עונה באכזריות על השאלון שנגנב באכזריות...
[איך אני אוהבת לכתוב נושאים ארוכים
] -איך אתם אומרים: אוטובוס או אוטבוס? אוטובוס אמבטיה או אנמבטיה? אמבטיה מקדולנדס או מקדונלדס? מקדונלדס מלפפון או מלפלפון? מלפפון וויל סמית' או הנסיך המדליק מבל אייר? וויל סמית' [חח אהבתי...] סטיב ארקל או אריזה משפחתית? סטיב [בלי ארקל] ואריזה משפחתית. אדיוט או מפגר? שניהם חביבים
האחד או ג'אדי? האחד פינגפונג, פינפונג או טניס שולחן? פינפונג כינרת - ים, ימה או אגם? ימה אמא שלך או אמאשך? אמא שלך גוף ראשון עתיד תחילית אל"ף תמיד או פאק לשון אני אדבר איך שבא לי? גוף ראשון עתיד תחילית אל"ף תמיד \= או \:? \= יותר חמוד נתת או נתנת? נתת נתנת זו טעות נוראית! לסוע או לנסוע? לסוע -האם אי פעם.. הקאת באוטובוס מול כל הכיתה? לא, רק מכוניות גורמות לי להקיא לא אוטובוסים. דיברת מלא שטויות מתוך שינה במסיבת פיג'מות? לא לי...רקה לחברה שלי וצחקנו עליה מלא זמן.
קיבלת אגרוף לאף? לא תודה.
אכלת פטוט שוקולד? מה זה "פטוט"? עברת את ה130 נקודות בבאולינג? אני חולה על באולינג אבל גרועה בזה כל כך. לעומת זאת הילה פולישלמוןטרי שונאת באולינג ונראה לי שהיא הגיעה לתוצאה הזאת. גרררר
עשית מרתון סרטים של לפחות 4 סרטים ברצף? רציתי...לא יצא. אכלת משהו שמעורבבים בו הרבה דברים שונים? כן! אני אוהבת כאלה!! XD ענית על לפחות 5 שאלונים בזה אחר זה? לא...אני לא עד כדי כך משועממת. שאלת את עצמך 'מה בא קודם, הביצה או האפרוח' וישבת מעל 5 דקות במטרה לגלות את התשובה? ......כן...... סיפרת את עצמך? לא! עשית קולות מפגרים ואז הבנת שעשית משהו ממש מפגר? לא שידוע לי. קרעת שטר כלשהו? ולא של מונופול? חיחיחי....אולי... רצת כמה ק"מ על חוף הים? לא נראה לי, אבל נשמע מפתה.
קנית ארטיק קרח ב5 שקל? קוראים לזה קרטיב...ואני מעדיפה ארטיק. שאלת את ההורים שלך אם אתה רוסי? מה הביעה ברוסים? ולא... הלכת על המדרכה והכביש היה ריק ודווקא כשרצית לחצות את הכביש עברו מלא מכוניות? אמא'לה לא! אכלת גלידה פיצוץ? לא נראה לי. נכנסת לפרסומת קופצת כי היא עניינה אותך? כן, בעיקר כאלה של "עצב את הפחית ספריט שלך" או "את הפרסומת לסניקרז"
[איך אני אוהבת לכתוב נושאים ארוכים