שאלה

ישות21

New member
אני..חח

כשאמרתי מילים כדורבנות..התכוונתי לתשובה שלך (לא למה שאני כתבתי)חחח שהיא נראתה לי הכי הגיונית במצבי..(ולמען האמת הכי, הזדהתי איתה)

אנטוליו

New member
אם אתה כתבת את זה

אתה נשמה גדולה. העולם הנראה הוא באמת יפה, אך להיות בו - קשה!

ישות21

New member
../images/Emo51.gif תודה לך .. ולכולכם ..

על כל העצות החכמות והטובות... עם כל הכבוד והאהבה לכולכם.. אני מרגיש מאוד מאוד מאוד עייף .. העולם כבד מידיי ויש ציפורים שלא יכולים לחיות בכלוב..

אנטוליו

New member
יש שיר יפה מאת לרמונטוב,

הסופר ומשורר רוסי ידוע, בקשר לנושא. בתרגום חופשי: אינני מצפה מאומה מהחיים, ואינני מצטער על העבר, אני שואף לחופש ולשלווה בלבד, הייתי רוצה לשכוח הכל ולהירדם לנצח נצחים. אמן!

barak001

New member
ישות יקר

השכל מעייף את כולנו ושולט בנו. העולם לא באמת כבד...זה השכל שעושה אבחנות של טוב ורע, ומגדיר. הכלוב הוא השכל, ומטרת המדיטציות (ורוב התורות הרוחניות) היא לעקוף אותו בכל מיני דרכים. נסה לעשות מדיטציה אקטיבית כלשהי, ותראה איך מצב התודעה שלך משתנה במהירות...אולי זה ייתן לך תקווה לשינוי.

ישות21

New member
שכחתי להוסיף ...

"יקומים מקבילים" .. שעכשיו כבר הוכחו מדעית! חחח

אנטוליו

New member
מה זה: יקומים מקבילים ואיזה הוכחות

יש לכך במדע? אני יודע שיש ספירות, עולמות נעלים יותר מהעולם הפיזי שלנו שהוא הכי גס ונוקשה שיכול להיות.

ישות21

New member
תיאוריית הממברנות מסבירה

שכל המרחב (היקום) בנוי מאותם חלקיקים קטנים שנעים כמו גלים ברטט שונה.. כמו מוזיקה. ומסבירה את היווצרות המפץ הגדול (שממנו נוצר היקום וכל אשר בו) ע"י התנגשות 2 ממברנות (יקומים) והיווצרות יקום חדש.. פחות או יותר אפשר לקחת כדוגמה: בלוני סבון באוויר .. כשכל אחד מהם זה יקום מקביל נפרד..וכאשר בלון אחד מתנגש בשני.. נוצר מעין פיצוץ של סבון ורסיסים של סבון (רסיסים של חומר) עפים לכל הכיוונים ( זה בעצם תהליך הווצרותו של היקום) תראה בערוץ 8 .. אולי ישימו שידור חוזר. קוראים לתוכנית "יקומים מקבילים"

אנטוליו

New member
להוכיח למי?

הנשמה לא זקוקה להוכחות, אלא השכל בלבד. השכל הוא בר חלוף ונועד לשרת את הנשמה הנצחית בגלגולה עלי אדמות.

lunahh

New member
במה שאתה מתמקד הולך וגדל..../images/Emo151.gif

אתה כנירא מתוכנת כמו רובוט לפעולות מכניות שחוזרים על עצמם ..לכללים שאתה הצבת לעצמך ואתה לא יכול להשתחרר מהם ..אתה האסיר של עצמך..אך לנשמה שפה משלה והיא שם חנוקה..ואתה לא מתיחס אליה רק לכללים ..והנשמה רוצה דברים אחרים היא רוצה לשחק כמו ילד קטן .. בלי כללים ..חופש חופש..

ישות21

New member
האמת שאני

לא עושה שום פעולות מכניות או לא מכניות .. גם לא הצבתי לעצמי כללים ..(לפי מיטב ידיעתי את עצמי) ואכן..הנשמה רוצה להשתחרר מגבולות הגוף..ולחוות חופש ואהבה אמיתיים!! (ולא מזויפים וזמניים כמו בכדור הארץ)

ChicoAnimado

New member
לא ברור למה אתה מתכוון

אבל בכל מצב ניתן לעורר את מה ששקע ונרדם ולהתחיל לחיות מחדש. אפשר לחיות חיים מלאים ועשירים בכל רגע בחיים.

מקשיב

לקול העמוק ביותר בתוכי שקורא לי לחופש, שאומר לי - יש בך משהו רוחני, אוהב, חי, בלתי מוגבל. ולומד להתחבר לאותו מקום שאינו כבול בגשמיות. לומד לוותר על הגבולות ששמתי על עצמי, על האמונות והקבעונות שסוגרים אותי. לומד את אותן תחושות רעות שמלוות אותי וטבען. לומד להתמסר לרוח האינסופית. עד אשר חיי הגוף/נפש כבר אינם עוד מאוסים או מורגשים כשלשלאות אסירים, עד אשר האדון האמיתי תופס את מקומו, והמשרתים שפועלים תחת חוקי החומר חוזרים למקומם הראוי

ישות21

New member
אכן ..

חשוב מאוד להתחבר לאותו קול ! לגבי גבולות, אמונות וקבעונות: כמובן שיש פחדים (כמו לכל אדם) שהם בפני עצמם גבולות , אבל לא אני "קבעתי" את העובדה(גבול) שאם אקפוץ מהגג..לבטח אפול..(ולא אשאר באוויר). איך מתמסרים לרוח האינסופית? (באמת הייתי רוצה לדעת)

ChicoAnimado

New member
לדעתי

ההתמסרות לכוח נעשית ע"י הבנה שהעולם החומרי אינו מחזיק ערכים של ממש עבור הנשמה. העולם החומרי בנוי עבור הכלי שלנו (הגוף שלנו), אמנם עבור החלק הרוחני שלנו - אין חומר. ברגע שאתה עושה את ההבדלה, שהחומר שאתה רואה/מרגיש אינו בעל משמעות אמיתית, אתה מתחבר אל העוצמה. וחוויתי את זה כבר, זאת תחושה של חוסר דאגה, כל מה שבמישור החומרי לא יכול להדאיג אותך. אושו מתייחס לרוח האינסופית (כמו שאתה כינית אותה) ומכנה אותה כ"תודעה הכללית", ועל הכוח הזה אני מדבר. הכוח כבר מביט מתוכך, אך אתה אינך מצליח לעשות את ההפרדה. אינך מצליח להבין שאתה טיפה בים של תודעה. התודעה שמסתכלת מתוכך אינה מייחסת משמעות לחומר, פשוט לא כל האנשים מצליחים באמת לבודד את עצמם ולהרגיש את אותה תודעה.

למעלה