שאלה ..

אישי

New member
שאלה ..

יש איזו בת שיכולה להסביר לי את הקטע במשחקים של הבנות?? למה להתעלל בנו?? בשביל מה??

ליאן.

New member
זה בגנים שלנו כמו שזה בגנים שלכם..

אין הסבר טוב יותר. כנראה שאתם אוהבים לשגע אותנו ואנו נהנות לשגע אתכם. מעיין עסקת חליפין שכזו.. אגב, הזכרת לי שגם אני מחפשת את הנציג הגברי שיבהיר לי באמת מדוע מתעללים בנו. כשתמצא אותו, שלח אותו אליי.. ותודיע לו שלא ישכח ללבוש שכפ"ץ. תודה.

אישי

New member
אבל למה??

אני אישית לא כ"כ רוצה לשגע אתכן... למה אתן חייבות לעשות לי חיים קשים?? מה אם אני לא יודע לקרוא אתכן?? מה עושים אם גם כשאתן מרימות לי שלטי ענק אני לא קולט??

ליאן.

New member
רק שנייה..

בוא לא נדבר בהכללות. ספר מה הבעייה (שלך) וננסה לחשוב על פיתרון. נראה לי שבמקרה שלך אתה זקוק לכתוביות גם כשיש שילוט. אולי אתה פשוט צריך להקיף עצמך בבנות הישירות יותר ? ואם עדיין אין קליטה אולי כדאי לכוון את האנטנה לכיוון מכה.. ? הממ..

אישי

New member
זה בעייתי...

אני פשוט עיוור!! מה אני יכול לעשות?? לא רואה! תרימי לי שלטים, תצרחי לי באוזן עם מגאפון....הכל!!! לא קולט!! ובגלל זה משחקים איתי כל הזמן... וספציפית עכשיו - אחת משחקת איתי... ואני לא קולט, או שלפעמים אני חושב שאני קולט אבל אז מתחילות המחשבות אם מה שחשבתי באמת היה הכוונה או לא... ובינתיים אני רק מתעצבן מכל מה שהולך מסביב... וכל העניינים לא מתקדמים לשום מקום מה עושים?

ליאן.

New member
תן דוגמא.

בעיקרון נראה לי שהבעייה היא שילוב של חוסר ביטחון עם נאיביות ואולי קצת אפטיות ואהבליות מסוימת (אין קשר לאינטיליגנציה). אני לא אתפלא אם אתה נותן לאנשים להסתלבט עלייך או לרמות אותך. אם אנשים (או נשים) משחקים איתך זה משום שאתה נותן להם כי אתה לא קולט. פקח עינייך ! זו בעייה שלך עם עצמך ואתה חייב לפתח את האינטואיציות והמודעות לסובבים אותך. איך ? שאלה מצויינת שתשובה כרגע אין. מצפה לדוגמה למקרה שקרה לך.

ליאן.

New member
כן! הישירות יותר. דיברתי יידיש ?

בוא נגיד שיש כמה רמות של ישירות ושהוא נתקל ברמה המינימלית ביותר.. תמיד תהיי מישהי ישירה יותר. מה גם שלא חסרות הבנות שאולי תתחבאנה מאחורי מסכות כלשהן, כך שאם תגיד לבחורה שאתה מעדיף שהיא תהיה ישירה איתך, אולי תזכה לכך באמת.. בכל אופן, תהפוך אבנים, אולי תמצא כזו איפשהו. כי בטוח שיש. מסכים ?

לירוי25

New member
קטע לא ברור של בנות!

למה בנות אוהבות לשגע אותכם? (תודה, אבל אני עברתי לבנים!) מסיבה פשוטה - אתם נותנים להן לעשות את זה! בנות תמיד חושבות שאנחנו פרימיטיבים, חושבים רק על סקס, לא רגישים, לא מבינים, לא זוכרים. אז בואו נבהיר כמה דברים: א. אנחנו לא פרימיטיבים, אנחנו פשוט לא מורכבים! ב. כן אנחנו חושבים על סקס, כי אנחנו אוהבים את זה! ובניגוד אליכן אנחנו גם מודים בזה! ג. כשלנו מפריע משהו, כשאנחנו רוצים משהו, אנחנו מדברים! אתן לעומת זאת זורקות רמזים לחלל החדר ומתעצבנות שאנחנו לא מבינים. תקשורת, שמעתן על זה?? ד. משפטים כגון - "כי ככה!", "זה כבר לא משנה..", שאנו מקבלים כשאנחנו שואלים אם קרה משהו ממחישים ומדגישים את הסעיף הקודם. קצת חומר למחשבה..

voguemaster

New member
אני מוכן לנסות להסביר לך...

