שאלה ..

אלדד26

New member
בולשיט אחד גדול

שמע, יקירי, יש אנשים - גברים ונשים - שאוהבים לשחק משחקים. זה מה שעושה להם טוב, וכמו שאחת ממשתתפות הפורום כתבה, זה חלק מכל עניין החיזור. אז אוקיי, נכון, זה חלק מעניין החיזור של אותה בחורה, (וגם של ליאן, כנראה
) ושל אותו חביב שרוצה להסביר לליאן למה אנחנו (?) משחקים עם בנות. אז יש לי חדשות מרעננות. לא כולם משחקים משחקים, לא כולן משחקות משחקים. אני למשל לקחתי את זה לקיצוניות השניה. ישירות מההתחלה ועד הסוף, פתיחות מושלמת בכל עניין ודבר, הם הדבר שעושים את הזוגיות לטובה יותר לטעמי. לא צריך את כל המשחקים האלו, ויש לי מספיק ריגושים גם בלעדיהם, תודה רבה
ותתפלא - מצאתי מספיק בחורות *רציניות* שלא רוצות לשחק משחקים. למה צריך את כל החוקים המטופשים האלו? מי מתקשר בבוקר, מי מתקשר בערב, וכמה אחוזים מזמן השיחה הם שלי וכמה שלה, ואם אמרתי X אז למה היא לא הגיבה Y- ובקיצור, כאב ראש אחד גדול ומיותר... כל כך מיותר... אז תמשיך לחפש - ותחפש את אלו שלא משחקות משחקים... הן בזבוז זמן אחד גדול. מי שתרצה אותך לא תשחק משחקים. בהצלחה!

ליאן.

New member
אשמח אם תואיל בטובך להסביר בהרחבה

למה התכוונת שאמרת: " נכון, זה חלק מעניין החיזור של אותה בחורה, (וגם של ליאן, כנראה
) " כי לי אין שמץ..

אלדד26

New member
פשוט מאוד -

את משת"פית. להלן ציטוט מתוך תשובתך המקורית: "כנראה שאתם אוהבים לשגע אותנו ואנו נהנות לשגע אתכם. מעיין עסקת חליפין שכזו.."

אישי

New member
ברור!!

תראי... ברגע שאני צריך להיות נתון למשחקים של מישהי... שפעם היא יכולה להיות הכי נחמדה בעולם.. ופעם ביצ´ית בטרוף... אז זאת התעללות... ואין לך שום אפשרות להכחיש את זה... דרך אגב - יש לך אחלה שם...

kiticat

New member
תסלח לי אבל....

בנים משחקים משחקים יותר ממני. מה גם שאני נגד משחקים וללכת סחור וסחור, אבל בנים אוהבים את המשחקים שלהם.

leadol

New member
אולי

אולי אותה בחורה לא מעונינת בך, אבל לא רוצה לפגוע בך. או שהיא מתלבטת, במקרה הזה, כדאי שתשחק איתה משחקים בחזרה. כמובן לא להיות רע אליה, אלא יום אחד להיות נחמד ואז קצת זמן להתרחק וכו´ ספר מומלץ:תכסיסי אהבה, מוכרים אותו בסטימצקי.

למעלה