שאלה...?!

yotem 16

New member
המוזיקה זה אכן העיקר../images/Emo83.gif

ואני לא "מעריץ" אף אחד מהלהקה (או באופן כללי, זה מושג מטומטם לדעתי). העניין הוא שלפחות לי אישית, באיזהשהו מקום כן אכפת מי האדם שעושה את המוזיקה הזאת. מה הוא משדר. אני לא מתעניין ברכילויות הוליוודיות למיניהן, אבל אם מדובר בלהקה שאני ממש אוהב (ואוונסנס זו באמת הלהקה שאני הכי אוהב, הכי מתחבר אליה והכי נהנה ממנה), קשה לי להתעלם באופן מוחלט מכל מה שמסביב ולהקשיב רק למוזיקה. ממש ממש בהתחלה, כשרק התחלתי לשמוע אותם, זה באמת היה אך ורק המוזיקה- בקושי ידעתי את השמות של חברי הלהקה ולא ידעתי אף פרט על אף אחד. והיום, אחרי כמה שנים שאני שומע אותם, פשוט קשה לי להסתכל רק על הצד של המוזיקה (אף על פי שכמובן הוא תמיד היה ותמיד היה העיקרי ביותר), ובאופן טבעי מעניין אותי מה שקורה מעבר לזה. וכמו שכתבתי כבר על גבי הפורום בשרשור על ג'ון ורוקי, לי אישית מציק שאוונסנס כבר לא ממש להקה וזה באמת איימי-לי ולהקתה, פשוט השם לא שונה. אם לאף אחד לא אכפת מהנגנים או משום דבר אחר- מה זה באמת משנה? אפשר להחליף אותם כל כמה חודשים וזהו. מה שמציק לי זה מה שבאמת נאמר מעליי- העניין שזה לא משנה בעיני המון אנשים ובעיני הלהקה עצמה. אני חושב שזה לא צריך להיות ככה, ועצם זה שזה ככה קצת פוגם בדעה שלי על אוונסנס.

SweetSacrifice

New member
אז זהו,שכן אכפת,אבל

זה לא תלוי בנו אם הם יעזבו או לא ><" אומנם איימי הייתה ותהיה העיקר, היא תמיד מקבלת תמיכה מהלהקה בלחן וגם במילים... אני מאוד אתגעגע לכל החברי להקה שעוזבים.. אבל רק אם איימי תעזוב הלהקה באמת תתפרק.. וזה כן מראה על משהו :I אבל מה לעשות, איימי [וטרי] זה כן העיקר. הם אלה שכותבים כרגע כמעט את כל השירים ומלחינים.. ככה זה היה גם עם בן...עובדה שהם לא התמוטטו וTOD פשוט אלבום מהמם לפי הרבה דעות ><" הסגנון ישאר אותו סגנון, אך חברי הלהקה עזבו. :\

outro

New member
לפי דעתי הסגנון לא יישאר אותו סיגנון..

אבל זה לא אומר שזה דבר רע! אתם רוצים כל אלבום לקבל את אותו חומר? מה שבעיקר שינה את tod מ fallen הוא האנשים השונים שיצרו אותו! אם בן היה נשאר וטרי לא היה בא, הרבה שירים לא היו נכתבים (tlsiwoy הוא שיר קדוש! מזל שבן עזב!! סתם לא...) והרבה לא היה קורה.. יכול להיות שזה ישתנה לטובה, יכול להיות שזה ישתנה לרעה.. פשוט צריך לקוות לטוב.. אני נוטה לאהוב כל שיר שיש בו את הקול של איימי אז מצטער, מצדי זה יכול להיות אפילו איימי ולא איימינסנס ואני עדיין אוהב את זה.. אבל אני חושב שגם כלכם! (תקשיבו טוב!) אם אתם יכולים לשמוע את ge ואת haunted ולאהוב את שניהם, אז אתם אוהבים את איימי לבד (ובכל סגנון אפשרי..!), ולא רק את אוונאסנס!

