שאלה

RedGrass1

New member
שאלה

כמה סימולציות סה"כ ממולץ לעשות לפני המבחן ומתי? את כולם במרתון או גם לפני? באמצע של החומר או מהשו? בתקופת המרתון מה עושים בדיוק? קראתי שלא ממולץ לעשות כל יום סימולציה במשך שבועיים.. אז מה כן?

PinkyRaSta

New member
תעשה מה שמתאים לך ../images/Emo210.gif

בקורסים למיניהם יש סימולציות או מבחני פתיחה כדי לבדוק כבר מההתחלה וכדי להראות לתלמידים/ות שמץ של מושג מה זה המבחן הזה וכדי לאמוד את הביצועים שלהם בתחומים שונים במבחן.. אני אישית למדתי לבד ולא הרגשתי צורך לעשות סימולציה לפני תחילת הלמידה. חשבתי שזה בזבוז של סימולציה שאוכל לעשות לאחר שאסיים את כל החומר. אמרתי שאני אעשה באמצע אבל גם זה נדחק, כי אמרתי לעצמי- עוד לא סיימתי את כל החומר אז למה שאעשה סתם סימולציה שתוריד לי את הביטחון או שסתם אבזבז סימולציה.. יש אנשים שלומדים כבר לבחינה ה2/ה3/ה4 שלהם/ן והם יכולים לעשות סימולציה בהתחלה בסוף או באמצע, כי הם כבר סיימו בעבר את כל החומר, לגבי תקופת המרתון- אכן לא מומלץ לעשת סימולציה בכל יום. גם כי זה מעייף וגם כי אתה לא מספיק לעכל את הסימולציה הקודמת וכבר ניגש לסימולציה הבאה. כך גם נדחקים נושאים אחרים לצד, כמו חזרה על המילים, חזרה על נוסחאות וכללים במתמטיקה. לאחר כל סימולציה צריך גם לתחקר אותה ומהתחקור אתה מסיק מה אתה צריך לעשות למחרת בכדי להשתפר להבא, בסימולציה הבאה, ואת זה אתה עושה לא על ידי כך שאתה ניגש לעוד סימולציה ולעוד 1 ולעוד.. אלא אתה חוזר על הנושאים שהיית חלש בהם, מתחקר את התרגילים שטעית בהם, פותר אותם מחדש אם צריך וכו'.. ואם כל יום סימולציה זה לא ישאיר לך זמן לדברים הנ"ל ואז זה סתם ברכה לבטלה..

0נעמה0

New member
אמממ..

יש לי שאלה לא קשורה: למישהו יש מושג כמה משלמים למדריכ(ת) פסיכומטרי? תודה!

סלוניק

New member
אני עשיתי שני מבחני אוגדן

ועושה עוד חמישה סימולציות מלאות במרתון של הקורס. אני מניח שזו כמות סבירה בהחלט.

BonBonAsa

New member
אפשר לעשות סימולציות בכל יום,

ותכל'ס זה לא מה שיגרום לך לקבל פחות, להפך, רק תתרגל לעמידה בלחץ אבל חשוב לשמור על פרופורציות עם שילוב שאר הדברים

mesoo

New member
יש לי 21 סימולציות

לא יודעת אם אני אספיק לעשות את כולן

mesoo

New member
לא אני לומדת לבד

אבל הבאתי סימולציות מחברים ובני דודים,למזלי הם היו עצלניים ולא נגעו בהם.

למעלה