שאלה...?!

ZuLi90

New member
שאלה...?!

האם המילים של השיר tourniquet הן מקוריות?!... בלי קשר: אני לא מאמין שהם התפרקו...:( למרות שTOD היה דיי נפילה גם ככה יחסית לFALLEN אבל אני בטוח שיהיו פה כאלה שיחלקו על דעתי... , חוץ מזה כל פעם שעוזב חבר אוונסנס לא אותו דבר... , ולכן אוונסנס המקורית עוד נקברה כשבן מודי עזב... אבל גיליתי להקה מעולה =] Breaking Benjamin... אז ככה שבמקום לשמוע אוונסנס ולהיכנס לדיכאון בגלל המצב שלהם אני שומע אותם :):)

idanias

New member
הם לא התפרקו!!!!!!!!!!

איזה התפרקו?! לא להתייחס לשמועות!! וTOD ממש לא הייתה נפילה!!

ZuLi90

New member
חחחחחחחחח

להכניס אוויר.... להוציא.... ----כנ"ל כמה פעמים טובות ולהירגע. אפשר לומר כמעט בבירור שהם התפרקו מה הם שווים בלי אף חבר מקורי חוץ מאמי ...זה כבר לא אותה להקה... וגם אם הם לא התפרקו? מה נששאר? המותג אוונסנס ?הרי כלום לא נשאר מהם שיקראו ללהקה amynescence וזהו... במילא זה מה שנשאר ממנה... :( רוקי היה מוסיקאי מעולה מאוד כשרוני אפשר לומר הכי טוב שהיה בלהקה חוץ מאמי. ואם כבר ענית... , למה שלא תענה על השאלה?

idanias

New member
מה זה מה הם שווים בלי אף חבר?

סתם ככה לידע הכללי אתה יודע הם ימצאו אחרים כמו שמצאו פעם שעברה והכל יהיה בסדר גמור!

ZuLi90

New member
מי זה הם?!

אתה מתכוון היא- אמי לי... למה מאוונסנס רק היא נשארה. ועכשיו- למישו יש מושג אם המילים של טורניקט מקוריות :p:p?

ZuLi90

New member
אבל אחרים זה פשוט לא אותו דבר...

אלא אם כן אתה חושב שאמי לי עושה תלהקה ואז אנחנו כבר לא באותה דעה =\

Snow White King

New member
אויש נו די עם כל הקטע שאוונסנס התפרקו

זה ששני חברי צוות כבר לא בלהקה לא אומר כלום זה קרה בלהקות הכי טובות בעולם ואותן להקות נהיו טובות יותר אז לך תשמע Breaking Benjamin =\

ZuLi90

New member
חחח...

סבבה :) אמממ וארבע חברים שעוזבים להקה זה ממש לא משו שקורה בלהקות הטובות ביותר :\

Snow White King

New member
זה נשמע כאילו 4 עזבו ביחד =\

בן מודי עזב הלהקה התפרקה? לא =\ אז מה שהם היו מראשית הלהקה זה לא אומר שאיאפשר להמשיך אלא ,שיהיה יותר טוב חבל שאתה הולך עם הראש בקיר

Honey girl17

New member
אהמ אהמ!!../images/Emo129.gif

למישהו יש פה בעיה עם Breaking Benjamin???

Honey girl17

New member
אבויי!!../images/Emo129.gif

אני כועסת! יאללה תכנס לקומונה שלהם...תשמע שירים שלהם!!

Lost Lullaby

New member
שני חברי צוות?! כולם עזבו!

זה אשכרה amynescence זה לא משנה אם היא הכותבת העיקרית יש מספיק זמרים וזמרות סולו שחברי הלהקה שלהם מתחלפים זה בסדר אבל זה להקה היא לא יכולה להתבסס על אם אחד... בן עזב [הפאקינג מקים של הלהקה], וויל, עכשיו גם רוקי וג'ון... זה כבר לא אוונסנס. זה כמו בויבאנדס שחברות תקליטים בוחרות כמה בחורים, אחד עוזב? יבוא אחר. זה לא שזה משנה משהו

TheRainMaker

New member
ביג פאקינג SO?!

אז שיהיה איימיאסנס שיהיה מצדי איימי לי ולהקתה באמת שאני לא רואה בזה משהו *כזה* רע, המוזיקה זה העיקר והמהות מבחינתי וכל עוד זה קיים, ממש לא מעניין אותי מי אלה שינגנו את השירים שהיא וטרי כותבים.

למעלה