SweetSacrifice

New member
חחח כשאמרתי

שהסגנון לא ישתנה...זה יותר הסגנון הכללי. הרי הם לא יהיו פתאום ראפ XD [או שכן XDD? סתם ._.] אבל כמו שאמרת גם אני נוטה לאהוב כל שיר שאיימי שרה בו XD ואוונסנס ישארו אוונסנס. תמיד. =] אני מקווה שהשינוי יהיה לטובה. [זה בא כבר אחרי התגברות על זה שהם עוזבים
ושאולי יהיה לטובה והשינוי יכול להיות מרענן
]

outro

New member
למה איימי עושה ראפ יכול להיות דווקא שווה!

אבל בעיקרון לא התכוונתי לזה.. הם נשארים על רוק רק לפעמים נוטים יותר למטאל, ואז לפעמים יותר לקלאסי.. כל אלבום שונה וזה מה שיפה..!

TheRainMaker

New member
אבל נוצר מצב

שהפך את האפשרות שג'ון ורוקי ימשיכו בלהקה לבלתי אפשרית. מה עדיף? שהלהקה תשאר עם כל חבריה המקוריים אך עם מערכות יחסים רקובות? כמה זמן היא הייתה מחזיקה בדיוק? איימי מטפחת את הלהקה מאז שהייתה בת 14, למה שהיא תיתן לשניים כאלה להרוס לה את זה? כי הם היו מהתחלה? "אה, אתם איתי הרבה זמן, אז אתם יכולים לפגוע במה שבערך הכי חשוב לי בעולם."?! וכן, היו בדרך לפגוע בלהקה בזה שהם הקימו להם להקה אחרת ובטח לא היו משקיעים באוונסנס באותה צורה כמו תמיד. עדיף היה להקדים את המכה. אני מבין שזה יכול לבאס מאוד, אבל צריך לבלוע את הצפרדע ולהגיד תודה שהלהקה האהובה עלינו ממשיכה להתקיים ולעשות מוזיקה. יש פה הרבה אנטי נגד איימי [לא ממך יותם], ואני באמת לא מבין מאיפה לעזאזל הקרצתם אותו. לאישה הזו יש ממני רק הערכה וכבוד על החוזק העצום שלה לשמור על הדרך שלה, גם במחיר של ויתורים לא קלים.

outro

New member
כאילו רוקי וג'ון הם צפרדע?

מסכים עם כל מילה! חוץ מהקטע של הצפרדע..

TheRainMaker

New member
לא..

הכוונה ב"לבלוע את הצפרדע" זה שצריך פשוט להפנים את המקרה המבאס, ולהמשיך הלאה

TheRainMaker

New member
ורציתי להוסיף גם את הדוגמא של

נייטויש. שאם אני לא טועה, שמה פיטרו את הסולנית. אין מה לעשות, כשמשהו לא טוב צריך לטפל בזה, אין טעם לגרור את זה רק בשם הנוסטלגיה או מה שזה לא יהיה. או לחילופין דוגמאת היהודים, שקיימים לא מעט שנים והחליפו המון נגנים עם הזמן, אבל זה לא באמת השפיע על סגנון הלהקה, ואף אחד לא שקל שמה לשנות את השם ל"הפטרוברים" רק כי מי שהיה ב"היהודים" המקורית לא נשאר שמה.

outro

New member
ניטוויש עוד עושים מוזיקה בכלל?

איך הם בלי טרג'ה?

SweetSacrifice

New member
מעניין איך הם *יהיו* בלעדיה.

לפי מה שאני יודעת [ואני לא יודעת הרבה P:] עדיין אין להם [??] סולנית חדשה..

Liquid Dreams

New member
בטח שיש להם.

לא יודעים את זהותה, אבל ב30 החודש יצא סינגל חדש ובספטמבר יצא אלבום חדש.

ZuLi90

New member
וואוו תודה על הידע...

הם להקה גדולה... , אני מקווה שהקול של הזמרת הבאה יהיה יותר טוב מזה של טרג'ה .... עבר במוחי רעיון של אמי לי סולנית של נייטווויש D:D:D:.... גדוללללללל!!

yotem 16

New member
אני לא חושב שצריך להישאר ביחד../images/Emo83.gif

בכל מחיר, ולתת לזה להרוס. אני פשוט אומר שלי קשה להתעלם מהשינוי הזה, ומבחינתי כל שינוי כזה משפיע המון על הלהקה עצמה ועל ההרגשה שלי כלפיה.

למעלה