שאלה

nomad21

New member
את בטוחה שלא היית מסתדרת אותו דבר

עם ספר ישן? לדעתי ההבדל מינורי ואפילו זניח. קידום טחנו לך את המוח :)

Ice1213

New member
אני לא דיברתי על המודיעין

וגם אני בתור תלמיד לשעבר של קידום הפקתי ממנו תועלת( קטנה מאוד אבל שיהיה). דרך אגב- מילים חמות- there's no such thing - אין חיה כזאת. כל מילה שאת לומדת במילון היא מילה חמה וסיכוי הופעתה בבחינה שווה לסיכוי של כל מילה אחרת מבין 4000 המילים הנותרות. "כי הגעתי אתם למקומות שלא חשבתי שאני אי פעם אגיע אז סלחו לי אבל זה מה יש" - זכותך. אבל בין זה לבין להסיק דברים שאינם אלא טמינת ראש בחול והתעלמות מעובדות בשטח מרחק שמיים וארץ.

Nikita1985

New member
כנראה שאתה פשוט אוהב להיות צודק

אז שיהיה לך לבריאות.. אני ממש לא הסקתי דברים חוץ מהעובדה הברורה מאליו שבשנה האחרונה קידום הוסיפו המון שאלות לספרים (וזה בדוק ראיתי במו עיניי תוספות חדשות) ושדרו את הקורסים שלהם ברמה מטורפת. אז לא ידועת ממה בדיוק אני מתעלמת אבל מה לעשות שמודיעין זה כן משהו שעוזר ומילים חמות תגיד מה ששאתה רוצה אבל עובדה שבמועד האחרון הופיעו מתוכן 4 לפחות שאני זוכרת. אין פה טעם לוויכוח כי איש באמונתו יחיה אבל עובדה שאצלי לפחות למדתי אצלם ולמדתי מספרים של מכונים אחרים ואין בכלל מה להשוות מבחינת הרמה שמתקרבת לרמה של הבחינה. לפחות בשני המועדים שאני עשיתי.

Ice1213

New member
עכשיו באמת התחלת להנפיץ דברים..

"ואין בכלל מה להשוות מבחינת הרמה שמתקרבת לרמה של הבחינה" -קודם כל בואי נתחיל מזה שפחות או יותר הרמה של רוב המכונים היא שווה. אם כבר מדברים על הרמה בקידום- תני לי לחדד כמה דברים: 1. תיאוריית קשה באימונים קשה בקרב שמונהגת אצלם בתחומי הכמותית והאנגלית- לא עובדת בפסיכומטרי. אין טעם שתלמיד ילמד כמה רמות מעל לרמת הבחינה(ואני מדבר כרגע על האנגלית בעיקר)- זה סתם יוצר לחץ מיותר אשר יכול פעמים לפגוע בתלמיד ובמוטיבציה שלו. 2. עדיף שבמקום לנסות ולהגות שאלות כמותיות מהשאול, יתמקדו בשאלות אנאלוגיות והשלמת משפטים ראויות המתקרבות לרמתן בבחינה. כך גם באנגלית. במקום להתמקד בזה ש 8 שאלות מתוך ה 13 בהשלמת משפטים יהיו קשות ( במקום 3 או מקסימום 4), טוב יהיה אם יכינו קטעי הבנת הנקרא ראויים ודומים ככל שניתן לרמת הבחינה האמיתית. תראי, all in all, כפי שציינתי דלעיל, הרמה מכונים השונים היא פלוס מינוס אותו דבר. אף אחד לא מגלה פה את אמריקה. נ.ב-ים: - את באמת חושבת שזה שהיו לך ולעוד 1000 אנשים את המילים שהופיעו בדפים "החמים" זה אומר משהו לגביהם? אז מה תאמרי לגבי מישהו כמוני שלא למד את המילים החמות אלא מילון רגיל של HQ/ גבע, ושגם כן הופיעו לו המילים? זה בעצם אומר שהמילים החמות הן בעצם כמו כל מילה אחרת במילון שלך. - מהעובדה הברורה **מאליה** . עומרי

me123

New member
זה אומר שבקידום הרמה קשה יותר

רק בכמותי ואנגלית ובמילולי היא קלה יותר?

PinkyRaSta

New member
במילולי אומרים שבכל המכונים ../images/Emo210.gif

היא קלה יותר.. פשוט כי במבחן עצמו מתקילים בשאלות ממש קשות..

olgazi

New member
לדעתי

הרמה של קידום במילולי קלה יותר מרמת המבחן, אולי חוץ ממלים וביטויים שם משום מה הם נותנים תשובות יותר מידי קרובות ככה שזה ממש מבלבל. אני חושבת שרמת הספרים של יואל גבע הכי דומה לראליטי.

למעלה