שאלה.

aetzbar

New member
וכאן המקום להתערבות הנהלת הפורום

למטרה של שמירת נוסח דיבור, ראוי , תרבותי, ומנומס. א.עצבר

sagima

New member
"שמירת נוסח דיבור, ראוי , תרבותי"

לא אני זה שמשקר... כבר כמה פעמים אמרת ש"לקחתי לתשומת לבי" ו... אתה לא. אתה גם אמרת כמה פעמים שאתה לא תיכתוב יותר בפורום אלא רק תיקרא ו... אתה עדיין מז**ן לנו ת'שכל (pardon my French).

אחמס1

New member
../images/Emo45.gif

לא פעם אפשר לדוג שקרים בזדון בתוך בליל המילים.

ailag

New member
שמע, אתה זה שעובר על חוקי הפורום

בכך שאתה קובע קביעות לא מבוססות (וכשאני אומרת מבוססות אני מתכוונת למבוססות על מחקרים שאינם שלך) ולא מסייג את דבריך.

../images/Emo41.gif מר עצבר היקר, רעיון גדול בשבילך

תפנה להנהלת תפוז , ותבקש לפתוח פורום בשם "מדע אחר" או "האם האנושות לא טעתה" או שם מפוצץ אחר .. שם תסביר לאנשים על התאוריות שלך .. לתפוז לא יהיה אכפת , הם מכונת כסף משומנת , אם הם יראו שיש יותר מ10 איש שיכנסו לפורום , הם ישאירו את הפורום כי זה ריווחי. וככה יהיה לך פורום , שבו תוכל לשמור על תרבות דיון נאותה , ולעלות את מאמריך על הפאי המשתנה, וגם לא תעצבן אנשים בפורומים אחרים , שאינם מתעניינים יותר מדיי בדעתך. אני לא צוחק פה , אני מאוד מקווה שתעשה את זה ,אני רואה שזמן פנוי לא חסר לך , וניהול זה גם ככה לא דבר שגוזל הרבה מדיי זמן. בהצלחה לך אם תפתח כזה פורום אני מבטיח להכנס.

ailag

New member
החשבון שלך שגוי

המהירות בה מודד לוי את שמעון (לאחר שהוספת את מהירותו של ראובן, כמובן) נמוכה מהמהירות שמציג רכבו של שמעון. הוכחה לכך תוכל למצוא בספר Feynman lectures on physics, כרך שלישי. אין אפשרות לכתוב אותה כאן, שכן היא ארוכה ודורשת סמלים שלא יעברו כאן. אל תחזור עד שתקרא אותו. יש בוחן בקיאות.

ailag

New member
בנאדם, תלמד לפני שאתה מדבר

באמת. אתה פשוט בא פה ואומר "אני קובע שיחסות היא שקר, מ.ש.ל" למד! לך לאוניברסיטה שמלמדת עכשיו קורס ביחסות, שב בקורס (יתכן שתצטרך לשלם בפרוייקט שומע חיצוני) , תקשיב מה יש למדע להגיד ורק אז תמציא לך מדע חדש! אבל די, נמאס שאתה לוקח בתור הנחות יסוד דברים שהוכח שהם שגויים. ולענייננו: כל פעם שכתבת = בהודעה שלך, הוא היה שגוי. הוכחה: מאמרו של אינשטיין מ 1904 שרבים לא סתרו אבל אתה מוזמן לקרוא אותו ולשלוח תיקונים לפרופסורים.

למעלה