שאלום

הלוואי שיהיה פעם סימס שהוא משחק רשת!!!

זה יהיה כל כך כיף כי ככה כל אחד משחק עם דמות ומישהו אחר עם דמות אחרת...

../images/Emo205.gif../images/Emo176.gifרק רציתי להגיד ../images/Emo51.gif../images/Emo24.gif

בזכותכם הכרתי לעומק את הסימס, עכשיו אני הולכת להשתתף בתוכנית 'ניק נט' על הסרטים שלי. רק
מכל ה
, וסורי שלא יוצא לי להיות פה הרבה (בכינוי המודרני שלי 'גברת פלפלת XD'), פשוט... אין זמן =\
רבה
אוהבת אתכם מאוד פורום יקר שלי 333>

13daniel13

New member
גם אני רוצה ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

קחי אותי איתך >: ומזל טוב ^_____^ [ואיפה מצלמים את זה? אם בהרצליה אז ניפגש O:]

לא P:

שירע בום זה ...זה.. זה מותג! סתם לא, פשוט צריכה להיות על הניק הזה בשבוע הקרוב :]

MorSims

New member
מגניב../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif../images/Emo204.gif

B o B cat

New member
../images/Emo2.gif גונבבבבבבבבב../images/Emo50.gif

אני ראיתי ניקנט ואת הסרטונים שם, ואת לוקחת אותם בגדול!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אין אני מצביעה לך!!!!!!!!!!
ו
.

כולנו משתעממית בשעות האלה כי .....

אין מה לעשות חוץ מלשחק בסימס הישן שנדפק בגלל איזו הורדה וצריך לעשות את המשימה ואי אפשר לעשות מה שרוצים אז..... כל אחד יכתוב מה כדאי לעשות כדי לא להשתעממם (אני צריך משחק מחשב או אתר כמו YNET): אאפשר לכתוב כל דבר למש כשאני משתעממם אני מחפש הורדות בכל מיני מקומות ומשחקים להורדה (כאלו שאפשר להוריד באופן חוקי)אז מה אתם עושים כשאתם משתעממים כי כבר אין לי מה לעשות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!

B o B cat

New member
עצה לחיים:לנשום.

תמיד תרגיש טוב יותר. אני יודעת, אני מכירה את ההרגשה שבא לך למות מרוב שאתה משועמם...אבל מתגברים. תשחק במשחקי און ליין. תדבר עם חברים ותזמין כמה הביתה או לאנשהו. תתחיל פרויקט אישי, תתחיל להשקיע ולהתענין במשהו כמו לנסות לכתוב או לצייר או לעשות דברים לסימס. תסתכל במוד ת'ה סימס מה אנשים עשו כשהם היו משועממים. תתחיל לאהוב סידרת טלווזיה ולהתנמכר אליה כך שכל היום אתה רק תחשוב עליה...קרה לי עם "הירוז". אמ...אין לי רעיונות יותר.

