו אותו.. אוף אבל זה קשה
הודי הילוש חופי מורי אביחי (איך רושמים אביחי עם וש?
) נופי עותי קרנוש מורנוש מעיינע הדסי עלוש בטוח שכחתי כמה.. אז אני מזה מצטערתת אם שכחתי מיששו.. אוהבת את כולכם המון
5.מה המסנ' שלך? [email protected] 6.מה האיסי? 200754154 7.באילו פורומים אתם עוד גולשים? סקרים ושאלונים 8.מבחינת גיבוש כמה תתנו לפורום (10 הכי גבוה 1 הכי נמוך)? 10! 9.מבחינת פעילות כמה תתנו בפורום? 10 10.איזה כינוי הכי מגניב בפורום לדעתכם? אממממ כולם יפיים

kerern

New member
../images/Emo13.gif

1.כמה זמן אתם בפורום| שנה בערך.. 2.האם זה הכינוי הראשון שלכם או שהיו לכם עוד כינוים לפני הכינוי הנוכחיאם כן מהםאם לא אז דלגו על השאלה: kaplan 8 היה לי...החלטתי לעבור לשם הפרטי.. 3.למה החלטתם דווקא על הכינוי הזה - כי כול החברים שלי קוראים לי קפלן וקפלן היה תפוס אז הוספתי ת 8 כי זה מספר המזל שלי. 4.מי החברים הכי הכי הכי טובים שלכם בפורוםואל תגידו הרבהה..תנו שמות..אני לא חושבת שמישו יעלב עם לא תרשמו אותו.. הודי,חופיתוש,מורוש,יעל,רעותי,אביחי, יניבי,מיכלי,מורן (בקשר הכי טוב יודעת הכל עלי ואני עליה ובמקרה יש לנו גם אותו שם משפחה למפגרים - אחיות) ובטוח שכחתי כמה... אז אני מצטערתת אם שכחתי מישוו חולה עליכם! 5.מה המסנ' שלך [email protected] 6.מה האיסי אוי אין לי כוח לפתוח את האיסי חחחחחח סוריי.. גם אני לא נכנסת הרבה אז מסן הכי טוב... 7.באילו פורומים אתם עוד גולשים: טנובלה בעמ ומתופפים אבל פה הכי הרבה. 8.מבחינת גיבוש כמה תתנו לפורום (10 הכי גבוה 1 הכי נמוך) 10 9.מבחינת פעילות כמה תתנו בפורום10 10.איזה כינוי הכי מגניב בפורום לדעתכם מיכלולה מסטולה וכוסית על הגג. אחלה שאלוןןן...

עונעעעעעעעעעעעע../images/Emo70.gif

1. אמממממממממ שנתיים ... נראה לי .. וואי אני עדיין בשוק שמצאו ת'הודעה הראשונה שלי חחח
2. זה היה הכינוי שלי תמיד .. 3. חחחחחח אמממממממ כאילו רציתי כינוי אחר .. והוא היה תפוס כבר אז הציעו לי את זה ולקחתי
4. אממ כולם .. באמת שאני לא יכולה לפרט עכשיו ... והרוב שכחו אותי
5. [email protected] 6. 222145976 7. אממממ רק קוראת לא מגיבה - חברים וג'ואי .. טלנובלה בע"מ ... קוראת ומגיבה - רצים לדירה 2 .. סוף הדרך 2 <כבר לא> ומת להיותתת
8. 9 9. 10 10. אממממ כל הכינויים יפים .. אממ נראה לי מיכלולה מסטולה .. היה שאלון יפההההההההה

עונהההההה../images/Emo9.gif

|הגדש|1.כמה זמן אתם בפורום
עוד פחות מחודשיים- שנתיים. 2.האם זה הכינוי הראשון שלכםאו שהיו לכם עוד כינוים לפני הכינוי הזה
לא היה... זה הכינוי היחידי... 3.למה החלטתם דווקא על הכינוי הזה
כי זה היה הכינויי שלי בצאטים ובכל מקום כמעט שנירשמתי אליו... אז שנירשמתי לתפוז קראתי לעצמי ככה
4.מי החברים הכי הכי הכי טובים שלכם בפורוםואל תגידו הרבהה..תנו שמות..אני לא חושבת שמישו יעלב עם לא תרשמו אותו..: נונה הקופה
איילת החיילת
ביחי החמודי והקורעעע
דידי שיום ראשון גם תיהיה חיילת
שושייייי
ניבה
מירו'ששש הקטנטונת
הודייי הפסיכולוגית שבעצמה צריכה טיפול
מיכי המשוגעת
הדסוששש
ומורו'שה מאמו'שההה
בעיקרון אני בקשר עם כ=ו=ל=ם
ואני באמת קשורה לכולם... אבל אלה העיקריים... 5.מה המסנ' שלך
[email protected]====> תוסיפו מי שאין
6.מה האיסי
אין לי... כאילו יש.. אבל לא צריך... אני לא שם במילא... 7.באילו פורומים אתם עוד גולשים
בתפוז
כוכב נולד, חברים וזהו... 8.מבחינת גיבוש כמה תתנו לפורום (10 הכי גבוה 1 הכי נמוך)
1000000
9.מבחינת פעילות כמה תתנו בפורום
10 10.איזה כינוי הכי מגניב בפורום לדעתכם
מיכלולה מסטולה ושיר שור...