אבל אני מקווה שאת יודעת ומכירה את המשפט: "Don´t shoot the messanger!"

seadiver

New member
לבחור הממורמר

תראה לפי מה שכתבת ולפי הבנתי את דבריך אני רוצה לומר לך שהמשחקים האלה כפי שהנך מגדיר זאת הם למעשה אופן חיזור אין מה לעשות יש לחזר אחרי הבחורה וחשוב מאוד שהחיזור לא יהיה אגרסיבי אלה מעודן ובטעם הטוב , אין מה לעשות המשחקים הללו דרושים לחיזור וזאת על מנת לבדוק את כוונותיך וכן לראות אם הינך מתאים לה וכן מטרתן הוא שהחיזור יצליח כי הם יגרמו לך להתמיד בחיזור ולהראות לה שהנך מעוניין בה כאדם ולא כאובייקט ויש חיזורים כאלה ואחרים שיצליחים ויש שלאו אז ידידי היקר על תתבאס ואל תתעצבן וכך את הדברים ברוח טובה וחזר באלגנטיות עד שתמצא לה בת זוג שתהיה לך מתאימה וכן תתאים לה וכן יחדיו תשלימו את התמונה. כן רצוני להוסיף שמשחקים לא קיימים רק בחיזור אלה גם בחיי היומיום של היחסים ביניכם ולכן אין מה לעשות יש לדעת לקבל אותן ולהטות אותם לתועלתך.

neuron

New member
זה פשוט מובנה ../images/Emo42.gif

...זו סוג של נכות שמובנית בתוך הגנים של הגזע האנושי. כנקודת התחלה, טענתי היא שהתופעה קיימת בשני המינים. הכוחות האבולוציוניים שהובילו להתפתחות התופעה היא שבני אדם שפעלו בצורה כנה וישירה במערכות היחסים שלהם יצאו פעמים רבות מדי פגועים, נמנעו בשל כך מקשרים זוגיים נוספים, ולא זכו להעמיד צאצאים טרם מותם. לעומתם אלו שמשחקים, שהם גם אלו שאינם מסוגלים לנהל מערכת יחסים אלא רק מתוך משחקי כוחות קטנים ומניפולציות על בן הזוג, יכולים תמיד לשכנע את עצמם שכקשר לא מצליח, הוא לא הצליח כי הם בחרו בכך (הרי הם היו בעמדת הכוח במערכת היחסים)... מסיבה זו, הטיפוס המשחק לא מתקשה כמובן להכנס למערכת יחסים חדשה (הוא פשוט מחוסן באופן יחסי מהרעיון שהוא צפוי אולי לצאת נפגע), ובסופו של תהליך באופן מקרי הוא גם יכנס לקשר זוגי (לאו דוקא הקשר שיכול היה להיות האידיאלי עבורו כי אותו הוא פיספס בגלל איזה משחק כוחות טיפשי) בו הוא ישרוד לפרק זמן ממושך מספיק אפילו בכדי להעמיד צאצאים. כך התקבל המצב הנתון כיום בו מרבית האוכלוסיה בעולם (גברים ונשים כאחד) הם צאצאים של משחקי משחקים והם בעלי מבנה גנטי שגורם להטיה מוקדמת לשחק משחקים.

ומה עם הגנים של שאר החיים בעולם???

אני חושב שאתם מפספסים קצת את הנעשה סביבכם. צפו פעם בערוצי הכבלים כמו ערוץ 8 או 17 בכדי להבין יותר לעומק עד כמה קשה ורציני הוא החיזור אצל האחרים. לעיתים ממש בסכנת מוות ומוות ממש. צפו במאבקי הכח בין הזכרים וגם תתרשמו מהנאמנות בין לא מעט זנים ומינים בעולם החי בכדי להבין שגורלנו בני האדם שפר עלינו יחסית אליהם.

למעלה