shirarditi

New member
../images/Emo108.gifשאלונלון^^

נגנב באכזריות מפורום סקרים ושאלונים מוחעחעחע>< -איך אתם אומרים: אוטובוס או אוטבוס? אמבטיה או אנמבטיה? מקדולנדס או מקדונלדס? מלפפון או מלפלפון? וויל סמית' או הנסיך המדליק מבל אייר? סטיב ארקל או אריזה משפחתית? אדיוט או מפגר? האחד או ג'אדי? פינגפונג, פינפונג או טניס שולחן? כינרת - ים, ימה או אגם? אמא שלך או אמאשך? גוף ראשון עתיד תחילית אל"ף תמיד או פאק לשון אני אדבר איך שבא לי? \= או \:? נתת או נתנת? לסוע או לנסוע? -האם אי פעם.. הקאת באוטובוס מול כל הכיתה? דיברת מלא שטויות מתוך שינה במסיבת פיג'מות? קיבלת אגרוף לאף? אכלת פטוט שוקולד? עברת את ה130 נקודות בבאולינג? עשית מרתון סרטים של לפחות 4 סרטים ברצף? אכלת משהו שמעורבבים בו הרבה דברים שונים? ענית על לפחות 5 שאלונים בזה אחר זה? שאלת את עצמך 'מה בא קודם, הביצה או האפרוח' וישבת מעל 5 דקות במטרה לגלות את התשובה? סיפרת את עצמך? עשית קולות מפגרים ואז הבנת שעשית משהו ממש מפגר? קרעת שטר כלשהו? ולא של מונופול? רצת כמה ק"מ על חוף הים? קנית ארטיק קרח ב5 שקל? שאלת את ההורים שלך אם אתה רוסי? הלכת על המדרכה והכביש היה ריק ודווקא כשרצית לחצות את הכביש עברו מלא מכוניות? אכלת גלידה פיצוץ? נכנסת לפרסומת קופצת כי היא עניינה אותך? ואין לי כוח לענות לעצמי
יוהוווו היום אני הולכת לשרק 3 D::

dompi doo

New member
אני!!!../images/Emo80.gif

איך אתם אומרים: אוטובוס או אוטבוס? אוטובוס אמבטיה או אנמבטיה? אמבטיה מקדולנדס או מקדונלדס? מקדולנס מלפפון או מלפלפון? מלפלפון (מאז שידעתי את המילה!) וויל סמית' או הנסיך המדליק מבל אייר? וויל סמית' סטיב ארקל או אריזה משפחתית? אריזה משפחתית אדיוט או מפגר? טמבל? האחד או ג'אדי? האחד? פינגפונג, פינפונג או טניס שולחן? פינגפונג כינרת - ים, ימה או אגם? אגם אני חושבת.. אמא שלך או אמאשך? אמא שלך גוף ראשון עתיד תחילית אל"ף תמיד או פאק לשון אני אדבר איך שבא לי? תמיד \= או \:? =) נתת או נתנת? נתת לסוע או לנסוע? לנסוע -האם אי פעם.. הקאת באוטובוס מול כל הכיתה? לא דיברת מלא שטויות מתוך שינה במסיבת פיג'מות? לא קיבלת אגרוף לאף? לא אכלת פטוט שוקולד? לא עברת את ה130 נקודות בבאולינג? נראה לי.. עשית מרתון סרטים של לפחות 4 סרטים ברצף? לא אכלת משהו שמעורבבים בו הרבה דברים שונים? לא ענית על לפחות 5 שאלונים בזה אחר זה? לא שאלת את עצמך 'מה בא קודם, הביצה או האפרוח' וישבת מעל 5 דקות במטרה לגלות את התשובה? לא סיפרת את עצמך? כן עשית קולות מפגרים ואז הבנת שעשית משהו ממש מפגר? כן קרעת שטר כלשהו? ולא של מונופול? לא רצת כמה ק"מ על חוף הים? לא, כאבה לי הרגל קנית ארטיק קרח ב5 שקל? יש כזה? שאלת את ההורים שלך אם אתה רוסי? אמא שלי רוסיה ולא שאלתי אותה אם אתה רוסי הלכת על המדרכה והכביש היה ריק ודווקא כשרצית לחצות את הכביש עברו מלא מכוניות? לא אכלת גלידה פיצוץ? כן, זה מפוצץ נכנסת לפרסומת קופצת כי היא עניינה אותך? לא

dompi doo

New member
יאי אני ראשונה!!../images/Emo80.gif

תגידו למישהו יש את הקישור של ההגרלה?

