שאלה...?!

Evi Virus

New member
מסכימה מאוד. ../images/Emo45.gif

גו בר!
[כי ההודעה הקודמת לא נשלחה.]

DirtySpirit

New member
../images/Emo45.gif

גם אחרי שבן עזב הפסקתי בערך לשמוע אותם כי זה ממש לא היה אותו דבר.. זה הפך להיות אמי ולהקתה וזה ממש מעצבן, אולי יביאו אחרים אבל זה פשוט נוראי וכמו שאמרת הם מתנהלים כמו בויבאנד.. וריין מייקר, אם יש מערכות יחסים רקובות ובעיות אפשר לשבת ולדבר ולפתור את זה כמו אנשים בוגרים.. תמיד יהיו בעיות ולא כל דבר חייב להוביל לעזיבה של חברי להקה או לפירוק.. אמי לא עשתה משהו ממש לא מקצועי לדעתי כשהיא פיטרה את ג'ון[ועוד בטלפון].. בסדר את הלידר והזמרת של הלהקה אבל זה לא אומר שאת יכולה לעשות דברים כאלה על דעת עצמך.. אני ממש לא יודע מה קרה שם מאחורי הקלעים אבל זה נראה לי מסריח ומאוד לא מקצועי בעיקר מצד איימי... ואגב אם אני הייתי בלהקה הייתי עושה בדיוק מה שרוקי עשה ומתפטר על המקום..

Evi Virus

New member
לגבי מה שאמרת ל-TheRainMaker,

מי אמר שזה בהכרח דבר שאפשר לפתור? בסדר, יושבים ומדברים, אבל אם לא מסתדרים גם אחרי ניסיון לפתור את זה, זה לא ייפתר כאילו העולם הוא נורא מלא אושר וחסר טינה. זה לא עובד ככה. גם על חילוקי דעות מקצועיים לפעמים לא מתגברים, קח את הדוגמה של בן - למה הוא לא ניסה לשבת ולדבר איתם? אתה רואה שלא בהכרח אפשר לפתור כאלה דברים.

outro

New member
גם לבי מה שאמרת לריין מייקר..

אתה לא יכול לדעת שאיימי עשתה את זה על דעת עצמה ושהם לא ניסו לדבר על זה.. יש הרבה דברים שאי אפשר לפתור, ועדיף היה שהוא יעזוב מאשר שיהיו יחסים גרועים בלהקה..!

McLayeb

New member
Breaking Benjamin מעולים :)

נחמד לדעת שעוד מישהו שומע אותם. בקשר לאוונסנס, כמובן שהם לא התפרקו, כמובן שTOD היה הרבה יותר טוב מהראשון, איימי וטרי עשו עבודה מעולה, ובסופו של דבר, תרצה או לא, הם ה"הוגים" של הלהקה. מטאליקה החליפה חמישה חברים במהלך השנים, זה אומר שהם הפסיקו להיות מטאליקה?? פינק פלויד לא איבדו את סיד, ואז את ווטרס והמשיכו להופיע ולהיות מעולים??? אני מאמין שהשינוי יהיה רק לטובה, ואני מחכה בקוצר רוח להופעה!! וחוץ מזה Phobia של Breaking Benjamin זה אלבום מעולה!

למעלה