Mayan And RL

New member
י'קופעעעעעעע ../images/Emo85.gif

קשה לכתוב באנגלית
או שאת לא יודעת לכתוב באנגלית
חחחחחחחחחחחחחחחחח

Koala Girl

New member
עונה../images/Emo23.gif

שאני בניתי..לכבוד זה שהפורום קיים שנתיים חחחח תעריכו 1.כמה זמן אתם בפורום? מהיום הראשון שלו מסתבר
2.האם זה הכינוי הראשון שלכם או שהיו לכם עוד כינויים לפני הכינוי הנוכחי אם כן מהם אם לא אז דלגו על השאלה? היה לי אחד
love amor 3.למה החלטתם דווקא על הכינוי הזה? כי קואלה
והכינוי הקודם היה התפשרות כי לא מצאתי משו אחר..אז צריך להחליף בסוף.. 4.מי החברים הכי הכי הכי טובים שלכם בפורוםואל תגידו הרבהה..תנו שמות..אני לא חושבת שמישו יעלב עם לא תרשמו אותו.. אני חושבת שכן
חחח סתם רעות,את
,יניב,חסה(שנעלמת כל הזמן
),מיכל,מעיין,איילת(רק שלא דיברנו חצי שנה
),אביחי(נעל),אממ..שכחתי?
5.מה המסנ' שלך? [email protected] 6.מה האיסי? לא נכנסת אליו
7.באילו פורומים אתם עוד גולשים? כרגע..מירי מסיקה(1324),סרטים(65).. 8.מבחינת גיבוש כמה תתנו לפורום (10 הכי גבוה 1 הכי נמוך)? מעדיפה לא להגיב
9.מבחינת פעילות כמה תתנו בפורום? 10 10.איזה כינוי הכי מגניב בפורום לדעתכם? מגניב?
לא 'דעת....

תשובותתתת ../images/Emo9.gif

אני בפורום כבר כמעט חודשיים
ו... כן זה הכינוי הראשון שלי. חיפשתי כינוי מקורי... ומצאתי
בגלל שאני די חדשה פה עדיין אין לי הרבה חברים... אני מקווה שיהיו לי
המסן[email protected] אין לי אייסיקיו. אני לא גולשת בהרבה פורומים. עכשיו, בכנות, זה הפורום הכי מגובש שהייתי בו! הציון הוא 10+
פעילות 7.5 אני אוהבת את הכינוי פו הדוב הכוסון... חחחחחח...

אף אחד לא חושב שהכינוי שלי מקורי?!

אמ... כדאי לי להחליף אותו? חשבתי שזה שם מקורי ומשוגע

עונה../images/Emo26.gif

.כמה זמן אתם בפורום? חצי שנה 2.האם זה הכינוי הראשון שלכם או שהיו לכם עוד כינוים לפני הכינוי הנוכחיאם כן מהםאם לא אז דלגו על השאלה? היה לי כינוי שרופה על ניב ודנה מפרום טב"ע וגם הכינוי הזה מפורום טב"ע 3.למה החלטתם דווקא על הכינוי הזה? כי אני חולה על כפיר ורננה 4.מי החברים הכי הכי הכי טובים שלכם בפורוםואל תגידו הרבהה..תנו שמות..אני לא חושבת שמישו יעלב עם לא תרשמו אותו? עינב, מיכל, קרן, חופית 5.מה המסנ' שלך? בשיפוצים.. 6.מה האיסי? כנ"ל 7.באילו פורומים אתם עוד גולשים? טב"ע, אקזיט.. 8.מבחינת גיבוש כמה תתנו לפורום (10 הכי גבוה 1 הכי נמוך)? 10 9.מבחינת פעילות כמה תתנו בפורום? 10 10.איזה כינוי הכי מגניב בפורום לדעתכם? אמממממ, לא יודעת..חח

../images/Emo39.gifעונההההההההההההההההההה../images/Emo70.gif

שאני בניתי..לכבוד זה שהפורום קיים שנתיים חחחח תעריכו חח הילו'ש מעריכה מאמי
1.כמה זמן אתם בפורום:אממ שנה וחודש בערך......ואני מרגישה שזה כמו 3 שנים חחחח
2.האם זה הכינוי הראשון שלכם או שהיו לכם עוד כינוים לפני הכינוי הנוכחי אם כן מהם אם לא אז דלגו על השאלה : תמיד היה לי ת'כנוי הזה
3.למה החלטתם דווקא על הכינוי הזה אמממ אין לי מושג בהתחלה חשבתי על חמודה שח2ל על הזמן אבל זה היה תפוס אז רשמתי ילדה שח2ל על הזמן והתפוזז הזה אמר שזה לא תפוס חחחח זה מה שעלה לי בראש רציתי משהו עם יהודה אבל לא מצאתי משו פנוי
4.מי החברים הכי הכי הכי טובים שלכם בפורום ואל תגידו הרבהה..תנו שמות..אני לא חושבת שמישו יעלב עם לא תרשמו אותו.. אני קשורה לכל אחד ואחת ואני אוהבת את כ-ו-ל-ם באמת כולכם מקסימים
5.מה המסנ' שלך: [email protected] 6.מה האיסי :326796472
תכנסו בכיף
7.באילו פורומים אתם עוד גולשים: אממממ טלנובלה בע"מ שירי מימון אקזיט אני יותר רואה ועוברת על הפורום לא ממש כותבת...חיחיחי
8.מבחינת גיבוש כמה תתנו לפורום (10 הכי גבוה 1 הכי נמוך) אממ לעעעעעעע הרבהה ח בארור ש-------->10!אפשר יותר?אז תוסיפו עודדד חיחי 9.מבחינת פעילות כמה תתנו בפורום: כנ"ל
10.איזה כינוי הכי מגניב בפורום לדעתכם אממ אני אוהבת ת'כנוי של מיכל->מיכלולה מסלולה חייחי מיכו'ש הרבה אוהבים ת'כנוי שלך
אהבתי את השאלון הילה קבלי קרידיט
חעחע אוהבת'תכם -
- נופר.

למעלה