עונה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ../images/Emo216.gif

אוטובוס או אוטבוס? אוטובוס אמבטיה או אנמבטיה? מני האינדיוט שאונמר אנמבטיה?! אנני אפונצץ אונתו! מקדולנדס או מקדונלדס? מקדונלדס. נכון שזה מזה מעצבן שאומרים מקדונץ?! מלפפון או מלפלפון? מלפלפון, בעיניים עצומות וידיים קשורות מאחורי הגב. =] וויל סמית' או הנסיך המדליק מבל אייר? אממ... אני פשוט מתחילה לתאר את הסדרה כי אני תמיד שוכחת את השם =] סטיב ארקל או אריזה משפחתית? קארל ווינסלואו (מה?! ככה יוצא לי!) אדיוט או מפגר? מטומטם... =] האחד או ג'אדי? הא? פינגפונג, פינפונג או טניס שולחן? פינגפונג כינרת - ים, ימה או אגם? ימה..... איזו מילה מכוערת.... אמא שלך או אמאשך? אמך =] גוף ראשון עתיד תחילית אל"ף תמיד או פאק לשון אני אדבר איך שבא לי? =] אני יותר בקטע של לתקן אנשים בקשר לזכר ונקבה..... אולי זה למה שאין לי חברים.... *מהרהרת...* \= או \:? =] לוקח את שניהם בלי להתאמץ בכלל!!!! נתת או נתנת? נתת לסוע או לנסוע? ליסוע.... אני יודעת שיש לי בעיות.... -האם אי פעם.. הקאת באוטובוס מול כל הכיתה? באוטובוס לא.... אבל בכיתה כן =[ זה לא היה כיף דיברת מלא שטויות מתוך שינה במסיבת פיג'מות? לא אבל ניסיתי לשדל אחרים לעשות את זה =] קיבלת אגרוף לאף? לא אכלת פטוט שוקולד? הא? עברת את ה130 נקודות בבאולינג? אין לי מושג.... =S עשית מרתון סרטים של לפחות 4 סרטים ברצף? לא... בד"כ אחרי אחד אני כבר זומבי מהלך..... אכלת משהו שמעורבבים בו הרבה דברים שונים? הו כן..... =] וגם נתתי לאחרים ברוב טובי ^^ ענית על לפחות 5 שאלונים בזה אחר זה? לא! מה אני משועממת? (לא לענות!) שאלת את עצמך 'מה בא קודם, הביצה או האפרוח' וישבת מעל 5 דקות במטרה לגלות את התשובה? =] אולי.... סיפרת את עצמך? =]. אני לא אומרת יותר מזה עשית קולות מפגרים ואז הבנת שעשית משהו ממש מפגר? רק פעם אחת?!?!?!?! קרעת שטר כלשהו? ולא של מונופול? לא אבל הכלבה של חברה שלי אכלה שטר של 200.... (מה הקשר? לא יודעת) רצת כמה ק"מ על חוף הים? לא. לא ממש. בעצם, ממש לא. קנית ארטיק קרח ב5 שקל? ארטיק קרח זה לא האלו שעולים שקל? שאלת את ההורים שלך אם אתה רוסי? כן, כי ממש רציתי להיות... ואז גיליתי שאני בערך רבע רוסייה.... =) הלכת על המדרכה והכביש היה ריק ודווקא כשרצית לחצות את הכביש עברו מלא מכוניות? אכלת גלידה פיצוץ? כן P= נכנסת לפרסומת קופצת כי היא עניינה אותך? תמיד זה קורה לי! ואז זה סתם משו דפוק....

