שאלום

Lord VoIdemort

New member
שאלום ../images/Emo32.gif

חזרתי מגרמניה, עייף כמו לא יודע מה, טיסה בלילה- לא הצלחתי להירדם -.- ולאוכל היה טעם של חרא, ב2 בלילה באים אלינו "מה תרצו? עוף או בקר?". וכמובן, יש לי רק חצי מהתמונות כי מחקתי בטעות את ה200 תמונות של ה3 ימים הראשונים :X

cmpo

New member
../images/Emo109.gif ואיי איזה מוכשר ../images/Emo3.gif

(צריך להיות בשביל למחוק את כל התמונות...) חחח אני מקווה שנהנת לפחות! דיי לקטר!

Keep Holding On

New member
חחח

לא נורא, אני עדיין בטוח שנהנת.
וטיסה לחו"ל זה תמיד כיף! (גם אם זה גרמניה
) ודרך אגב... באיזה חברה טסת שהאוכל שם היה כזה נוראי?

13daniel13

New member
=.= אין לי מושג באיזו מחלקה לקחו אתכם

אבל שאני נסעתי באל על היה לכם אוכל נחמד..

Keep Holding On

New member
דווקא אל על חברה ממש טובה!

רק לפני שבוע טסתי איתם בחזרה לארץ (ולפני שבועיים טסתי איתם לספרד) והם הגישו ארוחות בוקר ממש טובות... וגם השירות היה ממש טוב!

B o B cat

New member
גם ארקיע טובים../images/Emo10.gif

[הייתי חייבת להדחף] אבל כן...לאל על יש ארוחות די טובות. הכי מצחיק זה "מים בשימורים", כוס מים עם מכסה כזה. האמת שהם די טעימים.

B o B cat

New member
נצל"ש../images/Emo70.gif בואו נעשה שרשור אתרי הורדות../images/Emo70.gif

אוקיי..רשמית...צריך להעיר את הפורום! איזה שרשורים לא עשינו מזמן חוץ מזה? היו לנו חוות דעת? סתם שרשור מגניב? טוב...אם אתם מסכימים אני אשלח את אלה שאני ממליצה עליהם עם המלצה. תתנו גם אתם כלאה שלא הזכירו.

B o B cat

New member
האתרים שאני ממליצה עליהם:

XM Sims2-הבחורה [אני משארת שזו בחורה] הייתה די חובבנית בהתחלה, נחמד שרואים את הדברים הישנים שלה ואת הדברים החדשים שלה ביחד, מראה על ההתקדמות. אני הכי אוהבת להוריד מהאתר שלה שיער-יש שם פשוט כמה מהממים במלאאא צבעים. האתר מתעדכן מידי שבוע ואפילו כמה ימים. הבנתי שיש לה גם דברים לסימס הראשון. [שלחתי קישור לעמוד הבית של החלק על הסימס 2] Sim Cribbling-לא מזמן הכרתי אותו, יש שם כמה דברים ממש מגניבים, בעיקר שיער לבנים. מי שעושה את זה לוקח רעיונות מהאנימות אם תשימו לב [אלה שראו חלק]. מתעדכן מידי פעם. Helaene-אני פשוט חולה על הלן ועל הדברים שהיא עושה. הכל נראה כל כך אמין! מתעדכנת מידי פעם.

תודה!!../images/Emo55.gif

כמה חיפשתי אתר עם שערות טובים לבנים! אבל.. חלק מהשערות אני לא מצליחה להוריד, זה בתשלום או שצריך להרשם?

למעלה