עונה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ../images/Emo216.gif
אוטובוס או אוטבוס? אוטובוס אמבטיה או אנמבטיה? מני האינדיוט שאונמר אנמבטיה?! אנני אפונצץ אונתו! מקדולנדס או מקדונלדס? מקדונלדס. נכון שזה מזה מעצבן שאומרים מקדונץ?! מלפפון או מלפלפון? מלפלפון, בעיניים עצומות וידיים קשורות מאחורי הגב. =] וויל סמית' או הנסיך המדליק מבל אייר? אממ... אני פשוט מתחילה לתאר את הסדרה כי אני תמיד שוכחת את השם =] סטיב ארקל או אריזה משפחתית? קארל ווינסלואו (מה?! ככה יוצא לי!) אדיוט או מפגר? מטומטם... =] האחד או ג'אדי? הא? פינגפונג, פינפונג או טניס שולחן? פינגפונג כינרת - ים, ימה או אגם? ימה..... איזו מילה מכוערת.... אמא שלך או אמאשך? אמך =] גוף ראשון עתיד תחילית אל"ף תמיד או פאק לשון אני אדבר איך שבא לי? =] אני יותר בקטע של לתקן אנשים בקשר לזכר ונקבה..... אולי זה למה שאין לי חברים.... *מהרהרת...* \= או \:? =] לוקח את שניהם בלי להתאמץ בכלל!!!! נתת או נתנת? נתת לסוע או לנסוע? ליסוע.... אני יודעת שיש לי בעיות.... -האם אי פעם.. הקאת באוטובוס מול כל הכיתה? באוטובוס לא.... אבל בכיתה כן =[ זה לא היה כיף דיברת מלא שטויות מתוך שינה במסיבת פיג'מות? לא אבל ניסיתי לשדל אחרים לעשות את זה =] קיבלת אגרוף לאף? לא אכלת פטוט שוקולד? הא? עברת את ה130 נקודות בבאולינג? אין לי מושג.... =S עשית מרתון סרטים של לפחות 4 סרטים ברצף? לא... בד"כ אחרי אחד אני כבר זומבי מהלך..... אכלת משהו שמעורבבים בו הרבה דברים שונים? הו כן..... =] וגם נתתי לאחרים ברוב טובי ^^ ענית על לפחות 5 שאלונים בזה אחר זה? לא! מה אני משועממת? (לא לענות!) שאלת את עצמך 'מה בא קודם, הביצה או האפרוח' וישבת מעל 5 דקות במטרה לגלות את התשובה? =] אולי.... סיפרת את עצמך? =]. אני לא אומרת יותר מזה עשית קולות מפגרים ואז הבנת שעשית משהו ממש מפגר? רק פעם אחת?!?!?!?! קרעת שטר כלשהו? ולא של מונופול? לא אבל הכלבה של חברה שלי אכלה שטר של 200.... (מה הקשר? לא יודעת) רצת כמה ק"מ על חוף הים? לא. לא ממש. בעצם, ממש לא. קנית ארטיק קרח ב5 שקל? ארטיק קרח זה לא האלו שעולים שקל? שאלת את ההורים שלך אם אתה רוסי? כן, כי ממש רציתי להיות... ואז גיליתי שאני בערך רבע רוסייה.... =) הלכת על המדרכה והכביש היה ריק ודווקא כשרצית לחצות את הכביש עברו מלא מכוניות? אכלת גלידה פיצוץ? כן P= נכנסת לפרסומת קופצת כי היא עניינה אותך? תמיד זה קורה לי! ואז זה סתם משו דפוק....