עונה^^

(כמה זמן לא הייתי פהXD) איך אתם אומרים: אוטובוס או אוטבוס? אוטובוס אמבטיה או אנמבטיה? אמבטיה מקדולנדס או מקדונלדס? לא זה ולא זה. מקדונלסXD מלפפון או מלפלפון? מלפפון וויל סמית' או הנסיך המדליק מבל אייר? וויל סמית' סטיב ארקל או אריזה משפחתית? סטיב ארקל אדיוט או מפגר? מפגר האחד או ג'אדי? אף אחד מהם פינגפונג, פינפונג או טניס שולחן? פינפונג חח כינרת - ים, ימה או אגם? ימה אמא שלך או אמאשך? אמא שלך גוף ראשון עתיד תחילית אל"ף תמיד או פאק לשון אני אדבר איך שבא לי?הא? \= או \:? /: נתת או נתנת? נתת לסוע או לנסוע? לסוע -האם אי פעם.. הקאת באוטובוס מול כל הכיתה? כן חיחי דיברת מלא שטויות מתוך שינה במסיבת פיג'מות? גם קיבלת אגרוף לאף? לא אכלת פטוט שוקולד? לא עברת את ה130 נקודות בבאולינג? גם לא עשית מרתון סרטים של לפחות 4 סרטים ברצף? לא אכלת משהו שמעורבבים בו הרבה דברים שונים? כן ענית על לפחות 5 שאלונים בזה אחר זה? כן שאלת את עצמך 'מה בא קודם, הביצה או האפרוח' וישבת מעל 5 דקות במטרה לגלות את התשובה? כן סיפרת את עצמך? לא עשית קולות מפגרים ואז הבנת שעשית משהו ממש מפגר? המון פעמים. ה=מ=ו=ן. בערך כל שעה וחצי. קרעת שטר כלשהו? ולא של מונופול? כן של 20. רצת כמה ק"מ על חוף הים? כן קנית ארטיק קרח ב5 שקל? כן שאלת את ההורים שלך אם אתה רוסי? כן חחח הלכת על המדרכה והכביש היה ריק ודווקא כשרצית לחצות את הכביש עברו מלא מכוניות? לא אכלת גלידה פיצוץ? כן נכנסת לפרסומת קופצת כי היא עניינה אותך? כן מלא פעמים

B o B cat

New member
המבורגר!

זה אב וזה ברה או זאב וזברה? [קטע שלי כשהייתי קטנה]

hili האחת

New member
עונה../images/Emo79.gif

-איך אתם אומרים: אוטובוס או אוטבוס? אוטובוס. אמבטיה או אנמבטיה? אמבטיה. מקדולנדס או מקדונלדס? מקדונלדס. מלפפון או מלפלפון? מלפפון. וויל סמית' או הנסיך המדליק מבל אייר? וויל סמית'. סטיב ארקל או אריזה משפחתית? אריזה משפחתית. אדיוט או מפגר? אידיוט. האחד או ג'אדי? (?) פינגפונג, פינפונג או טניס שולחן? פינגפונג. כינרת - ים, ימה או אגם? ימה, בדוק. אמא שלך או אמאשך? אמאשך. גוף ראשון עתיד תחילית אל"ף תמיד או פאק לשון אני אדבר איך שבא לי? מה?! \= או \:? =/ נתת או נתנת? נתת. לסוע או לנסוע? לנסוע. -האם אי פעם.. הקאת באוטובוס מול כל הכיתה? לא. דיברת מלא שטויות מתוך שינה במסיבת פיג'מות? לא. קיבלת אגרוף לאף? כן. אכלת פטוט שוקולד? לא. עברת את ה130 נקודות בבאולינג? לא עשית מרתון סרטים של לפחות 4 סרטים ברצף? לא. אכלת משהו שמעורבבים בו הרבה דברים שונים? כן. ענית על לפחות 5 שאלונים בזה אחר זה? כן. שאלת את עצמך 'מה בא קודם, הביצה או האפרוח' וישבת מעל 5 דקות במטרה לגלות את התשובה? לא. סיפרת את עצמך? לא, חס וחסה. עשית קולות מפגרים ואז הבנת שעשית משהו ממש מפגר? כן. קרעת שטר כלשהו? ולא של מונופול? לא. רצת כמה ק"מ על חוף הים? לא. קנית ארטיק קרח ב5 שקל? לא. שאלת את ההורים שלך אם אתה רוסי? לא שאלתי, אני יודעת... הלכת על המדרכה והכביש היה ריק ודווקא כשרצית לחצות את הכביש עברו מלא מכוניות? כן. אכלת גלידה פיצוץ? כן. נכנסת לפרסומת קופצת כי היא עניינה אותך? כן.

למעלה