שאלה..

just orka

New member
וזה אומר- הנהגת איילון../images/Emo204.gif../images/Emo54.gif

שבט רעות -צהוב כחול כחול בשמיים צהוב בנשמה שבט רעות מעצמה

cohen shir

New member
כמה תיקונים בשארון צפון. ../images/Emo9.gif

הנהגת שרון - צפון שבט אלומות - אדום לבן אדום. שבט אלון - ירוק צהוב ירוק. שבט אלמוג - כחול כתום. שבט אפיק - סגול לבן סגול. שבט בן יהודה - לבן שחור לבן. שבט בני היער -ירוק. שבט בני היער שב"א - ירוק כחול לבן שחור. שבט גולן - כתום שחור. שבט לביא - כחול שחור כחול. שבט מגל - אדום כחול. שבט עומר - סגול שחור סגול. שבט פולג - ירוק לבן ירוק. שבט צור - ירוק כחול ירוק. שבט רגבים - שחור שחור שחור. שבט תמיד - צהוב שחור צהוב.

נשמה../images/Emo105.gif

אם כבר תיקונים, אז שבט גולן זה שחור כתום שחור ושבט צור זה כחול ירוק כחול.

cohen shir

New member
אופס. ../images/Emo3.gif "את כ"כ צודקת..."

זה היה ציטוט מטורף מתוך ההצגה בפסטילון.

פחחח לאאא שניכם טועים

שבט אלומות = האימפריה האדומה אנחנו כמו כיפה אדומה הכלל אדום בלי שום לבןןן ואת שירו איך את מעיזה להגיד שיש לנו לבן כשאת בכלל בשרון צפון ואת יודעת שאלומות זה אדום מן הסתם אנחנו כבר חמש שנים שרים "השדים האדומים כבר שנתיים אלופים..."

s h a r o n 7

New member
תיקונים להנהגת תל אביב ../images/Emo47.gif../images/Emo126.gif

שבט אביב – כחול לבן שבט אופק - סגול לבן שבט איתן - שבט בית דני – שבט דיזנגוף - שחור כחול שבט דן - צהוב שחור שבט הגבעה - כחול אפור שבט החורש - ירוק שחור שבט הנשיא - שחור אדום שבט חורב - שחור לבן שבט חצב - צהוב שבט יפו – תכלת שבט כפיר - אדום ירוק שבט צבר – צהוב כחול שבט צהלה – כתום שחור שבט צופי ים יפו - שבט צופי ים תל אביב - ירוק לבן שבט קהילה - אדום לבן
שבט רמת אביב ג' - ורוד שחור
יואב תתקן מה שאני לא יודעת חחח

YAntler

New member
אני אתקן את השאר אח"כ אבל

עשית בטעות כתרים ליד שבט ג' במקום שבט דן...

s h a r o n 7

New member
חחחחחחחחחח עלק טעות חחח../images/Emo126.gif

ואין טעויות בצבעים... רק אני לא בטוחה לגבי בית דני, איתן וצופי ים יפו

Timbaktotit

New member
תיקונים

חצב זה ירוק יפו כחול ואם אני לא טועה אז איתן זה ירוק צהוב

תיקונים-הנהגת תל אביב

שבט אופק-סגול שחור (כן זה השתנה) שבט איתן צהוב ירוק בית דני ירוק לבן שבט חצב ירוק שבט יפו כחול צופי ים יפו-סגול/שחור צהוב

ענבל317

New member
תגידו..

יש איזשהו שבט אופק שהצבע שלו לא סגול? חחח כל השבטי אופק ששמעתי עליהם הם בצבע סגול...

למעלה