שאלה

שאלה

קניתי את הערכת הרשמה... הבעיה היא שאני לא בטוח שהיא למועד שאני צריך, איפה זה רשום? (אני צריך להירשם לאפריל)

17writer

New member
היי,

אתה צריך להקיף את המועד שאתה מעוניין בו :). בהצלחה!!

אהה :) אוקיי תודה

פשוט אמרו לנו בקורס להיזהר לא לקנות את של מועד פברואר... יכול ליהיות שפשוט לא הבנתי את המדריכה טוב בכל אופן תודה :)

mesoo

New member
תקרא את דף המידע

המצורף בטופס,בכדי להימנע מטעויות.

boziato

New member
היי

יש לך רשימה של מועדים ושם אתה בוחר את המוד שאתה מעונין בו, יחד עם האזור שבו אתה רוצה להבחן. תבדוק גם שהמועד של הערכה שלך לא פג תוקף.

shir59

New member
יש הבדלים בין מועד למועד מבחינת

החומר אותו יש ללמוד???? יש לי את ספרי פסיכומטרי של קידום שנת 2003 והם מסבירים ממש טוב ויפה. האם משהו השתנה מאז? אני אמור להחליף אוןתם?

PinkyRaSta

New member
תשתמש בו אבל תיעזר בחומרים ../images/Emo210.gif

נוספים. יש אתרים שונים עם חומר ותרגולים, יש ספרים עדכניים יותר שנמכרים הן בחנויות הספרים והן מתלמידים שמוכרים ספרים ישנים שלהם.

mesoo

New member
זה בדיוק אותו חומר

יש לי ספר של קידום 2001 ואחד של 2006,הם אותו דבר.

boziato

New member
עצוב אבל נכון

וזה מעלה תהייה לגבי כל אותם המכונים שזורקים לאוויר סיסמאות כמו : "מידע מודיעיני" , "מילים חמות" וכו' וכו'. ד"א זה נכון גם לגבי ספרים שהודפסו עוד מלפני 2000 .

Nikita1985

New member
טעות בידכם

יש לי ספרים מקידום ממועד יולי 06 ואני נכנסת עכשיו לקורס למועד אפריל ואין לכםן מושג כמה הספרים השתנו!! החומר הוא אותו חומר בבסיסו אבל יש הרבה יותר הסברים ובכלל השנה הספרים שלהם שינו לחלוטין מראה והם מתחלקים אחרת. הוסיפו המון דברים חדשים השנה והספר השמן שלהם (מי שמכיר) כבר לא מחזיק הכל אז הם מחלקים אותו לכמה כרכים. ולגבי מהודיעין והמילים החמות - ממש לא קשור לספרים כלתלמידי הקורסים של אותו מועד מקבלים את החומר הזה דרך האתר, דפים מהמדריכים והשאלות בשיעור. סו קאט דה בולשיט גייז, מי שלא יודע שלא ידבר :)

Ice1213

New member
נראה לי שזו את שמלאה ב..

ואת נשמעת כמו פרסומת מהלכת.. דיפדפתי בהמון ספרים של המון מכונים והמסקנה היא: כאשר אומרים שיש מהדורה חדשה- זה אומר שני דברים במקרה הטוב: עוד כמה דפים נוספו לספר, ושינו את הכריכה. זה הכל.

shir59

New member
יש מקום שבו רשום כל החומר

הנדרש? מעין חוזר מפמ"ר - לאלו שזוכרים???

Ice1213

New member
חחח :) לא ממש לא..

גם אם תיקח ספר משנת 1997 זה יכסה לך משהו כמו 90% מהחומר שצריך לדעת היום ב 2007. ההבדלים והשינויים הם מינוריים, ואין צורך להיבהל. בהצלחה :) עומרי

shir59

New member
אז...

מה הם השינויים המיניאטורים עליהם אתה מדבר? יש אפשרות למצוא אותם איפהשהו כתובים?

Ice1213

New member
תראי מדובר באמת

בניואנסים..זה שלמשל יש יותר שאלות גיאו' מופשטת..זה שההיגיון נהיה טיפה יותר מסובך..זה שבאנגלית הרמה נהייתה טיפה יותר קלה וכיוצא בזאת. אם את בכל את רוצה לישון בקט( ובעיקר מכוונת לציונים ממש גבוהים- קרי 730+), אז עדיף באמת שתשיגי ספרים יותר מעודכנים, אותם את יכולה למצוא בסטימצקי(ממליץ על קידום 2006 שנמצא בחנויות) או בלוחות הפורום. אזהרה: אם את מתכוונת לקנות מהפורום ערכה X מסויימת, תוודאי שאת יודעת בדיוק(!) מה היא כוללת, ואיך היא נראית. מסתובבים פה לא מעט מאכערים. בהצלחה :) עומרי

nomad21

New member
את בעצמך אומרת קאט דה בולשיט

למדתי עם קידום 2001 למועד אוקטובר והשוותי עם חברים שלי, ההבדלים ממש לא גדולים. אין צורך בספר מעודכן, הבחינה נשארה אותו דבר

Nikita1985

New member
זה ממש לא מה שאמרתי

מתי אמרתי שצריך ספר חדש בשביל להתכונן למבחן? פשוט עצבן אותי הטעות שלכם, שאתם אומרים שזה נשאר בול אותו הדבר ואין קשר למודיעין ומילים חמות. כי אני בתור תלמידה יודעת מה זה מוידעין ומילים חמות ומה הפירוש ואין לזה בכלל קשר לעדכונים של הספרים. אוליה שינויים יחסית מינוריים וברור שגם ספר משנת 2001 יכסה את רוב החומר למבחן אין כאן ספק, המגמה של המרכז הארצי לא השתנתה בשנים האחרונות. אבל כן יש יותר דגשים על שאלות חשיבה ושאלות היגיון למשל מסוגים מסויימים והעדכון גרסא משתנה בהתאם לזה. וממש לא מזיז שאני נשמעת כמו פרסומת מהלכת אני עומדת מיליון אחוז מאחורי קידום כי הגעתי אתם למקומות שלא חשבתי שאני אי פעם אגיע אז סלחו לי אבל זה מה יש.

למעלה