שאלה..

sivani1234

New member
שאלה..

מישהו יודע את הצבעים של השבטים הבאים? הנהגת חיפה - שבט הכרמל הנהגת דר"ג - שבט גבעתיים הנהגת צפון - שבט שלהבת + שבט להבות תודה! :)

noname202

New member
בצפון

להבות זה שחור לבן שחור
שלהבת, נראלי, [אבל אל תתפסו אותי במילה] זה שחור אדום, אבל הבנתי שזה של עוד שבט בהנהגה אז לא יודעת :X

ronchok1

New member
זה נכון, יש 2 שבטים בהנהגת צפון

שהם אדום שחור. שבט איתן זה אדום שחור אדום ושבט שלהבת זה שחור אדום שחור.

mayagur2

New member
גבעתיים זה כחול שחוררררר!!!

מי את?! אני משבט גבעתיייים :)

AlteRon

New member
אני יודע =)

הנהגת חיפה - שבט כרמל - אדום הנהגת דן-רמת גן - שבט גבעתיים - כחול שחור הנהגת צפון - שבט שלהבת - אדום שחור הנהגת צפון - שבט להבות - שחור לבן כל זאת ועוד מקובץ שהכנתי שנה שעברה נראה לי עם כל הצבעים של השבטים (כמעט כל השבטים..)

הממ../images/Emo105.gif

אני כמעט בטוחה ששבט נמרוד זה כחול כתום, ושבט צחור זה ירוק לבן! אני 9-%!.... ונופר זה לא ורוד??

AlteRon

New member
חחח רק עכשיו בדקתי למה התכוונת..

חשבתי שכתבתי משהו אחר בקובץ.. עכשיו אני רואה שלא כתבתי כלום =) תודה על המידע!

srugit

New member
הייי!

האהבה הזו היא כמו חלום אני הולך איתה לכל מקום כי בלעדיה אני לא יכול אצלי בדם זורםכחול כחול!

gorck

New member
נוה מגן זה...

לבן-אדום-לבן לא שניים אלא שלושה!

YogevLevi

New member
צבעים של דרום ../images/Emo3.gif

שבט ארבל - שבט אריות - אדום שבט במדבר – כחול אדום שבט דותן – ירוק לבן שבט חצרים - ירוק ושחור אם אני לא טועה.......בכל מקרה יש ירוק כהה בטוח שבט כפר עזה - ורוד שחור שבט נופר - כחול שבט ניצני הנגב - סגול שבט ניצנת - שבט נמרוד - אדום שחור שבט נקרות (אמפריה)– כתום שבט סופה - לא פתוח אבל שחור שבט סיני - כתום כחול שבט סער - ירוק שבט ערבה – כחול לבן שבט שני"ר- צהוב לבן שבט שלהבת - צהוב אדום שבט רכסים - שחור לבן

למעלה