בולשיט אחד גדול
שמע, יקירי, יש אנשים - גברים ונשים - שאוהבים לשחק משחקים. זה מה שעושה להם טוב, וכמו שאחת ממשתתפות הפורום כתבה, זה חלק מכל עניין החיזור. אז אוקיי, נכון, זה חלק מעניין החיזור של אותה בחורה, (וגם של ליאן, כנראה
) ושל אותו חביב שרוצה להסביר לליאן למה אנחנו (?) משחקים עם בנות. אז יש לי חדשות מרעננות. לא כולם משחקים משחקים, לא כולן משחקות משחקים. אני למשל לקחתי את זה לקיצוניות השניה. ישירות מההתחלה ועד הסוף, פתיחות מושלמת בכל עניין ודבר, הם הדבר שעושים את הזוגיות לטובה יותר לטעמי. לא צריך את כל המשחקים האלו, ויש לי מספיק ריגושים גם בלעדיהם, תודה רבה
ותתפלא - מצאתי מספיק בחורות *רציניות* שלא רוצות לשחק משחקים. למה צריך את כל החוקים המטופשים האלו? מי מתקשר בבוקר, מי מתקשר בערב, וכמה אחוזים מזמן השיחה הם שלי וכמה שלה, ואם אמרתי X אז למה היא לא הגיבה Y- ובקיצור, כאב ראש אחד גדול ומיותר... כל כך מיותר... אז תמשיך לחפש - ותחפש את אלו שלא משחקות משחקים... הן בזבוז זמן אחד גדול. מי שתרצה אותך לא תשחק משחקים. בהצלחה!
שמע, יקירי, יש אנשים - גברים ונשים - שאוהבים לשחק משחקים. זה מה שעושה להם טוב, וכמו שאחת ממשתתפות הפורום כתבה, זה חלק מכל עניין החיזור. אז אוקיי, נכון, זה חלק מעניין החיזור של אותה בחורה, (וגם של ליאן, כנראה