שאלה?

שאלה?

למישהו יש פרקים של סיינפלד ב dvd או באיכות שקרובה כמו divx כי אני תקוע עם כל הפרקים של סיינפלד בקסטות!!!! וכמו שאתם יודעים לקסטות אין אמינות גבוהה!! מישהו יכול להפנות אותי למקום שאפשר להשיג את הפרקים של סיינפלד תודה מראש

Carpet Crawler

New member
אוקיי אני חייב להגיד משהו...

אני אישית טיפוס אספן וכמו "סיינפלד" הקלטתי מאז שנות ילדותי הרכה הרבה סרטים וסדרות למיניהם ואני קצת מתקשה להבין למה יותר ויותר אנשים מפקפקים באמינות של קלטות הוידאו. הקלטות יישמרו אם תשמרו עליהם כמו שצריך - בתוך מעטפת הקרטון המפורסמת שלהן, ומאוחסנות במתקן או ארון או מגירות או מה שלא יהיה - וכך הן יישמרו טוב למשך שנים על גבי שנים ולא יאונה להן כל רע. אמנם את "סיינפלד" הקלטתי באופן מסודר ומקוטלג רק בשנה שעברה אז אני לא אשתמש בזה כדוגמה, אבל אני יכול לדווח למשל על סרט שהקלטתי לפני כ-11 שנים
וההקלטה נשמרה בדיוק כמו שנראתה ביום שנעשתה - בלי קפיצות או כל הפרעה אחרת. ולא שמעניין אותי כדורגל למשל אבל גם בתור דוגמה יש לי חבר שסיפר לי שהקליט את משחקי המונדיאל של שנת 90 ועד היום יש לו אותם וגם הם נשמרו טוב. אז... רק תשמור על האוצר שלך והכל יהיה בסדר. ...works for me זוחל השטיח, נאמן לוידאו.

רואי

New member
רק שתהיה בעיניינים...

פרק של 21 דקות באיכות דיוידי תופס 250 מגה כך שזה יוצר בלאגן לא קטן בקטע של הצריבה

IC4

New member
*cough bullshit cough*

יש לי את מאטריקס על דיסק בפורמט DivX זה תופס נדמה לי 650 מגה GIVE OR TAKE... וזה איכות מצוינת וזה סרט של שעתיים ורבע אז מה שאתה אומר קצת קצת מוגזם

rubynet

New member
כפי שציינתי בעבר:

הקלטה דיגיטלית מחזיקה מעמד לנצח!, בואו אני אחלוק איתכם משהו משיעורי האלקטרוניקה שעברתי: אופן האחסון הספרתי של מידע מפרק את המידע לרמות של 1 ו-0, גם חריתה על אבן(!) של סיביות 1 ו-0 היא אמצעי אחסון דיגיטלי, למעשה האחסון הזה התחיל בתעשייה עוד בימי קרטוניות המידע בשנות ה-50 וה-60 בהן חור היה 1 ולא חור היה 0. ולעומת צורת אחסון זו יש את האחסון האנלוגי, ע"ג תקליטים, קלטות וסלילים, בצורה מגנטית (קלטות וסלילים) או פיזית (תקליטים בהם החריצים הם האחסון הפיזי של המידע) עצם הממשק של הראש הקורא האנלוגי באם זה ראש מגנטי של טייפ/וידאו או מחט יהלום של פטיפון, עם המידע הורס את המדיה הנקראת וזו עובדה! המידע אמנם נשמר למשך זמן, אך תהליך הקריאה שלו כל פעם מחדש שוחק את איכות המידע הנשמר, ויש אובדן ברור של מידע, יש לציין כי המדיה האנלוגית מכילה הרבה הרבה יותר מידע מאוחסן (בהתחלה) מאשר הדיגיטלי, כי למעשה אין גבול ברמת הדגימה. והדיגיטלי? הדיגיטלי חסרונו בכך שיש גבול ברמת הדגימה של המידע ( נניח בעומק הסיבית של דגימת קול ב-4 BIT או 16 BIT או 8 BIT או בקצב הדגימה : 192KBPS ,256KBPS ) אך מאידך הדיגיטלי מפצה על המגבלה של רמת הדגימה (שהינה מאוד זניחה כיום ואיכות הקול והוידאו מעולות :רמות של DVD ו-CD) בכך שהוא נשמר לנצח: המידע מעכשיו הוא צירוף של 0 ו-1 ואין אובדן של סיביות במשך השנים, לא משנה כמה פעמים נקרא את המידע הוא תמיד ישאר באותה איכות ורמה לנצח. יש לציין עוד כמה עובדות מעניינות לטוב ולרע: 1. תקליט שמאזינים לו בפעם הראשונה (בלבד) בפטיפון משמיע את ההקלטה באופן כ"כ מושלם שאף התקן דיגיטלי, גם לא ה-CD המשוכלל ביותר יצליח. 2.קלטות (וידאו,אודיו) נשחקות במהלך השנים וזו עובדה אין מה לעשות ! הציפו הפרו-מגנטי שע"ג סרט ההקלטה מאבד את המיגנוט לאורך הזמן, ואיתו מתפוגג גם המידע. 3. לרואי: יש לי את העונה התשיעית באיכות DVD בפורמט MPEG-4 וכל פרק הוא בין 160 ל-180 מגה בייט (כמובן חוץ מהסיום הארוך יותר).

רואי

New member
גם 180 מגה זה עדיין הרבה..אבל שווה!

סיינפלד זה דבר של ישכח גם בעוד מאה שנה!

אולי 180 מגה זה הרבה אבל

כאשר לוקחים בחשבון שעל CD אחד אתה יכול לשמור 3 פרקים באיכות גבוהה , ומחיר CD הוא כיום כ-1.5 ש"ח אז זה מאוד משתלם. אמיר.

אז

מה עושים ? יש לי את כל הפרקים על קלטות וידאו והדרך היחידה לשמור עליהם היא להפעיל את הקלטות בכלל!!!! זה דבר בלתי אפשרי כי אני צופה בסיינפלד באופן כמעט יומי! אז מאיפה אני יכול להשיג או להעביר את הקלטות שברשותי לאיכות של כמעט dvd כמו שצויין כאן. אולי נתארגן למעבר מסודר של כל הפרקים ל cd ??....

rubynet

New member
הצעתי כאן בעבר:

את שירותי ללא תשלום , לגבות לכל המעוניין את הקלטות ולהמיר אותן לווידאו דיגיטלי על CD, וזאת מכיוון שלי אישית אין את כל הפרקים. אז מה אתה אומר? תהייה מעוניין?

תזכיר לי עם איזה כרטיס מסך אתה לוכד

את הוידאו. ניסיתי להשיג בארץ כרטיס מסך עם לוכד וידאו של חברת ATI וקשה מאוד להשיג. יש לך של ASUS לא? איזה דגם? כמה זיכרון ? כמה עולה?
אמיר.

Cruvi7

New member
אל תשכח את זה:

כל המידע השמור על שיא הטכנולוגיה יכול ללכת פייפן אם האח הקטן שלך חושב שהדיסק שעליו נצרבו הפרקים הוא צלחת מעופפת...או שוירוס קטלני דופק לך את הדיסק הקשיח ואז כל המידע אובד.

למעלה